Evo jedna za smirenje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
emigrazione wrote: ↑06/06/2020 16:25Ne kontam kako si postao drot sa takvom sizofrenijom, testiraju li oni tamo ikoga?
mosa rajvosa wrote: ↑06/06/2020 17:02 Zato su ti Batko i Seselj na zidu, dokazani ratni zlocinci a ti ih u sobu okacio.
hrasno38 wrote: ↑06/06/2020 14:58
Naravno kako nece pritiskati kad je toliki papanluk zavladao nekada seretskim gradom u kojem su se respektovale i postovale sportske pobjede i dostojanstveno proslavljale. Ja sam samo tuzan sto sa takvima moram da djelim ovaj grad....a za vase titule mi se cisto jebe jer to nisu titule (cast za proslu) to su pokloni saradnika vaseg bivseg klupskog doktora i samo se takvi kao vi mogu veseliti istima. Mozda vas pozovu i za 9 Januar da onako bratski proslavite.
U drugoj brzini citavo vrijeme igrali.BHF_Manijak wrote: ↑06/06/2020 18:21 Jesi ti siguran da bi bilo ikakvo prekucavanje, s obzirom na partije koje ste pruzali prije i poslije pauze? Pa visilo se u zraku protiv Mladosti. Na kraju krajeva i bodovna razlika pokazuje da je to knap bilo.
Siguran sam. Protiv Mladosti je bilo na misice, malo smo ih podcijenili...a i cuvali smo se za zavrsnicu jer su trebale uslijediti teske utakmice protiv Zrinjskog i vas.BHF_Manijak wrote: ↑06/06/2020 18:21 Jesi ti siguran da bi bilo ikakvo prekucavanje, s obzirom na partije koje ste pruzali prije i poslije pauze? Pa visilo se u zraku protiv Mladosti. Na kraju krajeva i bodovna razlika pokazuje da je to knap bilo.
Majstore Mlad DK je samo golman drzao u igri. To je utakmica u kojoj smo imali bezbroj prilika i konstantno igrali na njihovoj polovici. Pogledaj izvjestaj ako mi ne vjerujes.BHF_Manijak wrote: ↑06/06/2020 18:21 Jesi ti siguran da bi bilo ikakvo prekucavanje, s obzirom na partije koje ste pruzali prije i poslije pauze? Pa visilo se u zraku protiv Mladosti. Na kraju krajeva i bodovna razlika pokazuje da je to knap bilo.
Opaaa koja insajderka. Sto bi njegov prezimenjak Mitar rekao "spijuni su mediji nama"
Eki Džene i istraživačkog novinarstva

Ne sjecam se iskreno nekih spektakularnih odbrana golmana Mladosti s te utakmice, ali dobro.F&N wrote: ↑06/06/2020 19:37 Majstore Mlad DK je samo golman drzao u igri. To je utakmica u kojoj smo imali bezbroj prilika i konstantno igrali na njihovoj polovici. Pogledaj izvjestaj ako mi ne vjerujes.
Borac smo prekucali u njihovom najvecem zanosu ubili ih fizicki i psihicki pa ste ih i vi prejebali poslije.
Mislim da smo sa TC imali iste uslove i vi i mi, igraca vise, vi im dali 1 ili 2 gola ne sjecam se mi, 6.
Znam gdje zivim i imam dovoljno godina da kazem da od ovog nema nista. I ne treba biti. Utakmica završena, odigrano 90', idemo dalje.
Ima li ovdje šta pametno ili je čisto plakanje, da ne gubim vrijeme bezveze haha