MarlboroGold wrote: ↑21/07/2020 13:17
radiostar wrote: ↑21/07/2020 13:02
MarlboroGold wrote: ↑21/07/2020 12:55
Pa kako će biti isto? Upoznaš je, zavoliš, soulmate i žena života, imate super brak 10-15g, djecu i ona se udeblja i sad bih je trebao ostaviti što je dobila recimo 20-30 kila viška? Ja bih joj rekao da je debela u vidu motivisanja da poradi na kilaži, a logično je da drugoj osobi ne bi dopustio da mi vrijeđa ženu. Koji normalan suprug bi tako nešto dopustio?
Sasvim druga priča je prilikom prvog upoznavanja. Preferencije brate. Glupo ti je poređenje samo tako.
dobro, ako ti tako kazes da je glupo, onda vjerovatno jeste
znaci, ako je upuceno tvojoj zeni onda je uvrjeda, ako je nekoj drugoj onda nije ruzno
super motivacija, reci zeni da je debela... jos bolje, na ulici se okreni za nekom zgodnicom i prokomentarisi je pred zenom
smrsace za 3 dana
Ne bih komentarisao druge zene, jer takav nikad nisam bio. Kao sto rekoh rekao bih joj da je debela najnormalnijim tonom bez ismijavanja i da smrsa zbog svog zdravlja. Ne bih se ljutio i da se je udebljam naglo pa da to i ona meni govori. U tome nema nista lose i to je najnormalnija otvorena konverzacija ako se radi o osobama koje zive zajedno 15 godina.
Zdravstveni problemi su druga prica i njih ne brojim u naprijed navedeno.
U vezi drugih koji bi vrijedjali zenu, kao sto rekoh, nema sanse da bih im to dopustio.
evo dosao i ti opet na red
dokazao sam dvije stvari iz mog prvog posta koji si osporio
prvo sam dokazao da mozes voljeti, biti privrzen ili sta znam sta vec zeni koja te inicijalno ne bi privukla zbog fizickog izgleda, ali je bas takva postala, sam si to potvrdio.
druga je, da je ruzno drugima govoriti da su debeli (bilo da je musko ili zensko), ti si to cak kategorisao kao uvrjedu.
moja poenta je, da si ti u sustini, spreman odmah u startu odbiti nekoga zato jer ne ispunjava jedan tvoj kriteriji, a postoji mogucnost da ispunjava sve ostale tvoje kriterije...
cak, postoji mogucnost, da, ako si otvoren i neopterecen, da ta osoba, vremenom ispuni i taj jedan kriterij, tj. u konkretnom slucaju da smrsa
p.s. ako se vec upustate u diskusiju sa nekim, nemojte dozvoliti sebi da vam glavni argument bude 'pises gluposti', jer time diskreditujete sebe kao osobe vrijedne diskusije
pogotovu se to odnosi na ovog decka koji je zadnji pisao