Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 11:16
Hahhaha maliboro a nama s vama ne trebaju ziFci jel
Euridika takva zena o autu bi trebala nesto znati
Ono osnove oko gume bar akumul. Sijalice i DZe trokut skoro stade jaranici auto kod rtv.a i ne zna izvadit trokut a kamoli ga stavit da prostis da stoji
Jaranica ti ista ja uzela jednom mužev auto, na duži put, i kad sam trebala sipat gorivo sjetim se da treba povući neku ručicu kraj sjedišta da se otvori poklopac rezervoara
Ja povukla kad ništa, ono bila još jedna, povučem i nju, voala
Kad sam konačno krenula s pumpe niđe naslona za leđa kad ono prva ručica povalila sjedište ludilo
ona je flegman zapalila i ceka godoa ja se kidala od smjeha svi sviraju
Ma joj sta ja imam tih prica ...a sl. Auto bilo mi veliko pa vazda na auto putu na rampi ne mogu da dohvatim papiric pa izaDZem uzmem i odem ....ljudi se smijali...e onda doso tag
Ono osnove oko gume bar akumul. Sijalice i DZe trokut skoro stade jaranici auto kod rtv.a i ne zna izvadit trokut a kamoli ga stavit da prostis da stoji
Jaranica ti ista ja uzela jednom mužev auto, na duži put, i kad sam trebala sipat gorivo sjetim se da treba povući neku ručicu kraj sjedišta da se otvori poklopac rezervoara
Kad sam konačno krenula s pumpe niđe naslona za leđa kad ono prva ručica povalila sjedište ludilo
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 12:14
i sad sta udaje zenu DZe onaj combeK be trajla da rekne kako jest
Poslije ovog što napisa Petunija, nemam neki univerzalan savjet. Mislim da je u braku čak i muž bitna karika Vidiš kako njen fini mužić odreaguje kulturno. Zamisli nekog nasilnika da je na njegovom mjestu...
Poslije ovog što napisa Petunija, nemam neki univerzalan savjet. Mislim da je u braku čak i muž bitna karika Vidiš kako njen fini mužić odreaguje kulturno. Zamisli nekog nasilnika da je na njegovom mjestu...
gaDZo bi je sjedischem i ona bi pobjegla na skijanje jel tako petunijo
gaDZo bi je sjedischem i ona bi pobjegla na skijanje jel tako petunijo
Jest, tako je, ne trebaš nju pitati Ne bi zadugo skijala, tek poslije par supica na slamku možda neke manje sanke Nemoj ti mislit da sam ja nasilan, već samo kažem šta sam se svega nagledo
Taman ću još i kurseve plaćat, pa znaš li ti kolko je održavanje kod Audija?
Ti ćeš mi pokazat da može stajat bez držanja Ako ne lagiš eto ti i Audi i cijelo Sarajevo. Čuj da sam stoji??? Ona baš misli ja glup
Istina je da je pričo, lažem da sam gledo. Bježi tamo, treba još da me zovu ko svjedoka. Nisi ti luda kažem ja tebi Znaš ti šta treba prešutiti
bjezi nalete toliko sam se ismijala jebo te audi nego na temu kako cemo udat zenu
Ma jebo Audija, valja još crnčit za njega
E, sad je zajebato pitanje...
Nego de reci koju ženu trebamo udati? Važna je propaganda, kad joj odradimo marketing udaćemo je da je odgovana