Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Hahhaha maliboro a nama s vama ne trebaju ziFci jel
Euridika takva zena o autu bi trebala nesto znati
Ono osnove oko gume bar akumul. Sijalice i DZe trokut skoro stade jaranici auto kod rtv.a i ne zna izvadit trokut a kamoli ga stavit da prostis da stoji
Euridika wrote: ↑20/02/2020 09:35
Ne znam za kombi, ali može li minivolumen ili džip? Neko porodično auto? :
Jao tebe, pa gdje onda složiti onoliku gotovinu? Izgleda da ti još nisi savladala ni onu stepenicu sa Audijem, iako ni meni nije baš najjasnija. Nek bude kako Ramo predloži, da se ja ne pravim pametan.
Pa ja sam žensko, otkud se ja razumijem u auta i gdje se trpaju pare?
Hajd što se ne razumiješ u auta, ali čuvena četiri kruga ne prepoznaješ? Još reci da ne znaš ni za gepek, pa da ja sa Ramom ozbiljno porazgovaram
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 11:16
Ono osnove oko gume bar akumul. Sijalice i DZe trokut skoro stade jaranici auto kod rtv.a i ne zna izvadit trokut a kamoli ga stavit da prostis da stoji
Vidiš kako ova vještica zna? Ne znam ni ja kako stavit da stoji, ali u zakonu nigdje ne piše položaj. Ja trokut samo položim na cestu, i to je sve, neću ga još podupirat, ha ja.
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 11:36 ama nije audi ba jaooo i velis padne
Ma nemoguće ja, ja, padne, jedino ne pada kad ga ja držim. Ali kako da ga držim i popunjavam obrasce kad dođe policija?
Jedino da zamolim policajca da pridži?
Bobi wrote: ↑20/02/2020 11:43
zar vas nije sram i stid ?
U početku ono tek kad položiš bude čovjeka sramota, odmah pričaju ne zna da vozi. Ali šta mogu kad me čovjek opali na sred Grbavice? Moram vadit trokut i čekat policiju.
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 11:49
Chombe ako ne potrefis DZe treba nema love od osig. nek ti on drzi ipak
Maliboro sanjaj
Vraga nema love, ja od par udesa ušteko skoro za Audija. Kad ga uzmem vidjet ćeš ko je upravu Zato se ja sad raspitujem, neću da gubim vrijeme kad dođu krugovi
Ja ne kontam ni za pare ni za Audi Valjda Audi služi samo da prevozi lovu, ali što baš mora biti Audi? Zar nije onda bolje kombi, tamo više stane? Zna li iko?
Ne znam za kombi, ali može li minivolumen ili džip? Neko porodično auto? :
Jao tebe, pa gdje onda složiti onoliku gotovinu? Izgleda da ti još nisi savladala ni onu stepenicu sa Audijem, iako ni meni nije baš najjasnija. Nek bude kako Ramo predloži, da se ja ne pravim pametan.
vjesticanametli wrote: ↑20/02/2020 11:16
Jaranica ti ista ja uzela jednom mužev auto, na duži put, i kad sam trebala sipat gorivo sjetim se da treba povući neku ručicu kraj sjedišta da se otvori poklopac rezervoara
Ja povukla kad ništa, ono bila još jedna, povučem i nju, voala
Kad sam konačno krenula s pumpe niđe naslona za leđa kad ono prva ručica povalila sjedište ludilo