Hajde ti malo bolje pogledaj oba izvjestaja. Ako treba mozemo i ovdje minut po minut pistavljati slikeBHF_Manijak wrote: ↑07/06/2020 12:29Ne sjecam se iskreno nekih spektakularnih odbrana golmana Mladosti s te utakmice, ali dobro.F&N wrote: ↑06/06/2020 19:37 Majstore Mlad DK je samo golman drzao u igri. To je utakmica u kojoj smo imali bezbroj prilika i konstantno igrali na njihovoj polovici. Pogledaj izvjestaj ako mi ne vjerujes.
Borac smo prekucali u njihovom najvecem zanosu ubili ih fizicki i psihicki pa ste ih i vi prejebali poslije.
Mislim da smo sa TC imali iste uslove i vi i mi, igraca vise, vi im dali 1 ili 2 gola ne sjecam se mi, 6.
Kako god prilicno ste se patili tu utakmicu.
Borac na strani je i Zeljeznicar preslusao odmah nakon vas.
Tu utakmicu pri 0:1 rezultatu imao vam je Vladan jednu dvije bas dobre odbrane, moglo je otici na drugu stranu vrlo lahko, ako vec pricamo u domenu sbb kbb, kao east side.
Tuzla City, znas i sam koji detalj je prelomio mec, da se ne lazemo. Psihicki barem.
Na 0 1 Badji promasi mrtvi zicer, ide 1 1, nakon toga crveni Badjiju i lakat mislim Rahmanovica koji sudija nije ni pogledao, iz kojeg pada 2 1 pred poluvrijeme. Sve nakon toga, je sibanje posteno protivnika koji je u rasulu.
Helem mislim da nikakvog setanja ne bi bilo, vec bila borba do kraja, jer za razliku od prosle sezone kada ste za, koplje bolje igrali od ostalih, ove sezone igrali ste prilicno losije.
A svoju tezu, kad ste vec uvjereni, mozete vec u augustu pocet potvrdjivati, da vidimo prekucavanje... Tjerat cemo se.![]()
Ako Stilica zamjenite Mahirom Karicem a Lendrica Adilovicem bicete bas jebeni u borbi za 4. mjesto