đes elkome opet si malo došao da ložiš raju zombi apokalipsompinturicchio wrote: ↑20/06/2020 09:38 Pravu sliku problema u kojem se trenutno nalazimo ćemo imati za cca 20 dana kada počnu umirati ljudi. Ista situacija je bila u svim svjetskim žarištima, ljudi nisu ozbiljno shvatili situaciju jer je postoji lag od pojave slučajeva do masovnije pojave smrtnih slučajeva. Situacija je takva da mi više lockdown ne možemo priuštiti, a za ostalo neka nam je Bog na pomoći.
Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Moderator: O'zone
- He1972
#19801 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
- Ironmen
- Ironmen
#19803 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Rade djavola, nemaju dovoljno testova vidis da petkom i subotom imamo po 0 oporavljenih, znaci da ne rade nista.
Evo covjek koji je umro u Zivinicama imao koronu, porodica jos nije testirana iako imaju malo dijete koje je islo u vrtic itd itd...
Drzava i vlast su zakazali kao i uvjek u ovakvim situacijama, samo su maheri za kriminal sto su i dokazali.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#19804 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
I ti hladno postavis takav grafikon....
-
daddy-kool
#19805 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
7-day moving average
- Ironmen
#19806 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Studija od prije mjesec je dokazala da sjever Italije ima antitijala na 10% stanovnistva...Studija o otpadnim vodama: Korona virus u Italiji bio prisutan u decembru
Kada u BiH mozemo ocekivati neku studiju, slucajnim uzorkom.. TK kanton je bio najavio masovno testiranje gradjana pa nista se jos nije desilo, jos jedna laz...
- Ironmen
#19807 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Francuski istraživači su u maju testirali uzorke pacijenta koji je 27. decembra liječen u Parizu pod sumnjom da ima upalu pluća, ali su otkrili da je ustvari bio zaražen korona virusom.
A istraživanje u Španiji otkrilo je da su tragovi virusa u kanalizaciji pronađeni sredinom januara u Barceloni, odnosno oko 40 dana prije nego što su u ovoj zemlji potvrđeni prvi slučajevi bolesti COVID-19.
- Tesla Edison
#19808 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Kod nas je korona bila na vrhuncu u januaru kada je bila epidemija netipične upale pluća. U školama po 6 učenika bilo u odjeljenjima. U martu kada su uhljebi uveli karantin već su većinom svi i prebolovali koronu. To će se potvrditi seriološkim testiranjima.
Kako god, nakon velikog porasta slučajeva u Makedoniji, dvije sedmice poslije nije se ništa dogodilo. Nema mrtvih, nema katastrofe.
Sve je ovo jedna velika predstava a prave razloge za ovo sve ćemo saznati nekad u daljoj budućnosti.
Kako god, nakon velikog porasta slučajeva u Makedoniji, dvije sedmice poslije nije se ništa dogodilo. Nema mrtvih, nema katastrofe.
Sve je ovo jedna velika predstava a prave razloge za ovo sve ćemo saznati nekad u daljoj budućnosti.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19809 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
joK et tis mi reci...
ljubakajte se i selamajte po carsiji paste imat turiste i dijasporce svake prestupne godine... jojjj ne mogu ovih moralnih lord cHivas vertikala...Od 183 testirane osobe u protekla 24 sata u Kantonu Sarajevo, 14 ih je pozitivno na koronavirus. S ovim brojem, ukupan broj aktivnih slučajeva COVID infekcije u KS-u je 80, podaci su Zavoda za javno zdravstvo KS.
-
winpin
#19810 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
U Srpskoj zaraženo 30 osobapici wrote: ↑20/06/2020 11:26
Od 183 testirane osobe u protekla 24 sata u Kantonu Sarajevo, 14 ih je pozitivno na koronavirus. S ovim brojem, ukupan broj aktivnih slučajeva COVID infekcije u KS-u je 80, podaci su Zavoda za javno zdravstvo KS.
ljubakajte se i selamajte po carsiji paste imat turiste i dijasporce svake prestupne godine... jojjj ne mogu ovih moralnih lord cHivas vertikala...
- pici
#19811 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
sve ljepse od ljepseg...
POGORŠANA SITUACIJA
|
Krizni štab u Tuzli izdao nove preporuke za rad kafića i javnih okupljanja
KORONA U BIH
U Republici Srpskoj 30 novozaraženih, od toga 13 u Banjoj Luci
odo veceraske ferhadijom se izljubakat i izselamat boli me qurac...RAZLOG KORONA
|
Hrvati vraćaju sa granice ako sa sobom nemate dokaz o rezervisanom aranžmanu
- konektovan
#19812 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ti trebas promijeniti nick u skladu sa karakterom, pichich.... 
- pici
#19813 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
ti si najbolji kad si diskonektovan...
-
Nadzorna_ploca
#19814 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Lijepo se druzite. 
- Altsa
#19815 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
A strucnjaka u pm. Serioloski nalaz ce potvrditi da je to nije bio COVID-19 vec je bio H1N1. Ko sto je i kod mene slucaj. Mislio da je bio Covid i potajno se nadao ali corak. Bila gripa.TESLA_EDISON wrote: ↑20/06/2020 11:04 Kod nas je korona bila na vrhuncu u januaru kada je bila epidemija netipične upale pluća. U školama po 6 učenika bilo u odjeljenjima. U martu kada su uhljebi uveli karantin već su većinom svi i prebolovali koronu. To će se potvrditi seriološkim testiranjima.
- dječak sa šibicama
#19816 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ne znam sta se mi cudimo, dudlaone u punom zamahu, neki dan dole kod Beska i Zmaja ona kafancuga, milion ih se zakacilo na slauf i dudlaju. Sve klosari neki.
U tramvajima, autobusima, niko ne postuje one krizice, sjedaju kako ko hoce. Guzve, penzioneri, skolarci, niko nista.
Kafici, restorani, nikakve discipline nema.
Derneci, proslave titula, demonstracije, sve na sto smo pojedini upozoravali i znalo se da ce se tako i dogoditi. Ali ne mozes protiv bolesnog mentaliteta.
U tramvajima, autobusima, niko ne postuje one krizice, sjedaju kako ko hoce. Guzve, penzioneri, skolarci, niko nista.
Derneci, proslave titula, demonstracije, sve na sto smo pojedini upozoravali i znalo se da ce se tako i dogoditi. Ali ne mozes protiv bolesnog mentaliteta.
-
BadBoy
#19817 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Fol mediji lažu i spinuju a ovdje se konstantno prepričava priča kako se neke pare daju ( cifra je sada narasla na TRIDESET HILJADA DOLARA?!?!?!) da se "potpiše" izjava o zarazi koronom.
Wtf. Očekujete neku normalnu diskusiju?
Wtf. Očekujete neku normalnu diskusiju?
- konektovan
#19818 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ja samo mogu priznati, da se u tzznim centrima,bar po Sarajevu postuju mjere, nosenje maski, dezinfekcija ruku prilikom ulaska u prodavnice,......ostalo je vec diskutabilno, ali opet nije toliko crno koliko neki ljudi ovdje pisu i najavljuju neke crne scenarije.dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2020 11:55 Ne znam sta se mi cudimo, dudlaone u punom zamahu, neki dan dole kod Beska i Zmaja ona kafancuga, milion ih se zakacilo na slauf i dudlaju. Sve klosari neki.
- Tesla Edison
#19819 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Da 30 000
Sad idem u Tešanj da se vidim sa prijateljima a poslije malo i do Živinica, ima jedno jezero da sjednemo, nas 20-tak. Jedva čekam da ih izgrlim , nisam ih vidio sto godina. Sutra ću malo po Sarajevu, SCC, Alta. Tramvajem ću, poželio sam a i dosadilo mi je stalno biti u autu.
Sve bez maski i distance, naravno.
Sad idem u Tešanj da se vidim sa prijateljima a poslije malo i do Živinica, ima jedno jezero da sjednemo, nas 20-tak. Jedva čekam da ih izgrlim , nisam ih vidio sto godina. Sutra ću malo po Sarajevu, SCC, Alta. Tramvajem ću, poželio sam a i dosadilo mi je stalno biti u autu.
- He1972
- Ironmen
#19821 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
pici wrote: ↑20/06/2020 11:26joK et tis mi reci...
ljubakajte se i selamajte po carsiji paste imat turiste i dijasporce svake prestupne godine... jojjj ne mogu ovih moralnih lord cHivas vertikala...Od 183 testirane osobe u protekla 24 sata u Kantonu Sarajevo, 14 ih je pozitivno na koronavirus. S ovim brojem, ukupan broj aktivnih slučajeva COVID infekcije u KS-u je 80, podaci su Zavoda za javno zdravstvo KS.
Ajde pojedi snickers i smiri se, procitaj prvo 3 puta sta si napisao, razmisli malo.
- dječak sa šibicama
#19822 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Ima li ovdje moderatora? predugo se tolerisu ad hominem napadi od strane pojedinaca.
Ili da svi poceno tako primitivno vrijedjati?
Ili da svi poceno tako primitivno vrijedjati?
-
BadBoy
#19823 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
konektovan wrote: ↑20/06/2020 11:59Ja samo mogu priznati, da se u tzznim centrima,bar po Sarajevu postuju mjere, nosenje maski, dezinfekcija ruku prilikom ulaska u prodavnice,......ostalo je vec diskutabilno, ali opet nije toliko crno koliko neki ljudi ovdje pisu i najavljuju neke crne scenarije.dječak sa šibicama wrote: ↑20/06/2020 11:55 Ne znam sta se mi cudimo, dudlaone u punom zamahu, neki dan dole kod Beska i Zmaja ona kafancuga, milion ih se zakacilo na slauf i dudlaju. Sve klosari neki.

Svake subote je isto krcato.
-
Officer Crabtree
#19824 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Nećeš ti iz stana izaći, nemaš s kim.TESLA_EDISON wrote: ↑20/06/2020 12:01 Da 30 000
- Ironmen
#19825 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!
Sta se cudite niko ne postuje mjere i to je to, sinoc Brcko matura na 1000 maturanata, guzva nevidjena ni jedna smjernica se ne postuje.