Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Samo arena sport kanali mi ne rade jer mi pise da ne rade na mrezi ovog opreatera, veoma cudno jer total nema svoj internet vec bi trebalo raditi na svim internetima svih opratera u BiH. Pogledam kasnije i za ostale kanale pa javim
Zdravo kakaljin,
Pojedini kanali ekskluzivno su rezervisani za Telemach mrežu i ne mogu raditi na drugim mrežama.
Poštovani, total nema internet tako da nema svoju mrežu interneta i koristi se internet drugih operatera. Tako da bi se i usluga eon morala nesmetano koristiti na internetu drugih operatera.
fusion_ba wrote: ↑23/07/2020 23:01
Arenasport kanali se dostupni samo preko Telemach interneta. To vazi i za EON preko Telemach kablovske i Total TV.
Gdje pise to za total?
Ne pise nigdje nego je tako, Arena se moze gledati samo ako se povezes na Telemach interent, na svim drugim mrezama je zakljucana.
Mora to pisati da ne mozes nesto od usluge gledati, kao sto pise sa SK4K i eon paket na mrezi drugog opratera.
A posto ne pise onda se moze gledati, a u ostalom total nema svoj internet pa tako da se usluga moze gledati na svakom internet oprateru jer nema striktnog opratera za total
Ne znam kako je sad ,ali prije par mjeseci je na eon aplikaciji koju koriste total korisnici, radila arena ako koristis mobilni internet preko mtel mreže
Samo arena sport kanali mi ne rade jer mi pise da ne rade na mrezi ovog opreatera, veoma cudno jer total nema svoj internet vec bi trebalo raditi na svim internetima svih opratera u BiH. Pogledam kasnije i za ostale kanale pa javim
Zdravo kakaljin,
Pojedini kanali ekskluzivno su rezervisani za Telemach mrežu i ne mogu raditi na drugim mrežama.
Poštovani, total nema internet tako da nema svoju mrežu interneta i koristi se internet drugih operatera. Tako da bi se i usluga eon morala nesmetano koristiti na internetu drugih operatera.
Drugo su eon paketi od telemacha
Moze li odgovor na ovo pitanje, kada ve imate neko cudno pravilo za arene. Ne kontam sta znaci da li gledam eon na operateru koji u ponudi ima taj program?
kakaljin wrote: ↑23/07/2020 21:26
Moze li odgovor na ovo pitanje, kada ve imate neko cudno pravilo za arene. Ne kontam sta znaci da li gledam eon na operateru koji u ponudi ima taj program?
Dobili ste link i screenshot iznad gdje je sve objasnjeno vezano za EON i kanale na istom.
Jesmo, mene interesuje obrazloženje. Zbog čega mi uskraćuju sadržaj i time uslugu čine nekvalitetnom? Arene ne rade na bhtelecom mobilnom netu, rade na mtel mobilnom netu
Nije ovdje slučaj ekskluzivnog programa samo za telemach internet.
Rade li sigurno na mtel-u trenutno @un1ted? Ja mogu potvrditi da je radilo na BHT 4G do prije par mjeseci, @goran387 kaže da je radilo na mtel-u do nedavno, ali nemamo tačan info kakvo je stanje trenutno.
Ja u tih 70% zelim arene, neka ugase druge kanale pa neka opet dodju do tih 70%.
Kada bude napisan tacan spisak kanala gdje se koji kanal moze gledati na eon u totalu pa da se zna tacno sta ocekivati kada se potpisuje ugovor.
Dok ne bude tacan spisak koji se kanali mogu gledati na kojem internetu do tada se smatra da bilo koji kanali koje hoce korisnik da gleda da je u okviru tih 70%
Ja u tih 70% zelim arene, neka ugase druge kanale pa neka opet dodju do tih 70%.
Kada bude napisan tacan spisak kanala gdje se koji kanal moze gledati na eon u totalu pa da se zna tacno sta ocekivati kada se potpisuje ugovor.
EON je aplikacija, a oni imaju pravo izmjene programske sheme kao i dozvoliti, odnosno zabraniti odredjeni sadrzaj da se gleda putem drugog internet providera (sve zavisi od ugovora). Ista stvar se desava i na mojawebtv aplikaciji, SK kanali ne rade OTA cak ni u istoj mrezi, tako da, deal with it.
Arene ne rade ni preko Telecom, ni preko Mtel mreze.
Last edited by Benq on 24/07/2020 18:14, edited 1 time in total.
Zdravo kakaljin,
Ja bi na tvom mjestu trazio od Totala, ne samo da ti obezbjedi i Arene da gledas preko interneta drugog operatera, nego da ti placa subvenciju za internetkod drugog operatera. Salji im mail, reci da placas u sklopu paketa i EON, i ne zanima te na koji ce nacin isporucit, hoces da ti radi eon, kako-tako.
Zdravo kakaljin,
Ja bi na tvom mjestu trazio od Totala, ne samo da ti obezbjedi i Arene da gledas preko interneta drugog operatera, nego da ti placa subvenciju za internetkod drugog operatera. Salji im mail, reci da placas u sklopu paketa i EON, i ne zanima te na koji ce nacin isporucit, hoces da ti radi eon, kako-tako.
Meni ne treba nikakva subvencija nego usluga koju placam
Ako tebi teba trazi slobodno sve sto ti treba niko te nesmije sprecavati
Hajde neka mi neko objasni kako na eonu radi Hayat kojeg nema u ponudi totala?
A nerade kanali koji su u ponudi
Last edited by kakaljin on 24/07/2020 18:46, edited 1 time in total.