Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
On ih ne žulja. On ih boli. Jedan od najperspektivnijih kadrova SDA izašao je i napravio svoju stranku. Ogroman je bio gubitak za SDA sam njegov izlazak, posebno jer se desio zbog očiglednog pritiska i kriminala. Drugi gubitak je svakodnevan. Od prelaska ljudi u Narod i Pravdu, do samog Konakovića koji ne propušta priliku da ih pocijepa na društvenim mrežema, ukaže na svaki, pa i najsitniji propust SDA i njenih kadrova.
Svakako najveći strah SDA ima upravo od Dine i njegovog pokreta. Dino zna kako oni funkcioniraju, zna gdje griješe i gdje su dobri i to vješto koristi. Tako se visoko pozicionirao i prema svim anketama upravo je on pobjednik idućih izbora.
Patton44 wrote: ↑06/06/2020 10:08
Ako bogda i Budnjo.
Pa da konacno mozete i vi glasati za nip ?
Pa sto znam. Prvo dok hodze kazu svoje, jes da im je Kifla iz budjeta kupovo stanove al na kraju ce opet ispast kjafir po svemu sudeci. Pitaj hodzu za koga cu glasati
Jel onog istog hodzu sto mu je Skaka dao 20k za isti stan...oh wait Skaka je sda, pa nije problem
On ih ne žulja. On ih boli. Jedan od najperspektivnijih kadrova SDA izašao je i napravio svoju stranku. Ogroman je bio gubitak za SDA sam njegov izlazak, posebno jer se desio zbog očiglednog pritiska i kriminala. Drugi gubitak je svakodnevan. Od prelaska ljudi u Narod i Pravdu, do samog Konakovića koji ne propušta priliku da ih pocijepa na društvenim mrežema, ukaže na svaki, pa i najsitniji propust SDA i njenih kadrova.
Svakako najveći strah SDA ima upravo od Dine i njegovog pokreta. Dino zna kako oni funkcioniraju, zna gdje griješe i gdje su dobri i to vješto koristi. Tako se visoko pozicionirao i prema svim anketama upravo je on pobjednik idućih izbora.
Patton44 wrote: ↑06/06/2020 09:05
Dogs Trust BiH se zahvaljuje g.Konakovicu za udomljavanje lutalice kojeg je neodgovorni vlasnik inicijala NS pustio na ulicu.
Sanse mu rastu, ok ali ljudi gdje su pare za izbore? Ako ih nije bilo zbog blokada na drzavnom nivou do kraja maja, zar ce ih biti u junu i julu? Kad je sljedeci rok da se oni ocitaju hoce li ih biti?
Porodice Foht wrote: ↑07/06/2020 11:14
Sanse mu rastu, ok ali ljudi gdje su pare za izbore? Ako ih nije bilo zbog blokada na drzavnom nivou do kraja maja, zar ce ih biti u junu i julu? Kad je sljedeci rok da se oni ocitaju hoce li ih biti?
Kaze Damir Arnaut kod Senada da postoji mogucnost da stranci doniraju 4 miliona CIK-u za izbore.
Porodice Foht wrote: ↑07/06/2020 11:14
Ma ja bolan, sta me briga za sve, bitno je da budu izbori..., na kojima ce te ionako ispusiti...
Hahhh prozvaše me botom hahhh
Ljudi moji samo istinu govorim i imam pravo na slobodu izražavanja.
A sad bih ja trebala reći ko negira i napada i nesimpatiše opoziciju.. da je bot SDA ..smiješno.
Naravno zna se ko je najveća prijetnja... Ne bavim se politikom, čak šta više ne bih nikad.. Ali ljudi koji umiju i znaju neka se bore!
NiP, NS do pobjede.