Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zasto pises XH55 i XG55, pisemo o XH95 I XG95?
Mala je to razlika u black uniformity-u a razlika u kontrastu od 500:1 se primjeti a kamo li razlika od 1200:1 kolika je razlika u kontrastu izmedju XG95 i XH95. Sto se tice ovog tvog pitanja koje sam boldovao, prije bih izabrao XH bez wide angle folije nego sa njom.
Meni je puno bitniji kontrast od ugla gledanja.
Ovo 55 mislim na ince kao neku standardnu dimenziju...
Slazem se sa tobom, preporuka svim buducim kupcima novog TV uredjaja bi glasila ovako:
TV obavezno sa FALD-om i bez X-Wide Angle tehnologije...
Aha, a ja kontam otkud ti sad taj broj 55. A ne moze se svim kupcima preporuciti bez wide angle folije jer nekim ljudima treba sirok ugao gledanja.
Uglavnom, razumijemo se.
pozz
u potrazi sam za TVom
buđet za TV cca 1800km
imam EON i instaliran kodi, stoga mi drugi OS nebi trebali predstavljati prepreku u kupovini, right, kako ide android vs tizen?
oled/qled, 4k, dolby/soundbar, za gejming...etc
hvala
DEMONIKA wrote: ↑21/06/2020 00:20
pozz
u potrazi sam za TVom
buđet za TV cca 1800km
imam EON i instaliran kodi, stoga mi drugi OS nebi trebali predstavljati prepreku u kupovini, right, kako ide android vs tizen?
hvala
pozz
u potrazi sam za TVom
buđet za TV cca 1800km
hvala
pozz
u potrazi sam za TVom
buđet za TV cca 1800km
hvala
Kao sto rece kolega gore,uzmi LED TV Sony Bravia KD-55XF9005 4K 1.559,00 KM u Sancta Domenici plus 5 godina garancije,
za te pare boljeg TV uredjaja neces naci...
pozz
u potrazi sam za TVom
buđet za TV cca 1800km
hvala
Kao sto rece kolega gore,uzmi LED TV Sony Bravia KD-55XF9005 4K 1.559,00 KM u Sancta Domenici plus 5 godina garancije,
za te pare boljeg TV uredjaja neces naci...
Evo ja imam taj xf9005.
Ak te sta zanima, javi se u pp.
Samo ziv bio, nemoj Philips sto Slovenscina preporucuje.
Dobro to,nego reci mi,pored TV uredjaja lose kvalitete koje nam uvaljujes,imas li kakvih jeftinih testova za COVID 19 da i mi nesto
uvalimo Slovencima na granici...
Dobro to,nego reci mi,pored TV uredjaja lose kvalitete koje nam uvaljujes,imas li kakvih jeftinih testova za COVID 19 da i mi nesto
Philips skuplji od Sony. Losije mu osvjezenje 60hz. Losije osvjetljenje.... I on predlaze to ccc
Philips skuplji od Sony. Losije mu osvjezenje 60hz. Losije osvjetljenje.... I on predlaze to ccc
Ovaj Phiips, če biti najprodavani televizor u Bosni..
bower wrote: ↑21/06/2020 13:06
Dok nisam nešto napisao, je bilo nekako tužno na tom forumu.. Samo se vi čuvajte od Korone i nemojte , da nam ga šaljete u Sloveniju..!
Nista ne brini ali slovenke ko slovenke,ova moja Mojica samo odmahuje rukom...
Kaze ovi nasi decki ko Philips televizori,sad hoce sad nece...
Biče ako uz njega budu poklanjali Sony Bravia KD-55XF9005 ili Samsung QE55Q60
Zasto?
Zato sto ima kurac osvjezenje i svjetlinu?
U sloveniji mozda bude, jer veze nemaju kao ti.
U BiH sigurno ne.
Last edited by skafiskafsnjak on 21/06/2020 13:36, edited 1 time in total.