Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 12:40 e haj marketing sad radimo odgovana mene cudno gledaju vec koliko se smijem nece na dobro
1 raspisat tender da se jave udavace
Važno je da gledaju, nije bitno šta misle
-Nisi normalna kakav tender i bakrači? Hoćeš da nas Dino Konaković počne progoniti
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 12:40 e haj marketing sad radimo odgovana mene cudno gledaju vec koliko se smijem nece na dobro
Vec vidim namjestaljki na tenderu ...
Ako si ti taki mi nismo imt nema na tenderu kod nas
Vec vidim namjestaljki na tenderu ...
Ako si ti taki mi nismo imt nema na tenderu kod nas
Istinu zboriš, nismo mi taki, mi ćemo sve legalno odradit, samo će mladoženja sebi sve po spisku jebavat. Jebaji ga, nikom nije sve idealno
motorna_pila wrote: ↑07/06/2014 22:05
Dok zena moze u brak samo donijeti kesu gaca, ipak ljudi pristaju tako da je kupe i dovedu kuci.. Iako po pravilu ona nema neku vrijednost, zar ne?
Ono sto zelim da pitam je:
Kako se najbolje prodajete, odnosno sta nudite na trzistu, koje kvalitete i koje kvalitete trazite od muskaraca da bi razmisljale o braku s njim?
Ovo valjda nije trebala biti tema naziva šta najbolje udaje ženu nego o svima koji vjeruju da se prodaju da podijele svoje trikove i savjete.
Euridika wrote: ↑20/02/2020 13:58
@chombe trajla be
Od krugova ja znam one Arhimedove i znam olimpijske.
Oglasio bi se ja i ranije, ali kad sam ovo pročitao, morao sam otpiti decilitar rakije Žene ganjaju sponzore, a ona meni o Arhiedu, evo već me malo fata rakija, nemoj da vam i Arhimeda i Pitagoru nabijem na nešto