Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- fusion_ba
#100401 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zar ima neko te MTV kanale u HD? Nisam ni znao da postoje HD verzije.
Znam da postoje za britanske MTV kanale, ali za ove panevropske prvi put cujem.
Znam da postoje za britanske MTV kanale, ali za ove panevropske prvi put cujem.
- MTV
#100402 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
MTV Rocks u ponudi skandinavskog operatera garant ima na nekom drugom operateru Hits HD. Radi se o Europe verziji.
https://assets.ctfassets.net/70b7fvaqj0 ... LOSTUS.pdf
Na Rumunjskom Orange Go ide MTV Europe HD.
-
Boeing797
#100403 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odnedavno sam korisnik eon premium paketa. Zamjerki nemam, sve radi kako treba, posebno mi je drago što ste ubacili dark mode pa ne gubim više oči na onoj blještavoj bijeloj pozadini
.
Eh sad, da se osvrnemo na ono što bi se trebalo ubacit, ono što eon aplikacija na boxu nema, a na D3 je bilo..
- Premotavanje sadržaja - ovo treba pod hitno ubacit, da se vidi sadržaj dok se premotava
- povratak na prethodno gledani kanal - prebacim na neki kanal i zaboravim na kojem broju je bio kanal koji sam gledao, pa šaltaj..
To je što se tiče eon-a, generalno sam zadovoljan i nemam drugih primjedbi (za sad).
Ostaje još internet... iako nemam problem sa brzinom, dajte malo ovaj upload povećajte, 12Mb je malo na 300Mb download, da bude 300/30 to bi bilo idealno, mada vidim u Srbiji povećavaju i na 500/50 za iste pare... ali eto, nismo još digitalizovani pa bi i 30Mb upload dobro došao
Eh sad, da se osvrnemo na ono što bi se trebalo ubacit, ono što eon aplikacija na boxu nema, a na D3 je bilo..
- Premotavanje sadržaja - ovo treba pod hitno ubacit, da se vidi sadržaj dok se premotava
- povratak na prethodno gledani kanal - prebacim na neki kanal i zaboravim na kojem broju je bio kanal koji sam gledao, pa šaltaj..
To je što se tiče eon-a, generalno sam zadovoljan i nemam drugih primjedbi (za sad).
Ostaje još internet... iako nemam problem sa brzinom, dajte malo ovaj upload povećajte, 12Mb je malo na 300Mb download, da bude 300/30 to bi bilo idealno, mada vidim u Srbiji povećavaju i na 500/50 za iste pare... ali eto, nismo još digitalizovani pa bi i 30Mb upload dobro došao
- Telemach
#100404 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Boeing797,Boeing797 wrote: ↑10/06/2020 09:26 Odnedavno sam korisnik eon premium paketa. Zamjerki nemam, sve radi kako treba, posebno mi je drago što ste ubacili dark mode pa ne gubim više oči na onoj blještavoj bijeloj pozadini.
Ostaje još internet... iako nemam problem sa brzinom, dajte malo ovaj upload povećajte, 12Mb je malo na 300Mb download, da bude 300/30 to bi bilo idealno, mada vidim u Srbiji povećavaju i na 500/50 za iste pare... ali eto, nismo još digitalizovani pa bi i 30Mb upload dobro došao![]()
Zahvaljujemo se na odvojenom vremenu i Vašem komentaru. Drago nam je da ste zadovoljni uslugama.
Vaše sugestije smo rado proslijedili nadležnom sektoru.
-
DON_eARL
#100405 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Krenite od sljedeće pretpostavke, da li box radi sam od sebe ili ima neku platformu na kojoj radi? Ako ima platformu, da li platforma radi na maglu ili postoje neki uređaji koji održavaju sistem na životu? "To nas ne zanima" je vjerovatno logičan odgovor svakog korisnika bilo kog proizvoda, što je iz perspektive bilo koga ko je došao u dodir sa bilo kakvom proizvodnjom ili uslužnom djelatnosti presmiješan odgovor.aditon wrote: ↑09/06/2020 14:15samo način da se dodatno izvuče keš od korisnika...
ne postoji logično objašnjenje za ovaj potez. ja npr imam urađenu komplet mrežu u stanu, u svakoj sobi imam bar jednu lan utičnicu i coax, ukupno 13 takvih utičnica, i meni je priključiti box 14 sekundi bilo gdje u stanu...ne trebaju mi "inžinjeri" dolaziti da priključe obični box. Zbog čega da platim 80 KM?
Ja ću navesti banalan primjer, odeš u granap i kupiš mlijeko za 1.3KM. Da li je mljekara imala istu nabavnu cijenu ili još neke troškove? Ovo su osnove ekonomike, cijenu formiraš na osnovu fiksnih i varijabilnih troškova. Mlijeko kupe od malih proizvođača, imaju transport, preradu, pakovanje, lager, distribuciju, radnike, poteze, režije, ko zna koliko još troškova i na to sve stave neku maržu, jer svaka firma ima cilj da ostvari profit, zar ne?
E sad pošto tebe niko ne tjera da kupiš mlijeko od 1.3KM, već imaš u ponudi i neko od 1.0KM sa manje mliječne masti ili lošijim pakovanjem, a ti odlučiš da li ćeš uopšte da kupiš mlijeko ili ćeš svoj keš usmjeriti na nešto drugo.
Ne vidiš drvo od šume. Ponuđeno nešto po uslovima po kojim je ponuđeno, uzmi ako hoćeš, ako nećeš ne kukaj, već uloži vrijeme u nešto produktivnije.
- crnivrag
#100406 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li biste mogli prenijeti sljedeću opasku nadležnom sektoru?
Jedan operater koji ima dosta manji broj korisnika usluga digitalne televizije je u svoju ponudu počeo ubacivati HD verzije svih kanala koji posjeduju HD signal, pa ću u nastavku navesti listu kanala koji posjeduju svoje HD verzije, ali ih kompanija Telemach i dalje reemituje samo u SD kvaliteti:
BN TV HD, RTV HB HD, HRT 3 HD, HRT 4 HD, B92 HD, TV Vogošća HD, Kanal 6 HD, City TV HD, NTV IC Kakanj HD, MTV Igman HD, Televizija 5 HD, Laudato TV HD, TV Slovenija 1 HD, Z1 HD, RTL Living HD, Hayat Plus HD, Izvorna TV HD, RTV 7 HD, RTL Kockica HD, Hayatovci HD, Super RTL HD, Viasat Nature HD, TLC HD, Discovery ID HD, Crime & Investigation HD, E! Entertainment HD, Outdoor Channel HD, Fight Channel HD, CMC HD, Hayat Folk HD, Hayat Music HD, MTV Europe HD, Balkanika HD, Sevdah TV HD, RTL DE HD, RTL Zwei HD, Pro7 HD, VOX HD, CNN HD, BBC World News HD, Bloomberg HD, Rai Uno HD, TV5 Monde Europe HD, Euronews HD, Russia Today HD, Deutsche Welle HD, ntv HD, Zadruga 1 HD, Zadruga 2 HD, Zadruga 3 HD i Zadruga 4 HD.
Ove kanale možete uvrstiti u ponudu EON online platforme, ako trenutno ne postoje kapaciteti za reemitiranje putem DVB-C mreže.
Također bi bilo lijepo ponovo u ponudi imati kanale Discovery grupacije, koje je također gore navedeni operater ponudio svojim korisnicima u HD rezoluciji, pa ako vjerujem da cifre za reemitovanje ovih kanala nisu toliko astronomski visoke, kad je operater sa malim brojem korisnika digitalnih TV usluga uspio da produži ugovor sa Discovery grupacijom i da na reemitiranje dobije HD verzije svih njihovih kanala.
Radi se o kanalima: Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Xtra HD (DTX HD), Discovery ID HD (sada se reemituje samo SD verzija), Fine Living HD i Food Network HD.
Last edited by crnivrag on 10/06/2020 10:49, edited 2 times in total.
-
azdralovic
#100407 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoces reci da 80+5 maraka mjesecno je opravdan trosak i nije porez na budale ?DON_eARL wrote: ↑10/06/2020 10:30Krenite od sljedeće pretpostavke, da li box radi sam od sebe ili ima neku platformu na kojoj radi? Ako ima platformu, da li platforma radi na maglu ili postoje neki uređaji koji održavaju sistem na životu? "To nas ne zanima" je vjerovatno logičan odgovor svakog korisnika bilo kog proizvoda, što je iz perspektive bilo koga ko je došao u dodir sa bilo kakvom proizvodnjom ili uslužnom djelatnosti presmiješan odgovor.aditon wrote: ↑09/06/2020 14:15samo način da se dodatno izvuče keš od korisnika...
ne postoji logično objašnjenje za ovaj potez. ja npr imam urađenu komplet mrežu u stanu, u svakoj sobi imam bar jednu lan utičnicu i coax, ukupno 13 takvih utičnica, i meni je priključiti box 14 sekundi bilo gdje u stanu...ne trebaju mi "inžinjeri" dolaziti da priključe obični box. Zbog čega da platim 80 KM?
Ja ću navesti banalan primjer, odeš u granap i kupiš mlijeko za 1.3KM. Da li je mljekara imala istu nabavnu cijenu ili još neke troškove? Ovo su osnove ekonomike, cijenu formiraš na osnovu fiksnih i varijabilnih troškova. Mlijeko kupe od malih proizvođača, imaju transport, preradu, pakovanje, lager, distribuciju, radnike, poteze, režije, ko zna koliko još troškova i na to sve stave neku maržu, jer svaka firma ima cilj da ostvari profit, zar ne?
E sad pošto tebe niko ne tjera da kupiš mlijeko od 1.3KM, već imaš u ponudi i neko od 1.0KM sa manje mliječne masti ili lošijim pakovanjem, a ti odlučiš da li ćeš uopšte da kupiš mlijeko ili ćeš svoj keš usmjeriti na nešto drugo.
Ne vidiš drvo od šume. Ponuđeno nešto po uslovima po kojim je ponuđeno, uzmi ako hoćeš, ako nećeš ne kukaj, već uloži vrijeme u nešto produktivnije.
Kad vec koristis mlijeko primjer bi bio analogan da mlijeko platis marku i 30, pa onda svaki mjesec jos 10 feninga zato sto si pio mlijeko, i jos im moras vratiti punu ambalazu mlijeka kad odlucis da vise ne pijes mlijeko
osnove ekonomije
- i agree
#100408 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ne kontam bas ovo najbolje,tacnije skonto sam kao da kazes da se placa software koji se nalazi u resiveru?Jesi li na to mislio?Sto se tice gledanja kanala ko nema tv sa ci slotom mora uzeti resiver.Da li je ista cijena bila d3 resivera i ovoga eon kod njih?DON_eARL wrote: ↑10/06/2020 10:30Krenite od sljedeće pretpostavke, da li box radi sam od sebe ili ima neku platformu na kojoj radi? Ako ima platformu, da li platforma radi na maglu ili postoje neki uređaji koji održavaju sistem na životu? "To nas ne zanima" je vjerovatno logičan odgovor svakog korisnika bilo kog proizvoda, što je iz perspektive bilo koga ko je došao u dodir sa bilo kakvom proizvodnjom ili uslužnom djelatnosti presmiješan odgovor.aditon wrote: ↑09/06/2020 14:15samo način da se dodatno izvuče keš od korisnika...
- REDDEVILS
#100409 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Vraze koliko Telemach otprilike ima korisnika, ubrajajuci i nas van Telemach mrezecrnivrag wrote: ↑10/06/2020 10:44Da li biste mogli prenijeti sljedeću opasku nadležnom sektoru?
Jedan operater koji ima dosta manji broj korisnika usluga digitalne televizije je u svoju ponudu počeo ubacivati HD verzije svih kanala koji posjeduju HD signal, pa ću u nastavku navesti listu kanala koji posjeduju svoje HD verzije, ali ih kompanija Telemach i dalje reemituje samo u SD kvaliteti:
BN TV HD, RTV HB HD, HRT 3 HD, HRT 4 HD, B92 HD, TV Vogošća HD, Kanal 6 HD, City TV HD, NTV IC Kakanj HD, MTV Igman HD, Televizija 5 HD, Laudato TV HD, TV Slovenija 1 HD, Z1 HD, RTL Living HD, Hayat Plus HD, Izvorna TV HD, RTV 7 HD, RTL Kockica HD, Hayatovci HD, Super RTL HD, Viasat Nature HD, TLC HD, Discovery ID HD, Crime & Investigation HD, E! Entertainment HD, Outdoor Channel HD, Fight Channel HD, CMC HD, Hayat Folk HD, Hayat Music HD, MTV Europe HD, Balkanika HD, Sevdah TV HD, RTL DE HD, RTL Zwei HD, Pro7 HD, VOX HD, CNN HD, BBC World News HD, Bloomberg HD, Rai Uno HD, TV5 Monde Europe HD, Euronews HD, Russia Today HD, Deutsche Welle HD, ntv HD, Zadruga 1 HD, Zadruga 2 HD, Zadruga 3 HD i Zadruga 4 HD.
Ove kanale možete uvrstiti u ponudu EON online platforme, ako trenutno ne postoje kapaciteti za reemitiranje putem DVB-C mreže.
Također bi bilo lijepo ponovo u ponudi imati kanale Discovery grupacije, koje je također gore navedeni operater ponudio svojim korisnicima u HD rezoluciji, pa ako vjerujem da cifre za reemitovanje ovih kanala nisu toliko astronomski visoke, kad je operater sa malim brojem korisnika digitalnih TV usluga uspio da produži ugovor sa Discovery grupacijom i da na reemitiranje dobije HD verzije svih njihovih kanala.
Radi se o kanalima: Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Xtra HD (DTX HD), Discovery ID HD (sada se reemituje samo SD verzija), Fine Living HD i Food Network HD.
- Tesla Edison
#100410 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Po ko zna koji put je rečeno a ti po svome. Ovo nije moguće jer Telemach nije IPTV operater. Drugo, ovim bi se izvršila diskriminacija korisnika po vrsti opreme koju koriste.
- Tesla Edison
#100411 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Misli vjerovatno na Telecom a Telemach nema ni blizu korisnika kao BHT računajući i NETTVplus i TOTAL. Budimo realni.REDDEVILS wrote: ↑10/06/2020 10:55Vraze koliko Telemach otprilike ima korisnika, ubrajajuci i nas van Telemach mrezecrnivrag wrote: ↑10/06/2020 10:44Da li biste mogli prenijeti sljedeću opasku nadležnom sektoru?
Radi se o kanalima: Discovery Showcase HD, Discovery Science HD, Discovery Turbo Xtra HD (DTX HD), Discovery ID HD (sada se reemituje samo SD verzija), Fine Living HD i Food Network HD.![]()
-
DON_eARL
#100412 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Osnove ekonomiKe, prva godina ekonomskog fakulteta, nađi pdf kakav ako te zanima, ako već nisi čitao/učio.azdralovic wrote: ↑10/06/2020 10:47 Hoces reci da 80+5 maraka mjesecno je opravdan trosak i nije porez na budale ?
Kad vec koristis mlijeko primjer bi bio analogan da mlijeko platis marku i 30, pa onda svaki mjesec jos 10 feninga zato sto si pio mlijeko, i jos im moras vratiti punu ambalazu mlijeka kad odlucis da vise ne pijes mlijeko
osnove ekonomije
Primjer je banalan, nisu isti ulazni i izlazni parametri, svaki proizvod ima svoje uslove korištenja na neki način, normalno da se ne može porediti ovo, ali vidim da pojedinci ne razumiju kako se formira cijena proizvoda.
Opravdano ili ne, uslovi su takvi i nisi natjeran da uzmeš proizvod. Neko je napravio računicu na osnovu neke kalkulacije, ponude i tražnje, pa na tržište stavio proizvod. Na osnovu prodaje će zaključiti da li je cijena dobra ili ne.
Svaka firma koja na tržište stavlja neki proizvod, koji se oslanja na neke softvere i hardvere, obično plaća licence za korištenje, podršku itd., ako nije open-source potpuni. Moraš razumjeti kako radi neka tehnologija, da vidiš šta je sve u pozadini potrebno za rad iste.
-
azdralovic
#100413 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sve se slazem, samo radi se o dodatnom uredjaju... ostale troskove vec placas kroz pretplatu...DON_eARL wrote: ↑10/06/2020 11:24Osnove ekonomiKe, prva godina ekonomskog fakulteta, nađi pdf kakav ako te zanima, ako već nisi čitao/učio.azdralovic wrote: ↑10/06/2020 10:47 Hoces reci da 80+5 maraka mjesecno je opravdan trosak i nije porez na budale ?
osnove ekonomije
Primjer je banalan, nisu isti ulazni i izlazni parametri, svaki proizvod ima svoje uslove korištenja na neki način, normalno da se ne može porediti ovo, ali vidim da pojedinci ne razumiju kako se formira cijena proizvoda.
Opravdano ili ne, uslovi su takvi i nisi natjeran da uzmeš proizvod. Neko je napravio računicu na osnovu neke kalkulacije, ponude i tražnje, pa na tržište stavio proizvod. Na osnovu prodaje će zaključiti da li je cijena dobra ili ne.
I naravno da niko nije natjeran, upravo o tome i pricamo, ljudi radije sami kupuju uredjaj jer ne vide nikakvu dodatnu vrijednost ovog sto nudi Telemach...
-
axe22
#100414 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav
Imam problem s Cisco EPC3925 uredjajem, cesto jednostavno odbija wifi konekcije za odredjene uredjaje ili jednostavno blokira wifi skroz.
Cesto se desi da se mob bez problema konektuje na wifi mrezu, da bi nakon nekog vremena primjetio da je diskonektovan i vise ne mogu uspostaviti konekciju ili pise da je uspjesna konekcija ali nema internet pristupm, dok unifi radi bez problema.
Pomaze resetovanje modema ili samo resetovanje wifi mreze.
(postavljanje rucno kanala ne pomaze)
Imam problem s Cisco EPC3925 uredjajem, cesto jednostavno odbija wifi konekcije za odredjene uredjaje ili jednostavno blokira wifi skroz.
Cesto se desi da se mob bez problema konektuje na wifi mrezu, da bi nakon nekog vremena primjetio da je diskonektovan i vise ne mogu uspostaviti konekciju ili pise da je uspjesna konekcija ali nema internet pristupm, dok unifi radi bez problema.
-
DON_eARL
#100415 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kupit će 10-100-1000 osoba box privatno i to oni koji će znati kako da namjeste isti. Nekoga ko ima keš i ko ne želi da traći vrijeme na peglanje koje podrazumjeva privatni box, podešavanja, instalaciju apk... Vrijeme se može puno korisnije iskoristiti. Ta priča oko boxova je bila i na početku, ima Kodi, ima ovo, ima ono, ači nema podrške, razvoja, siva zona kada je sadržaj u pitanju... Dok je cij na ovakva, ima klijentele kojoj je ovo sića.azdralovic wrote: ↑10/06/2020 11:28 Sve se slazem, samo radi se o dodatnom uredjaju... ostale troskove vec placas kroz pretplatu...
I naravno da niko nije natjeran, upravo o tome i pricamo, ljudi radije sami kupuju uredjaj jer ne vide nikakvu dodatnu vrijednost ovog sto nudi Telemach...
- i agree
#100416 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a sta je android na kojem je baziran sam eon box?razumijem ja sve vrlo dobro pa te zato i pitam.jel ti znas da aplikacija za gledanje kanala besplatnih imas kolko hoces na androidu?cemu napucavanje software-a tacnije cijene istog a slicnih imas more besplatnih?sve i da je placen sto ne sumnjam nije sigurno toliko kolko uzimaju po glavi korisnika.ne pije mi ova tvoja prica vode nikako...cemu i dzabna eon aplikacija koju mozes skinuti na telefon,racunar?ne placas je....DON_eARL wrote: ↑10/06/2020 11:24
Svaka firma koja na tržište stavlja neki proizvod, koji se oslanja na neke softvere i hardvere, obično plaća licence za korištenje, podršku itd., ako nije open-source potpuni. Moraš razumjeti kako radi neka tehnologija, da vidiš šta je sve u pozadini potrebno za rad iste.
a sta cemo sa onim prikljucak i prvih 6 mjeseci dzaba za nove korisnike koji kosta 1km?
- Telemach
#100417 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo crnivrag,crnivrag wrote: ↑10/06/2020 10:44Da li biste mogli prenijeti sljedeću opasku nadležnom sektoru?
Zahvaljujemo se na odvojenom vremenu i Vašoj sugestiji.
Poruka je u cjelosti proslijeđena kolegama u nadležnom sektoru.
- crnivrag
- Telemach
#100419 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo axe22,axe22 wrote: ↑10/06/2020 11:38 Pozdrav
Izvinjavamo se zbog poteškoća na koje ste naišli. Rado ćemo izvršiti sve potrebne provjere i korekcije.
Dovoljno je da nam dostavite korisničke podatke i kontakt broj u pp.
- Nike af1 white
#100420 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
nabijem ovu telecicamacu smijesno da u nocnim satima nestane Wi-Fi po tri puta minimalno i moras restartovati modem konekcija varira kao prostata u pedesetogodisnjaka a i da im neko placa ono smece od boxa nema sanse lijepi ciscov d3 v2.0 i xiaomi mi box za android tv app oboje space shuttle za ovo smece sto traze astronomsku lovu
- Benq
- Moderator
#100421 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jesi li prijavljivao problem sa nestankom wifi-a? Sto se tice eon box-a, jesi li ga koristio pa znas da ne valja?Nike af1 white wrote: ↑10/06/2020 13:07 smijesno da u nocnim satima nestane Wi-Fi po tri puta minimalno i moras restartovati modem konekcija varira kao prostata u pedesetogodisnjaka a i da im neko placa ono smece od boxa nema sanse lijepi ciscov d3 v2.0 i xiaomi mi box za android tv app oboje space shuttle za ovo smece sto traze astronomsku lovu
- dječak sa šibicama
#100422 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kako tmach radi, tetka otisla da plati racun u poslovnicu prije nekoliko dana, ugovor joj je inace istekao prije dva mjeseca, docekali je sa gotovim ugovorom i prakticno joj rekli morate potpisati, ona potpisala pismena je zena fakultetski obrazovana ali penzionerka i lako je zbuniti, na foru je uhvatili da mora potpisati ako zeli da i dalje koristi usluge tmacha.
Sad je naravno kasno, opet je vezana 24 mjeseca, htjela je jeftiniji paket ali izdigli su je. Jos se pred njom neki lik svadjao sa radnicima, produzili mu ugovor bez njegovog potpisa pa mu se izvinjavali kao greska je u pitanju.
Meni za par dana istice ugovor, od mene mahanje. Da su takva stoka, nisam vjerovao.
Sad je naravno kasno, opet je vezana 24 mjeseca, htjela je jeftiniji paket ali izdigli su je. Jos se pred njom neki lik svadjao sa radnicima, produzili mu ugovor bez njegovog potpisa pa mu se izvinjavali kao greska je u pitanju.
Meni za par dana istice ugovor, od mene mahanje. Da su takva stoka, nisam vjerovao.
-
Dzontra_Volta
#100423 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma ja, treba zakonom zabraniti da penzioneri bilo šta potpisuju, dok ne dobiju pisanu saglasnost od djece i unuka i ostale rodbine koja spada pod one koje "nije lako zbuniti".dječak sa šibicama wrote: ↑10/06/2020 13:20 Kako tmach radi, tetka otisla da plati racun u poslovnicu prije nekoliko dana, ugovor joj je inace istekao prije dva mjeseca, docekali je sa gotovim ugovorom i prakticno joj rekli morate potpisati, ona potpisala pismena je zena fakultetski obrazovana ali penzionerka i lako je zbuniti, na foru je uhvatili da mora potpisati ako zeli da i dalje koristi usluge tmacha.
-
Boeing797
#100424 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I ti se bacio u trolovske vode, tetke, stričevi, amidže...dječak sa šibicama wrote: ↑10/06/2020 13:20 Kako tmach radi, tetka otisla da plati racun u poslovnicu prije nekoliko dana, ugovor joj je inace istekao prije dva mjeseca, docekali je sa gotovim ugovorom i prakticno joj rekli morate potpisati, ona potpisala pismena je zena fakultetski obrazovana ali penzionerka i lako je zbuniti, na foru je uhvatili da mora potpisati ako zeli da i dalje koristi usluge tmacha.

- i agree
#100425 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A zamisli da su joj ponudili ugovor u kojem pise da nakon 24 mjeseca koristenja prepisuje njima stan
pa moras citat sta potpisujes ne moze to tako uhvatili na foru jer zivis u vaktu gdje su okolo tebe krokodili
pa moras citat sta potpisujes ne moze to tako uhvatili na foru jer zivis u vaktu gdje su okolo tebe krokodili