Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
A_A_AKCIJA

#7676 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

malakh wrote: 21/07/2020 11:26 amnestiras ovo sto su uradili sa ova tri direktora? tvrdis da je u skladu sa zakonom?
Šta su uradili? Imaš li kakav mrljavi scan, ko što si do sada imao?

Dakle, kako skontah, neki službenik u Vladi KS tvrdi da se ovo deislo, a ekskluzivu saznaje i prenosi Slobodna Bosna. Ja ne znam, nema dalje u autentičnosti. Taman da se razvlači priča do izbora... :D

Ovo me podsjeća na slučaj sa superkorupcijom Elmedina Konakovića, kada je htio nagovoriti ministricu obrazovanja da onako, ispod stola, od kobiva njegovih jarana, kupi neki softver za 500.000 KM, a koji haman isti ima zadžaba se uzet. Hahahahahahahaahahah. Šta ima veze zakon o javnim nabavkama sa ovim...?

E ovo je u rangu toga. Futur treći. Ako ostanu na funkciji do 2023. i ako im ne produže ugovor, e onda će ostati na neodređeno ili dobiti otpremnine... I lizalo i kožni fudbal...

De, ba... :D

I ne pravi se lud, pitao sam te nešto, citiraj mi zakon na koji se pozivaš, po kojem Sebija ne može biti direktorica UKCS :D
RunnerX

#7677 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Ti bi još i zakon? Zar mu ne vjeruješ na riječ. :mrgreen:
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#7678 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

A_A_AKCIJA wrote: 21/07/2020 11:36
malakh wrote: 21/07/2020 11:26 amnestiras ovo sto su uradili sa ova tri direktora? tvrdis da je u skladu sa zakonom?

Dakle, kako skontah, neki službenik u Vladi KS tvrdi da se ovo deislo, a ekskluzivu saznaje i prenosi Slobodna Bosna. Ja ne znam, nema dalje u autentičnosti. Taman da se razvlači priča do izbora... :D

Ovo me podsjeća na slučaj sa superkorupcijom Elmedina Konakovića, kada je htio nagovoriti ministricu obrazovanja da onako, ispod stola, od kobiva njegovih jarana, kupi neki softver za 500.000 KM, a koji haman isti ima zadžaba se uzet. Hahahahahahahaahahah. Šta ima veze zakon o javnim nabavkama sa ovim...?

E ovo je u rangu toga. Futur treći. Ako ostanu na funkciji do 2023. i ako im ne produže ugovor, e onda će ostati na neodređeno ili dobiti otpremnine... I lizalo i kožni fudbal...

I ne pravi se lud, pitao sam te nešto, citiraj mi zakon na koji se pozivaš, po kojem Sebija ne može biti direktorica UKCS :D
i zajebe te dinina priroda, koji jedva doceka da sve demantira na facebooku u rekordnom roku. sto suti, gdje je zapelo?

ma lazu, nemaju dokaze, a kiflu prsti bole pa ne moze da tipka.

uhljebili ste troje na foru, suprotno zakonu i svakome od vas to treba lijepiti, da vas prate lazi vaseg lidera.

ps nabacite jos koji sudruzni hvalospjevni komentar.
Last edited by malakh on 21/07/2020 11:41, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7679 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Tomahawk11 »

Jedna mi stvar nije jasna...ovi koji kao dođu i prozivaju Dinu...oni su SDA orjentisani uglavnom....imaju li obraza? Mislim, prozivaš Konakovića, a navijaš za SDA... :mrgreen:
Idemedosumom

#7680 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Idemedosumom »

Tomahawk11 wrote: 21/07/2020 11:40 Jedna mi stvar nije jasna...ovi koji kao dođu i prozivaju Dinu...oni su SDA orjentisani uglavnom....imaju li obraza? Mislim, prozivaš Konakovića, a navijaš za SDA... :mrgreen:
Ma nisu oni za SDA lopove, ali...

:-D
RunnerX

#7681 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Tomahawk11 wrote: 21/07/2020 11:40 Jedna mi stvar nije jasna...ovi koji kao dođu i prozivaju Dinu...oni su SDA orjentisani uglavnom....imaju li obraza? Mislim, prozivaš Konakovića, a navijaš za SDA... :mrgreen:
Nisu oni SDA. Oni nisu ni za jednu partiju, posebno malaš.

Pazi kako on svakoga ko ga provali, automatski oslovljava sa vi, vi uhljebili, vi ovo, vi ono.

ALI...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#7682 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

amnestirati dinine lopove zato sto nisu clanovi sda, vec nipa?

hmm, neka nova paradigma?
A_A_AKCIJA

#7683 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

malakh wrote: 21/07/2020 11:40

i zajebe te dinina priroda, koji jedva doceka da sve demantira na facebooku u rekordnom roku. sto suti, gdje je zapelo?

uhljebili ste troje na foru, suprotno zakonu i svakome od vas to treba lijepiti, da vas prate lazi vaseg lidera.

Ama, pitah te fino, đe je zakon, đe je otoman :D

Čekaj, kakve dokaze spominješ? Pa valjda ti trebaš ponuditi dokaze? Ti si taj koji optužuje, dođeš i pokažeš nam. Pa nije ti ovo OZNA-in postupak gdje je dovoljno da nekoga prokažeš i gotovo. Vidim ja, ostalo iz starog sistema... :D

I ko je koga uhljebio? Prof. Marty, jesil to ti? Išao si vremenskom mašinom u 2023. i vidio da su ovo troje uhljebljeni :D ? Sve prošlo mimo Zakona o radu, odluke o nezapošljavanju u janom sektoru, niko se nije žalio od kandidata... :D . Pa bolan, vidiš li kakve ti gluposti pišeš...???

Jooo, kakav amaterizam u laganju i podmetanju, švico draga... Pa jel se to ne može smisliti pametnija glupost od ove, majka mu stara, malače, druže stari :D ? Pa nemoj, de malo, održi nam neizvjesnost na forumu, a ne ove dječije provale da koristiš...
drug_profi

#7684 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

malakh wrote: 21/07/2020 11:45 amnestirati dinine lopove zato sto nisu clanovi sda, vec nipa?

Ti da nisi maliciozan i sa nekom svojom skrivenom agendom, onda bi shvatio da ovdje imaju samo dvije strane, samo dvije mogucnosti, samo dvije moguce sudbine Bosnjaka i svih nas koji dijelimo prostor sa Bosnjacima.
To je biti sa SDA ili biti protiv SDA.
Sad ili nikad, jer ako želimo da nasa djeca ne krvare po ulicama zavrsavajuci posao koji mi nismo zanli uraditi, imamo sada zadnju sansu.
Ako ti u ovako duboko pokvarenom i korumpiranom drustvu kreiranom od SDA i satelita, trazis mane nekome ko je izricito protiv SDA (a definitivno nije tesko biti bolji od SDA), onda si za SDA i svojom si voljom, svojim odabirom neprijatelj Bosnjaka, i svih nas koji osim Bosne nemaju druge domovine.

To bi valjda trebalo da jasno svakom iole inteligentnom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7685 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Tomahawk11 »

malakh wrote: 21/07/2020 11:45 amnestirati dinine lopove zato sto nisu clanovi sda, vec nipa?

Ne amnestirati nikog...međutim prozivati jedne da su lopovi, a ovi drugi što navijaš za njih lopovi na kvardat i šutiš...nije to fino :)

A slažem se, treba ko god je lopov u buksu.
drug_profi

#7686 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Ne zanosite se sa idealima neke pravedne drzave dok god se SDA smrad osjeca. Trebace cijela jedna generacija da prodje da povratimo eticke norme na koje se ovdje ko fol pozivamo kada blatimo opoziciju.
JThomas

#7687 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

ali stvarno je impresivno kako neko može kao temeljni argument napisati nešto što ašćare nije (druga je priča bi li trebalo biti) - i samo "pomjeriti gol" i nastaviti kao da ništa nije bilo. treba živaca i za to.
RunnerX

#7688 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Nema to veze sa živcima. Naređenja su jasna.
malakh

#7689 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

A_A_AKCIJA wrote: 21/07/2020 11:51
malakh wrote: 21/07/2020 11:40

Ama, pitah te fino, đe je zakon, đe je otoman :D

Čekaj, kakve dokaze spominješ? Pa valjda ti trebaš ponuditi dokaze? Ti si taj koji optužuje, dođeš i pokažeš nam. Pa nije ti ovo OZNA-in postupak gdje je dovoljno da nekoga prokažeš i gotovo. Vidim ja, ostalo iz starog sistema... :D

I ko je koga uhljebio? Prof. Marty, jesil to ti? Išao si vremenskom mašinom u 2023. i vidio da su ovo troje uhljebljeni :D ? Sve prošlo mimo Zakona o radu, odluke o nezapošljavanju u janom sektoru, niko se nije žalio od kandidata... :D . Pa bolan, vidiš li kakve ti gluposti pišeš...???

Jooo, kakav amaterizam u laganju i podmetanju, švico draga... Pa jel se to ne može smisliti pametnija glupost od ove, majka mu stara, malače, druže stari :D ? Pa nemoj, de malo, održi nam neizvjesnost na forumu, a ne ove dječije provale da koristiš...
ti odgovoris na moje ranije postavljeno pitanje da li su nipovci prekrsili zakon primivsi ove u radni odnos na neodredjeno i ti ces dobiti sve trazene odgovore i objasnjenja.

ja ne izbjegavam odgovoriti niti na jedno pitanje, ali treba postojati neki red u komunikaciji.
malakh

#7690 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

JThomas wrote: 21/07/2020 12:01 ali stvarno je impresivno kako neko može kao temeljni argument napisati nešto što ašćare nije (druga je priča bi li trebalo biti) - i samo "pomjeriti gol" i nastaviti kao da ništa nije bilo. treba živaca i za to.
sace dezurni pljuvaci i pravdaci.

jesu li ove primili u radni odnos na neodredjeno u skladu sa zakonom? cisto da se ocitujes prije moralisanja i napadanja.

isto pitanje vazi za sve pljuvace i "forumske moraliste"...
RunnerX

#7691 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Nije se lako boriti protiv protivnika kakav je Konaković. Tu je godinama, bio je dio tvog tima, i opet za sve te godine ne možeš da mu nađeš apsolutno ništa, pa moraš izvlačiti Zukorlića i neke helikoptere, kao očajnik, da ga ugroziš.

Kada narod to ne popuši, onda si u panici, pa izmišljaš, podmećeš, i praviš nebulozne konstrukcije.

Najgore im je to što znaju kakav će tek biti kad bude imao masovnu podršku naroda, u mišiju rupu se niko od njih neće moći sakriti.
A_A_AKCIJA

#7692 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by A_A_AKCIJA »

malakh wrote: 21/07/2020 12:09 ti odgovoris na moje ranije postavljeno pitanje da li su nipovci prekrsili zakon primivsi ove u radni odnos na neodredjeno i ti ces dobiti sve trazene odgovore i objasnjenja.

ja ne izbjegavam odgovoriti niti na jedno pitanje, ali treba postojati neki red u komunikaciji.
Hhahahah, odlično.

Kakav red? Ti se pozivaš na kršenje zakona, pa je red da TI to argumentiraš. Pitam te deseti put: koji je zakon prekršen, i kojim potezom? Đe su mrljavi skenovi? Išta osim pisanja slobodne bosne...

Zapošljavanjem unaprijed, u 2023.? Pa slušaš li ti sebe :D

Ne znam, Senade. Ja mislim da se do sada u našoj pravosudnoj praksi nije desilo da je neko optužen za krivično djelo koje će tek biti počinjeno u budućnosti. Ne znam, nisam pravnik, ali neka se neko od pravnika sa foruma očituje o ovom zaista zanimljivom kuriozitetu... :D :-) :D :-)

Odoh pogledati Minority report, možda budem pametniji... :D :D :D
RunnerX

#7693 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

I baš malaša zapadne najteži posao u firmi. E jesi kurate sreće. :lol:
high_volume

#7694 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by high_volume »

RunnerX wrote: 21/07/2020 12:29 I baš malaša zapadne najteži posao u firmi. E jesi kurate sreće. :lol:
Tako se i čelik iskalio :D
JThomas

#7695 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

halo oliver mlakar, kviskoteka, čujemo li se.

ne znam. ali onako čisto pragmatično, znam da bi mi valjalo u nekim situacijama biti toliki đon sa kramponima.
RunnerX

#7696 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

A_A_AKCIJA wrote: 21/07/2020 12:22 Odoh pogledati Minority report, možda budem pametniji... :D :D :D
Najjača danas. :lol:

(pored one o podmićivanju tužioca)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7697 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by pici »

PROZVAO SDA
|
Konaković: Možda danas da nam Bakir i Asim kažu je li isto 3 ili 4 Dodikova u Klubu Srba

Predsjednik stranke Narod i pravda Elmedin Konaković prozvao je danas zvaničnike SDA jer "Dodik i Čović danas mogu raditi šta hoće" te je kazao da kantonalne policije pozivaju članove NiP-a i provjeravaju da li se spremaju protesti.
"Asim Sarajlić nam kaže danas da SNSD i HDZ imaju većinu u Domu naroda PSBiH, da su nametnuli amandmane i da Čović diktira tempo. Možda danas da nam kažu Bakir i Asim je li isto 3 ili 4 Dodikova u klubu Srba? Onako kako su kao papagaji ponavljali kad su imenovali Dušanku Majkić, obojica, plus armija botova i uhljeba u isti glas. Mogu Dodik i Čović šta god hoće jer je naša realnost da nas Asim i nakon afere “Asim” predstavlja u ovom domu. Asim u ime Bošnjaka govori", napisao je Konaković na Facebooku.

Ističe da danas Dodik (SNSD) i Čović (HDZ) sa 8 i 2/3 u Vijeću ministara i sa osam ruku u Domu naroda PSBiH mogu raditi šta hoće.

"Samo što oni nisu sami došli do tih brojeva. Vi ste ih ojačali. Ja još uvijek želim da vjerujem da je to samo zbog toga što ste duduci i što ste okruženi nesposobnim kadrovima. Državu ste dali za Vladu KS, za imenovanje Osmice i čelo KCUS-a. I sad bi prebacivali odgovornost na nekoga?", zapitao je lider NiP-a.

Za kraj je dodao da kantonalni MUP-ovi pozivaju na razgovore povjerenike Naroda i pravde da provjere da li se spremaju protesti.

"Na naše su ljude vršili pritisak po nalogu FUP-a. E baš ste napravili 'pritisak'", zaključio je.
:thumbup:
Control panel

#7698 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Control panel »

pici wrote: 21/07/2020 16:05
PROZVAO SDA
|
Konaković: Možda danas da nam Bakir i Asim kažu je li isto 3 ili 4 Dodikova u Klubu Srba

Predsjednik stranke Narod i pravda Elmedin Konaković prozvao je danas zvaničnike SDA jer "Dodik i Čović danas mogu raditi šta hoće" te je kazao da kantonalne policije pozivaju članove NiP-a i provjeravaju da li se spremaju protesti.
"Asim Sarajlić nam kaže danas da SNSD i HDZ imaju većinu u Domu naroda PSBiH, da su nametnuli amandmane i da Čović diktira tempo. Možda danas da nam kažu Bakir i Asim je li isto 3 ili 4 Dodikova u klubu Srba? Onako kako su kao papagaji ponavljali kad su imenovali Dušanku Majkić, obojica, plus armija botova i uhljeba u isti glas. Mogu Dodik i Čović šta god hoće jer je naša realnost da nas Asim i nakon afere “Asim” predstavlja u ovom domu. Asim u ime Bošnjaka govori", napisao je Konaković na Facebooku.

Ističe da danas Dodik (SNSD) i Čović (HDZ) sa 8 i 2/3 u Vijeću ministara i sa osam ruku u Domu naroda PSBiH mogu raditi šta hoće.

"Samo što oni nisu sami došli do tih brojeva. Vi ste ih ojačali. Ja još uvijek želim da vjerujem da je to samo zbog toga što ste duduci i što ste okruženi nesposobnim kadrovima. Državu ste dali za Vladu KS, za imenovanje Osmice i čelo KCUS-a. I sad bi prebacivali odgovornost na nekoga?", zapitao je lider NiP-a.

Za kraj je dodao da kantonalni MUP-ovi pozivaju na razgovore povjerenike Naroda i pravde da provjere da li se spremaju protesti.

"Na naše su ljude vršili pritisak po nalogu FUP-a. E baš ste napravili 'pritisak'", zaključio je.
:thumbup:

U hrvatskoj nikad gore stanje, nikad vise afera, korupcije, kupovine zastupnika od strane HDZ i njegovih kadrova i sta bi. Hdz ubjedljivo pobijedi sto nikad nije. Cak ni dok ih je tudjman vodio. Isto se desilo u srbiji.
Bojim se da ce isto biti i kod nas da ce ova gamad, bez obzira sto nas je upropastila opet pobijediti.
RunnerX

#7699 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by RunnerX »

Control panel wrote: 21/07/2020 16:12 U hrvatskoj nikad gore stanje, nikad vise afera, korupcije, kupovine zastupnika od strane HDZ i njegovih kadrova i sta bi. Hdz ubjedljivo pobijedi sto nikad nije. Cak ni dok ih je tudjman vodio. Isto se desilo u srbiji.
Bojim se da ce isto biti i kod nas da ce ova gamad, bez obzira sto nas je upropastila opet pobijediti.
U Hrvatskoj nikad gore? Nikad više afera?

U Hrvatskoj je HDZ pobijedio jer se Plenkovićeva vlada odlično nosila sa pandemijom, uz anemičnog i statičnog Bernardića. Srbiju ne treba ni komentarisati, tamo je sve jasno.
Control panel

#7700 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Control panel »

RunnerX wrote: 21/07/2020 16:19
Control panel wrote: 21/07/2020 16:12 U hrvatskoj nikad gore stanje, nikad vise afera, korupcije, kupovine zastupnika od strane HDZ i njegovih kadrova i sta bi. Hdz ubjedljivo pobijedi sto nikad nije. Cak ni dok ih je tudjman vodio. Isto se desilo u srbiji.
U Hrvatskoj nikad gore? Nikad više afera?

U Hrvatskoj je HDZ pobijedio jer se Plenkovićeva vlada odlično nosila sa pandemijom, uz anemičnog i statičnog Bernardića. Srbiju ne treba ni komentarisati, tamo je sve jasno.
Pratis li ti desavanja tamo. Slabo. Nemoj da mabrajam sve afere.
Post Reply