Zdravo @fusion_ba,
Sve prijedloge za unapređenje ponude nam možete dostaviti i rado ćemo ih razmotriti. Cilj nam je da budete zadovoljni uslugama i ponudom koju koristite.
Zahvaljujemo se na saradnji.
Moderator: Benq
Zdravo @fusion_ba,
Hajde onda i ovaj bezobrazluk razmotrite:Telemach wrote: ↑17/07/2020 17:50Zdravo @fusion_ba,
Sve prijedloge za unapređenje ponude nam možete dostaviti i rado ćemo ih razmotriti. Cilj nam je da budete zadovoljni uslugama i ponudom koju koristite.
Zahvaljujemo se na saradnji.

Vasa primjedba i sugestija je zaprimljena...... Samo neka ovako nastave do kraje godine imaju fore inace samo nazovem dođite po svoj modem svoj box i tjt. Necu ni dam odnesem pa neka tuze da vidimo sta ce sud reci.Maharadza wrote: ↑17/07/2020 18:42Hajde onda i ovaj bezobrazluk razmotrite:
I ne, ne mislim samo na strašnu razliku u brzinama nego i činjenicu da na trionu jasno pokazujete koliki je UPLOAD dok na ponudi za ostatak BiH NIŠTA, (potencijalni) korisnici se moraju zaroviti u PDF "cjenovnik usluga" i naći UPLOAD tamo...a onda dobiju srčani kada vide koliko je tamo UL niži u odnosu na trion pakete...BEZOBRAZLUK!
Zdravo @Snake Eyes,
Zdravo @123bih123,123bih123 wrote: ↑17/07/2020 19:48Vasa primjedba i sugestija je zaprimljena...... Samo neka ovako nastave do kraje godine imaju fore inace samo nazovem dođite po svoj modem svoj box i tjt. Necu ni dam odnesem pa neka tuze da vidimo sta ce sud reci.Maharadza wrote: ↑17/07/2020 18:42Hajde onda i ovaj bezobrazluk razmotrite:
I ne, ne mislim samo na strašnu razliku u brzinama nego i činjenicu da na trionu jasno pokazujete koliki je UPLOAD dok na ponudi za ostatak BiH NIŠTA, (potencijalni) korisnici se moraju zaroviti u PDF "cjenovnik usluga" i naći UPLOAD tamo...a onda dobiju srčani kada vide koliko je tamo UL niži u odnosu na trion pakete...BEZOBRAZLUK!
Neka onda oni naprave raspored kako treba, a ne sada sbrda zdola, dosta praznih mjesta izmedju kanala
Hm.. pojasni?ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 17:06Jesi li kada čuo za inovaciju zvanu e-mail?odmor wrote: ↑17/07/2020 17:05Pa samo ovdje na forumu trazi broj ugovora i broj telefona za podrsku korisnicima. Ti ako neces da ostavljas broj telefona onda mozes otici u poslovnicu i kao potencionalni novi korisnik pitat sta hoces i ispricat se, niko ti nece trazit broj telefona. Potpuno anonimno. Cak ce te uhvatit u mlin, imat ces osjecaj da te tegobe jehovini svjedoci.
Ljudi imaju e-mail podršku. Dakle, tvoj navod da samo preko foruma traže broj telefona, nije tačan, jer to nije jedini pisani kanal podrške koji koriste.odmor wrote: ↑18/07/2020 04:15Hm.. pojasni?ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 17:06Jesi li kada čuo za inovaciju zvanu e-mail?odmor wrote: ↑17/07/2020 17:05
Pa samo ovdje na forumu trazi broj ugovora i broj telefona za podrsku korisnicima. Ti ako neces da ostavljas broj telefona onda mozes otici u poslovnicu i kao potencionalni novi korisnik pitat sta hoces i ispricat se, niko ti nece trazit broj telefona. Potpuno anonimno. Cak ce te uhvatit u mlin, imat ces osjecaj da te tegobe jehovini svjedoci.
Znači ipak je i ovdje uvršten mjesto comedy central.crnivrag wrote: ↑14/07/2020 12:28 Novosti:
U ponudu Telemach EON i D3 digitalnih shema je uvršten sljedeći digitalni TV kanal:
1. "Nicktoons" na poziciji 132 putem EON boxova/D3 resivera, i na frekvenciji 594000 Khz, symbol rate 6956 K/s, modulacija 256QAM
Napomene:
1. Da bi pratili navedene digitalne TV i radio kanale, korisnici resivera trebaju napraviti reset resivera (ručno - gašenjem iz struje ili kroz meni: Meni -> Postavke -> Tehničke postavke -> Sistem -> Restart STB).
Za korisnike EON boxova potrebno je uraditi reset aplikacije na sljedeći način: Meni -> Podešavanja -> Sistem -> Restart.
Korisnici DVB-C mreže (CI/CAM modula) trebaju skenirati navedene frekvencije (ručno, potpuno ili putem brzog skeniranja).
2. Kanal "Nicktoons" posjeduje funkciju vraćanja sadržaja unazad do 5 dana putem D3 resivera.
3. Kanal "Comedy Central Extra" više nije dio Telemach ponude, jer je kompanija Viacom ugasila navedeni kanal za naše tržište.
4. Osnovnu listu kanala po DVB-C frekvencijama možete vidjeti na sljedećem linku: https://bit.ly/tmchdi
5. Napredna lista kanala iz Telemach digitalne ponude se nalazi na ovom linku: https://bit.ly/tmchdd
6. Telemach sada u digitalnoj D3 ponudi (DVB-C mreža) nudi 227 TV kanala + 10 duplih HD kanala (237 TV kanala) - (149 u SD rezoluciji, 78 u HD rezoluciji), te 75 radio kanala (33 domaćih i 42 Stingray Music Choice radio kanala).
Telemach u EON ponudi nudi 251 TV kanal (168 u SD rezoluciji, 82 kanala u HD rezoluciji, i 1 kanal u UHD/4K rezoluciji - EON box), te 75 radio kanala (33 domaćih i 42 Stingray Music Choice radio kanala).
SpoilerShowDVB-C - HD - 78 kanala (RTCG Sat HD i Telemach Info Kanal HD samo putem DVB-C mreže)
EON - HD - 6 kanala (Prva Plus HD, N1 HR HD, N1 SR HD, Prva World HD, Prva Kick HD i BN Music HD samo putem EON-a)
DVB-C - SD - 149 kanala
EON - SD - 168 kanala (Hayat SD, RTCG Sat SD, Info Kanal SD, Pink World Cinema, Pink Classic, Pink Serije, Pink Family, Pink Pedia, Pink Super Kids, Pink World, Pink Show, Pink Style, Pink Fashion, Pink Kuvar, Pink HA HA, Pink LOL, Bravo Music, Pink Folk 1, Pink Folk 2, Pink Music 2, Pink Hits, Pink Hits 2, Pink'n'Roll, Pink Koncert i City Play samo putem EON-a)
EON box - UHD - 1 kanal
DVB-C/EON - Radio kanali - 75 kanala
Dupli HD kanali putem DVB-C mreže - 10 kanala.

Obavio, platio racun, zato i pitam
Zdravo @kakaljin,
Potrudite se sto prije, jer sam mislio da tehnologija je napredovala a ovo je unazadjeno i nema smisla ovakav raspored kanala i da se ne moze makar favorit lista napraviti pa samo ona gledati. Iskreno nisam nimalo zadovoljan ovim
Meni se djasvi ovo sa MTV 80S sinoc mocne mjuze bi pravoMTV wrote: ↑18/07/2020 17:38 Bice jos promjena sto se tice Viacom kanala.
Prva je bila ribrending MTV Dance u Club MTV. Druga je gasenje Comedy Central Extra i pustanje njemacke verzije nicktoonsa (na pocetku emitovanja je isla njemacka sinronizacija dok nisu sredili nase).
Za par dana u UK se gase Club MTV, MTV Rock i MTV OMG (nekadasnja VIVA UK).
Od oktobra VH1 Classic postaje MTV 80's a MTV Rock postaje MTV 90's barem tako kazu ovdje:
https://greekdigitaltv.blogspot.com/202 ... ref=tw&m=1
A vec duzi period na VH1 Classic ide MTV 80's Takeover i to od 00:00 do 12:00
![]()
Ma nista to. Nemoj to. Ostat ce im tvoj mail. Kasnije ce te spamat. Nemoj to ni pod razno. Sta znas u koje svrhe mogu iskorostit tvoj mail.
Bezveze daješ novac Telemachu za internet jer očito još nisi savladao ni korištenje e-maila. Sad da ti objašnjavam šta su filteri i kako se koriste, nema baš smisla. Drži se ti faxa, jarane.
Umjesto ismijavanja, bolje pomozi čovjeku, pa svi smo mi nekada bili duduci i informatički nepismeni:
Imo sam mail i u proslom vijeku. Tako da mail meni nije inovacija kao sto ga pojedinci nazivaju. Pametnom dosta.ExNihilo wrote: ↑18/07/2020 20:17Bezveze daješ novac Telemachu za internet jer očito još nisi savladao ni korištenje e-maila. Sad da ti objašnjavam šta su filteri i kako se koriste, nema baš smisla. Drži se ti faxa, jarane.