Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
corsa wrote: ↑20/07/2020 08:53
Juce uslikan u Igalu, navodno TAS-ov.
Crvena boja na TAS-ovim MK1 široka štop lampa je bila jako rijetka. Ja sam lićno skeptik da jeste, da ima joja slika interijera više bi rekla.
Nastranu što maska, farovi, felge spojer itd nisu TAS-ovi, ni bočne lajsne nisu TAS-ova, a to rijetko ko mijenja.
Koliko vidim, ovo u njemačke crne tanke lajsne (kakve su imale TAS-ov Caddy i Jetta Mk1).
mk ultra wrote: ↑19/07/2020 18:42
Jel prodan cayenne turbo sa ovog parkinga, propada tu
ja prolazio prije par dana još je tu bio, kako izgleda reklo bi se da podugo stoji, zašto kako ne znam
ima do njega i laguna čini mi se, treba to odvući jebi ga neko 2 mjesta zauzima s krševima gdje je ionako vazda gužva.
trambusek88 wrote: ↑20/07/2020 15:00
Da se bar nije izbrisala oznaka pozadi, da vidimo jeli GOLF-J GL
Jeste JGL, to me je najvise I navelo na pomisao da je original TAS. Sto se tice unutrasnjosti primjetio sam da su prednja sjedista promjenjena, cini mi se od trojke da su stavljena. Ja pretpostavljam da je on u osnovi stvarno TAS-ov, ali onda je sve izmjenjeno. U sustini, na oko je stvarno lijep uzivo.
Ommadawn wrote: ↑23/07/2020 16:25
Ja sam skoro na aukciji davao ponudu za Pežo 404 iz 1963 godine. Išao sam do 3000 eura. U zadnji minut čovjek ponudi 3500 eura.
Jaran mi je nudio Mercedesa W115 diesel za 2500 eura ali kad sam ga malo bolje vidio, skontao sam da je Frankenštajn i pun kita.
mk ultra wrote: ↑19/07/2020 18:42
Jel prodan cayenne turbo sa ovog parkinga, propada tu
I dalje pod lipom cvjeta
Ima čovjek čitavu ergelu parkiranu tu, zauzima barem pet mjesta
https://ermin_g.olx.ba/
Neki propali rent-a-car ili slično...ako je poslov'o kako i prodaje i ne čudi me.
Ommadawn wrote: ↑23/07/2020 16:25
Ja sam skoro na aukciji davao ponudu za Pežo 404 iz 1963 godine. Išao sam do 3000 eura. U zadnji minut čovjek ponudi 3500 eura.
Jaran mi je nudio Mercedesa W115 diesel za 2500 eura ali kad sam ga malo bolje vidio, skontao sam da je Frankenštajn i pun kita.