I stand corrected.Tomahawk11 wrote: ↑08/07/2020 12:41Kae se uživalac vina![]()
but... tomejto tomato
Moderator: anex
I stand corrected.Tomahawk11 wrote: ↑08/07/2020 12:41Kae se uživalac vina![]()
nisam ti ja za te lajt varijante.
hadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:49![]()
alo nisam ja hipsterhadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:45nisam ti ja za te lajt varijante.
ja sam svecano odlucila pravim lazanje danas.
ali one prave, ne te neke hipsterske wannabe lazanje podvale![]()
talijanska polagana zeljanicazlo zlo wrote: ↑08/07/2020 12:53 alo nisam ja hipster![]()
![]()
iznenadila bi se koliko fantastične budu, s time ja maksimalno pojednostavila stvari, bešamel napraviš u njega špinat, sol i mozzarella, namastiti i pobrašniti lim, slagati redom bez kuhanja kora, na kraju parmenzan i prekrit folijom lim i tako peci prvih 20 min da kompenzira onu jebadu oko namakanja kora![]()
budu tako dobre...
![]()
haj' uslikaj ti svoje, ja cu svoje, pa nek forumski puk odlucizlo zlo wrote: ↑08/07/2020 12:53alo nisam ja hipsterhadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:45nisam ti ja za te lajt varijante.
![]()
![]()
iznenadila bi se koliko fantastične budu, s time ja maksimalno pojednostavila stvari, bešamel napraviš u njega špinat, sol i mozzarella, namastiti i pobrašniti lim, slagati redom bez kuhanja kora, na kraju parmenzan i prekrit folijom lim i tako peci prvih 20 min da kompenzira onu jebadu oko namakanja kora![]()
budu tako dobre...
![]()
I kad sam jela meso i kad nisam, uvijek su lazanje bile sa slojem mocarele...jednim ili dva (u sredini i odgore), nikad nisam kuhala kore, pa ni ovo talijana sto znam ih ne kuhaju...hadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:58haj' uslikaj ti svoje, ja cu svoje, pa nek forumski puk odlucizlo zlo wrote: ↑08/07/2020 12:53alo nisam ja hipsterhadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:45
![]()
![]()
budu tako dobre...
![]()
chick fight!![]()
more..sutra pravimhadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:58haj' uslikaj ti svoje, ja cu svoje, pa nek forumski puk odlucizlo zlo wrote: ↑08/07/2020 12:53alo nisam ja hipsterhadzinicasa wrote: ↑08/07/2020 12:45
![]()
![]()
budu tako dobre...
![]()
chick fight!![]()
ne cekas. okraj lazanjama je ON!
nemoj da na kakvoj stranici za ljubitelje mesa zavrsis ovakoJack Be Nimble wrote: ↑07/07/2020 04:02
Napravio nachos za drustvo. Svi hvalili, rekli da sam super napravio fasirano. A onda kada sam im rekao da je fasirano u stvari vegeterijansko fasirano "meso", nisu mogli vjerovati.
Hahahaha, počni sa intermittent fasting-ompustopoljina wrote: ↑08/07/2020 13:22 Ima i 2 godine da ih nisam pravila...da mi je kako manje jesti...i krastavci i feta mi se hvataju.
Jest, da gujca hoce durati...najjaci mi oni sto su kao high kad su gladni, kaze laHki ko perce, bistra glava, fokus...Zoya wrote: ↑08/07/2020 13:47Hahahaha, počni sa intermittent fasting-ompustopoljina wrote: ↑08/07/2020 13:22 Ima i 2 godine da ih nisam pravila...da mi je kako manje jesti...i krastavci i feta mi se hvataju.![]()
Ovo mislim da ima veze što si iz Krajinepustopoljina wrote: ↑08/07/2020 14:00Jest, da gujca hoce durati...najjaci mi oni sto su kao high kad su gladni, kaze laHki ko perce, bistra glava, fokus...Zoya wrote: ↑08/07/2020 13:47Hahahaha, počni sa intermittent fasting-ompustopoljina wrote: ↑08/07/2020 13:22 Ima i 2 godine da ih nisam pravila...da mi je kako manje jesti...i krastavci i feta mi se hvataju.![]()
Ja kad sam gladna, izbjegavaj kontakt ocima.
A i lupam gluposti..odem popiti kafu, vidim onaj kolac sa ribizlama i gore bjelanjak, prvi sloj tijesto za keks, pa pekmez, pa ovo obicno tijesto pa ribizle pa bjelanjak...tobejarabi savrsenstvo..i de nemoj...