Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samsonsam wrote: ↑03/06/2020 23:18
opet desert sa tikvicom dodje na red samo sa drugacijim tijestom
a orasi odozgo ko da je neko pijan red'o dobro je ikako ispalo,kako mi je sve naopako islo ima dana kad ne treba u kuhinju ulaziti uopste
nema veze, pojesce se. a, kakav ti je ovo crust? nesto mi blijedunjav. ja sam par puta pravila sa zucchini kolace i fino su ispali.
skoro se sve pojelo
a boja tijesta je cijena koja se placa za zdravije tijesto (bez putera i secera) ...tijesto od sitno mljevenih zobenih pahuljica,casseine bjelancevine,praska za pecivo, samo 37 gr kokosovog ulja/putera i nezasladjeno bademovo mlijeko...mozda drugi put za boju ubacim malo kakao pudera da bas ne bude ovako anemicno
DEMONIKA wrote: ↑02/06/2020 22:58
mojne ba od piletne
gdjes vidjela mantije pileche
stavi ko cojk mesa pravog onog junechega i telechega
Nmg mljeveno junece nikako Daleko mi ici po teletinu i sta sad.....samljecu tvog korkodila s cOrapa
kako vam nije grehota mljeti teletinu? hem je nedovoljno socno i masno, hem joj unistis teksturu
ma jok zeno ne meljem ja teletinu cak je rijetko i jedem .....ja vise jedem ribe nego mesa al dvojica mi u kuci mesozderi uzmem junetinu obicno al ne meljem vec siiiiitno isjeckam a i kad meljem idem naci komad pa kazem e to melji
vjesticanametli wrote: ↑05/06/2020 14:04
ma jok zeno ne meljem ja teletinu cak je rijetko i jedem .....ja vise jedem ribe nego mesa al dvojica mi u kuci mesozderi uzmem junetinu obicno al ne meljem vec siiiiitno isjeckam a i kad meljem idem naci komad pa kazem e to melji
i moji vise vole junetinu nego teletinu
ja volim sve sto vole mladi <3