Mobilni radari / kamere
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
NediM17
#4176 Re: mobilni radari tj kamere
Drot puca, u onim kucistima stacionarnih kamera imaju mali ljudi k'o u "radionu", oni pucaju. 
- escobar__
#4178 Re: mobilni radari tj kamere
Hulje, dobro si rekao. Otkako su hulje počele radit na prevenciji (i država pooštrila kaznenu politiku) na cestama ljudi ginu masovno i mislim da to najbolje govori o efikasnosti takvih mjera. Prirodom posla često putujem i kod nas se definitivno može reći da se aktivno radi na usporavanju saobraćaja širom države - na većem broju lokacija se ograničenja spuštaju sa 70 na 60, sa 60 na 50 i tako dalje, jedno opšte ludilo.
- vjeshalica
#4179 Re: mobilni radari tj kamere
Gine se od preticanja,rakije,neiskustva i brzine
Ne samo brzine...samo kreteni pune budzet,radar je nebitan
Ne samo brzine...samo kreteni pune budzet,radar je nebitan
- Daryl Dixon
#4180 Re: mobilni radari tj kamere
Znaju li se lokacije kamera za ocitavanje ukradenih vozila i vozila kojima je istekla registracija? Koliko sam shvatio u vecini slucajeva se nalaze na izlazima/ulazima u KS, cini mi se da je jedna takva locirana i na Otoci
- drug_profi
#4181 Re: mobilni radari tj kamere
Imas i ove avaxe sto kruze. Jutros ga vidim kraj alipasine dzamije u koloni se vozi
-
esso_sa
#4182 Re: mobilni radari tj kamere
Jedna je na Otoci, pravac Ilidza-CeeeentarDaryl Dixon wrote: ↑10/07/2020 11:50 Znaju li se lokacije kamera za ocitavanje ukradenih vozila i vozila kojima je istekla registracija? Koliko sam shvatio u vecini slucajeva se nalaze na izlazima/ulazima u KS, cini mi se da je jedna takva locirana i na Otoci
-
alipasijaner
#4183 Re: mobilni radari tj kamere
Ima ih pun grad... osim sto neregistrovanim autom vise ne mozes otici na izlet ne mozes se vozat ni po graduDaryl Dixon wrote: ↑10/07/2020 11:50 Znaju li se lokacije kamera za ocitavanje ukradenih vozila i vozila kojima je istekla registracija? Koliko sam shvatio u vecini slucajeva se nalaze na izlazima/ulazima u KS, cini mi se da je jedna takva locirana i na Otoci
- vjeshalica
#4184 Re: mobilni radari tj kamere
Dobrinja kod OŠ Osman Nuri Hadzic 2xDaryl Dixon wrote: ↑10/07/2020 11:50 Znaju li se lokacije kamera za ocitavanje ukradenih vozila i vozila kojima je istekla registracija? Koliko sam shvatio u vecini slucajeva se nalaze na izlazima/ulazima u KS, cini mi se da je jedna takva locirana i na Otoci
Dobrinja u Zelimira Vidovica Kelija
Otoka
Aerodromsko
Izlaz iz Sarajeva prema Lapisnici
Ima negdje prema Kobiljači tamo gdje se bus okrece ili tako nekako
Ugl dosta mjesta
-
alipasijaner
#4185 Re: mobilni radari tj kamere
Raskrnica Derviša Numića i Put mladih Muslimana.. svuda ih ima...vjeshalica wrote: ↑10/07/2020 22:47Dobrinja kod OŠ Osman Nuri Hadzic 2xDaryl Dixon wrote: ↑10/07/2020 11:50 Znaju li se lokacije kamera za ocitavanje ukradenih vozila i vozila kojima je istekla registracija? Koliko sam shvatio u vecini slucajeva se nalaze na izlazima/ulazima u KS, cini mi se da je jedna takva locirana i na Otoci
Dobrinja u Zelimira Vidovica Kelija
Otoka
Aerodromsko
Izlaz iz Sarajeva prema Lapisnici
Ima negdje prema Kobiljači tamo gdje se bus okrece ili tako nekako
Ugl dosta mjesta
- Optimist
#4186 Re: mobilni radari tj kamere
Semizovac kod EP pumpe takodje.
- ruud
#4187 Re: mobilni radari tj kamere
Nije baš odgovarajuća tema, al' ne znam ima li bolja, neko reče hulje...
Zaustavlja me policajac PU Stari Grad u vozilu kod Careve džamije. Pojas uredan, papiri uredni, oprema na broju.
Nema šta, pa valjda mu krivo, i umjesto hvala i prijatno, "haj' razguli", tim riječima.
Fuj.
Zaustavlja me policajac PU Stari Grad u vozilu kod Careve džamije. Pojas uredan, papiri uredni, oprema na broju.
Nema šta, pa valjda mu krivo, i umjesto hvala i prijatno, "haj' razguli", tim riječima.
Fuj.
- muz66
#4188 Re: mobilni radari tj kamere
Debil. Kaze meni jednom-gdje radis?ruud wrote: ↑11/07/2020 00:55 Nije baš odgovarajuća tema, al' ne znam ima li bolja, neko reče hulje...
Fuj.
Gospodine, nije ovo socijalna sluzba. Nije bitno gdje radim. Kaze-to ti neki pametnjakovic?
Sta ce, on je jadan u skolu isao da nekome broji ziherice u prvoj pomoci. Narocito jesi li u kombiju, kamionu...serem im se u diplomu.
- ruud
#4189 Re: mobilni radari tj kamere
Pitao me gdje radimmuz66 wrote: ↑11/07/2020 01:11Debil. Kaze meni jednom-gdje radis?ruud wrote: ↑11/07/2020 00:55 Nije baš odgovarajuća tema, al' ne znam ima li bolja, neko reče hulje...
Fuj.
Gospodine, nije ovo socijalna sluzba. Nije bitno gdje radim. Kaze-to ti neki pametnjakovic?
Sta ce, on je jadan u skolu isao da nekome broji ziherice u prvoj pomoci. Narocito jesi li u kombiju, kamionu...serem im se u diplomu.
- drug_profi
#4190 Re: mobilni radari tj kamere
Uvijek to pitaju. Valjda da vide sta se moze ocekivati.
- ruud
#4191 Re: mobilni radari tj kamere
U jednu ruku razumijem, "profilisanja" radi, u drugu ne tice te se ni najmanje...
Ovaj je mogao svasta ocekivati, pa je opet ispao kreten. Nije da nema 'straha' vec mu jednostavno fali kucnog odgoja.
Tako ga je babo tjero kad gleda pink, haj razguli u sobu, pa sad on to prosipa po ulici. Bez maske, bez prsluka, u po noci.
Ovaj je mogao svasta ocekivati, pa je opet ispao kreten. Nije da nema 'straha' vec mu jednostavno fali kucnog odgoja.
Tako ga je babo tjero kad gleda pink, haj razguli u sobu, pa sad on to prosipa po ulici. Bez maske, bez prsluka, u po noci.
-
Naslovnica
#4192 Re: mobilni radari tj kamere
Pitao mene jednom prilikom "redovne kontrole saobraćaja" gdje radim... rek'o u "esforu". Ka'e "ih, vi tamo imate para". Ma rek'o, nije baš tako. Imamo para ali i trošimo više, pa na kraju mjeseca nemamo, k'o i svi ostali. Čini mi se da je cijenio moju iskrenost, poželio mi sretan put.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4193 Re: mobilni radari tj kamere
Mene je jednom zaustavio nakon preticanja i pita zasto preticem
Sve regularno urađeno 1000%
Sve regularno urađeno 1000%
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4194 Re: mobilni radari tj kamere
prije desetak godina me zaustavise oko 2h ujutro,pratili me od marindvora i na malti na prosirenje me zaustavise,ja svezan,trijezan,vozio 60.Naslovnica wrote: ↑11/07/2020 08:08
Pitao mene jednom prilikom "redovne kontrole saobraćaja" gdje radim... rek'o u "esforu". Ka'e "ih, vi tamo imate para". Ma rek'o, nije baš tako. Imamo para ali i trošimo više, pa na kraju mjeseca nemamo, k'o i svi ostali. Čini mi se da je cijenio moju iskrenost, poželio mi sretan put.![]()
i kaze meni sto se ti vozas ovako kasno? sto reko jel se ne smijem vozat? ima neki clan zakona ili policijski sat? opet pitanje gdje radis,reko na birou radim ,nezaposlen.a odakle ti pare da se vozas.reko slusaj jesi ti mene zaustavio da me zajebavas ili sam ja nesto uradio? kaze ne budi drzak,ok reko ,brojevi znacki i vasi podaci i idemo kod vaseg sefa smjene odmah da vidimo kakve vi imate veze s mojim parama,benzinom,vozanjem..odmah promijeni pristup,pa dbro u redu je ,vraca dokumenta,reko nije u redu ,kaze u redu je idi,reko kako je sad u redu ?? i samo sjedose u auto i odose, dokumente mi ostavio na krov...
-
Naslovnica
#4195 Re: mobilni radari tj kamere
Debili jebeni, banditi.bitanga_sa_otesa wrote: ↑11/07/2020 09:51prije desetak godina me zaustavise oko 2h ujutro,pratili me od marindvora i na malti na prosirenje me zaustavise,ja svezan,trijezan,vozio 60.Naslovnica wrote: ↑11/07/2020 08:08
Pitao mene jednom prilikom "redovne kontrole saobraćaja" gdje radim... rek'o u "esforu". Ka'e "ih, vi tamo imate para". Ma rek'o, nije baš tako. Imamo para ali i trošimo više, pa na kraju mjeseca nemamo, k'o i svi ostali. Čini mi se da je cijenio moju iskrenost, poželio mi sretan put.![]()
i kaze meni sto se ti vozas ovako kasno? sto reko jel se ne smijem vozat? ima neki clan zakona ili policijski sat? opet pitanje gdje radis,reko na birou radim ,nezaposlen.a odakle ti pare da se vozas.reko slusaj jesi ti mene zaustavio da me zajebavas ili sam ja nesto uradio? kaze ne budi drzak,ok reko ,brojevi znacki i vasi podaci i idemo kod vaseg sefa smjene odmah da vidimo kakve vi imate veze s mojim parama,benzinom,vozanjem..odmah promijeni pristup,pa dbro u redu je ,vraca dokumenta,reko nije u redu ,kaze u redu je idi,reko kako je sad u redu ?? i samo sjedose u auto i odose, dokumente mi ostavio na krov...
-
alipasijaner
#4196 Re: mobilni radari tj kamere
Kada me zaustave uvijek prvi započnem razgovor s poštovanjem prema njima, a i oni tako nastave prema meni. Uglavnom nikada namjerno ne napravim prekršaj tipa preticanje preko pune ili kolone vozila, ako vidim znak ograničenja držat ću se unutar +10 i ako napravim nekakav bezvevzni prekršaj pitam mogu li proći s opomenom, ako vrate dokumente kažem hvala, a ako kažu moramo pisati kažem pišite i nikada, ali baš nikada ne pitam možemo li se dogovoriti.
Meutim dok sam bio mlad jak i glup pravio se pametan naplaćao sam se kazni i izvrnuli su mi auto xy puta bez obzira bila koje sam auto vozio od fiće do...
Meutim dok sam bio mlad jak i glup pravio se pametan naplaćao sam se kazni i izvrnuli su mi auto xy puta bez obzira bila koje sam auto vozio od fiće do...
-
noviclan
#4197 Re: mobilni radari tj kamere
Vracao se sa gostujuceg terenabitanga_sa_otesa wrote: ↑11/07/2020 09:51prije desetak godina me zaustavise oko 2h ujutro,pratili me od marindvora i na malti na prosirenje me zaustavise,ja svezan,trijezan,vozio 60.Naslovnica wrote: ↑11/07/2020 08:08
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#4198 Re: mobilni radari tj kamere
ma vracao se s posla ,alat mi bio u gepeku i zato su me nesto peglali ...uglavnom nemam problema s policijom niti pravim sranja ali ta dvojica su me bas ispizdili tu noc s glupim pitanjima...
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4199 Re: mobilni radari tj kamere
To pitaju, kad ima prostora za kićenje....
- drug_profi
#4200 Re: mobilni radari tj kamere
Ma bio siguran da nisi dobar i onda nije znao sta ce....bitanga_sa_otesa wrote: ↑11/07/2020 09:51prije desetak godina me zaustavise oko 2h ujutro,pratili me od marindvora i na malti na prosirenje me zaustavise,ja svezan,trijezan,vozio 60.Naslovnica wrote: ↑11/07/2020 08:08