BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
jarobot

#71376 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

kakaljin wrote: 22/06/2020 19:36 Nije mi samo jasno, ako zelite vece brzine interneta imaju paketi sa vecim brzinama i uzmete onaj koji vam odgovara, ako taj paket koji zelite ne mogu da isporuce onda odes kod konkurencije koja moze da ti isporuci brzinu interneta koju zelis. Kod Bhtelecoma imas Gigabitni internet, a konkurencija jos nije osposobila najavljeni Giga grad koji je trebao prosle godine biti.
Đe to ima. Čovječe jesili pri sebi da 65% ljudi koji koriste mojatv nema ni 10/1 .
Nije nikakva kuknjava nego bolna činjenica.
I ne samo to nego i zastarjela platforma.
Daj bolan kakav gigabitni internet ni u Sarajevu ga ne možeš svugdje dobiti , ima tu član koji na 200 m od pošte ne može imati vdsl.
Znači po tebi je Sarajevo mjera a ostale ko šiša daj Sarajlicama malo gigabita...
Hoću pisati istinu.
Spor internet ,zastarjela platforma , naplaćuje se sve i svašta, to je istina.
Koristim uslugu i hoću da se bunim. Hoću optiku a ne da se sa mojim parama sponziriše korida
dend

#71377 Re: BHTelecom All About

Post by dend »

jarobot wrote: 22/06/2020 20:39
kakaljin wrote: 22/06/2020 19:36 Nije mi samo jasno, ako zelite vece brzine interneta imaju paketi sa vecim brzinama i uzmete onaj koji vam odgovara, ako taj paket koji zelite ne mogu da isporuce onda odes kod konkurencije koja moze da ti isporuci brzinu interneta koju zelis. Kod Bhtelecoma imas Gigabitni internet, a konkurencija jos nije osposobila najavljeni Giga grad koji je trebao prosle godine biti.
Đe to ima. Čovječe jesili pri sebi da 65% ljudi koji koriste mojatv nema ni 10/1 .
Daj bolan kakav gigabitni internet ni u Sarajevu ga ne možeš svugdje dobiti , ima tu član koji na 200 m od pošte ne može imati vdsl.
Znači po tebi je Sarajevo mjera a ostale ko šiša daj Sarajlicama malo gigabita...
Hoću pisati istinu.
Koristim uslugu i hoću da se bunim. Hoću optiku a ne da se sa mojim parama sponziriše korida
Eto ti znas koliko ljudi ima kakav internet, podaci iz rupe.
Gigabitni internet, koliko ja znam, mozes dobiti u Gracanica, Gradaccu, Tuzli i uskoro u Srebreniku.

Sve sto ti je u govoru ,trazi da ti dostave, ako nije po ugovoru samo zovi 1444, samo trazi reklamaciju zbog smetnji.
jarobot

#71378 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

dend wrote: 22/06/2020 20:15
IamPajaELdin wrote: 22/06/2020 17:55
jarobot wrote: 22/06/2020 17:30
Ma televizija i tako , ali najslabija karika BH telekomu je definitivno internet ne po kvaliteti i stabilnosti ( tu je možda naj u BiH ) nego po pristupnim brzinama , smiješno je danas nuditi 5/512 ili u Paketu Moja TV osnovnom 10/1 a i to ne mogu svi imati. sve ispod nekih 30Mb/s u down i barem 5 u up je danas u brzim servisima videostrimingu malo....a dok ne prođe optika to će biti tako . Mali broj je na VDSL ili optici ....a i VDS ako si dalje od 300-500 metara od centrale je banana toliko su stare i potrošene bakarne parice...Po meni bi puno bolje bilo da porade na internetu a tv će sam nadoći sa brojem korisnika ovako slabo-
Drugo čudno mi je da u eri smart televizora nemaju aplikaciju za smart tv ili neku drugu platformu ,dosta bi ljudi uzeli pravu Smart TV aplikaciju ( kao što je EON smart sa punom funkcijom ) smanjio bi se broj kablova i daljinskih pa neka je i naplate mada konkurencija u najjeftinijem paketu ima i smart tv aplikaciju i box plus još 5 EON apove za android ios ili windows i to sve besplatno......ali kako će to riješiti ljudi koji su još u eri Fiksnih telefona...
I nesviđa mi se naplaćivanje usluge mojaweb tv ( makar to bilo i 1,17 Km ) u kućnom stremingu ko ima moja TV i još je osakaćena . Bogati učite od konkurencije aplikacije besplatne 99% programa u njma i sve to u paketu...itd
Gore sam negdje pročitao da se radi na tom , valjda će do sudnjeg dana biti završeno ???
Ma sve na mjestu drug, meni je zao stvarno sto je to sve tako, al za pare koje moja porodica daje, a to su dvije porodice jer mi je brat na spratu iznad koji koristi sve isto kao i ja je uzas jedan. Ako ne bude nekih skorojih promjena, ja odlazim sa Telecoma, a i buraz takodjer po isteku ugovora. Telecom se na zalost nije prilagodio na vrijeme tehnoloskim inovacijama koje ima konurencija, kao i citava regija, tako da ce oni postati, a vec su poprilicno operater za djuturume.
Slazem se sto se tice NetFlat brzina ( odnosno samo internet prikljucka ) ,brzine i cijene su smijesne u poredbi sa MojaTV i tako stoje vec veoma dug period. Medjutim sto se tice MojaTV brzina interneta ima tu za svakoga ali opet zavisi gdje zivi i kakvi su uslovi. Tamo gdje su telekom korisnici kojima se pusta internet brzina 10mbps ili cak nize od 5mbps ili koliko vec, konkurencije nema. Vecinom su to neka mjesta gdje niko drugi nece doci i povuci kablove i ponuditi uslugu jer znaju da nema ekonomske isplativosti.

Sto se tice tih aplikacija MojaWebTV je 1.20 i moze se koristiti bilo gdje ( internet, mreza, lokacija ) i mislim da je namjenjena ADSL korisnicima. Nju koristim kuci kao CAST uređaj na TV gdje imam chromecast.
Ima i MojaTV Multiscreen i ona bi trebala da bude kao full verzija MojaTV aplikacije ( 3.50KM ) i koja se moze skinuti na Android i CAST na smart TV međutim nisam je koristio ali poznanik jedan mi je jednim slucajem na brzaka pokazao i cini se da ima sve kanale i mogućnosti kao na STB. Opet kazem, nemam licno iskustvo, ako neko koristi neka se javi pa neka kaze, volio bi da cujem iz prve ruke kakva je.

Sto se tice cijene, MojaTV Net 1 koji koristim ( 25/2 VDSL ) je meni top. Imam taj drugi STB besplatan, prvi je uracunat u cijenu i mjesecno placam 41KM. Najjeftiniji paket kod konkurencije je oko 17KM vise mjesecno, nekih 200KM na godisnjem nivou i nisam nikako spreman toliko vise placat zbog tih nekih sitnica oko tv kanala i "kvalitete". Zasad ne osjetim potrebu za vecom brzinom interneta ( 3 clana porodice, 2TV, internet se koristi masala ) , ako zatreba opet mogu za 5KM vise dobiti 50/4 ili za 15KM 100/10 ( nema sile preko bakra ).

I jos opet skonta kod telekoma je idalje vecinom analogna telefonija. Znaci kad nestane struje, preko analognog telefona mozes pozivati :D ( iako nemam fiksnog vec 7 godina )
Nekoliko opaski.
Mojaweb tv je 1,20 km za mojatv korisnike za adsl je 5 km osakaćena . Konkurencija 5 besplatnih eon aplikacija za razne uređaje 99% kanala zastupljeno cijena besplatno.
Internet najniži paket mojatv 25/2 ko ima mogućnost ko ne 10/1 ili manje - konkurencija najjeftimiji paket 75/5 uglavnom
Moja tv za android odron čist neradi dosta kanala spora nepregledna nema hd kanala koristio dan i deaktivirao plaća se 3,5 km- konkurencija smart tv eon aplikacija potpuno funkcionalna sa svim kanalima džaba uz ugovor.
I Bht i konkurencija daju box
Dodatni box uz ugovor besplatno na mojatv što kompenzira malo eon smart.
Cijena mojatv 41 km konkurencija 47,5 km uz 24 mjeseca ugovor moja tv 4 mjeseca popust 50% a konkurencija 4 mjeseca 1km.
E sad ti pogledaj i izračunaj.
REDDEVILS

#71379 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

Hoću pisati istinu.
Evo ti optika ali ona ne kosta 40,90 KM kao sto bi ti htjeo :)
Image
I BHT ne sponzorise koridu :-)
ImageImage
jarobot

#71380 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

dend wrote: 22/06/2020 20:50
Hoću pisati istinu.
Eto ti znas koliko ljudi ima kakav internet, podaci iz rupe.
Gigabitni internet, koliko ja znam, mozes dobiti u Gracanica, Gradaccu, Tuzli i uskoro u Srebreniku.

Sve sto ti je u govoru ,trazi da ti dostave, ako nije po ugovoru samo zovi 1444, samo trazi reklamaciju zbog smetnji.
Znam čovjek radi samnom ima na moja tv 8,5/0,8 kažu mu ne može bolje oko 2 km od centrale.
I sad je pošteno da neko plati ist0 za 25/2 i ovaj jadnik koji ne može normslno ni hd kanale gledat
jarobot

#71381 Re: BHTelecom All About

Post by jarobot »

REDDEVILS wrote: 22/06/2020 20:57
Hoću pisati istinu.
Evo ti optika ali ona ne kosta 40,90 KM kao sto bi ti htjeo :)
Image
I BHT ne sponzorise koridu :-)
A gdje je ta optika ?
Dovedi mi je ti do kuće kad si tako pametan.

Ma sponzoriše ne daju mi se slike tražiti iz Čejvanovića
Benq
Moderator

#71382 Re: BHTelecom All About

Post by Benq »

dend wrote: 22/06/2020 20:15 mjesecno placam 41KM. Najjeftiniji paket kod konkurencije je oko 17KM vise mjesecno
Hoces reci 6,5KM vise mjesecno... Ako poredis, onda poredi Duo vs Duo, a ne Duo vs Trio, a i ta razlika u cijeni je opravdana s obzirom na sadrzaj paketa. Ne bih da dalje pricamo na ovu temu jer ovdje nije ni mjesto tome (ima posebna tema), ali ako nesto pises, prvo provjeri ;)
escobar__

#71383 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Je li besplatan poziv iz BH Mobile mreže na brojeve BIHAMK-a i sličnih službi?
sencobih

#71384 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

IamPajaELdin wrote: 22/06/2020 20:22
sencobih wrote: 22/06/2020 19:27 De ba koliko kukate , meni ono što se ne sviđa ja odjavim, jos malo pa cete početi uz gusle kuknjavu
Ma ne mogu se ja baviti BH Telecom pristalicama i njihovim poltronima. Ne znam da sam te pitao za misljenje druze. Napisao sam ako neko zna ovdje hoce li se ista mjenjati, ako ovako ostane cao Telecom od septembra ako Bog da.
Sta ima pristalica i poltron. Ovdje pojedinci generalizuju prema sebi, ako meni nešto ne može sad cu ja drvlje i kamenje na firmu, nema veze sto drugima kojih ima preko 200 hiljada radi bez problema. Samo ti kažem kako bih ja postupio, ako nisam zadovoljan otkazem,ne kukam danonoćno i ne hvalim tamo nekog drugog operatera koji uzgred nije ni doveo mrežu do tebe. . Sto se mučiš pređeš i uzmeš nešto za što misliš da je bolje. Vrlo jednostavno.
Cossack

#71385 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Nekim je očigledno preče kukati na ovom forumu od toga da okrenu 1444 i riješe problem.
dend

#71386 Re: BHTelecom All About

Post by dend »

Benq wrote: 22/06/2020 21:03
dend wrote: 22/06/2020 20:15 mjesecno placam 41KM. Najjeftiniji paket kod konkurencije je oko 17KM vise mjesecno
Hoces reci 6,5KM vise mjesecno... Ako poredis, onda poredi Duo vs Duo, a ne Duo vs Trio, a i ta razlika u cijeni je opravdana s obzirom na sadrzaj paketa. Ne bih da dalje pricamo na ovu temu jer ovdje nije ni mjesto tome (ima posebna tema), ali ako nesto pises, prvo provjeri ;)
Moja greska, nije namjerna.

Tesko je porediti malo tu konkurenciju jer imaju 3 razlicita paketa tv listi ( od 170 do 250 ) a ovamo mojatv ima tu samo jednu listu ( osim bh tv liste gdje su samo domaci )

Treba to detaljno analizirat pa izabrat sta je kome najbolje, meni ipak tih 6.5 je opet vise nego ovo sto imam
Ali_G

#71387 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

Ponovo imam probleme sa wifi na telefonu. IP je u pitanju, skoro svakodnevni problemi sa wifi. Spor, prekida. U isto vrijeme na drugom telefonu uredno radi. Zvao sam jednom podrsku, oni kazu sve ok, probajte reset uredjaja.
Imal neko ideju
PajaELdin

#71388 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

U Telecomu je zastarilo sve osim 4G mreze, digitalno doba ih proguta jer se nisu prilagodili na vrijeme novim tehnologijama, kao sto su to uradili svi veci operateri u regiji. Al sto imaju podrsku sa ovog foruma to je golemo, cim se nesto napise protiv odmah te razapnu, a ptice na grani vise znaju da Telecom nema sanse protiv konkurencije nazalost opet kazem. Nemojte mi se molim vas kaciti vise na postove ako nemate sta reci na upit.
dend

#71389 Re: BHTelecom All About

Post by dend »

IamPajaELdin wrote: 22/06/2020 21:50 a ptice na grani vise znaju da Telecom nema sanse protiv konkurencije nazalost opet kazem. Nemojte mi se molim vas kaciti vise na postove ako nemate sta reci na upit.
Kako mislis da nema sanse protiv konkurencije ?
Ja kad uporedim kakva je kuknjava bila prije 3 godine na njihovu usluge i kakva je danas, ovo danas je tip top. Prijavis smetnju, prije ti dodju za 10, 14 dana, a danas za dan dva. Prije ti dodje monter da ti sifru promjeni i cekas 10 dana, danas preko telefona ti odradi. Prije posaljes email na podrsku ili bilo kome i nema sanse da ce ti odgovoriti ili cak procitati poruku, a sada ti se obrate i obrazloze sve sto treba.
Lahko je reci da nema sanse protiv konkurencije kad zivis u centru grada gdje imas dostupno 5-6 pruzatelja usluga koji ti svi mogu sve ponuditi, nego gdje je ta konkurencija kada treba prikljuciti malo udaljenija sela ?
Ali_G wrote: 22/06/2020 21:37 Ponovo imam probleme sa wifi na telefonu. IP je u pitanju, skoro svakodnevni problemi sa wifi. Spor, prekida. U isto vrijeme na drugom telefonu uredno radi. Zvao sam jednom podrsku, oni kazu sve ok, probajte reset uredjaja.
Imal neko ideju
Puno bi pomoglo kad bi rekao koji je mobitel, koji je model tacno

Znam da dosta mobitela kineza ne rade npr. dobro na nasoj 4g mrezi jer nisu namjenjeni za nase frekvencije
escobar__ wrote: 22/06/2020 21:05 Je li besplatan poziv iz BH Mobile mreže na brojeve BIHAMK-a i sličnih službi?
Mislim da nije, gledam na njihovoj stranici i nista ne pise, mada veoma brzo odgovore na email kad se posalje
jarobot wrote: 22/06/2020 21:00 A gdje je ta optika ?
Dovedi mi je ti do kuće kad si tako pametan.
Ima optike na TK ( Gracanica, Gradacac, Tuzla i dio Srebrenika )
Last edited by dend on 22/06/2020 22:10, edited 1 time in total.
Ali_G

#71390 Re: BHTelecom All About

Post by Ali_G »

iPhone 11. Do unazad mjesec-dva nisam primjecivao problem.
mirza_15

#71391 Re: BHTelecom All About

Post by mirza_15 »

Ta bajna konkurencija je toliko jaka da koristi optiku BH Telecoma da dođe do određenih područja u BiH. Napredni valjda pa nemaju svoju optiku. Tu naprednu konkurenciju neki ne bi dočekali ni za 100 godina i da nema BH Telecoma TV bi gledali na riblju kost, a internet bi mogli samo sanjati. Eno i DT zastario. Nešto malo pokrili optikom. Kada ti je konkurencija toliko dobra brate pređi kod njih i gotova priča.
sencobih

#71392 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

IamPajaELdin wrote: 22/06/2020 21:50 U Telecomu je zastarilo sve osim 4G mreze, digitalno doba ih proguta jer se nisu prilagodili na vrijeme novim tehnologijama, kao sto su to uradili svi veci operateri u regiji. Al sto imaju podrsku sa ovog foruma to je golemo, cim se nesto napise protiv odmah te razapnu, a ptice na grani vise znaju da Telecom nema sanse protiv konkurencije nazalost opet kazem. Nemojte mi se molim vas kaciti vise na postove ako nemate sta reci na upit.
Eki sve zastarilo, sta reče pa osta živ. Od telemah botova ne možeš ovdje nista pročitati. Neko nešto upita, a pitanje se izgubi u kuknjavi par pojedinaca. Legne li barem cvaja mjesecno za promociju konkurencije i pljuvanje telekoma ili je volontiranje u pitanju?
dend

#71393 Re: BHTelecom All About

Post by dend »

Ali_G wrote: 22/06/2020 22:08 iPhone 11. Do unazad mjesec-dva nisam primjecivao problem.
Offtopic
Da nije kakav novi update izasao za iOS ?

Tesko da ce ti iko to moci pomoci osim da gledas preko google.
Jesi pokusao uobicajne stvari tipa soft reset, forget network, modem reset, modem factory reset, phone factory reset ?

Bas gledam na google i vidim bas dosta stranica je posveceno tom problemu.

https://www.ikream.com/iphone-11-that-k ... tion-36307
https://www.google.com/search?client=fi ... problem+ip
dend

#71394 Re: BHTelecom All About

Post by dend »

Benq wrote: 22/06/2020 21:03 ta razlika u cijeni je opravdana s obzirom na sadrzaj paketa.
Evo onako na brzinu sto sam mogao vidjeti na tim najjeftinijim paketima MojaTV ima 305 kanala od cega je 98 Radio i kamere, znaci 207 TV kanala od cega je 30 HD ( Bez HD paketa ili dodatnih ) dok je na drugoj strani 176 kanala od cega je 33 Radio kanala, znaci 143 TV kanala od cega je 27 HD ( bez dodatnih paketa )

Opet ovako povrsno, sa brojevima, sve to izgleda bezveze jer valjda je bitno sta ko zeli gledat. Neki ljudi ne bi mogli bez HBO ,a neki ne bi mogli bez TV Igman ili Izvorne, dok ja ipak volim kaficu popiti uz live kameru sa Jablanice
REDDEVILS

#71395 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

dend wrote: 22/06/2020 22:31
Benq wrote: 22/06/2020 21:03 ta razlika u cijeni je opravdana s obzirom na sadrzaj paketa.
Evo onako na brzinu sto sam mogao vidjeti na tim najjeftinijim paketima MojaTV ima 305 kanala od cega je 98 Radio i kamere, znaci 207 TV kanala od cega je 30 HD ( Bez HD paketa ili dodatnih ) dok je na drugoj strani 176 kanala od cega je 33 Radio kanala, znaci 143 TV kanala od cega je 27 HD ( bez dodatnih paketa )

Opet ovako povrsno, sa brojevima, sve to izgleda bezveze jer valjda je bitno sta ko zeli gledat. Neki ljudi ne bi mogli bez HBO ,a neki ne bi mogli bez TV Igman ili Izvorne, dok ja ipak volim kaficu popiti uz live kameru sa Jablanice
Sad BHT ima vise od 30 HD kanala, a nadam se i da će Fox kanali uskoro u HD 🙂
Jedini kanali koji će ostati u posebnom paketu su HBO a sve ostale će staviti u osnovni paket 😎
PajaELdin

#71396 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

Sta je vama ljudi moji, koristim Moju TV i sve usluge BH Telecoma vise od 10 godina, nikakve veze nemam sa Telemachom. Sta branite Telecom zivotom, ne bi da vam je izvor zivota. Procitajte sta sam napisao, zao mi je sto planiram napustiti Telecom, al ne ispunjavaju moje potrebe u 2020. Mozete vi pjeniti zbog Telecoma koliko hocete, al realnost je ta da konkurencija tare Telecom. Pogledajte samo koje oni kanale imaju u svom vlasnistvu, sta ce na kraju Telecomu da ostane?
Zasto Telecom BH ne uradi nesto po pitanju pravljenja svojih kanala, pa da i mi imamo neku ekskluzivu, da drugi operateri placaju Telecomu za te kanale. Protiv kamera nemam nista to sam bezbroj puta naveo ovdje, niti protiv bilo kakvog kanala ili radija. Nego mi je krivo sto se ne trude da zadrze svoje korisnike. Mislio sam da ce ovaj novi direktor nesto uraditi po tom pitanju, al sve je to tanko. Vidi se i po nezadovoljstvu korisnika. Ja mogu promjenuti provajdera to je najmanji problem, al sve kontam neka polahko desi ce se neke promjene. Inace na ovom forumu BH Telecoma forumasi su uzasno nekulturni, cim spomenes da si nezadovoljan necim odmah paljba, iako sam rekao da mi se takvi ne kace na postove i da me se prodju. Al ocito nema fajde!
Last edited by PajaELdin on 22/06/2020 23:24, edited 1 time in total.
PajaELdin

#71397 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

REDDEVILS wrote: 22/06/2020 22:52

Jedini kanali koji će ostati u posebnom paketu su HBO a sve ostale će staviti u osnovni paket 😎
Kada ce to uskoro moj @REDDEVILS?
Pa prodje nam zivot cekajuci da Telecom nesto poduzme i promjeni. Pa zar je toliki problem ponuditi korisnicima Android Boxove? Zar moze tamo neka znj firma imate CineStar kanale u osnovnom paketu, a mi ne mozemo?
Kako je moguce da je Viasat izbacen radi navodno ne gledanosti kanala?
Zar Telecom nakon toliko godina postojanja nije bio u stanju uraditi najmoderniju infrastrukturu u drzavi, da svaki zaseok ima intrenet, TV, fiksni i sta vec ne?
Po milionitni put ponavljam rado bi ostao na Telecomu, jer je to nasa firma ipak. Ali me oni nicim ne zaustavljaju, kao i dosta ljudi na ovom forumu.

Edit: Molim te nemoj mi o njihovom merhametu, bitno je da je Cinema TV u posebnom paketu i naplacuju ga, strpali su one erotske kanale u poseban paket i to naplatili 2KM, zatim ono smece od Pinka i tu cu se ponovit po 100 put jer zna se kome idu te pare od nas, 3 i po marke za ostatak onog jada i cemera od njihovih kanala. Pa da su Pink grupaciju izbacili, mogli su nam komotno uvesti CineStar i Viasat pakete kanala.
_Reds_

#71398 Re: BHTelecom All About

Post by _Reds_ »

S vremena na vrijeme navratim na temi. ALi ti brate @IamPajaELdin trolas temu i to tesko.

Prvo čisto sumnjas da imas usluge na svoje ime, nego roditelji placaju.
Drugo, i ako imas usluge to je samo iz razloga sto tu gdje imas konkurekcija ne zeli doci. Valjda imaju skupu tehnologiju, mnogo kosta.
Odes na konkurenciju, i odmoris od teme malo.
PajaELdin

#71399 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

_Reds_ wrote: 22/06/2020 23:37 S vremena na vrijeme navratim na temi. ALi ti brate @IamPajaELdin trolas temu i to tesko.

Prvo čisto sumnjas da imas usluge na svoje ime, nego roditelji placaju.
Drugo, i ako imas usluge to je samo iz razloga sto tu gdje imas konkurekcija ne zeli doci. Valjda imaju skupu tehnologiju, mnogo kosta.
Odes na konkurenciju, i odmoris od teme malo.
Prva stvar gdje ti kralju zalazis i odakle ti uopste pravo?
Drugo Telemach mi je kod vecine komsija, tako da itekako imam izbor.
Treca stvar ko te ista pitao i ko se tebi obracao uopste?
To su ti likovi koje sam naveo u predhodnom postu, ja ne znam jel i ovaj forum u vlasnistvu BH Telecoma? Sta radi ova administracija? Ljude razapinju cim spomenes nesto protiv ili nisi zadovoljan istim. Dajte brate malo sankcionisite pojedince, mene slobodno ukinite ako vam smetaju moji postovi.
REDDEVILS

#71400 Re: BHTelecom All About

Post by REDDEVILS »

IamPajaELdin wrote: 22/06/2020 23:22
REDDEVILS wrote: 22/06/2020 22:52

Kada ce to uskoro moj @REDDEVILS?
Pa prodje nam zivot cekajuci da Telecom nesto poduzme i promjeni. Pa zar je toliki problem ponuditi korisnicima Android Boxove? Zar moze tamo neka znj firma imate CineStar kanale u osnovnom paketu, a mi ne mozemo?
Kako je moguce da je Viasat izbacen radi navodno ne gledanosti kanala?
Zar Telecom nakon toliko godina postojanja nije bio u stanju uraditi najmoderniju infrastrukturu u drzavi, da svaki zaseok ima intrenet, TV, fiksni i sta vec ne?
Po milionitni put ponavljam rado bi ostao na Telecomu, jer je to nasa firma ipak. Ali me oni nicim ne zaustavljaju, kao i dosta ljudi na ovom forumu.

Edit: Molim te nemoj mi o njihovom merhametu, bitno je da je Cinema TV u posebnom paketu i naplacuju ga, strpali su one erotske kanale u poseban paket i to naplatili 2KM, zatim ono smece od Pinka i tu cu se ponovit po 100 put jer zna se kome idu te pare od nas, 3 i po marke za ostatak onog jada i cemera od njihovih kanala. Pa da su Pink grupaciju izbacili, mogli su nam komotno uvesti CineStar i Viasat pakete kanala.
Nije problem ponuditi korisnicima Android certificirane boxove, problem je sto ti boxevi koštaju puno para i vjerovatno bi išli kao dodatni uređaji uz naplatu 🙂
Jedini Android box koji bi ja uzeo kad bi imali u ponudi su NVidia Shield i MI Box S.
A sto se kanala tiče tu se mogu još popraviti a siguran sam da će u ponudu moje TV ubaciti CineStar kanale.
Sto se tiče Erotski kanala neka ih u posebnom paketu jer su smeće kao i čitav Pink paket.
Cinema TV Imam kod drugog operatera i taj kanal nikad nisam pogledao iako nije u posebnom paketu kao kod BHT.
Locked