Maraschino wrote: ↑06/06/2020 21:46 Dobila si Lajk![]()
pa ako ti nije tesko tu ikonicu nekada pritisni, ne kosta nista a ''puno'' znaci.
a ne nosim suknju.![]()
![]()
Volim kad muski kuhaju
Moderator: anex
Maraschino wrote: ↑06/06/2020 21:46 Dobila si Lajk![]()
pa ako ti nije tesko tu ikonicu nekada pritisni, ne kosta nista a ''puno'' znaci.
a ne nosim suknju.![]()
![]()
Dobro si uocila, ponekada postiram neke slicice.immuno wrote: ↑06/06/2020 21:51Maraschino wrote: ↑06/06/2020 21:46 Dobila si Lajk![]()
a ne nosim suknju.![]()
![]()
Izvini izgleda ja sve u suknje strpah
posto nenosis suknju imas jos extra
za kuhanhe
Volim kad muski kuhaju![]()
Jest tebi kad znas al kad vidim kako vatru riktaju pa pusu pa nesta dimi pa zari ma spansko selo za mene
O vidi njega...Maraschino wrote: ↑06/06/2020 21:26Zanimljivo, nekada mi se nesto i ne svidja ili nije po mom ukusu ali za trud ja to lajkam.
U cemu je problem da se tebi skoro nista ne svidja sto se ovdje postavlja ili samo ocekujes paznju na svojim postiranjima.
Nista licno, izuzetna si kuharica ali mi to zapalo za oko.
Ma sve ok, dao si mi novu perspektivu...ima smisla to sto govoris.Maraschino wrote: ↑06/06/2020 23:23 Da ne ispadne da sam ovdje zbog lajkova i nemojte me pogresno shvatiti.
Nesto vidjeti dobro-lose i ne reagovati ostavlja utisak da nije vidjeno.
Neki lajk nekome znaci(ja sam), daje mu povoda, snage, hrabrosti da se upusti u sledeci projekat(kuhanje).
Ako bi imali negativne lajkove, to bi obeshrabrilo mnoge da postaju svoje ''kvalitete''.
Da se razumijemo, sve do sada sto sam vidio moze da prodje. Nekada na brzinu samo preletim pa i ne lajkam ali svi zasluzuju to.
Osim slatkisaLicno nisam slatki. Mogu sve torte svijeta stojati pored mene da ih ne pogledam.
...a sada nastavite tamo gdje ste stali da vas ne ometam.
p.s. sutra rostilj![]()
![]()
![]()
ttps://i.imgur.com/MeuApp1.jpg[/img]to ti je poseban dar prirode koji valjda znas cijenitiMaraschino wrote: ↑06/06/2020 23:23 Osim slatkisaLicno nisam slatki. Mogu sve torte svijeta stojati pored mene da ih ne pogledam.
dapizarro wrote: ↑07/06/2020 05:49to ti je poseban dar prirode koji valjda znas cijenitiMaraschino wrote: ↑06/06/2020 23:23 Osim slatkisaLicno nisam slatki. Mogu sve torte svijeta stojati pored mene da ih ne pogledam.
![]()
Maraschino wrote: ↑07/06/2020 10:38dapizarro wrote: ↑07/06/2020 05:49to ti je poseban dar prirode koji valjda znas cijenitiMaraschino wrote: ↑06/06/2020 23:23 Osim slatkisaLicno nisam slatki. Mogu sve torte svijeta stojati pored mene da ih ne pogledam.
![]()
sve mogu a nista ne moram
rado za desert dobru tufahiju, palacinak, kompot, vocna salata

#