Sinoc ljudi slave titulu komentari gore na faceboku,i vi hladno zakljucali ovu temu u 7 poslijepodne
Nije ni cudno sto jos desetak ljudi pise ovdje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bio covjek juce na nastavitodd_smith wrote: ↑02/06/2020 12:08znaci ukratko nemas odgovor i krece sa mitomanijomMelbourne_Australia wrote: ↑02/06/2020 12:02todd_smith wrote: ↑02/06/2020 11:24 jesmo li dobili odgovor zasto zeljo nije zelio da testira igrace, a zelio da nastavi Ligu?
Mozda zato, sto su unaprijed znali da nece biti nastavka..Isto kao sto ti garantujem da u savezu su odavno znali da nece..Znaci fol uradis testove za masu a u savezu sjede tvoji, prica za mase...Odg ti meni? Jeli ti mislis da savez odavno nije znao da nece nista biti od fudbala..Znas li da su 3 Bosnjaka morala glasati za prekid?? I pazi , glasaseHajde da vidimo , koliko si ti realan?? Cim je bio prekid, vasi su u medijama izasli sa pricama, u slucaju prekida, nama treba titula biti data..I ti sad hoces da nama pricas da je savez odlucio da nece biti fudbala prije 7 dana
Mojne todde
![]()
sto ikako zivis ako znas da ces kad tad umrijeti, to ti je argument
Ja mislim da laze da ide tolika suma cijelom sportu u Zenici. Mislim da je manje. Danas je bio sastanak i isto kao da ga i nije bilo. Istu pricu pricu kako je turcin otisao. Jedno prica, a nista ne radi. Sjedi i ceka da neko drugi uradi stvari koje bi on trebao uraditi.sime_cipol wrote: ↑02/06/2020 14:06Za cijeli sport u gradu.Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 14:03 Ima li neko od Čelikovaca...je li tačno ovo što Kasumović priča o dva miliona iz budžeta....je li to za sav sport u kantonu ili Čeliku?
Koliki dio kolača ide Čeliku? Otprilike?channel10 wrote: ↑02/06/2020 14:11Ja mislim da laze da ide tolika suma cijelom sportu u Zenici. Mislim da je manje. Danas je bio sastanak i isto kao da ga i nije bilo. Istu pricu pricu kako je turcin otisao. Jedno prica, a nista ne radi. Sjedi i ceka da neko drugi uradi stvari koje bi on trebao uraditi.sime_cipol wrote: ↑02/06/2020 14:06Za cijeli sport u gradu.Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 14:03 Ima li neko od Čelikovaca...je li tačno ovo što Kasumović priča o dva miliona iz budžeta....je li to za sav sport u kantonu ili Čeliku?
mislim da su zakljucali jer ovdje ima dosta debila cak 2-3 koja su majke i djecu poceli da psuju, zakljucali su da sebi posao olaksaju a ne da poslije citav dan provode da ciste postove i ban debileSultanahmed wrote: ↑02/06/2020 14:06 Svaka cast za moderatore![]()
![]()
![]()
![]()
Sinoc ljudi slave titulu komentari gore na faceboku,i vi hladno zakljucali ovu temu u 7 poslijepodne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Meni ovdje ličin na ikonu sv. Save.
Pa nije nikakvo rjesenje kljucati temu kad su najzanimljivija desavanja ,dodjela titule zna se ko ispada itdtodd_smith wrote: ↑02/06/2020 14:15mislim da su zakljucali jer ovdje ima dosta debila cak 2-3 koja su majke i djecu poceli da psuju, zakljucali su da sebi posao olaksaju a ne da poslije citav dan provode da ciste postove i ban debileSultanahmed wrote: ↑02/06/2020 14:06 Svaka cast za moderatore![]()
![]()
![]()
![]()
Sinoc ljudi slave titulu komentari gore na faceboku,i vi hladno zakljucali ovu temu u 7 poslijepodne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koga ovi jebu ja mislio hoce da se kolektivno zapale, a oni zadovoljni...Čelnici Željezničara zadovoljni: Iza nas je uspješna sezona, a i najposjećeniji smo klub
Barem sada imate priliku popraviti stvari. Kako su mogli Velež i Sloboda, tako može i Čelik. Ispadanjem iz Premijer lige, Čelik će napustiti svi oni koji gledaju da izvuku korist iz Čelikaphillie wrote: ↑02/06/2020 14:44 Sport u Zenici je doveden na nivo rekreacije. Cinjenica da Zenica nema nijednog kluba osim ragbija u elitnim takmicenjima govori u prilog toj konstataciji. Ta dva miliona (ako i toliko) Fudo razdjeli na sve klubove, akademije, sportske skole. Celiku pripadne ono sto je chanell napisao, s tim da je Fudo od Celika uzeo kirije od prostora na stadionu, pa od tih para uplacuju reprogram. Fazon je i taj sto kirije donesu oko 30 hiljada, a on reprogram placa 22 hiljade. Povrata sredstava nema.
Kao sto sam vec pisao, sto se tice Čelika u Zenici nema nevinih. Pocev od sutnje navijaca s pocetka 21 . vijeka, korumpiranih uprava i skupstina, stranackih ljudi i njihovih interesa, kriminalaca i njihovih pulena, pa do zadnjih bjelosvjetskih investitora.... Svi smo krivi.
P.s. vec se jutros "oprostih" od teme, al ne dade mi djavo mira. Al dodje Borac na svoje sto se nas tice![]()
![]()
Tome se svi i nadamo i tome tezimo. Sada kako stvari stoje, necemo imati licencu ni za Prvu Federalnu, tako cemo takmicenje navjerovatnije nastaviti u Drugoj Ligi Centar. Konsolidacija koje je pred nama bice izuzetno teska i trnovita, ali nema nam druge. Ili borba ili gasenje. Treceg nema.Leopard_SA wrote: ↑02/06/2020 14:51Barem sada imate priliku popraviti stvari. Kako su mogli Velež i Sloboda, tako može i Čelik. Ispadanjem iz Premijer lige, Čelik će napustiti svi oni koji gledaju da izvuku korist iz Čelikaphillie wrote: ↑02/06/2020 14:44 Sport u Zenici je doveden na nivo rekreacije. Cinjenica da Zenica nema nijednog kluba osim ragbija u elitnim takmicenjima govori u prilog toj konstataciji. Ta dva miliona (ako i toliko) Fudo razdjeli na sve klubove, akademije, sportske skole. Celiku pripadne ono sto je chanell napisao, s tim da je Fudo od Celika uzeo kirije od prostora na stadionu, pa od tih para uplacuju reprogram. Fazon je i taj sto kirije donesu oko 30 hiljada, a on reprogram placa 22 hiljade. Povrata sredstava nema.
Kao sto sam vec pisao, sto se tice Čelika u Zenici nema nevinih. Pocev od sutnje navijaca s pocetka 21 . vijeka, korumpiranih uprava i skupstina, stranackih ljudi i njihovih interesa, kriminalaca i njihovih pulena, pa do zadnjih bjelosvjetskih investitora.... Svi smo krivi.
P.s. vec se jutros "oprostih" od teme, al ne dade mi djavo mira. Al dodje Borac na svoje sto se nas tice![]()
![]()
Daj nemoj zajebavati, pa šta to treba da se ispuni za Prvu ligu FBiH?phillie wrote: ↑02/06/2020 15:02Tome se svi i nadamo i tome tezimo. Sada kako stvari stoje, necemo imati licencu ni za Prvu Federalnu, tako cemo takmicenje navjerovatnije nastaviti u Drugoj Ligi Centar. Konsolidacija koje je pred nama bice izuzetno teska i trnovita, ali nema nam druge. Ili borba ili gasenje. Treceg nema.
meni je drago ako ste vi bosnjaci zadovoljniwickerman wrote: ↑02/06/2020 15:05 U savezu je stanje tako da su sve tri strane zadovoljne. Srbi dobili Borac u Europi,Beusu bitno da Sirokog nema u Europii da suhe onda izborili,za nesto vise nisu ni vjerovali. Bosnjaci zadovoljni jer su prva dva kluba na tabeli njihova. Nikome nije odgovaralo da se nastavi jer se mogla i Tuzla i Siroki ukljucit,Beus bio izričito protiv kupa da se nastavi radi Sirokog sto je bilo i Vici u interesu. Svima su bitne samo pare od Europe,zato se Zeljo nije ni bunio i zato je onako legalisticko saopstenje,a vjerovatno iz istog razloga Osim drka kurac na vikendici i ne pada mu napamet da se vrati. Na kraju najveći gubitnici navijači Zelje jer su smatrali da mogu osvojiti nesto da se nastavi i u tome su ostali napusteni od svih.
Sto se mene tiče, titulu ne treba slaviti ali je svakako treba brojati jer je zasluzena u ovakvim uslovima.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/kakva ... /200602096Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:06 Ma ispeglaće se to....čuj u treći rang...pa to ko da si se i ugasio![]()
Ja ti nisam bosnjak,tako ti fercera pleme u savezu.sumirprimus wrote: ↑02/06/2020 15:06meni je drago ako ste vi bosnjaci zadovoljniwickerman wrote: ↑02/06/2020 15:05 U savezu je stanje tako da su sve tri strane zadovoljne. Srbi dobili Borac u Europi,Beusu bitno da Sirokog nema u Europii da suhe onda izborili,za nesto vise nisu ni vjerovali. Bosnjaci zadovoljni jer su prva dva kluba na tabeli njihova. Nikome nije odgovaralo da se nastavi jer se mogla i Tuzla i Siroki ukljucit,Beus bio izričito protiv kupa da se nastavi radi Sirokog sto je bilo i Vici u interesu. Svima su bitne samo pare od Europe,zato se Zeljo nije ni bunio i zato je onako legalisticko saopstenje,a vjerovatno iz istog razloga Osim drka kurac na vikendici i ne pada mu napamet da se vrati. Na kraju najveći gubitnici navijači Zelje jer su smatrali da mogu osvojiti nesto da se nastavi i u tome su ostali napusteni od svih.
Sto se mene tiče, titulu ne treba slaviti ali je svakako treba brojati jer je zasluzena u ovakvim uslovima.![]()
![]()
Au....baš su ih svukli u ravanBazinga1234 wrote: ↑02/06/2020 15:12https://www.klix.ba/sport/nogomet/kakva ... /200602096Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:06 Ma ispeglaće se to....čuj u treći rang...pa to ko da si se i ugasio![]()
Evo spominje onaj Bradarac kantonalnu, to je četvrti rang...
Da, spominje se i kantonalna liga. Ne znam da li iz razloga sto neki misle da ce onda dugovanja po nekom automatizmu nestati, sto nema logike, jer kod nas nije takav zakon (kao npr u Skotskoj). Neko opet spominje da su u najnizem rangu troskovi kluba najmanji, pa bi se vise novca moglo izdvajati za dugove koje bi polako cistili, pa jednog dana ugledali svjetlost na kraju tunela. Bilo kako bilo, nas ceka visegodisnja borba, pa vidjecemo.Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:15Au....baš su ih svukli u ravanBazinga1234 wrote: ↑02/06/2020 15:12https://www.klix.ba/sport/nogomet/kakva ... /200602096Tomahawk11 wrote: ↑02/06/2020 15:06 Ma ispeglaće se to....čuj u treći rang...pa to ko da si se i ugasio![]()
Evo spominje onaj Bradarac kantonalnu, to je četvrti rang...![]()