Desavanja u Crnoj Gori

Post Reply
neko_sa_strane

#2101 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Nema to veze sa tabloidima. Žao mi je što ti kvarim sliku koju imaš o Čedi Jovanoviću.
zilog

#2102 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

neko_sa_strane wrote: 05/06/2020 10:22 Nema to veze sa tabloidima. Žao mi je što ti kvarim sliku koju imaš o Čedi Jovanoviću.
Ako nisu tabloidi, ostaju Seselj, Ceca, Maric i slicni opskurni likovi...
Posto sigurno nisi sjedio u Silerovoj, odakle crpis tu pricu i izvlacis zakljucak?

Kazes Ceda prodaje pricu koja godi narodu, a sve sto prica je istina. Mozda nama ovdje godi, ali u Srbiji toliko dobro prolazi pricanje istine, da jedva moze proci cenzus. I onda ga, po tebi, i mi odavde trebamo cipelariti... :roll:

Nego, pocelo je od Cedinog komentara o dogadjajima u Crnoj Gori. Sta nije istina od onoga sto je rekao?
Duka Dizel II

#2103 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

zilog wrote: 06/06/2020 02:07

Nego, pocelo je od Cedinog komentara o dogadjajima u Crnoj Gori. Sta nije istina od onoga sto je rekao?
U stvari, počelo je tako što je jedan forumaš ovde preneo nešto što Čeda uopšte nije rekao.
A to je da Rusi preko SPC hoće da izvuku Crnu Goru iz NATO.
Ja odgledah tu emisiju i vidim da nije uopšte to rekao.
On je optužio opoziciju za neko prorusko delovanje, a crkvi je odao priznanje da se mudro distancira od opozicije.

Ako Čeda govori istinu, onda je Srbija na pravom putu :)

Jovanović: Srbija ima jedan put i na njemu smo Dačić, Vučić i ja

https://www.klix.ba/vijesti/regija/jova ... /200529013
neko_sa_strane

#2104 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Ako je Čeda rekao da Srbija ima jedan put a da je on na tom putu skupa sa Dačićem i Vučićem što Čeda kojeg u Sarajevu kuju u zvijezde nikad u ludilu ne bi izgovorio znači da to više nije isti Čedomir Jovanović a pitanje je da li je ikada i bio. Rusija ne može nikoga izvući iz NATO-a jer Rusija ovdje na Balkanu ne može ostvariti svoje interese ali može kočiti putem pete kolone u Republici Srpskoj. Rusko dvorište uključuje Bjelorusiju, Ukrajinu, Jermeniju, Gruziju, Azerbejdžan, Kazahstan i zemlje centralne Azije uopšte. Srbija i BiH su okružene članicama NATO pakta i pitanje je samo vremena kada će i jedna i druga postati članice.
zilog

#2105 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Duka Dizel II wrote: 06/06/2020 07:18

U stvari, počelo je tako što je jedan forumaš ovde preneo nešto što Čeda uopšte nije rekao.
On je optužio opoziciju za neko prorusko delovanje, a crkvi je odao priznanje da se mudro distancira od opozicije.

Evo zasto vas Ceda zulja:

na 6:56 rekao zasto je uhapsen Joanikije
na 9:50 o greskama srpske politike, odnosu prema CG i komsijama, o malignosti SPC...
na 26:40 o drzavnom udaru u CG
na 33:00 o protestima u slobodnom i antifasistickom Sarajevu i Dodikovom cutanju

neko_sa_strane

#2106 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

A u antifašističkom Sarajevu ulice se nazivaju po fašističkim zločincima kao i škola.
zilog

#2107 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

neko_sa_strane wrote: 06/06/2020 14:50 A u antifašističkom Sarajevu ulice se nazivaju po fašističkim zločincima kao i škola.
Jel Cedo treba da prica o tome, ili mi?
Vjerovatno ima tema za to, a ovo je bio odgovor na pljuvanje po Jovanovicu na temi o Crnoj Gori.

Ako imas sta o tome, napisi...

BTW, ako je Mustafa Busuladžić zbog svojih antisemitskih stavova fasisticki ZLOCINAC, onda bi se tako moglo nazvati i nemali broj forumasa ovog foruma.
Bio je kolaboracionista i nista se po njemu ne bi trebalo zvati, najmanje skola.
U svakom slucaju, koliko znam, skupstina KS je povukla ovu odluku:
https://www.slobodnaevropa.org/a/skola- ... 82495.html
Last edited by zilog on 06/06/2020 15:33, edited 1 time in total.
Blek Stena

#2108 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

zilog wrote: 06/06/2020 14:08
Duka Dizel II wrote: 06/06/2020 07:18

Evo zasto vas Ceda zulja:

na 6:56 rekao zasto je uhapsen Joanikije
na 9:50 o greskama srpske politike, odnosu prema CG i komsijama, o malignosti SPC...
na 26:40 o drzavnom udaru u CG
na 33:00 o protestima u slobodnom i antifasistickom Sarajevu i Dodikovom cutanju

O kakvom Dodikovom cutanju se radI? Izgleda da Ceda a ti ne citate vijesti.
zilog

#2109 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Blek Stena wrote: 06/06/2020 15:33 O kakvom Dodikovom cutanju se radI? Izgleda da Ceda a ti ne citate vijesti.
Opet razvodnjavanje u OT.
Dodik je ono "da su ih sve trebali pobiti na Blajburgu" rekao tek kada su ga prozvali sto cuti...
Blek Stena

#2110 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Blek Stena »

Znaci ipak nije cutao kako rece ovaj budalas.
zilog

#2111 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

Blek Stena wrote: 06/06/2020 15:54 Znaci ipak nije cutao kako rece ovaj budalas.
Cuti Dodik i dan danas da mu je ahbab Covic-19, preko crkve i HNS-a, suknuo centralnu komemoraciju.

Ceda je budalas velikosrbima i mitomanima, zato sto vam u lice kaze istinu koliko su vam ruke uprljane. Ukazuje vam na moralni sunovrat iz kog necete izaci dok se god ne odreknete etiketiranja i pljuvanja onih koji vam kazu istinu...
neko_sa_strane

#2112 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Ko ne voli Čedu on je mitoman, fašista, dodati po želji.
zilog

#2113 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

neko_sa_strane wrote: 06/06/2020 17:44 Ko ne voli Čedu on je mitoman, fašista, dodati po želji.
Fasiste ti spominjes, kao sto i artikulises stavove o Cedi iz usta Seselja, Cece, Marica, Informera, Kurira i drugih mitomana...

Imas emisiju gore postavljenu.
Tvoj jedini odgovor na taj video je bilo totalno oftopicenje o ulicama i skoli, nista o Cedi i onom za sto ga prozivas.
Nadji sta ti ne lezi u prvih 35 minuta (o CG) i odgovoricu ti na ovoj temi. Za ostalih 40 minuta na temi o Srbiji.
neko_sa_strane

#2114 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Ja nemam pozitivno mišljenje ni o jednom političaru koji je aktivan ili bio aktivan na političkoj sceni BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Kosova*. Čeda je takođe u toj grupi. Tabloide ne čitam a niti slušam muziku "srpske majke". Vezano za teme iz Srbije i Crne Gore i sadašnju kliku nemam pogotovo pozitivno mišljenje o Vučiću, njegovoj korisnoj opoziciji, dijelu opozicije u Srbiji jer ne bih volio ni na jednoj funkciji kada skinu Vučića vidjeti nekog poput Boška Obradovića. Nemam pozitivno mišljenje ni o tridesetogodišnjoj vladavini Mila Đukanovića, još jednog diktatora i kriminalca na ovim prostorima. O našima u BiH je suvišno i govoriti. U tu grupu bih dodao i vjerske vođe kao desnu ruku kriminalne hobotnice.
zilog

#2115 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by zilog »

neko_sa_strane wrote: 06/06/2020 18:23 Ja nemam pozitivno mišljenje ni o jednom političaru koji je aktivan ili bio aktivan na političkoj sceni BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Kosova*. Čeda je takođe u toj grupi. Tabloide ne čitam a niti slušam muziku "srpske majke". Vezano za teme iz Srbije i Crne Gore i sadašnju kliku nemam pogotovo pozitivno mišljenje o Vučiću, njegovoj korisnoj opoziciji, dijelu opozicije u Srbiji jer ne bih volio ni na jednoj funkciji kada skinu Vučića vidjeti nekog poput Boška Obradovića. Nemam pozitivno mišljenje ni o tridesetogodišnjoj vladavini Mila Đukanovića, još jednog diktatora i kriminalca na ovim prostorima. O našima u BiH je suvišno i govoriti. U tu grupu bih dodao i vjerske vođe kao desnu ruku kriminalne hobotnice.
neko_sa_strane wrote: 03/06/2020 21:53 Čeda nije ni političar.
Haj' dobro...

:pisnuo:
neko_sa_strane

#2116 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
Maraschino

#2117 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

neko_sa_strane wrote: 06/06/2020 19:29 Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
...a politicar je...?
neko_sa_strane

#2118 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by neko_sa_strane »

Maraschino wrote: 06/06/2020 19:35
neko_sa_strane wrote: 06/06/2020 19:29 Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
...a politicar je...?
Političar bi trebao biti predstavnik naroda izabran od tog istog naroda da obavlja dužnost upravljanja zemljom, da resurse koristi racionalno i da zajednički javni novac koristi za dobrobit države, društva i naroda. Kod nas takva politička stranka i takvi političari ne postoje. Baš kao što ne postoje ni u komšiluku. Naši političari su u suštini kriminalci. Zato se ospem kada čujem naziv "probosanska" stranka jer takva stranka u BiH ne postoji.
Maraschino

#2119 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Maraschino »

neko_sa_strane wrote: 06/06/2020 19:40
Maraschino wrote: 06/06/2020 19:35
...a politicar je...?
Političar bi trebao biti predstavnik naroda izabran od tog istog naroda da obavlja dužnost upravljanja zemljom, da resurse koristi racionalno i da zajednički javni novac koristi za dobrobit države, društva i naroda. Kod nas takva politička stranka i takvi političari ne postoje. Baš kao što ne postoje ni u komšiluku. Naši političari su u suštini kriminalci. Zato se ospem kada čujem naziv "probosanska" stranka jer takva stranka u BiH ne postoji.
Slazem sa sa teorijom ali zivot mora ici dalje.
Nemamo politicara a moramo zivjeti.

Revolucija je jedini nacin jer se na izborima nema sta birati.
RunnerX

#2120 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Maraschino wrote: 06/06/2020 19:46 Revolucija je jedini nacin jer se na izborima nema sta birati.
U međuvremenu izaberi majicu,

https://28jun.myshopify.com/collections/tees

Cijena prava sitnica. :D :D

Napala ih raja kako žele da zarade na ovakav način, a oni onda poklone 100 majica litijašima u Crnoj Gori. :lol: :lol: :lol:
Spoiler
Show
Image
winpin

#2121 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by winpin »

Nakon kratke pauze pocinje drugo poluvrijeme u Crnoj Gori
Amfilohije najavio: Od 14. juna ponovo litije u Crnoj Gori

Da ce biti neizvjestan mec , sa puno napada i kontranapada ukazuje i prvi potezi Miline ekipe
Vlast u Crnoj Gori RUŠI KONAK manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja, policija čuva bagere

Rano jutros počelo je rušenje konaka u okviru novog manastira Svetog Vasilija u zaleđu Ulcinja, u mestu Zoganje na Briskoj gori.
Drama u Tivtu, policija blokirala grad: Vlast ruši Krstionicu, sveštenstvo pozvalo narod da brani svetinju
:-)
hillbill

#2122 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by hillbill »

RunnerX wrote: 10/06/2020 00:21
Maraschino wrote: 06/06/2020 19:46 Revolucija je jedini nacin jer se na izborima nema sta birati.
U međuvremenu izaberi majicu,

https://28jun.myshopify.com/collections/tees

Cijena prava sitnica. :D :D

Napala ih raja kako žele da zarade na ovakav način, a oni onda poklone 100 majica litijašima u Crnoj Gori. :lol: :lol: :lol:
Spoiler
Show
Image
hajde stoko sitnog zuba....kupuj.....mislis dzaba srbovati....ne moze
RunnerX

#2123 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by RunnerX »

Šah-mat.
“Konkretno – Vlada je bila spremna da obustavi implementaciju Zakona o slobodi vjeroispovijesti sve do trenutka dok o njegovoj ispravnosti odluku ne donesu Ustavni sud Crne Gore i Evropski sud za ljudska prava u Strazburu. Paralelno sa tim, ponudili smo i za sljedeću sedmicu predložili nastavak započetih pregovora na ekspertskom nivou, za šta se Vladin tim pripremao tokom prethodnog perioda“, saopštio je Marković.

Srpska crkva ušla u predizbornu kampanju; Amfilohije: Ne glasajte bezbožnu vlast
Duka Dizel II

#2124 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by Duka Dizel II »

Guza gaće žvaće.
"Mi smo se sastajali, mi smo nudili suspenziju zakona..."

A niko o tome ništa nije znao ovih dana, nego se sad ovaj radijator setio da obavesti javnost kad je Amfilohije napokon uradio ono što je davno trebao uraditi. A to je da se umeša u izbore i politiku.
spreca

#2125 Re: Desavanja u Crnoj Gori

Post by spreca »

RunnerX wrote: 12/06/2020 11:40 Šah-mat.
“Konkretno – Vlada je bila spremna da obustavi implementaciju Zakona o slobodi vjeroispovijesti sve do trenutka dok o njegovoj ispravnosti odluku ne donesu Ustavni sud Crne Gore i Evropski sud za ljudska prava u Strazburu. Paralelno sa tim, ponudili smo i za sljedeću sedmicu predložili nastavak započetih pregovora na ekspertskom nivou, za šta se Vladin tim pripremao tokom prethodnog perioda“, saopštio je Marković.

Srpska crkva ušla u predizbornu kampanju; Amfilohije: Ne glasajte bezbožnu vlast
Izgleda da Amfilohiju treba psihijatrijska pomoc,trazi da ne glasaju za bezboznu vlast , pa sto onda Amfilohije zivis u takvoj drzavi ,idi gdje je vlast bozija kod Aleksandara V. ali V nije veliki nego Pickousti :lol:
Post Reply