pomazu bosnjaci bosnjacima logicno!
ALI ne pomazu im samo Bosnjaci,pomazu im i njihovi sugradjani Srbije moramo biti posteni i reci to..doktori sirom Srbije dolaze u Novi pazar da pomognu u ovoj situaciji
Moderator: O'zone
BBC ozbiljan medij?splinter wrote: ↑30/06/2020 16:05 https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-53237380
Ne vjerujem da bi jedan ovako ozbiljan medij sebi dopustio objavljivanje ovakvih članaka ako nisu bazirani na činjenicama.
Doktori nisu htjeli da pricaju s njom okrenuli joj ledja u protestu dok je prilazila..haosdječak sa šibicama wrote: ↑30/06/2020 16:24 Iz NP danas haoticne vijesti, dosla Brnabicka i naredila da sklone pacijente sa hodnika, bolnica ih jednostavno poslala kuci. Bolesne ljude.
Skrivaju pravo stanje, gradjani NP je htjeli lincovati ali cuva nju vuciceva policija.
žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
Ako je to tako onda treba pozdraviti potez ljekara.sadie_forever wrote: ↑30/06/2020 16:26Doktori nisu htjeli da pricaju s njom okrenuli joj ledja u protestu dok je prilazila..haosdječak sa šibicama wrote: ↑30/06/2020 16:24 Iz NP danas haoticne vijesti, dosla Brnabicka i naredila da sklone pacijente sa hodnika, bolnica ih jednostavno poslala kuci. Bolesne ljude.
Skrivaju pravo stanje, gradjani NP je htjeli lincovati ali cuva nju vuciceva policija.
zasto da ne? a i pomazu im,a i trebaju logicno,svoj svog voli najvisekakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
Nije duzna ali bi trebala pomoci ako je u mogucnosti.. Ne vjerujem o cemu raspravljate.. Ne pomazes nekom zato sto si duzan da mu pomognes, nego zato sto si covjek..kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
Loki2k9 wrote: ↑30/06/2020 16:32Ako je to tako onda treba pozdraviti potez ljekara.sadie_forever wrote: ↑30/06/2020 16:26Doktori nisu htjeli da pricaju s njom okrenuli joj ledja u protestu dok je prilazila..haosdječak sa šibicama wrote: ↑30/06/2020 16:24 Iz NP danas haoticne vijesti, dosla Brnabicka i naredila da sklone pacijente sa hodnika, bolnica ih jednostavno poslala kuci. Bolesne ljude.
Skrivaju pravo stanje, gradjani NP je htjeli lincovati ali cuva nju vuciceva policija.![]()
Pomoći će njima UZP-ovci, ne sumnjam.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
sadie_forever wrote: ↑30/06/2020 16:38zasto da ne? a i pomazu im,a i trebaju logicno,svoj svog voli najvisekakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
a je li u mogućnoisti ova nasa drzava pomagati bilo koga drugog pored milion nasih problema?laik1981 wrote: ↑30/06/2020 16:39Nije duzna ali bi trebala pomoci ako je u mogucnosti.. Ne vjerujem o cemu raspravljate.. Ne pomazes nekom zato sto si duzan da mu pomognes, nego zato sto si covjek..kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 16:41Pomoći će njima UZP-ovci, ne sumnjam.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
Pa ako je u mogucnosti neka pomogne koliko moze.. Isto vazi i za svakog pojedinca u bilo kojoj situaciji..kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:52a je li u mogućnoisti ova nasa drzava pomagati bilo koga drugog pored milion nasih problema?laik1981 wrote: ↑30/06/2020 16:39Nije duzna ali bi trebala pomoci ako je u mogucnosti.. Ne vjerujem o cemu raspravljate.. Ne pomazes nekom zato sto si duzan da mu pomognes, nego zato sto si covjek..kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32
žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?
Bravo, komicaru. Sjedi, 5.
Presmiješno pitanje, na granici s glupošću. Đakovo je u Hrvatskoj, matici svih Hrvata, je li tako? Domaći sami priznaju da im je Hrvatska matica. Ta ista matica im milione maraka šalje preko grane svake godine. Stavljati u isti koš Hrvate u BiH sa Bošnjacima u BiH je u najmanju ruku smiješno. Svi Bošnjaci smatraju BiH svojom maticom. Bošnjaci ovdje nemaju drugu državu i moraju biti okrenuti isključivo sebi, a ne sjediti na dvije stolice kao druga dva naroda. Možda mi kao država zbog te nakaradne konstitutivnosti ne možemo pomoći Bošnjacima van BiH, ali možemo kao grupa pojedinaca.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
super ako smo u takvoj situacijilaik1981 wrote: ↑30/06/2020 16:58Pa ako je u mogucnosti neka pomogne koliko moze.. Isto vazi i za svakog pojedinca u bilo kojoj situaciji..kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:52a je li u mogućnoisti ova nasa drzava pomagati bilo koga drugog pored milion nasih problema?
meni hrvatska nije nikakava matica,ja sam rodjen ovde,moji roditelji,njiovvi roditelji,moja matica je BiH,nikakva hrvatskaLoki2k9 wrote: ↑30/06/2020 17:01Bravo, komicaru. Sjedi, 5.
Presmiješno pitanje, na granici s glupošću. Đakovo je u Hrvatskoj, matici svih Hrvata, je li tako? Domaći sami priznaju da im je Hrvatska matica. Ta ista matica im milione maraka šalje preko grane svake godine. Stavljati u isti koš Hrvate u BiH sa Bošnjacima u BiH je u najmanju ruku smiješno. Svi Bošnjaci smatraju BiH svojom maticom. Bošnjaci ovdje nemaju drugu državu i moraju biti okrenuti isključivo sebi, a ne sjediti na dvije stolice kao druga dva naroda. Možda mi kao država zbog te nakaradne konstitutivnosti ne možemo pomoći Bošnjacima van BiH, ali možemo kao grupa pojedinaca.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?pinturicchio wrote: ↑30/06/2020 15:36 U Novom Pazaru žive Bošnjaci, eto čemu tema, a mi smo im dužni pomoći na sve načine. To je naš narod.
a imas li HR pasos?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 17:04meni hrvatska nije nikakava matica,ja sam rodjen ovde,moji roditelji,njiovvi roditelji,moja matica je BiH,nikakva hrvatskaLoki2k9 wrote: ↑30/06/2020 17:01Bravo, komicaru. Sjedi, 5.
Presmiješno pitanje, na granici s glupošću. Đakovo je u Hrvatskoj, matici svih Hrvata, je li tako? Domaći sami priznaju da im je Hrvatska matica. Ta ista matica im milione maraka šalje preko grane svake godine. Stavljati u isti koš Hrvate u BiH sa Bošnjacima u BiH je u najmanju ruku smiješno. Svi Bošnjaci smatraju BiH svojom maticom. Bošnjaci ovdje nemaju drugu državu i moraju biti okrenuti isključivo sebi, a ne sjediti na dvije stolice kao druga dva naroda. Možda mi kao država zbog te nakaradne konstitutivnosti ne možemo pomoći Bošnjacima van BiH, ali možemo kao grupa pojedinaca.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 16:32
žive i u đakovu hrvati,je li država BiH u kojoj su i hrvati konstitutivni kao i srbi i bošnjaci,dužna pomoći gradu đakovu?
grupa pojedinaca ok,nemam nista protiv toga
jesil ti bosnjak?Lincoln-Burrows wrote: ↑30/06/2020 17:06 Rasim Ljajić tvrdi da se nije zaraza proširila na predizbornim skupovima a nekim slučajem je baš on bio organizator
velikog predizbornog skupa u Novom Pazaru prije dva tjedna. On tvrdi da je kriv Bajram i iftar a od toga prošlo mjesec i pol dana.
Ne, ja sam Hrvat.sadie_forever wrote: ↑30/06/2020 17:07jesil ti bosnjak?Lincoln-Burrows wrote: ↑30/06/2020 17:06 Rasim Ljajić tvrdi da se nije zaraza proširila na predizbornim skupovima a nekim slučajem je baš on bio organizator
velikog predizbornog skupa u Novom Pazaru prije dva tjedna. On tvrdi da je kriv Bajram i iftar a od toga prošlo mjesec i pol dana.
nesadie_forever wrote: ↑30/06/2020 17:07a imas li HR pasos?kakavdanakneiskustvu wrote: ↑30/06/2020 17:04meni hrvatska nije nikakava matica,ja sam rodjen ovde,moji roditelji,njiovvi roditelji,moja matica je BiH,nikakva hrvatskaLoki2k9 wrote: ↑30/06/2020 17:01
Bravo, komicaru. Sjedi, 5.
Presmiješno pitanje, na granici s glupošću. Đakovo je u Hrvatskoj, matici svih Hrvata, je li tako? Domaći sami priznaju da im je Hrvatska matica. Ta ista matica im milione maraka šalje preko grane svake godine. Stavljati u isti koš Hrvate u BiH sa Bošnjacima u BiH je u najmanju ruku smiješno. Svi Bošnjaci smatraju BiH svojom maticom. Bošnjaci ovdje nemaju drugu državu i moraju biti okrenuti isključivo sebi, a ne sjediti na dvije stolice kao druga dva naroda. Možda mi kao država zbog te nakaradne konstitutivnosti ne možemo pomoći Bošnjacima van BiH, ali možemo kao grupa pojedinaca.
grupa pojedinaca ok,nemam nista protiv toga