Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
radiostar

#7651 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

saint_mirad wrote: 21/07/2020 13:14 Da, to se zove socijalne konvencije. Njima pripada i empatija, nekom ne govoriš takve stvari jer ne želiš. Ali socijalne konvencije su širi paket.

Ne znam kojoj generaciji impliciras da pripadam, ja ti govorim kako jeste, bez uvijanja i kad se stvari ogole.
i ti si 100% siguran da to sto pises jeste tako? bez i najmanje mogucnosti da ipak grijesis?

pa generaciji koja nije moja, ocito... meni ne trebaju socijalne konvencije da bih znao kako se ponasati prema drugim ljudima
radiostar

#7652 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

moonca wrote: 21/07/2020 13:14
radiostar wrote: 21/07/2020 13:12 tako mi zena moja kaze, a ja joj vjerujem ;-)
.. :-D Dobra je.. :zoka: ili se tjeshi- :oops:
sebe ili mene tjesi?
radiostar

#7653 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

pustopoljina wrote: 21/07/2020 13:15
radiostar wrote: 21/07/2020 13:12
pustopoljina wrote: 21/07/2020 13:07

Zar ti nisi...? Ok.
sta?
Nista, mora da sam te zamijenila s nekim.
nisam razveden... jos
saint_mirad

#7654 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by saint_mirad »

radiostar wrote: 21/07/2020 13:26
saint_mirad wrote: 21/07/2020 13:14 Da, to se zove socijalne konvencije. Njima pripada i empatija, nekom ne govoriš takve stvari jer ne želiš. Ali socijalne konvencije su širi paket.

Ne znam kojoj generaciji impliciras da pripadam, ja ti govorim kako jeste, bez uvijanja i kad se stvari ogole.
i ti si 100% siguran da to sto pises jeste tako? bez i najmanje mogucnosti da ipak grijesis?

pa generaciji koja nije moja, ocito... meni ne trebaju socijalne konvencije da bih znao kako se ponasati prema drugim ljudima
Ni za šta što napišem nisam 100% siguran da je istina, pišem svoje gledište, koje može a i ne mora biti tačno.

Dodacu još da socijlane konvencije nisu nastale kao neka prisilna mera, nego upravo zato što normalan čovek zna kako da se ophodi prema drugom. Zato se i zove konvencija, a ne zakon.
moonca

#7655 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

radiostar wrote: 21/07/2020 13:26 sebe ili mene tjesi?
.. :P bez slike - hm...
radiostar

#7656 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

saint_mirad wrote: 21/07/2020 13:30
radiostar wrote: 21/07/2020 13:26

Ni za šta što napišem nisam 100% siguran da je istina, pišem svoje gledište, koje može a i ne mora biti tačno.

Dodacu još da socijlane konvencije nisu nastale kao neka prisilna mera, nego upravo zato što normalan čovek zna kako da se ophodi prema drugom. Zato se i zove konvencija, a ne zakon.
sta je poenta tih konvencija? zasto su nastale?
radiostar

#7657 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

moonca wrote: 21/07/2020 13:33
radiostar wrote: 21/07/2020 13:26 sebe ili mene tjesi?
.. :P bez slike - hm...
pa vidi me svaki dan, sto ce joj slika
saint_mirad

#7658 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by saint_mirad »

radiostar wrote: 21/07/2020 13:42 sta je poenta tih konvencija? zasto su nastale?
Nisam siguran, ali sigurno je i evolucija odradila svoje. Drustva koja su radila slicne prakse su se pokazala vitalnijim od onih koje nisu, pa su tako prakse postale nepisana pravila jer postoje benefiti za cele zajednice.
ZyzzSar

#7659 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ZyzzSar »

MarlboroGold wrote: 21/07/2020 11:21
radiostar wrote: 20/07/2020 17:59
saint_mirad wrote: 20/07/2020 17:54

Tom logikom je diskrimanacija kad ne volis debele žene i nećeš da ih dejtas ikako jer ti se ne sviđaju.

To nije diskrimanacija, vec preference kod suprotnog pola i svi ih imamo.
naravno da je diskriminacija

i ruzno je sto ih tako zoves

cuj debele zene :run:
Što je ružno i zašto je diskriminacija? To je činjenica. Izgleda je politička korektnost i ovdje uzela maha. Debela osoba ne vodi računa o svom zdravlju, a to je signal drugoj strani da se ne upušta u vezu sa takvom osobom pogotovo ako se radi o sportašu ili sportašici.
Svaka osoba ima preferencije kao što je kolega već objasnio. Žene preferiraju muškarce koji su visočiji od njih (ili iste visine) i to ti je skoro svugdje tako. Ostalo su izuzeci.

Čini mi se da je upravo par vas ovdje nabijeno kompleksima.
ozbiljno trola ovaj radiostar, barem se nadam hahah, jer je poprilicna hrpa gluposti ovo sto pise :D
radiostar

#7660 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

MarlboroGold wrote: 21/07/2020 13:17
radiostar wrote: 21/07/2020 13:02
MarlboroGold wrote: 21/07/2020 12:55 Pa kako će biti isto? Upoznaš je, zavoliš, soulmate i žena života, imate super brak 10-15g, djecu i ona se udeblja i sad bih je trebao ostaviti što je dobila recimo 20-30 kila viška? Ja bih joj rekao da je debela u vidu motivisanja da poradi na kilaži, a logično je da drugoj osobi ne bi dopustio da mi vrijeđa ženu. Koji normalan suprug bi tako nešto dopustio?

Sasvim druga priča je prilikom prvog upoznavanja. Preferencije brate. Glupo ti je poređenje samo tako.
dobro, ako ti tako kazes da je glupo, onda vjerovatno jeste

znaci, ako je upuceno tvojoj zeni onda je uvrjeda, ako je nekoj drugoj onda nije ruzno

super motivacija, reci zeni da je debela... jos bolje, na ulici se okreni za nekom zgodnicom i prokomentarisi je pred zenom

smrsace za 3 dana
Ne bih komentarisao druge zene, jer takav nikad nisam bio. Kao sto rekoh rekao bih joj da je debela najnormalnijim tonom bez ismijavanja i da smrsa zbog svog zdravlja. Ne bih se ljutio i da se je udebljam naglo pa da to i ona meni govori. U tome nema nista lose i to je najnormalnija otvorena konverzacija ako se radi o osobama koje zive zajedno 15 godina.

Zdravstveni problemi su druga prica i njih ne brojim u naprijed navedeno.

U vezi drugih koji bi vrijedjali zenu, kao sto rekoh, nema sanse da bih im to dopustio.
evo dosao i ti opet na red

dokazao sam dvije stvari iz mog prvog posta koji si osporio
prvo sam dokazao da mozes voljeti, biti privrzen ili sta znam sta vec zeni koja te inicijalno ne bi privukla zbog fizickog izgleda, ali je bas takva postala, sam si to potvrdio.

druga je, da je ruzno drugima govoriti da su debeli (bilo da je musko ili zensko), ti si to cak kategorisao kao uvrjedu.

moja poenta je, da si ti u sustini, spreman odmah u startu odbiti nekoga zato jer ne ispunjava jedan tvoj kriteriji, a postoji mogucnost da ispunjava sve ostale tvoje kriterije...
cak, postoji mogucnost, da, ako si otvoren i neopterecen, da ta osoba, vremenom ispuni i taj jedan kriterij, tj. u konkretnom slucaju da smrsa

p.s. ako se vec upustate u diskusiju sa nekim, nemojte dozvoliti sebi da vam glavni argument bude 'pises gluposti', jer time diskreditujete sebe kao osobe vrijedne diskusije

pogotovu se to odnosi na ovog decka koji je zadnji pisao
MarlboroGold

#7661 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Ma druže porediš babe i žabe. Već sam ti to rekao i ne bih se više ponavljao.

Ne gledaš isto osobu koju poznaješ 15 godina i onu koju tek trebaš upoznati. Tu je kraj svake priče.

I ja sam imao viška skoro 20 kila u jednom periodu života. Neću se više nikad tako zapustiti.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#7662 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Jimmy McNulty »

Najgore je kad neka žena/djevojka izgleda kao top model, a umisli da ima viška kila pa je pejgamber ne może uvjerit u suprotno.

Poznavao sam jednu takvu, svi se okretali za njom ali jok, konta da je debela i bog. Sad se možda pokoji horsaš okrene za njom.
radiostar

#7663 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

MarlboroGold wrote: 21/07/2020 17:46 Ma druže porediš babe i žabe. Već sam ti to rekao i ne bih se više ponavljao.

Ne gledaš isto osobu koju poznaješ 15 godina i onu koju tek trebaš upoznati. Tu je kraj svake priče.
imas pravo na svoje misljenje... nije nuzno da je ono i ispravno
MarlboroGold

#7664 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

radiostar wrote: 21/07/2020 17:50
MarlboroGold wrote: 21/07/2020 17:46 Ma druže porediš babe i žabe. Već sam ti to rekao i ne bih se više ponavljao.

imas pravo na svoje misljenje... nije nuzno da je ono i ispravno
Također.
MarlboroGold

#7665 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by MarlboroGold »

Jimmy McNulty wrote: 21/07/2020 17:49 Najgore je kad neka žena/djevojka izgleda kao top model, a umisli da ima viška kila pa je pejgamber ne może uvjerit u suprotno.

Poznavao sam jednu takvu, svi se okretali za njom ali jok, konta da je debela i bog. Sad se možda pokoji horsaš okrene za njom.
Je li ovo

Image

:lol:
wolfie

#7666 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by wolfie »

Image
ZyzzSar

#7667 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ZyzzSar »

radiostar wrote: 21/07/2020 17:34
moja poenta je, da si ti u sustini, spreman odmah u startu odbiti nekoga zato jer ne ispunjava jedan tvoj kriteriji, a postoji mogucnost da ispunjava sve ostale tvoje kriterije...
cak, postoji mogucnost, da, ako si otvoren i neopterecen, da ta osoba, vremenom ispuni i taj jedan kriterij, tj. u konkretnom slucaju da smrsa

p.s. ako se vec upustate u diskusiju sa nekim, nemojte dozvoliti sebi da vam glavni argument bude 'pises gluposti', jer time diskreditujete sebe kao osobe vrijedne diskusije

pa ako pises guposti, treba to i reci, jer ti kako ti ko odgovara samo nastavljas pisati jos vise gluposti :D
al neka i takvih, trebaju se i debele/neprivlacne udati jbga, vjerovatno si i sam debel(ili nizak jer te i to pogodilo) jbga :izet:

recimo neka je okvirno 30% zenskih privlacno prosjecnom muskarcu, to je ogromna cifra, i on tih 30% onda trazis onu koja ti odgovara u drugim stvarima
a meni je recimo u startu jedan od kriterija da djevojka vodi racuna o sebi(izgledu i zdravlju), i kao takva nikad sebi nece dozvoliti da postane debela/neprivlacna (ne par kila viska, nego debela), ni za 5g ni za 10g, kao sto ni ja sebi to necu nikad dopustit, od kad znam za sebe uvijek sam bio u formi, trening/sport mi jednostavno dio zivota, lifestyle
ne moze ti niko nazor bit privlacan, to je nemoguce

al hajde, odgovori opet sa nekim glupim 'argumentima' kako je to nezrelo razmisljanje, a citav svijet tako funkcionise :run:
radiostar

#7668 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

ZyzzSar wrote: 21/07/2020 18:30

pa ako pises guposti, treba to i reci, jer ti kako ti ko odgovara samo nastavljas pisati jos vise gluposti :D
al neka i takvih, trebaju se i debele/neprivlacne udati jbga, vjerovatno si i sam debel(ili nizak jer te i to pogodilo) jbga :izet:

recimo neka je okvirno 30% zenskih privlacno prosjecnom muskarcu, to je ogromna cifra, i on tih 30% onda trazis onu koja ti odgovara u drugim stvarima
a meni je recimo u startu jedan od kriterija da djevojka vodi racuna o sebi(izgledu i zdravlju), i kao takva nikad sebi nece dozvoliti da postane debela/neprivlacna (ne par kila viska, nego debela), ni za 5g ni za 10g, kao sto ni ja sebi to necu nikad dopustit, od kad znam za sebe uvijek sam bio u formi, trening/sport mi jednostavno dio zivota, lifestyle

al hajde, odgovori opet sa nekim glupim 'argumentima' kako je to nezrelo razmisljanje, a citav svijet tako funkcionise :run:

procitao sam prva tri reda... meni dosta, i previse

i cetvrti sam procitao... haha

eee sinko moj... jos pure tebi treba

:run:
Last edited by radiostar on 21/07/2020 18:34, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#7669 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by kokuz_sa »

wolfie wrote: 21/07/2020 18:05 Image
Auuhh.

Nemasno i punomasno
ZyzzSar

#7670 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ZyzzSar »

radiostar wrote: 21/07/2020 18:33

procito si ti sve, al nemas nista pametno da kazes blahahahahahahahha
koji troll, don't feed the trolls ljudi
slobodno reci buraz da si nizak/debel i da ljudi znaju pozadinu iza ovog sto pises, imas tamo kod nixe plan treninga, a mozes usput i da mu trazis kontakt ljudi iz armenije pa da te povecaju za 6-7cm
radiostar

#7671 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radiostar »

ZyzzSar wrote: 21/07/2020 18:35
radiostar wrote: 21/07/2020 18:33

procito si ti sve, al nemas nista pametno da kazes blahahahahahahahha
koji troll, don't feed the trolls ljudi
slobodno reci buraz da si nizak/debel i da ljudi znaju pozadinu iza ovog sto pises, imas tamo kod nixe plan treninga, a mozes usput i da mu trazis kontakt ljudi iz armenije pa da te povecaju za 6-7cm
pa naravno da nemam sta reci na ono sto si ti napisao, bilo ko ko drzi imalo do sebe ne bi imao sta reci na to
strasno s kim se ja upustam u diskusiju

najgore od svega je sto si ti uvjeren da si nesto pametno napisao
ZyzzSar

#7672 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ZyzzSar »

moonca

#7673 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by moonca »

ZyzzSar wrote: 21/07/2020 18:35 a meni je recimo u startu jedan od kriterija da djevojka vodi racuna o sebi(izgledu i zdravlju), i kao takva nikad sebi nece dozvoliti da postane debela/neprivlacna (ne par kila viska, nego debela), ni za 5g ni za 10g, kao sto ni ja sebi to necu nikad dopustit, od kad znam za sebe uvijek sam bio u formi, trening/sport mi jednostavno dio zivota, lifestyle
..ovo si smjelo napisao--- ne mozes biti siguran niti je to mjerilo---mozes se nadati- ali, ako zena prodje fazu/ trudnoce/ rijetke su one koje su se uspjele vratiti u izgled - prije trudnoce
.kao i muskarci- nakon 35 -rapidno se mijenjate.. :-)
pustopoljina

#7674 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pustopoljina »

wolfie wrote: 21/07/2020 18:05 Image
Jel' ovo ista zena?
Losa sam sa licima..ova slika gdje je deblja, je i ljepsa. Mislim lijepa je i na jednoj i na drugoj slici, ali lice na ovoj drugoj je prekrasno.
Uh a on ofalio...
U stvari skontala sam da je bolje kad ljudi postanu stariji da dobiju koju kilu...izgledaju mladje..ono kad pocnu tanjiti, susiti se, tacno dodatno postara.
radostan dan

#7675 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by radostan dan »

zar njemu žena nije umrla?
Post Reply