I ti si Svijest pa to na samome sebi istraži i saznaj. I vidjećeš, ako ništa ne radiš, već samo ležiš, a nađeš rješenje da se drugi za tebe naprežu, kreću i rade i umjesto tebe se umaraju, ti sam ćeš sporije da se umaraš. A brže ćeš da se umaraš i kraće živiš, ako si primoran da se ti za druge i njihov lagodni život i još plus i za samoga sebe, naprežeš, kećeš i umaraš.
Mislim da apologetičari, branioci svojih vjerskih dogmi o Bogu, naivno pokušavaju da zaštite Boga od naučnog otkrića i saznanja da je sve energija, koja se još fizički manifestuje i kao svjetlost i elektricitet, odnosno, kao mnoštvo velikuh i malih elektromagnetnih polja, sa različitim talasnim dužinama i gustinama, koja egzistiraju, hijerarhiski posložena, jedna unutar drugih. Oni žele da ubijede vjernike i tako sačuvaju svoje vjere, da sve to ipak nije moguće bez Boga, iako o postojanju Boga nikakvih dokaza nemaju i ništa ne znaju, već samo vjeuju.
Ne znaju da osim tih elektromagnetnih polja, koja su, zapravo napregnuta, pokrenuta i materijalizovana polja Svijesti, nikakvog drugog Boga nema.
Iz mojih ličnih susreta sa jednim od mnogobrojnih "svjetlosnih bića", prilikom mojih izlazaka iz tijela, koje mi se predstavilo imenom "Bog", a koja se danas mogu vidjeti i na video snimcima na YouTube, na Internetu, 100% sam ubijeđen i siguran da niti i jedan drugi svjetski poznati prorok koji je, takođe, tvrdio da je imao susret sa Bogom, nije se susreo ni sa čim dugim do, takođe sa "svjetlosnim bićem" koje mu se predstavilo imenom "Bog". A koje uvijek ima oblik svijetlećeg elektromagnetnog polja, koje kad dodirne čovjeka, čovjek osjeti kao strujni udar, nekad jači, a nekad slabiji.
Dešava se to mnogim ljudima, najčešće u snu, kada oni iz sna skaču prestrašeni, jer ne znaju šta im se desilo. Nekad čak počnu negdje i da bježe. U medicini ili pak u psihologioji i psihijatriji, ovakvi dožviljaju su poznati pod imenom "panic attack".
Inače, sama riječ i pojam "Bog", kad se prevede na razumljiv jezik, znači "učitelj". Kod indijaca, "guru". U svojstvu učitelja, "svjetlosna bića" vode brigu o postepenom razvoju čovječanstva, kao što geni unutar jajeta koke brinu o razvoju pileta i koke, tako što na pojedine ljude u čovječanstvu, povremeno, prenose određena znanja iz raznih oblasti života, da bi ovi ljudi ta znanja prenijeli drugim ljudima dalje. Kao što je primjer Tesle, koji je primio znanja iz oblasti elektrotehnike, koji je u mladosti takođe imao psihičke problemenoćne more prilikom dodira "svjetlosnih bića", sa namjerom da prilagode frekvenciju Teslinog elektromagnernog polja (aure), frekvenciji "svjetlosnih bića", kako bi ona mogla lakše telepatski da na Teslu prenesu potrebna znanja. Isto se i meni dešavalo još dok sam bio dječak od 7-8 godina. U početku je bilo gadno, a kasnije se čovjek na to navukne, jer mu se frekvencija aure promijeni, tj. proširi. Ti "dodiri" "svjetlosnih bića" su kod mene, još u nladosti, ubrzo prestali. Da bi se u mojoj četrdesetoj ponovili, kada sam otkrio da sada mogu da "izađem iz tijela" u trenutku kad osjetim blagi strujni udar.
Eto, toliko o Bogu ili Bogovima iz "prve ruke", o "svjetlosnim bićima" i elektromagnetnim poljima i njihovim frekvencijama.