Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#45776 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

Hakiz wrote: 11/06/2020 00:42
RunnerX wrote: 06/06/2020 15:20 Šta bi sa ovim što si izmislio? Damir Mašić rukovodi stranicom? SDP blati NS?
Ono za Baroš nije izmišljeno.

Pisalo se o tome i na ovoj temi.
zna on to odlicno, vec je neki drugi cilj u pitanju, pa se malo pravi. :lol:

dosta simpatican momak. samo malo naivan.
Hakiz

#45777 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

malakh wrote: 11/06/2020 15:25
Hakiz wrote: 11/06/2020 00:42
RunnerX wrote: 06/06/2020 15:20 Šta bi sa ovim što si izmislio? Damir Mašić rukovodi stranicom? SDP blati NS?
Ono za Baroš nije izmišljeno.

Pisalo se o tome i na ovoj temi.
zna on to odlicno, vec je neki drugi cilj u pitanju, pa se malo pravi. :lol:

dosta simpatican momak. samo malo naivan.
Ako tebe raduje što je neka druga stranka napravila kriminal koji se ne može ni po količini ni po posljedicama mjeriti sa kriminalom koji je tvoja straanka napravila i dalje pravi, vrijeme je fakat da gasimo svjetlo, motamo kablove i bježimo odavde.
RunnerX

#45778 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by RunnerX »

A baš je pomislio da je našao saborca. :lol: :lol:
Banksy

#45780 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

RunnerX wrote: 11/06/2020 14:54 Naša stranka. :bih: :bih:

Logično :thumbup:

Kandidati za načelnika općine Srebrenica koji su se do sada pojavljivali u javnosti - Ćamil Duraković, Hamdija Fejzić, Sadik Ahmetović, Begija Smajić, Munir Habibović i Nedib Smajić, na današnjem sastanku povukli su svoje kandidature, te dali punu podršku tom prijedlogu.
Patton44

#45781 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

Banksy wrote: 11/06/2020 18:23

Kandidati za načelnika općine Srebrenica koji su se do sada pojavljivali u javnosti - Ćamil Duraković, Hamdija Fejzić, Sadik Ahmetović, Begija Smajić, Munir Habibović i Nedib Smajić, na današnjem sastanku povukli su svoje kandidature, te dali punu podršku tom prijedlogu.
DZe logika 2016.
Kikibombona

#45782 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

SBB i DF muljatori u Zenici, pred lokalne izbore, pokusavaju oboriti SDA vlast i formirati novu vecinu sa SDP, NS i pro-Fuad Kasumovic ljudima.

Jebene hinje, znaju da je SDA na rubu propasti, omrzena u Zenici, pa je namjera da se pozicioniraju pred izbore.

Nasa stranka nije nasjela na lukavu strategiju :thumbup:

Naša stranka ZDK: Nećemo dopustiti da budemo instrumentalizirani za bilo čiji dolazak na vlast

https://www.zenicablog.com/nasa-stranka ... _ys_Pp3HYc

SDA, SBB i DF su ista ekipa. To treba ponavljati svaki dan do izbora.

Glas Nase stranke je odlucujuci u ZDK i oni nece sudjelovati u Fahrinim i Zeljkovim smicalicama s ciljem da se operu od vladavine sa SDA sektom.
Akibh

#45783 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Akibh »

Banksy wrote: 11/06/2020 18:23

:lol: pa ti mjesecima navijas da se ovo ne desi, kako te nije sramota. Sad like daje, o boze kako ljudi mogu nisko pasti
Banksy

#45784 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

Šta lupetaš opet....
high_volume

#45785 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

Kad se učlani u stranku, onda to bude stidljivo, ne govori čak ni ženi. Kad izlazi, onda to objavljuje širom svijeta, teatralno, patetično, mučenički... jedva živ ostao. A zapravo kukavički, mi u mahali kažemo pičkasto, s pokušajem da sam sebe ubijedi u ispravnost odluke u bijeg, i opravda prelazak u druge... U stvari, takvi i treba da odu, što prije.
Patton44

#45786 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

high_volume wrote: 13/06/2020 00:48 Kad se učlani u stranku, onda to bude stidljivo, ne govori čak ni ženi. Kad izlazi, onda to objavljuje širom svijeta, teatralno, patetično, mučenički... jedva živ ostao. A zapravo kukavički, mi u mahali kažemo pičkasto, s pokušajem da sam sebe ubijedi u ispravnost odluke u bijeg, i opravda prelazak u druge... U stvari, takvi i treba da odu, što prije.
Ovo za Ibrahima O.
PS Sto mi istjeraste komsiju Jazica.
Pandakonda

#45787 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Pandakonda »

Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
don vito

#45788 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by don vito »

Pandakonda wrote: 13/06/2020 21:48 Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
Dobili su najviše: Arnauta i to u državnom parlamentu.
Čim je Damir Nikšić ušao u priču sa svojom strankom, bilo je jasno da će Durakovićka otići iz njegovog Nezavisnog kluba. I dobro je što je otišla u SDP, a ne u NS, jer je bolje da po broju zastupnika budu što više uravnotežene ove tri glavne stranke Četvorke.
Styling

#45789 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Styling »

don vito wrote: 13/06/2020 21:55
Pandakonda wrote: 13/06/2020 21:48 Izgleda Naša Stranka najviše ispuši ovdje. Vreto ode u NiP a Durakovicka u SDP dok NS ostade bez bilo kakvog pojačanja a startovali najjači...
Čim je Damir Nikšić ušao u priču sa svojom strankom, bilo je jasno da će Durakovićka otići iz njegovog Nezavisnog kluba. I dobro je što je otišla u SDP, a ne u NS, jer je bolje da po broju zastupnika budu što više uravnotežene ove tri glavne stranke Četvorke.
NS nije njena ideologija. Nije ni NiP. SDP je bio logican izbor.
tovarish

#45790 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tovarish »

Styling wrote: 14/06/2020 11:42
Da se razumijemo, nemam ništa protiv, njeno je pravo gdje će ići, ali reći da je u SDP otišla zbog ideologije, a prije toga bila u SBB-u. Više je NS ideološki blizak SDP-u, nego SBB-u.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/

#45791 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

Styling wrote: 14/06/2020 11:42
nikšić nije učestvovao u progonu njenog oca iz sdpa? ili recimo jasmin imamović?

biće zanimljivo kada su budu gledali u oči na nekim stranačkim sastancima.
al-em

#45792 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by al-em »

A da stave jasnu kao kandidata za nacelnika opcine novo sarajevo?
high_volume

#45793 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by high_volume »

al-em wrote: 14/06/2020 18:53 A da stave jasnu kao kandidata za nacelnika opcine novo sarajevo?
Dao bih joj glas
tovarish

#45794 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tovarish »

high_volume wrote: 14/06/2020 18:55
al-em wrote: 14/06/2020 18:53 A da stave jasnu kao kandidata za nacelnika opcine novo sarajevo?
Dao bih joj glas
Time četvorka gubi ruku u skupštini KS, tako da čisto sumnjam. Jer mandat onda ide nazad SBB-u. Ona može biti nosilac liste za OV, jer izborom u njega lako se može odistati i pustiti mjesto u OV sljedećem na listi
RunnerX

#45795 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by RunnerX »

malakh wrote: 14/06/2020 18:48 nikšić nije učestvovao u progonu njenog oca iz sdpa? ili recimo jasmin imamović?

Baš sam se pitao koju gnusnu laž ćeš danas plasirati.

Upravo je izašao tekst o tebi i tvojim kolegama.

https://klix.ba/konakovic-ovaj-lik-je ... in-covjek/
malakh

#45796 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by malakh »

RunnerX wrote: 14/06/2020 20:59
malakh wrote: 14/06/2020 18:48 nikšić nije učestvovao u progonu njenog oca iz sdpa? ili recimo jasmin imamović?

kako te nije sramota botino jedna ofucana? ovaj covjek je imao veze sa vehabijskim pokretom, a i imali su sumnju da je povezan sa terorizmom.

nije ni iste nacionalnosti kao ja, a uporedjujes ga sa mnom.

i onda se pitate sto vas nazivaju sovinistima? kada nekome naslijepo ovako nalijepite etiketu i niste nista drugo nego sovinisti i radikali. niti jednog dokaza nemas vec na bazi neke osobne pretpostavke, zato sto ne pisem lijepo o kifli.

ni dostojanstvo ne mozete sacuvati, zato sto vam neko dira u kult licnosti. najsvetijeg kiflu, pa uporedjujete ljude sa potencijalnim teroristima. i onda imate obraza nekome spocitavati botizam, a u ogledalo vas stid pogledati.

imaju moji postovi gdje sam se zgrozavao na izjave ovog covjeka, a upucene kifli, ali ograniceno bice, kao sto si ti, skraceno bot, nije ni procitalo, jer je tu samo pola godine i svake druge se vraca na forum. nikada nisam upotrijebio šovinističku retoriku kako bi nekoga nacionalno diskreditirao, niti sam šovinista, a ti govno malo mene našao povezivati sa vehabijama. svi koji prate forum i moje posove to i znaju. termine bošnjak, hrvat i srbin sam možda upotrijebio u 10 postova, od njih 5000 i nikada u nekom negativnom kontekstu. osuđivao mahom napade na porodice političara, pa i tvog šefa, a od strane onih sa kojima me upoređuješ i optužuješ za saučesništvo.

kako tvoj šef može napisati tekst o tome što sda radi njemu i kakve mu etikete lijepi, ne bi bilo loše da to isti učini sa svojim botovima kao što si ti. pa da pokaže kako oni isto rade ostalima, koji se nekada usude kritizirati ga. ovaj tvoj post je idealan primjer za to.

sram i stid da te bude. jebo te osmica u ta usta pokvarena, sovinisticka. samo reci gdje da se nadjemo, da me u oci pogledas i isto ponovis, hinjavac mali, koji ne izlazi iz kifline guzice.

ostatku kolega koje procitaju se izvinjavam, ali ovo je ipak dno dna. prihvatam ban, jer sam prekrsio pravila. drugarski pozdrav.
RunnerX

#45797 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by RunnerX »

Do daha Junuze, do daha.
horkesh

#45798 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by horkesh »

malakh wrote: 14/06/2020 22:45
RunnerX wrote: 14/06/2020 20:59

kako te nije sramota botino jedna ofucana? ovaj covjek je imao veze sa vehabijskim pokretom, a i imali su sumnju da je povezan sa terorizmom.

nije ni iste nacionalnosti kao ja, a uporedjujes ga sa mnom.

i onda se pitate sto vas nazivaju sovinistima? kada nekome naslijepo ovako nalijepite etiketu i niste nista drugo nego sovinisti i radikali. niti jednog dokaza nemas vec na bazi neke osobne pretpostavke, zato sto ne pisem lijepo o kifli.

ni dostojanstvo ne mozete sacuvati, zato sto vam neko dira u kult licnosti. najsvetijeg kiflu, pa uporedjujete ljude sa potencijalnim teroristima. i onda imate obraza nekome spocitavati botizam, a u ogledalo vas stid pogledati.

imaju moji postovi gdje sam se zgrozavao na izjave ovog covjeka, a upucene kifli, ali ograniceno bice, kao sto si ti, skraceno bot, nije ni procitalo, jer je tu samo pola godine i svake druge se vraca na forum. nikada nisam upotrijebio šovinističku retoriku kako bi nekoga nacionalno diskreditirao, niti sam šovinista, a ti govno malo mene našao povezivati sa vehabijama. svi koji prate forum i moje posove to i znaju. termine bošnjak, hrvat i srbin sam možda upotrijebio u 10 postova, od njih 5000 i nikada u nekom negativnom kontekstu. osuđivao mahom napade na porodice političara, pa i tvog šefa, a od strane onih sa kojima me upoređuješ i optužuješ za saučesništvo.

kako tvoj šef može napisati tekst o tome što sda radi njemu i kakve mu etikete lijepi, ne bi bilo loše da to isti učini sa svojim botovima kao što si ti. pa da pokaže kako oni isto rade ostalima, koji se nekada usude kritizirati ga. ovaj tvoj post je idealan primjer za to.

sram i stid da te bude. jebo te osmica u ta usta pokvarena, sovinisticka. samo reci gdje da se nadjemo, da me u oci pogledas i isto ponovis, hinjavac mali, koji ne izlazi iz kifline guzice.

ostatku kolega koje procitaju se izvinjavam, ali ovo je ipak dno dna. prihvatam ban, jer sam prekrsio pravila. drugarski pozdrav.
Hajd', sa srećom, jedino je šteta što njemu nisi rekao baš sve što ti leži na duši :lol:
Bloo
Globalna šefica

#45799 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bloo »

Malakh
Mjesec
RunnerX
2 sedmice
Manual

#45800 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Manual »

Ovaj malakh ce doktorirati na kifli