zna on to odlicno, vec je neki drugi cilj u pitanju, pa se malo pravi.
dosta simpatican momak. samo malo naivan.
zna on to odlicno, vec je neki drugi cilj u pitanju, pa se malo pravi.
Ako tebe raduje što je neka druga stranka napravila kriminal koji se ne može ni po količini ni po posljedicama mjeriti sa kriminalom koji je tvoja straanka napravila i dalje pravi, vrijeme je fakat da gasimo svjetlo, motamo kablove i bježimo odavde.
Logično
Kandidati za načelnika općine Srebrenica koji su se do sada pojavljivali u javnosti - Ćamil Duraković, Hamdija Fejzić, Sadik Ahmetović, Begija Smajić, Munir Habibović i Nedib Smajić, na današnjem sastanku povukli su svoje kandidature, te dali punu podršku tom prijedlogu.
DZe logika 2016.Banksy wrote: ↑11/06/2020 18:23Logično
Kandidati za načelnika općine Srebrenica koji su se do sada pojavljivali u javnosti - Ćamil Duraković, Hamdija Fejzić, Sadik Ahmetović, Begija Smajić, Munir Habibović i Nedib Smajić, na današnjem sastanku povukli su svoje kandidature, te dali punu podršku tom prijedlogu.
Banksy wrote: ↑11/06/2020 18:23Logično
Ovo za Ibrahima O.high_volume wrote: ↑13/06/2020 00:48 Kad se učlani u stranku, onda to bude stidljivo, ne govori čak ni ženi. Kad izlazi, onda to objavljuje širom svijeta, teatralno, patetično, mučenički... jedva živ ostao. A zapravo kukavički, mi u mahali kažemo pičkasto, s pokušajem da sam sebe ubijedi u ispravnost odluke u bijeg, i opravda prelazak u druge... U stvari, takvi i treba da odu, što prije.
Dobili su najviše: Arnauta i to u državnom parlamentu.Pandakonda wrote: ↑13/06/2020 21:48 Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
NS nije njena ideologija. Nije ni NiP. SDP je bio logican izbor.don vito wrote: ↑13/06/2020 21:55Dobili su najviše: Arnauta i to u državnom parlamentu.Pandakonda wrote: ↑13/06/2020 21:48 Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
Čim je Damir Nikšić ušao u priču sa svojom strankom, bilo je jasno da će Durakovićka otići iz njegovog Nezavisnog kluba. I dobro je što je otišla u SDP, a ne u NS, jer je bolje da po broju zastupnika budu što više uravnotežene ove tri glavne stranke Četvorke.
Da se razumijemo, nemam ništa protiv, njeno je pravo gdje će ići, ali reći da je u SDP otišla zbog ideologije, a prije toga bila u SBB-u. Više je NS ideološki blizak SDP-u, nego SBB-u.Styling wrote: ↑14/06/2020 11:42NS nije njena ideologija. Nije ni NiP. SDP je bio logican izbor.don vito wrote: ↑13/06/2020 21:55Dobili su najviše: Arnauta i to u državnom parlamentu.Pandakonda wrote: ↑13/06/2020 21:48 Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
Čim je Damir Nikšić ušao u priču sa svojom strankom, bilo je jasno da će Durakovićka otići iz njegovog Nezavisnog kluba. I dobro je što je otišla u SDP, a ne u NS, jer je bolje da po broju zastupnika budu što više uravnotežene ove tri glavne stranke Četvorke.
nikšić nije učestvovao u progonu njenog oca iz sdpa? ili recimo jasmin imamović?Styling wrote: ↑14/06/2020 11:42NS nije njena ideologija. Nije ni NiP. SDP je bio logican izbor.don vito wrote: ↑13/06/2020 21:55Dobili su najviše: Arnauta i to u državnom parlamentu.Pandakonda wrote: ↑13/06/2020 21:48 Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
Time četvorka gubi ruku u skupštini KS, tako da čisto sumnjam. Jer mandat onda ide nazad SBB-u. Ona može biti nosilac liste za OV, jer izborom u njega lako se može odistati i pustiti mjesto u OV sljedećem na listi
Baš sam se pitao koju gnusnu laž ćeš danas plasirati.
kako te nije sramota botino jedna ofucana? ovaj covjek je imao veze sa vehabijskim pokretom, a i imali su sumnju da je povezan sa terorizmom.RunnerX wrote: ↑14/06/2020 20:59Baš sam se pitao koju gnusnu laž ćeš danas plasirati.
Upravo je izašao tekst o tebi i tvojim kolegama.
https://klix.ba/konakovic-ovaj-lik-je ... in-covjek/
Hajd', sa srećom, jedino je šteta što njemu nisi rekao baš sve što ti leži na dušimalakh wrote: ↑14/06/2020 22:45kako te nije sramota botino jedna ofucana? ovaj covjek je imao veze sa vehabijskim pokretom, a i imali su sumnju da je povezan sa terorizmom.RunnerX wrote: ↑14/06/2020 20:59Baš sam se pitao koju gnusnu laž ćeš danas plasirati.
Upravo je izašao tekst o tebi i tvojim kolegama.
https://klix.ba/konakovic-ovaj-lik-je ... in-covjek/
nije ni iste nacionalnosti kao ja, a uporedjujes ga sa mnom.
i onda se pitate sto vas nazivaju sovinistima? kada nekome naslijepo ovako nalijepite etiketu i niste nista drugo nego sovinisti i radikali. niti jednog dokaza nemas vec na bazi neke osobne pretpostavke, zato sto ne pisem lijepo o kifli.
ni dostojanstvo ne mozete sacuvati, zato sto vam neko dira u kult licnosti. najsvetijeg kiflu, pa uporedjujete ljude sa potencijalnim teroristima. i onda imate obraza nekome spocitavati botizam, a u ogledalo vas stid pogledati.
imaju moji postovi gdje sam se zgrozavao na izjave ovog covjeka, a upucene kifli, ali ograniceno bice, kao sto si ti, skraceno bot, nije ni procitalo, jer je tu samo pola godine i svake druge se vraca na forum. nikada nisam upotrijebio šovinističku retoriku kako bi nekoga nacionalno diskreditirao, niti sam šovinista, a ti govno malo mene našao povezivati sa vehabijama. svi koji prate forum i moje posove to i znaju. termine bošnjak, hrvat i srbin sam možda upotrijebio u 10 postova, od njih 5000 i nikada u nekom negativnom kontekstu. osuđivao mahom napade na porodice političara, pa i tvog šefa, a od strane onih sa kojima me upoređuješ i optužuješ za saučesništvo.
kako tvoj šef može napisati tekst o tome što sda radi njemu i kakve mu etikete lijepi, ne bi bilo loše da to isti učini sa svojim botovima kao što si ti. pa da pokaže kako oni isto rade ostalima, koji se nekada usude kritizirati ga. ovaj tvoj post je idealan primjer za to.
sram i stid da te bude. jebo te osmica u ta usta pokvarena, sovinisticka. samo reci gdje da se nadjemo, da me u oci pogledas i isto ponovis, hinjavac mali, koji ne izlazi iz kifline guzice.
ostatku kolega koje procitaju se izvinjavam, ali ovo je ipak dno dna. prihvatam ban, jer sam prekrsio pravila. drugarski pozdrav.