Blago se tebi ja imam samo 2 kanala ? I opet nije full brzina

Moderator: Benq
Blago se tebi ja imam samo 2 kanala ? I opet nije full brzina

Zdravo @adition,aditon wrote: ↑16/07/2020 14:26 @Telemach
molim Vas da pojasnite jednu stvar. Kolegica je nekad u januaru potpisala ugovor na 24 mjeseca i sad hoće da raskine ugovor. Da li će morati izmiriti samo posljednji račun i vratiti opremu ili će morati da plati sve ono koliko bi platila redovnim korištenjem usluge za ovaj potpisani period?
ne znam njene podatke a sumnjam da i ona zna bez računa...ugovor je valjda na 24 mjeseca a u poslovnici su joj rekli da samo vrati opremu bez da će bilo šta dodatno plaćati...Telemach wrote: ↑16/07/2020 15:02Zdravo @adition,aditon wrote: ↑16/07/2020 14:26 @Telemach
molim Vas da pojasnite jednu stvar. Kolegica je nekad u januaru potpisala ugovor na 24 mjeseca i sad hoće da raskine ugovor. Da li će morati izmiriti samo posljednji račun i vratiti opremu ili će morati da plati sve ono koliko bi platila redovnim korištenjem usluge za ovaj potpisani period?
Ovisno od perioda na koji je potpisan Ugovor. Možete nam u pp dostaviti njene podatke kako bismo izvršili detaljnije provjere.
Lijep pozdrav,
@aditon
ja sam tako i pretpostavio, tako sam joj i rekao, ali izgleda da su joj dali pogrešnu informaciju u telemach centru, zato sam i posalo ovaj upit kako bi imao pravu informaciju. hvala za odgovorTelemach wrote: ↑16/07/2020 15:23@aditon
U slučaju da Ugovorna obaveza nije istekla, kolege iz korisničkog centra će obračunati raskidne kazne za prijevremeni raskid Ugovora.
Nisam uopće korisnik i nema broja ugovora. Dakle, postavljam pitanje kao potencijalni korisnik, ali njima je draže da skupljaju brojeve telefona za buduće spamanje, nego da odgovore.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:12 I očekuješ pomoć sa tim nastupom? Kako će ti pomoći ako uopće ne znaju ko si šta si? Teško dati broj ugovora? Mislim da pretjeruješ, da ne upotrebljavam teže riječi.
I btw ako išta vrijedi u telemachu to je podrška, što ovdje na forumu, što na broj kad ih nazoveš tako da..
Nisam ni rekao da sam im se obratio na forumu. I nisam im se obratio na forumu.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:17 U tom slučaju forum je zadnje mjesto gdje im se trebaš obratiti, nego lijepo do najbliže poslovnice ili nazoveš i informiraš se sve što te zanima.
Zdravo ExNihilo,ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 15:19Nisam ni rekao da sam im se obratio na forumu. I nisam im se obratio na forumu.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:17 U tom slučaju forum je zadnje mjesto gdje im se trebaš obratiti, nego lijepo do najbliže poslovnice ili nazoveš i informiraš se sve što te zanima.
U ostalom, obratit im ću im se kako je meni ćejf, a preko kanala koji su učinili dostupnim.
Ali na svakom će reći isto: dajte broj telefona.
https://www.klix.ba/biznis/svecano-otvo ... /200717085Svečano otvorena renovirana poslovnica Telemacha u BBI
Danas je u Sarajevu u BBI centru svečano otvorena potpuno obnovljena poslovnica kompanije Telemach. Opremljena u duhu novih tehnologija otvorila je svoja vrata svim posjetiocima, nudeći sasvim novo korisničko iskustvo.
"Naša prepoznatljiva lokacija u BBI centru, građanima Sarajeva od danas je predstavljena u potpuno novom ruhu, sa novim konceptom kroz jedinstven i inovativan pečat kompanije Telemach. Kao lider na tržištu novim pristupom najavljujemo modernu eru približavanja našim korisnicima. Vodeći se svjetskim i inovativnim trendovima u savremenom poslovanju novi koncept baziramo na pojedinačnom pristupu i potrebi svakog korisnika. U ovim izazovnim vremenima nastojimo smanjiti čekanje u redovima u poslovnicama, kako bismo se svakom korisniku maksimalno posvetili. Želja nam je naše građane dočekivati u prozračnom okruženju i pozitivnoj atmosferi. Vizija Telemacha je da u našim poslovnicama korisnici, na jednom mjestu, dobiju sve usluge i odgovore na sva pitanja. Izuzetno mi je zadovoljstvo najaviti da od danas naši najmlađi u BBI centru mogu, u okviru dječijeg kutka testirati i novi EON Kids daljinski upravljač koji je upravo stigao na tržište, a koji je specijalno dizajniran za djevojčice i dječake" kazao je Mirza Sendijarević, Direktor Sektora za shopove i terensku prodaju kompanije Telemach.
Poslovnica u BBI centru u Sarajevu prva je u nizu poslovnica u BiH koju kompanija Telemach do kraja 2020. godine planira osavremeniti. Svaka će sadržavati zabavno okruženje i dječiji kutak u okviru kojeg će najmlađi posjetioci moći testirati Video klub sa dječijim sadržajem, osvojiti poklone, ali i zabaviti se uz sjajan sadržaj predviđen za najmlađe. Uposlenici kompanije Telemach u BBI centru su pripremili brojna iznenađenja za sve posjetioce.
![]()
okrecili prostorije i nabacili eon reklamu i novi sto i evo ga nevjerojatno novo iskustvo istresanja love iz novčanikacrnivrag wrote: ↑17/07/2020 15:48https://www.klix.ba/biznis/svecano-otvo ... /200717085Svečano otvorena renovirana poslovnica Telemacha u BBI
Danas je u Sarajevu u BBI centru svečano otvorena potpuno obnovljena poslovnica kompanije Telemach. Opremljena u duhu novih tehnologija otvorila je svoja vrata svim posjetiocima, nudeći sasvim novo korisničko iskustvo.
"Naša prepoznatljiva lokacija u BBI centru, građanima Sarajeva od danas je predstavljena u potpuno novom ruhu, sa novim konceptom kroz jedinstven i inovativan pečat kompanije Telemach. Kao lider na tržištu novim pristupom najavljujemo modernu eru približavanja našim korisnicima. Vodeći se svjetskim i inovativnim trendovima u savremenom poslovanju novi koncept baziramo na pojedinačnom pristupu i potrebi svakog korisnika. U ovim izazovnim vremenima nastojimo smanjiti čekanje u redovima u poslovnicama, kako bismo se svakom korisniku maksimalno posvetili. Želja nam je naše građane dočekivati u prozračnom okruženju i pozitivnoj atmosferi. Vizija Telemacha je da u našim poslovnicama korisnici, na jednom mjestu, dobiju sve usluge i odgovore na sva pitanja. Izuzetno mi je zadovoljstvo najaviti da od danas naši najmlađi u BBI centru mogu, u okviru dječijeg kutka testirati i novi EON Kids daljinski upravljač koji je upravo stigao na tržište, a koji je specijalno dizajniran za djevojčice i dječake" kazao je Mirza Sendijarević, Direktor Sektora za shopove i terensku prodaju kompanije Telemach.
Poslovnica u BBI centru u Sarajevu prva je u nizu poslovnica u BiH koju kompanija Telemach do kraja 2020. godine planira osavremeniti. Svaka će sadržavati zabavno okruženje i dječiji kutak u okviru kojeg će najmlađi posjetioci moći testirati Video klub sa dječijim sadržajem, osvojiti poklone, ali i zabaviti se uz sjajan sadržaj predviđen za najmlađe. Uposlenici kompanije Telemach u BBI centru su pripremili brojna iznenađenja za sve posjetioce.
![]()
ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 15:19Nisam ni rekao da sam im se obratio na forumu. I nisam im se obratio na forumu.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:17 U tom slučaju forum je zadnje mjesto gdje im se trebaš obratiti, nego lijepo do najbliže poslovnice ili nazoveš i informiraš se sve što te zanima.
U ostalom, obratit im ću im se kako je meni ćejf, a preko kanala koji su učinili dostupnim.
Spor si, ali nadođeš.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 16:38ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 15:19Nisam ni rekao da sam im se obratio na forumu. I nisam im se obratio na forumu.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:17 U tom slučaju forum je zadnje mjesto gdje im se trebaš obratiti, nego lijepo do najbliže poslovnice ili nazoveš i informiraš se sve što te zanima.
Sve je tako kako ti kažeš![]()
ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 16:39Spor si, ali nadođeš.
Može li i meni jedan zeleni
Vauuuucrnivrag wrote: ↑17/07/2020 15:48https://www.klix.ba/biznis/svecano-otvo ... /200717085Svečano otvorena renovirana poslovnica Telemacha u BBI
![]()
https://telemach.ba/a54225/podrska/vije ... U-BBI.html
Pa samo ovdje na forumu trazi broj ugovora i broj telefona za podrsku korisnicima. Ti ako neces da ostavljas broj telefona onda mozes otici u poslovnicu i kao potencionalni novi korisnik pitat sta hoces i ispricat se, niko ti nece trazit broj telefona. Potpuno anonimno. Cak ce te uhvatit u mlin, imat ces osjecaj da te tegobe jehovini svjedoci.ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 15:19Nisam ni rekao da sam im se obratio na forumu. I nisam im se obratio na forumu.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:17 U tom slučaju forum je zadnje mjesto gdje im se trebaš obratiti, nego lijepo do najbliže poslovnice ili nazoveš i informiraš se sve što te zanima.
Jesi li kada čuo za inovaciju zvanu e-mail?odmor wrote: ↑17/07/2020 17:05Pa samo ovdje na forumu trazi broj ugovora i broj telefona za podrsku korisnicima. Ti ako neces da ostavljas broj telefona onda mozes otici u poslovnicu i kao potencionalni novi korisnik pitat sta hoces i ispricat se, niko ti nece trazit broj telefona. Potpuno anonimno. Cak ce te uhvatit u mlin, imat ces osjecaj da te tegobe jehovini svjedoci.ExNihilo wrote: ↑17/07/2020 15:19Nisam ni rekao da sam im se obratio na forumu. I nisam im se obratio na forumu.typeOnegative wrote: ↑17/07/2020 15:17 U tom slučaju forum je zadnje mjesto gdje im se trebaš obratiti, nego lijepo do najbliže poslovnice ili nazoveš i informiraš se sve što te zanima.
Realno otkad je KKR prodao United Grupu drugom vlasniku, od tad je i ponuda sve losija.
Zdravo @rizibizi,