malakh wrote: ↑21/07/2020 11:40
A_A_AKCIJA wrote: ↑21/07/2020 11:36
malakh wrote: ↑21/07/2020 11:26
amnestiras ovo sto su uradili sa ova tri direktora? tvrdis da je u skladu sa zakonom?
Šta su uradili? Imaš li kakav mrljavi scan, ko što si do sada imao?
Dakle, kako skontah, neki službenik u Vladi KS tvrdi da se ovo deislo, a ekskluzivu saznaje i prenosi Slobodna Bosna. Ja ne znam, nema dalje u autentičnosti. Taman da se razvlači priča do izbora...
Ovo me podsjeća na slučaj sa superkorupcijom Elmedina Konakovića, kada je htio nagovoriti ministricu obrazovanja da onako, ispod stola, od kobiva njegovih jarana, kupi neki softver za 500.000 KM, a koji haman isti ima zadžaba se uzet. Hahahahahahahaahahah. Šta ima veze zakon o javnim nabavkama sa ovim...?
E ovo je u rangu toga. Futur treći. Ako ostanu na funkciji do 2023. i ako im ne produže ugovor, e onda će ostati na neodređeno ili dobiti otpremnine... I lizalo i kožni fudbal...
De, ba...
I ne pravi se lud, pitao sam te nešto, citiraj mi zakon na koji se pozivaš, po kojem Sebija ne može biti direktorica UKCS
i zajebe te dinina priroda, koji jedva doceka da sve demantira na facebooku u rekordnom roku. sto suti, gdje je zapelo?
ma lazu, nemaju dokaze, a kiflu prsti bole pa ne moze da tipka.
uhljebili ste troje na foru, suprotno zakonu i svakome od vas to treba lijepiti, da vas prate lazi vaseg lidera.
ps nabacite jos koji sudruzni hvalospjevni komentar.
Ama, pitah te fino, đe je zakon, đe je otoman
Čekaj, kakve dokaze spominješ? Pa valjda ti trebaš ponuditi dokaze? Ti si taj koji optužuje, dođeš i pokažeš nam. Pa nije ti ovo OZNA-in postupak gdje je dovoljno da nekoga prokažeš i gotovo. Vidim ja, ostalo iz starog sistema...
I ko je koga uhljebio? Prof. Marty, jesil to ti? Išao si vremenskom mašinom u 2023. i vidio da su ovo troje uhljebljeni

? Sve prošlo mimo Zakona o radu, odluke o nezapošljavanju u janom sektoru, niko se nije žalio od kandidata...

. Pa bolan, vidiš li kakve ti gluposti pišeš...???
Jooo, kakav amaterizam u laganju i podmetanju, švico draga... Pa jel se to ne može smisliti pametnija glupost od ove, majka mu stara, malače, druže stari

? Pa nemoj, de malo, održi nam neizvjesnost na forumu, a ne ove dječije provale da koristiš...