Desavanja u Crnoj Gori
-
neko_sa_strane
#2101 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nema to veze sa tabloidima. Žao mi je što ti kvarim sliku koju imaš o Čedi Jovanoviću.
-
zilog
#2102 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako nisu tabloidi, ostaju Seselj, Ceca, Maric i slicni opskurni likovi...neko_sa_strane wrote: ↑05/06/2020 10:22 Nema to veze sa tabloidima. Žao mi je što ti kvarim sliku koju imaš o Čedi Jovanoviću.
Posto sigurno nisi sjedio u Silerovoj, odakle crpis tu pricu i izvlacis zakljucak?
Kazes Ceda prodaje pricu koja godi narodu, a sve sto prica je istina. Mozda nama ovdje godi, ali u Srbiji toliko dobro prolazi pricanje istine, da jedva moze proci cenzus. I onda ga, po tebi, i mi odavde trebamo cipelariti...
Nego, pocelo je od Cedinog komentara o dogadjajima u Crnoj Gori. Sta nije istina od onoga sto je rekao?
-
Duka Dizel II
#2103 Re: Desavanja u Crnoj Gori
U stvari, počelo je tako što je jedan forumaš ovde preneo nešto što Čeda uopšte nije rekao.
A to je da Rusi preko SPC hoće da izvuku Crnu Goru iz NATO.
Ja odgledah tu emisiju i vidim da nije uopšte to rekao.
On je optužio opoziciju za neko prorusko delovanje, a crkvi je odao priznanje da se mudro distancira od opozicije.
Ako Čeda govori istinu, onda je Srbija na pravom putu
Jovanović: Srbija ima jedan put i na njemu smo Dačić, Vučić i ja
https://www.klix.ba/vijesti/regija/jova ... /200529013
-
neko_sa_strane
#2104 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ako je Čeda rekao da Srbija ima jedan put a da je on na tom putu skupa sa Dačićem i Vučićem što Čeda kojeg u Sarajevu kuju u zvijezde nikad u ludilu ne bi izgovorio znači da to više nije isti Čedomir Jovanović a pitanje je da li je ikada i bio. Rusija ne može nikoga izvući iz NATO-a jer Rusija ovdje na Balkanu ne može ostvariti svoje interese ali može kočiti putem pete kolone u Republici Srpskoj. Rusko dvorište uključuje Bjelorusiju, Ukrajinu, Jermeniju, Gruziju, Azerbejdžan, Kazahstan i zemlje centralne Azije uopšte. Srbija i BiH su okružene članicama NATO pakta i pitanje je samo vremena kada će i jedna i druga postati članice.
-
zilog
#2105 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Evo zasto vas Ceda zulja:Duka Dizel II wrote: ↑06/06/2020 07:18U stvari, počelo je tako što je jedan forumaš ovde preneo nešto što Čeda uopšte nije rekao.
On je optužio opoziciju za neko prorusko delovanje, a crkvi je odao priznanje da se mudro distancira od opozicije.
na 6:56 rekao zasto je uhapsen Joanikije
na 9:50 o greskama srpske politike, odnosu prema CG i komsijama, o malignosti SPC...
na 26:40 o drzavnom udaru u CG
na 33:00 o protestima u slobodnom i antifasistickom Sarajevu i Dodikovom cutanju
-
neko_sa_strane
#2106 Re: Desavanja u Crnoj Gori
A u antifašističkom Sarajevu ulice se nazivaju po fašističkim zločincima kao i škola.
-
zilog
#2107 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Jel Cedo treba da prica o tome, ili mi?neko_sa_strane wrote: ↑06/06/2020 14:50 A u antifašističkom Sarajevu ulice se nazivaju po fašističkim zločincima kao i škola.
Vjerovatno ima tema za to, a ovo je bio odgovor na pljuvanje po Jovanovicu na temi o Crnoj Gori.
Ako imas sta o tome, napisi...
BTW, ako je Mustafa Busuladžić zbog svojih antisemitskih stavova fasisticki ZLOCINAC, onda bi se tako moglo nazvati i nemali broj forumasa ovog foruma.
Bio je kolaboracionista i nista se po njemu ne bi trebalo zvati, najmanje skola.
U svakom slucaju, koliko znam, skupstina KS je povukla ovu odluku:
https://www.slobodnaevropa.org/a/skola- ... 82495.html
Last edited by zilog on 06/06/2020 15:33, edited 1 time in total.
- Blek Stena
#2108 Re: Desavanja u Crnoj Gori
O kakvom Dodikovom cutanju se radI? Izgleda da Ceda a ti ne citate vijesti.zilog wrote: ↑06/06/2020 14:08Evo zasto vas Ceda zulja:Duka Dizel II wrote: ↑06/06/2020 07:18U stvari, počelo je tako što je jedan forumaš ovde preneo nešto što Čeda uopšte nije rekao.
na 6:56 rekao zasto je uhapsen Joanikije
na 9:50 o greskama srpske politike, odnosu prema CG i komsijama, o malignosti SPC...
na 26:40 o drzavnom udaru u CG
na 33:00 o protestima u slobodnom i antifasistickom Sarajevu i Dodikovom cutanju
-
zilog
#2109 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Opet razvodnjavanje u OT.Blek Stena wrote: ↑06/06/2020 15:33 O kakvom Dodikovom cutanju se radI? Izgleda da Ceda a ti ne citate vijesti.
Dodik je ono "da su ih sve trebali pobiti na Blajburgu" rekao tek kada su ga prozvali sto cuti...
- Blek Stena
#2110 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Znaci ipak nije cutao kako rece ovaj budalas.
-
zilog
#2111 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Cuti Dodik i dan danas da mu je ahbab Covic-19, preko crkve i HNS-a, suknuo centralnu komemoraciju.
Ceda je budalas velikosrbima i mitomanima, zato sto vam u lice kaze istinu koliko su vam ruke uprljane. Ukazuje vam na moralni sunovrat iz kog necete izaci dok se god ne odreknete etiketiranja i pljuvanja onih koji vam kazu istinu...
-
neko_sa_strane
#2112 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ko ne voli Čedu on je mitoman, fašista, dodati po želji.
-
zilog
#2113 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Fasiste ti spominjes, kao sto i artikulises stavove o Cedi iz usta Seselja, Cece, Marica, Informera, Kurira i drugih mitomana...
Imas emisiju gore postavljenu.
Tvoj jedini odgovor na taj video je bilo totalno oftopicenje o ulicama i skoli, nista o Cedi i onom za sto ga prozivas.
Nadji sta ti ne lezi u prvih 35 minuta (o CG) i odgovoricu ti na ovoj temi. Za ostalih 40 minuta na temi o Srbiji.
-
neko_sa_strane
#2114 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Ja nemam pozitivno mišljenje ni o jednom političaru koji je aktivan ili bio aktivan na političkoj sceni BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Kosova*. Čeda je takođe u toj grupi. Tabloide ne čitam a niti slušam muziku "srpske majke". Vezano za teme iz Srbije i Crne Gore i sadašnju kliku nemam pogotovo pozitivno mišljenje o Vučiću, njegovoj korisnoj opoziciji, dijelu opozicije u Srbiji jer ne bih volio ni na jednoj funkciji kada skinu Vučića vidjeti nekog poput Boška Obradovića. Nemam pozitivno mišljenje ni o tridesetogodišnjoj vladavini Mila Đukanovića, još jednog diktatora i kriminalca na ovim prostorima. O našima u BiH je suvišno i govoriti. U tu grupu bih dodao i vjerske vođe kao desnu ruku kriminalne hobotnice.
-
zilog
#2115 Re: Desavanja u Crnoj Gori
neko_sa_strane wrote: ↑06/06/2020 18:23 Ja nemam pozitivno mišljenje ni o jednom političaru koji je aktivan ili bio aktivan na političkoj sceni BiH, Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Kosova*. Čeda je takođe u toj grupi. Tabloide ne čitam a niti slušam muziku "srpske majke". Vezano za teme iz Srbije i Crne Gore i sadašnju kliku nemam pogotovo pozitivno mišljenje o Vučiću, njegovoj korisnoj opoziciji, dijelu opozicije u Srbiji jer ne bih volio ni na jednoj funkciji kada skinu Vučića vidjeti nekog poput Boška Obradovića. Nemam pozitivno mišljenje ni o tridesetogodišnjoj vladavini Mila Đukanovića, još jednog diktatora i kriminalca na ovim prostorima. O našima u BiH je suvišno i govoriti. U tu grupu bih dodao i vjerske vođe kao desnu ruku kriminalne hobotnice.
Haj' dobro...
-
neko_sa_strane
#2116 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
- Maraschino
#2117 Re: Desavanja u Crnoj Gori
...a politicar je...?neko_sa_strane wrote: ↑06/06/2020 19:29 Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
-
neko_sa_strane
#2118 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Političar bi trebao biti predstavnik naroda izabran od tog istog naroda da obavlja dužnost upravljanja zemljom, da resurse koristi racionalno i da zajednički javni novac koristi za dobrobit države, društva i naroda. Kod nas takva politička stranka i takvi političari ne postoje. Baš kao što ne postoje ni u komšiluku. Naši političari su u suštini kriminalci. Zato se ospem kada čujem naziv "probosanska" stranka jer takva stranka u BiH ne postoji.Maraschino wrote: ↑06/06/2020 19:35...a politicar je...?neko_sa_strane wrote: ↑06/06/2020 19:29 Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
- Maraschino
#2119 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Slazem sa sa teorijom ali zivot mora ici dalje.neko_sa_strane wrote: ↑06/06/2020 19:40Političar bi trebao biti predstavnik naroda izabran od tog istog naroda da obavlja dužnost upravljanja zemljom, da resurse koristi racionalno i da zajednički javni novac koristi za dobrobit države, društva i naroda. Kod nas takva politička stranka i takvi političari ne postoje. Baš kao što ne postoje ni u komšiluku. Naši političari su u suštini kriminalci. Zato se ospem kada čujem naziv "probosanska" stranka jer takva stranka u BiH ne postoji.Maraschino wrote: ↑06/06/2020 19:35...a politicar je...?neko_sa_strane wrote: ↑06/06/2020 19:29 Čeda je demagog. Moja greška. Nije političar baš kao što to nije ni Željko Komšić.
Nemamo politicara a moramo zivjeti.
Revolucija je jedini nacin jer se na izborima nema sta birati.
- RunnerX
#2120 Re: Desavanja u Crnoj Gori
U međuvremenu izaberi majicu,
https://28jun.myshopify.com/collections/tees
Cijena prava sitnica.
Napala ih raja kako žele da zarade na ovakav način, a oni onda poklone 100 majica litijašima u Crnoj Gori.
Spoiler
Show
-
winpin
#2121 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Nakon kratke pauze pocinje drugo poluvrijeme u Crnoj Gori
Da ce biti neizvjestan mec , sa puno napada i kontranapada ukazuje i prvi potezi Miline ekipe

Amfilohije najavio: Od 14. juna ponovo litije u Crnoj Gori
Da ce biti neizvjestan mec , sa puno napada i kontranapada ukazuje i prvi potezi Miline ekipe
Vlast u Crnoj Gori RUŠI KONAK manastira Svetog Vasilija kod Ulcinja, policija čuva bagere
Rano jutros počelo je rušenje konaka u okviru novog manastira Svetog Vasilija u zaleđu Ulcinja, u mestu Zoganje na Briskoj gori.
Drama u Tivtu, policija blokirala grad: Vlast ruši Krstionicu, sveštenstvo pozvalo narod da brani svetinju
-
hillbill
#2122 Re: Desavanja u Crnoj Gori
hajde stoko sitnog zuba....kupuj.....mislis dzaba srbovati....ne mozeRunnerX wrote: ↑10/06/2020 00:21U međuvremenu izaberi majicu,
https://28jun.myshopify.com/collections/tees
Cijena prava sitnica.![]()
![]()
Napala ih raja kako žele da zarade na ovakav način, a oni onda poklone 100 majica litijašima u Crnoj Gori.![]()
![]()
SpoilerShow
- RunnerX
#2123 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Šah-mat.
“Konkretno – Vlada je bila spremna da obustavi implementaciju Zakona o slobodi vjeroispovijesti sve do trenutka dok o njegovoj ispravnosti odluku ne donesu Ustavni sud Crne Gore i Evropski sud za ljudska prava u Strazburu. Paralelno sa tim, ponudili smo i za sljedeću sedmicu predložili nastavak započetih pregovora na ekspertskom nivou, za šta se Vladin tim pripremao tokom prethodnog perioda“, saopštio je Marković.
Srpska crkva ušla u predizbornu kampanju; Amfilohije: Ne glasajte bezbožnu vlast
-
Duka Dizel II
#2124 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Guza gaće žvaće.
"Mi smo se sastajali, mi smo nudili suspenziju zakona..."
A niko o tome ništa nije znao ovih dana, nego se sad ovaj radijator setio da obavesti javnost kad je Amfilohije napokon uradio ono što je davno trebao uraditi. A to je da se umeša u izbore i politiku.
"Mi smo se sastajali, mi smo nudili suspenziju zakona..."
A niko o tome ništa nije znao ovih dana, nego se sad ovaj radijator setio da obavesti javnost kad je Amfilohije napokon uradio ono što je davno trebao uraditi. A to je da se umeša u izbore i politiku.
- spreca
#2125 Re: Desavanja u Crnoj Gori
Izgleda da Amfilohiju treba psihijatrijska pomoc,trazi da ne glasaju za bezboznu vlast , pa sto onda Amfilohije zivis u takvoj drzavi ,idi gdje je vlast bozija kod Aleksandara V. ali V nije veliki nego PickoustiRunnerX wrote: ↑12/06/2020 11:40 Šah-mat.
“Konkretno – Vlada je bila spremna da obustavi implementaciju Zakona o slobodi vjeroispovijesti sve do trenutka dok o njegovoj ispravnosti odluku ne donesu Ustavni sud Crne Gore i Evropski sud za ljudska prava u Strazburu. Paralelno sa tim, ponudili smo i za sljedeću sedmicu predložili nastavak započetih pregovora na ekspertskom nivou, za šta se Vladin tim pripremao tokom prethodnog perioda“, saopštio je Marković.
Srpska crkva ušla u predizbornu kampanju; Amfilohije: Ne glasajte bezbožnu vlast