FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dr_Evil

#12526 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

Android Knego wrote: 15/06/2020 08:47
dr_Evil wrote: 15/06/2020 08:31 Treba da svi glasamo za covica, pa cemo onda da ga pitamo jel uredu da je izabran bosnjackim glasovima :D
Onda bi se HNS oglasio objašnjavajući kako je i bošnjački narod najzad shvatio ko se bori za istinske vrijednosti... :lol:
Za sampiona evropskih integracija, najveceg europejca u BiH
dulekrele

#12527 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dulekrele »

Android Knego wrote: 14/06/2020 01:35
dulekrele wrote: 13/06/2020 23:37
spinel_ wrote: 13/06/2020 11:48 Neka sam, sve po zasluzi :thumbup:
Ako je po zasluzi ok. Ali ne bi trebao uz toliku patolosku mrznju prema Komsicu da i lazes o njemu.
Ja, kao bivši Komšićev glasač, ne mogu uopšte shvatiti koliko bi to mržnje bilo patološki?! Nakon svega što je uradio, koliko god je - malo je! Taj čovjek danas zaslužuje samo gađenje i prezir!
ne kontam sta se ti koji q javljas. tebi odgovor i nije bio upucen.
Android Knego

#12528 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Android Knego »

dulekrele wrote: 15/06/2020 11:54
dulekrele wrote: 13/06/2020 23:37
Ako je po zasluzi ok. Ali ne bi trebao uz toliku patolosku mrznju prema Komsicu da i lazes o njemu.
Ja, kao bivši Komšićev glasač, ne mogu uopšte shvatiti koliko bi to mržnje bilo patološki?! Nakon svega što je uradio, koliko god je - malo je! Taj čovjek danas zaslužuje samo gađenje i prezir!
Čisto iz humanitarnih razloga, motivisan željom da zaradim sevapa šireći vidike onima koji teško mogu sami...
dr_Evil

#12529 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

AUfff, nece proci!
apsidejzi

#12530 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

Android Knego wrote: 15/06/2020 12:00
Čisto iz humanitarnih razloga, motivisan željom da zaradim sevapa šireći vidike onima koji teško mogu sami...
Ja ne razumijem sta je to Komsic toliko ruzno uradio da si ti imao ovakvo prosvjetljenje (ako ignorisem mogucnost da se lazno predstavljas). Covjek je osvojio glasove za predsjednistvo. Uredu. Sta on moze uraditi kao jedan od trojice? Moze samo dudlit. Koliko je glasova dobila njegova stranka na drzavnom nivou? KOliko na federalnom a koliko na kantonalnom? Takvi kao ti, kao "razocarani" ne zelite vidjeti stvarno stanje na terenu. Ocekujete od KOmsica da bude diktator i da se nametne ostalim strankama. Ocekujes da ako si glasao za njega kao predsjednika on sada ima apsolutnu vlast. Nema. Nije ovo amerika pa da predsjednik ima velike ovlasti. U BiH predsjednik ima manje vise formalne ovlasti i onda kroz uticaj u svojoj stranci vuce poteze u parlamentu. Parlament je mjesto odluke, a tu tvoj glas nije dominantan. Dominantni su glasovi ljudi koji su izabrali SDA, HDZ i SNSD.

Sad imas samo jednu od dvije opcije: Jal otici na tribine i kukati kako drugi ne valjaju, jal uci u koaliciju pa gurati koliko mozes sa svojim glasovima. Ne znam sta je tu toliko komplikovano za razumjet. Nije kvantna fizika zaboga. Vecina izglasala nacionaliste i ti bi sad da Komsic izvodi drzavne udare...
sumirprimus

#12531 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

ne ne ne ne ne ne ne, ma hajte molim vas , sa sda nikad.
samo nato i izborni zakon.
a kakve veze ima kanton sa nato? :lol: :lol:
koja ubleha, prevarant i klosarcina. ljigo ljigavi sujetni, arogantni, kad ga darne pitanje kako poskoci ko jojo
Kontas?!

#12532 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Kontas?! »

Četiri godine u parlamentu - bez ijednog postavljenog pitanja. I ljudi opet glasaju za njega. I očekuju da im bude bolje :lol:
dr_Evil

#12533 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

apsidejzi wrote: 15/06/2020 12:50
Android Knego wrote: 15/06/2020 12:00
Ja ne razumijem sta je to Komsic toliko ruzno uradio da si ti imao ovakvo prosvjetljenje (ako ignorisem mogucnost da se lazno predstavljas). Covjek je osvojio glasove za predsjednistvo. Uredu. Sta on moze uraditi kao jedan od trojice? Moze samo dudlit. Koliko je glasova dobila njegova stranka na drzavnom nivou? KOliko na federalnom a koliko na kantonalnom? Takvi kao ti, kao "razocarani" ne zelite vidjeti stvarno stanje na terenu. Ocekujete od KOmsica da bude diktator i da se nametne ostalim strankama. Ocekujes da ako si glasao za njega kao predsjednika on sada ima apsolutnu vlast. Nema. Nije ovo amerika pa da predsjednik ima velike ovlasti. U BiH predsjednik ima manje vise formalne ovlasti i onda kroz uticaj u svojoj stranci vuce poteze u parlamentu. Parlament je mjesto odluke, a tu tvoj glas nije dominantan. Dominantni su glasovi ljudi koji su izabrali SDA, HDZ i SNSD.

Sad imas samo jednu od dvije opcije: Jal otici na tribine i kukati kako drugi ne valjaju, jal uci u koaliciju pa gurati koliko mozes sa svojim glasovima. Ne znam sta je tu toliko komplikovano za razumjet. Nije kvantna fizika zaboga. Vecina izglasala nacionaliste i ti bi sad da Komsic izvodi drzavne udare...

Pogresno postavljas pitanje, nije pitanje sta je ruzno uradio nego da li je u 12 godina koliko je preCjednik ista uradio, a za one 4 u parlamentu znamo da se niti jednom nije javio.

Ono po cemu ce ostati zapamcen je da je rasturio prvo SDP, pa onda ljevicu, i isporucio sve sultaniji na pladnju.

A te price nesto uraditi iznutra su za malu djecu, evo otisao je Schepo, pa se nisu ni pocesali za njim, pa nece ni za Komsicem.
chelo

#12534 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

Koja zahvalnost narodu, sjediš četiri godine, riječ ne kažeš, za državu samo jaja prstom kroz džep diraš čekajući platu u Parlamentu, a onda te idioti opet izaberu i ti opet malo o #obrazu, pa #aufnenene, pa #hajte, pa #hocetelovo, pa #hocetel ono, pa #nemojtemislitdajenarodnaivan, pa se provaljuje u NU2 kod Ace. I dok je bila vojska lavova u stranci, mogao se kriti iza njihovih uspjeha, kako su ga ogolili eno ko puknut tetrapak na asfaltu se iskrivio. Državnik šupljak fi osamsto.od 100 sati videomaterijala ne možeš 7 državničkih rečenica sastavit.
#štahoćete. Hoćemo eto Stranka - Ime i prezime u nazivu. Ego manijak.
sumirprimus

#12535 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

i nemojte mene to pitat.
sunce ti jbem koja ubleha
Android Knego

#12536 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Android Knego »

apsidejzi wrote: 15/06/2020 12:50 Ja ne razumijem sta je to Komsic toliko ruzno uradio da si ti imao ovakvo prosvjetljenje (ako ignorisem mogucnost da se lazno predstavljas).
Iz čiste političke obijesti srušio Vladu KS. Od mene crveni karton doživotno.
Da se razumijemo, nisam glasao ni za jednu stranku koja je tad činila koalicionu vlast.
apsidejzi

#12537 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

Android Knego wrote: 15/06/2020 14:20
apsidejzi wrote: 15/06/2020 12:50 Ja ne razumijem sta je to Komsic toliko ruzno uradio da si ti imao ovakvo prosvjetljenje (ako ignorisem mogucnost da se lazno predstavljas).
Da se razumijemo, nisam glasao ni za jednu stranku koja je tad činila koalicionu vlast.
Mnogo je onih koji su dali glas komsicu kao predsjedniku ali ne i njegovoj partiji i sada se ljute na njega sto je partija usla u koaliciju. Doduse, mi (balkanski narodi) imamo taj komplex vodje gdje moramo imati: Titu, Aliju, Vucica il nekog drugog kurca palca koji ce biti materijalizacija ocinske figure i koji ce imati diktatorske ovlasti da se bori protiv svog zla. Ako ta osoba uradi nesto na demokratski nacin onda on pada u ocima, dobija crvene kartone. Nije on dobio crveni karton jer je nesto lose uradio, nego zato jer nije zadovoljio tvoj potrebu za diktaturom. Ti zelis diktaturu a ne zelis demokratiju i onda si sebi umislio da ce Komsic biti ta materijalizacija tvoje potrebe za sigurnoscu.

Uopste ne zelis uviditi da stvari ne funkcionisu tako u demokratiji. U demokratiji se pokrijes onoliko koliko je jorgan dug. Komsicu je dug tri ruke. Nema cetiri jer ti nisi glasao za DF a ocekujes od njega da uradi nesto kao da im 100 ruku. Nema. Daji ti njemu crveni karton koliko hoces i budi razocaran koliko hoces. Ako ti se svidja diktatura, idi u majku RUsiju,Kinu ili S Koreju. Tamo mozes zadovoljiti tu potrebu. U BiH je demokratija a to znaci da dok imas seljacine koje glasaju za SDA, HDZ i SNSD ove stranke ce imati vise ruku i ODLUCIVACE o svacijoj sudbini. Nema supermena, nema heroja, nema Tite, nema Alije. To vrijeme je proslo. Imas lobije, imas politiku, imas koalicije i imas prelivode. Sve normalne stvari za jednu demokratiju. Tvoje neglasanje = pasivno davanje glasa nekom drugom. Tvoj neaktivizam = davanje snage tudjem aktivizmu.

To ti je tako, zelio ti to ili ne. Na zalost ili na srecu. Nebitno.
Android Knego

#12538 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Android Knego »

apsidejzi wrote: 15/06/2020 14:53
Mnogo je onih koji su dali glas komsicu kao predsjedniku ali ne i njegovoj partiji i sada se ljute na njega sto je partija usla u koaliciju.
Izvini, mislio sam da razgovaram s nekim ko je stariji od 17 god. Javi se za 10-20 godina pa ćemo nastaviti...
dr_Evil

#12539 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

JOs nije skuzio da koliko god ti naglasas oni duplo vise pokradu, ali to nije ni tema, nego izdaja gore navedenog predsjednika
dr_Evil

#12540 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

Samo i ovaj Niksic mi je odvratan lik, ne vjerujem da SDP mozda ista uraditi dok se on pita, jednostavno lik odbija od sebe, a ne znam mozda sam to samo ja
karanana

#12541 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

jest da je velezovac, ali nije bas da je neka karizma i neka figura.
ali ko jeste?
N.N.

#12542 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by N.N. »

Pa u ovom vrhu SDPa i nema takvog. Bezlicni se okruzio bezlicnim likovima :-D
Melisa84

#12543 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Melisa84 »

Neki dan vidim onog bradatog Zlatkovog hemoroida, DM. Na papku kaiš od 2500 KM! Prvo mu zanimanje bilo voditelj neke odron muz. emisije sa Almasom Kećo Lazović, da bi poslije toga, poput Fikreta (isti sloj ljudi), uvukao se u guz*** Zlatku L. i do danas nesto palamudi po tv-u, bez ikakvih političkih rezultata. I za takve sutra treba da glasam!? Fuj, odoh povratiti :cry:
sumirprimus

#12544 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

dr_Evil wrote: 15/06/2020 15:48 Samo i ovaj Niksic mi je odvratan lik, ne vjerujem da SDP mozda ista uraditi dok se on pita, jednostavno lik odbija od sebe, a ne znam mozda sam to samo ja
Bezlican. Anemican.nit prdi nit smrdi sto bi rekli
apsidejzi

#12545 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by apsidejzi »

Android Knego wrote: 15/06/2020 15:01
Mnogo je onih koji su dali glas komsicu kao predsjedniku ali ne i njegovoj partiji i sada se ljute na njega sto je partija usla u koaliciju.
Izvini, mislio sam da razgovaram s nekim ko je stariji od 17 god. Javi se za 10-20 godina pa ćemo nastaviti...
Izvini i ti. Ja sam mislio da pricam s nekim ko zivi u 21 vijeku a ne starcem od 80 godina koji jos uvijek sanja komunizam. Aj zdravo.
Android Knego

#12546 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Android Knego »

Jaro, al' ti lupetaš gluposti. To još nisam vidio na ovom forumu. Respect!
ultima_palabra

#12547 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ultima_palabra »

Mnogo je onih koji su dali glas komsicu kao predsjedniku ali ne i njegovoj partiji i sada se ljute na njega sto je partija usla u koaliciju. Doduse, mi (balkanski narodi) imamo taj komplex vodje gdje moramo imati: Titu, Aliju, Vucica il nekog drugog kurca palca koji ce biti materijalizacija ocinske figure i koji ce imati diktatorske ovlasti da se bori protiv svog zla. Ako ta osoba uradi nesto na demokratski nacin onda on pada u ocima, dobija crvene kartone. Nije on dobio crveni karton jer je nesto lose uradio, nego zato jer nije zadovoljio tvoj potrebu za diktaturom. Ti zelis diktaturu a ne zelis demokratiju i onda si sebi umislio da ce Komsic biti ta materijalizacija tvoje potrebe za sigurnoscu.

Uopste ne zelis uviditi da stvari ne funkcionisu tako u demokratiji. U demokratiji se pokrijes onoliko koliko je jorgan dug. Komsicu je dug tri ruke. Nema cetiri jer ti nisi glasao za DF a ocekujes od njega da uradi nesto kao da im 100 ruku. Nema. Daji ti njemu crveni karton koliko hoces i budi razocaran koliko hoces. Ako ti se svidja diktatura, idi u majku RUsiju,Kinu ili S Koreju. Tamo mozes zadovoljiti tu potrebu. U BiH je demokratija a to znaci da dok imas seljacine koje glasaju za SDA, HDZ i SNSD ove stranke ce imati vise ruku i ODLUCIVACE o svacijoj sudbini. Nema supermena, nema heroja, nema Tite, nema Alije. To vrijeme je proslo. Imas lobije, imas politiku, imas koalicije i imas prelivode. Sve normalne stvari za jednu demokratiju. Tvoje neglasanje = pasivno davanje glasa nekom drugom. Tvoj neaktivizam = davanje snage tudjem aktivizmu.

To ti je tako, zelio ti to ili ne. Na zalost ili na srecu. Nebitno.
Kakva diktatura? Covjek trazi od politicara za kojeg je glasao da se drzi predizbornih obecanja, ne moze biti vise demokratski.

Glasova protiv SDA na nivou Sarajeva je konstantno 60-65% i onda neko konstantno te glasove isporucuje njima. Asim Sarajlic je fino objasnio kako se to radi. I sad je doslo do tacke gdje raja na ulici jebe mater papcima prodanim.
sencobih

#12548 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sencobih »

Ovo ko pred rat , svi će kao glasati za sdp i reformiste, a kad izbori prođu istih nema ni i tragovima, slicna atmosfera pred svake izbore, a onda nakon izbora hladan tuš, i tako već 30 godina
Škobo Habu

#12549 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Melisa84 wrote: 15/06/2020 17:46 Neki dan vidim onog bradatog Zlatkovog hemoroida, DM. Na papku kaiš od 2500 KM! Prvo mu zanimanje bilo voditelj neke odron muz. emisije sa Almasom Kećo Lazović, da bi poslije toga, poput Fikreta (isti sloj ljudi), uvukao se u guz*** Zlatku L. i do danas nesto palamudi po tv-u, bez ikakvih političkih rezultata. I za takve sutra treba da glasam!? Fuj, odoh povratiti :cry:
Tipičan SDP-ovac od kalibra.
Škobo Habu

#12550 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

apsidejzi wrote: 15/06/2020 14:53 U BiH je demokratija a to znaci da dok imas seljacine koje glasaju za SDA, HDZ i SNSD ove stranke ce imati vise ruku i ODLUCIVACE o svacijoj sudbini.
Čuj ovo - seljačine ne glasaju za DF!?

O kakvoj demokratiji ti pričaš?

U BiH su postmodernistički fašizmi na vlasti. I Brazil je demokratska zemlja, ali to ne znači da je Bolsanero - demokrata. Treba li spomenuti Trumpa?
Last edited by Škobo Habu on 16/06/2020 10:41, edited 1 time in total.
Locked