tuitamo wrote: ↑29/07/2020 13:59
AmiĐa_Idriz wrote: ↑29/07/2020 12:46
To što je u 2020. godini
argument Carroll dovoljno govori o toj temi.
Upravo se takvi kao ti hvataju argumenata i potrosnje City-a iz tog perioda a i ranije. Hoces jos tih preplacenih flopova Liveroola: Lallana 31 mil

, Benteke 46,5mil

, Lovren 30 mil

, Markovic 25mil. O novim transferima ne vrijedi ni pricati.
Idi bre
Ta tvoja prva rečenica nema veze sa mnom već bi se dala upotrijebiti kada si ti u pitanju. Prvo si kao padobranac uletio i hvatao za nekakve potrošnje u zadnje 3 godine. Kada si argumentovano demantovan ignorišeš to i prebacuješ se na priču o Carrollu i opasku koja na kraju krajeva nije uopšte bila upućena tebi, i uzimaš Lovrena i Lallanu za primjer.
Pa haj ako hoćeš:
Lallana i Marković su plaćeni po 20m, Lallana 25. 20+20+25=65. Luis Suarez je prodan u Barcelonu za, gle čuda, 65m. Dakle, čisto zarađeno čisto potrošeno. To kakvi su to igrači nije tema emisije uopšte niti je bitno trenutno.
Benteke je plaćen 32m i doveden je za pare koje su legle na račun od Sterlinga, za kojeg je, gle čuda, City oborio tadašnji rekord za nekog Engleskog fudbalera. Dakle, dobiveno = utrošeno.
Na koncu, Liverpool nije random našao pare pod pustinjskim pijeskom i razbacivao se sa njima. Radio, i zaradio čisto i legalno. To na kakav su se način potrošile i kakvi su igrači u pitanju je kao što rekoh druga tema o kojoj ja slova nisam napisao a ti mi je trpaš u usta.
Ja ne znam kako ti se zaista da ulijetati sa neprovjerenim informacijama i razbacivati se ovdje sa njima kao da je neko slijep.