Dope_Man wrote: ↑10/06/2020 21:47
mk ultra wrote: ↑10/06/2020 21:43
Na terenu jest akcija, naucis se na svasta
Sad mi je upaliti auto i otici u bihac ko nekome do ilidze
Zvuci avantura, i jeste, ali moras biti spreman 100%, voda hrana oprema zamjenska odjeca itd itd, to neko u kanc nikad nece iskusiti... a o slobodi da ne govorim
Pa sad.. to je vec individualno, i stvar nekih drugih faktora. Pola Sarajeva nije vidjelo Vrelo Bosne jer im je Ilidza drugi svijet, a sjesti i voziti se u drugi grad, ili pobogu kanton, je tek pojam za mnoge.
Ja tako zivim otkako imam auto, naravno mimo posla. Svaki vikend u auto i bilo gdje, nista nije predaleko. U auto osnovne namirnice, set odjece ako se pokisne do koze, uvijek par krpa, par flasa vode, jedno vrijeme i vreca za spavanje bila obavezna oprema
Al ne bi volio da me karijera tjera na to. Vjerovatno bi mi ubilo cejf za voznjom da moram voziti od A do B, pogotovo ako imam limit i nekog ko ce mi drzati lekciju ako nisam tamo na vrijeme.
Kad sam tek pocinjao, u prvoj firmi je bilo tako
Druga firma malo drugacije, ali slicno
Sad u ovoj, prilicno sam slobodan ali nakon 3ipo godine, sam sebi dogovaram, slabo se ko petlja, povjerenje na 100%, ali to se mora izboriti...
Uhodas se, znas tacno koliko ti vremena treba, u bihacu u 8, u 4i20 se krece, 8:00 na lokaciji, tako i za sve ostalo, znas u minut kolilo ti treba... najgore mi je kad imam sebi isplanirano, i onda te zovne ima belaj negdje promjeni rutu idi tamo
U drugoj firmi su mi jednom tako, isao 2 dana Bihac Cazin VK, nocenje u Krupi, drugi dan opet Bihac Sanski Most Prijedor i na pola puta između jajca i d vakufa vrati me u Ledo u Ramiće, trebalo nesto da se pusti, otvarala se hladnjaca. Jebo sam mu tad sve po spisku, za 7 dana sam otisao iz te firme.
A sad u ovoj na pocetku nekad, imao kolegu asmaticara nije mogao da spava nigdje, pogotovo ne u motelu
Zamisli u 15do5 iz sarajeva
Bihac, Cazin, VK, Bos Krupa, Sanski Most, Kljuc, u svakom od ovih mjesta po 45min posla, u sarajevu u 18:45
Naredni dan, 6:00 Sarajrvo Jajce Bugojno Livno Tomislav Prozor Sarajevo, i dođeš u jebeni prozor nema frajera nije tu danas iako je imao najavu
Zato u zadnje vrijeme idem skoro iskljucivo sam, brze ide, niko me ne pegla, stani da jedemo, da ovo da ono