Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gerro wrote: ↑21/07/2020 22:38
Nek me spominje ko hoće ne smeta mi
Opet priča o stranim klubovima i navijanjima. Dotični misli da moraš biti rodjen u Engleskoj da bi navijao za engleski klub. U najmanju ruku ograničeno razmisljanje.
Ne treba slusati stranu muziku, jesti stranu hranu, kupovati strana auta. Otprilike taj nivo zatucanosti.
Poređenje ti na nivou isto kao da sam rekao da ne treba pratiti strani fudbal. Vidiš koliko si fulio.
Preporučujem ti da nekada promijeniš priču. Sada da izvadim tvoje postove u kojima se meni obraćaš ili recimo @skafiskafsnjak vrlo lako bi primijetio da ti je većina postova napisana šablonski. Napiši nekada nešto novo.
Znači smijes slusati stranu muziku, ali moras slusati vise domacu muziku. Otprilike ta vrsta argumenta. Ti pokusavas ograniciti ljudska prava. Lol. Ko si ?
saint_mirad wrote: ↑21/07/2020 22:38
Haha sad odjednom moze manje osvojenih trofeja i da se bude bolji trener. Danas nije moglo kad sam poredio Pepa i Kloppa.
Pa ja ga ne smatram vecim trenerom od Krojfa
Ne sumnjam u tvoje ekspertsko mišljenje, ali ipak više vrednujem listu Frans fudbala gde je Mihels prvi.
Na cijoj listi je Pep četvrti, a Kloppa nema ni u prvih 20 (lik 27 na listi) pa kako ovako sam sebi zabijaš autogolove
Kako ono Chequebook menadzer, gdje ce on u istu rečenicu sa Kloppom, mora se dokazati u Sevilji i onda te France fudbal kojeg navodiš, potopi
Gerro wrote: ↑21/07/2020 22:48
Ti si mene spomenuo prvi neki dan, od tad se protegla ova rasprava, vrati se.
Nema razloga da nas banuju
Svako malo ti je skafisnja ovo ono , ja ovo ja ono. U raspravu o trenerima sam se danas ukljucio. I tu si prvi nesto spominjao mene .
Za kraj, mozes pricati sta hoces, United je veliki klub,Ferguson jedan od boljih trenera zadnjih 50 godina. Zato toliko i spominjes i ne volis ih. Ne volim ni ja Liverpool, ali napisem realan komentar.
Npr da je Klopp trenercina i da ce za par godina biti jos bolji. Mebi to nije problem, za razliku od tebe.
Banovat ce nas zbog offtopica i zbog tvog vrijedjanja.
Svako malo ti je skafisnja ovo ono , ja ovo ja ono. U raspravu o trenerima sam se danas ukljucio. I tu si prvi nesto spominjao mene .
Za kraj, mozes pricati sta hoces, United je veliki klub,Ferguson jedan od boljih trenera zadnjih 50 godina. Zato toliko i spominjes i ne volis ih. Ne volim ni ja Liverpool, ali napisem realan komentar.
Npr da je Klopp trenercina i da ce za par godina biti jos bolji. Mebi to nije problem, za razliku od tebe.
Gerro wrote: ↑21/07/2020 22:47
Znači smijes slusati stranu muziku, ali moras slusati vise domacu muziku. Otprilike ta vrsta argumenta. Ti pokusavas ograniciti ljudska prava. Lol. Ko si ?
I opet griješiš. Ma daj bolan, je l' ti mene zezaš ili šta već? Shvati sam. Čuj ljudska prava.
Moram trolati zbog lika koji je umislio da su ovdje svi veliki navijači stranih klubova, spremni da bilo šta urade radi Barce, Reala, Liverpoola, Uniteda, itd.
Ajd ziv bio, dobro je.
Selam i pozdrav
Nikog nisam vrijedjao, nauci citati jarane.
Nisam ti ja jaran.
Lazovcina i sda glasac ili kako vec. To tebi nije vrijedjanje?
Pa onda nekog cuku postavljas i pises miran...
Gerro wrote: ↑21/07/2020 22:47
I opet griješiš. Ma daj bolan, je l' ti mene zezaš ili šta već? Shvati sam. Čuj ljudska prava.
Moram trolati zbog lika koji je umislio da su ovdje svi veliki navijači stranih klubova, spremni da bilo šta urade radi Barce, Reala, Liverpoola, Uniteda, itd.
Ne zezam, smatram se navijačem Liverpoola,ne propustam utakmice nikad. Nerviram se zbog njih, sretan sam ako pobjede, ali ne zivim u Engleskoj pa nemam mogucnost ici na utakmice cesto. I sad to jedini razlog zbog cega ne mogu biti navijač Liverpoola. Glupost jbt.
Ajd ziv bio, dobro je.
Selam i pozdrav
Nikog nisam vrijedjao, nauci citati jarane.
Nisam ti ja jaran.
Lazovcina i sda glasac ili kako vec. To tebi nije vrijedjanje?
Pa onda nekog cuku postavljas i pises miran...
Na cijoj listi je Pep četvrti, a Kloppa nema ni u prvih 20 (lik 27 na listi) pa kako ovako sam sebi zabijaš autogolove
Kako ono Chequebook menadzer, gdje ce on u istu rečenicu sa Kloppom, mora se dokazati u Sevilji i onda te France fudbal kojeg navodiš, potopi
Stavi još koji smajli, to ce ti pojačati argument. Sam si pogazio principe koje navodno zastupas, prvo su ti bili bitni trofeji, a sad uzimas kao relevantnu listu gde trofeji nisu sve.
A i zaboravljas da Klopp nije završio karijeru ni blizu, kad se penzionise moze se pričati gde mu je mesto na večitoj listi menadžera.
Gerro wrote: ↑21/07/2020 22:56
Ne zezam, smatram se navijačem Liverpoola,ne propustam utakmice nikad. Nerviram se zbog njih, sretan sam ako pobjede, ali ne zivim u Engleskoj pa nemam mogucnost ici na utakmice cesto. I sad to jedini razlog zbog cega ne mogu biti navijač Liverpoola. Glupost jbt.
Dobro, super, mene ne trpaj u taj koš "velikih navijača stranih klubova".
Gerro wrote: ↑21/07/2020 22:56
Dobro, super, mene ne trpaj u taj koš "velikih navijača stranih klubova".
Pozdrav i neka bude kraj ovoj raspravi.
Valjda znaš da se zezam, ne uzimaj to previse k srcu. Pozdrav.
Stavi još koji smajli, to ce ti pojačati argument. Sam si pogazio principe koje navodno zastupas, prvo su ti bili bitni trofeji, a sad uzimas kao relevantnu listu gde trofeji nisu sve.
A i zaboravljas da Klopp nije završio karijeru ni blizu, kad se penzionise moze se pričati gde mu je mesto na večitoj listi menadžera.
Al hajd, davljenik se i za slamku hvata.
Gdje sam ja uzimao neke liste kao relevatne nešto si to pomješao mene sa nekim drugim...kažem, neki smatraju Rinusa vecim od Krojfa, ja ne.
Ja se samo smijem tebi, ismijavaš danas Pepa, izdižeš Kloppa, onda uzimaš listu France footballa kao svetu knjigu, a ona kaže - Pep 4 mjesto, a Klopp 27 pa kako se necu smijati tome
Last edited by LSD on 21/07/2020 23:03, edited 1 time in total.
Al hajd, davljenik se i za slamku hvata.
Gdje sam ja uzimao neke liste kao relevatne nešto si to pomješao mene sa nekim drugim...kažem, neki smatraju Rinusa vecim od Krojfa, ja ne.
Ja se samo smijem tebi, ismijavaš danas Pepa, izdižeš Kloppa, onda uzimaš listu France footballa kao svetu knjigu, a ona kaže - Pep 4 mjesto, a Klopp 27 pa kako se necu smijati tome
Nisam ismijao Pepa, rekao sam da je chequebook menadžer, što je istina. I da je Klopp bolji sto je takodje istina. Sto ne znači da je Guardiola totalni levat.
Druga stvar, ja uopšte nisam postavio listu Frans fudbala, nit mi je sveta knjiga, iako znam za nju od ranije.
Edit: sad sam pogledao, skafiskafsnjak je postao listu. Meni to nije univerzalno merilo, jer isto i ne postoji.
Dobi A. Villa, imaju jedan gol bolju gol-razliku od Watforda. Sad im je dosta za opstanak samo da izjednače ili naprave bolji rezultat nego Watford protiv Arsenala i ostaju u ligi.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑21/07/2020 23:01
Obrt na dnu danas, Villa za sada ima sve u svojim rukama.
Oni na dnu, United pri vrhu.
Znajuci ove druge,nece iskoristiti prednost
West Ham ne bi trebao biti problem, ako njih ne savladaju onda vala i ne zaslužuju LP. A Leicester je klinički mrtav, oni mogu u LP otići samo ako United epski chokira i izgubi sve do kraja.
AmiĐa_Idriz wrote: ↑21/07/2020 23:01
Obrt na dnu danas, Villa za sada ima sve u svojim rukama.
Oni na dnu, United pri vrhu.
Znajuci ove druge,nece iskoristiti prednost
West Ham ne bi trebao biti problem, ako njih ne savladaju onda vala i ne zaslužuju LP. A Leicester je klinički mrtav, oni mogu u LP otići samo ako United epski chokira i izgubi sve do kraja.
Pa kad god imaju priliku, zastopaju.
A dobro bi bilo za samopouzdanje da izbore. Ne igraju lose nakon pauze.