Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
90minut

#105751 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Logovan wrote: 31/05/2020 22:35 Svi lafo za nastavak, a više od pola lige nije mrdnulo da uradi testove. Uvaljali guzove u fotelje i pametuju. Hoće nastavak 6/7 juna, hoće krajem juna, hoće ovo, hoće ono, a niko da mrdne da uradi testove. Ako nemaš para, reci, nemamo para za testove, hoćemo da ih odradimo, ali kasa nama prazna i vozdra. Vjerovatno ima i onih koji nisu ni počeli trenirati. Evo sutra 1. juni, a ljudi ne treniraju.
A u suštini ljudi koji rade u klubovima su ok i ne kritikuju na ovo samo njihovi navijaci doduše pojedinci ne mogu ih sve strpati u isti koš.
Logovan

#105752 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ricken wrote: 31/05/2020 22:35 Dokazi da nismo, imate li ili nemate?
Gdje piše da jeste? Je l' se neko iz kluba oglasio da ste uradili testove? Da ste uradili ili da ste makar imali namjeru, neko bi rekao.

Ako jeste, onda neka se objavi da ste uradili.

Možda je čitava liga uradila testove. :oops:
Ricken

#105753 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Logovan wrote: 31/05/2020 22:39
Ricken wrote: 31/05/2020 22:35 Dokazi da nismo, imate li ili nemate?
Gdje piše da jeste? Je l' se neko iz kluba oglasio da ste uradili testove? Da ste uradili ili da ste makar imali namjeru, neko bi rekao.

Ako jeste, onda neka se objavi da ste uradili.

Možda je čitava liga uradila testove. :oops:
A ti kao nešto zahtjevaš? :lol: Dostavit ćemo kad bude trebalo i kad se bude tražilo.
LSD

#105754 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Kakvi ba testovi, ne provaljujte se više.
Oni lopovi najavili prekid lige ima 15 dana i sad ce neko bacati pare na nepotrebne testove.
Analiticarr

#105755 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

[/quote]
Charuga wrote: 31/05/2020 22:34
Analiticarr wrote: 31/05/2020 18:53Malo FK malo NK malo VASO MISKIN itd.
Analiticarr wrote: 31/05/2020 19:41Prijedlog FK ili NK Zeljeznicar savezu:
Analiticarr wrote: 31/05/2020 21:42NK Zeljeznicar u prosloj sezoni NIJE IZBORIO nastup u Europi.
Zvanični naziv kluba je FK Željezničar, kao što je i FK Sarajevo zvanični naziv kluba za koji navijaš. Zbog vaših žalbi i prijava (mislim na forumaše), kažnjavaju se svi pogrešno napisani nazivi jer vama (forumašima) to smeta. Nekome smeta ovo NK, nekome ne, isto kao što nekome smeta Torpedo, a nekome ne. Da ne bi mi bezveze sankcionisali na prijave, probaj pisati FK, kako i stoji u punom imenu.

Da te ne bih sada banovao, pošto te je krenulo, probaj bez NK.
Hvala na upozorenju.

Izvinjavam se pravim navijacima Zeljeznicara. Priznajem da nije lijepo sto sam to sebi dozvolio i na taj nacin namjerno provocirao.
Znaci FK Zeljeznicar :thumbup: :bih:

A sta mislis o ovom mom posljednjem postu, kako ti gledas na to?
Analiticarr wrote: 31/05/2020 22:34 Dakle da sumiramo:

FK SARAJEVO PROTIV NASTAVKA:

-Svi igraci i osoblje kluba testirani i rezultati dostavljeni savezu,
-Ambulanta se svakodnevno dezinfikuje,
-Svakodnevno se odrzavaju videokontakti sa CZ, sa ministarstvom zdravstva i sa epidemiolozima,
-Postavljeno 5 prostorija za dezinfekciju.
-Naruceni aparati za bezkontaktno mjerenje temperature,
-Ispred svlacionica postavljene prostirke za dezinfekciju obuce,
-Dostavljen plan finansiranja i ispunjavanja svih propisanih vanrednih pravila koje nalaze CZ i savez,
-Igracima i ostalim uposlenicima isplacene sve plate i ponudjena svaka vrsta pomoci u vezi novonastale situacije,

itd, ali mi smo PROTIV
:-?

FK ZELJEZNICAR ZA NASTAVAK:

-Nisu uradili testove,
-Ambulanta zatvorena
-Nisu obezbjedili niti jednu prostoriju za dezinfekciju,
-Nemaju ni obicni termometar niti vrse bilo kakvu provjeru niti preglede igraca i ostalog osoblja,
-Jedini plan je kako dobiti neku donaciju od saveza zbog vanredne situacije zbog korone,
-Igraci mjesecima ne primaju plate,
-Trener/gazda kluba pobjegao i nedostupan je,

itd, ali oni su ZA nastavak
:lol: :lol: :lol: :lol:
HowForWhom

#105756 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Ja konto s nekima se moze ozbiljno diskutovat, a ono trola.
Charuga
Globalni moderator

#105757 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

I dalje ima nekih nedoumica u pisanju pojedinaca. Amar je na vikendici, ne dolazi, sad je i nedostupan, ali je bio u klubu i zamalo nije došlo do šaketanja.
Šta je tačno od toga? Dolazi li ili ne? Je li dostupan ili ne? Možda se i zabarkadirao, postavio mine okolo, da mu niko ne može doći.

Testovi? Ako nešto nije objavljeno u javnost (portali, štampa, ...) ne znači da nije urađeno.
Max Bunker

#105758 Re: Premijer liga BiH

Post by Max Bunker »

Tomahawk11 wrote: 31/05/2020 16:46
Charuga wrote: 31/05/2020 16:38 https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/15 ... ecaka.html
No, stvari u FK Borac nisu ni blizu idealnih. Klub je prije korona krize upao i u rezultatsku krizu, nakon niza loših rezultata smijenili su trenera, ali su se uspjeli zadržati na mjestu na tabeli koje vodi u kvalifikacije Europa lige. Dakle, prekid prvenstva idealan je scenarij za Zeljkovićeve pulene, koji se nalaze i teškoj materijalnoj situaciji, a klub je u proteklih nekoliko dana bio primoran raskinuti ugovore sa čak 6 igrača, zbog novonastale situacije. Dobro upućeni banjalučki izvori tvrde da Zeljkovića u cijeloj ovoj priči zanimaju samo novci, pa se sve još bolje uklapa u cijelu priču.
Ne kontam kako misle da će ih spasiti prekid PL?
Pa taj izlazak u Evropu, ne vidim kako mogu dalje od prvog pretkola.
To su nikakve pare. Samo da se zamažu oči.
Oni se finansiraju samo i isključivo parama od politike. Kakve pare od Vitaminke i sl.
Ni u Federaciji stanje nije idealno ali evo daj mi ime tri ili dvije velike firme iz RS-a a da nije M:tel...Vitaminka, Nektar i ja treće ne znam.
Od izlaska u Evropu, oni će dobiti tih nekih 200.000,00 eura i udarati se nogom u dupe.
Dugoročno gledajući, Borac će opet pasti na niske grane a dok se to ne desi, sviju će nas jebavati a ne mislim rezultatski na terenu.
90minut

#105759 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Znaci jer da vaši iskreno zele nastavak lige prvi bi dali u medije da su spremni dakle znaci.
emigrazione

#105760 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Analiticarr wrote: 31/05/2020 21:42NK Zeljeznicar u prosloj sezoni NIJE IZBORIO nastup u Europi.
Zvanični naziv kluba je FK Željezničar, kao što je i FK Sarajevo zvanični naziv kluba za koji navijaš. Zbog vaših žalbi i prijava (mislim na forumaše), kažnjavaju se svi pogrešno napisani nazivi jer vama (forumašima) to smeta. Nekome smeta ovo NK, nekome ne, isto kao što nekome smeta Torpedo, a nekome ne. Da ne bi mi bezveze sankcionisali na prijave, probaj pisati FK, kako i stoji u punom imenu.

Ja ne znam zasto vama toliko smeta to NK, pa to vam je historija, obolite kada negdje procitate NK ...ja do sada nisam upoznao navijaca Sarajeva da ima nesto protiv npr. Torpeda
Ricken

#105761 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

90minut wrote: 31/05/2020 22:47 Znaci jer da vaši iskreno zele nastavak lige prvi bi dali u medije da su spremni dakle znaci.
:lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#105762 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

90minut wrote: 31/05/2020 22:47 Znaci jer da vaši iskreno zele nastavak lige prvi bi dali u medije da su spremni dakle znaci.
Odgovor nije tačan.

Doduše, vi imate bolje informacije, povlačim se.
Logovan

#105763 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ricken wrote: 31/05/2020 22:40 A ti kao nešto zahtjevaš? :lol: Dostavit ćemo kad bude trebalo i kad se bude tražilo.
Čuj zahtjevam. Pukneš priču da se dokaže da niste uradili testove, a ja ti napišem da dokažeš da jeste i onda mi odgovoriš da ja nešto zahtjevam. :facepalm: Ako ste ih uradili, a niste ih dostavili do početka juna, onda ne znam šta čekate. Vanzemaljce da se spuste da vam kažu da ih dostavite?

Čuj kad bude trebalo i kada se bude tražilo? :? A šta misliš kada će trebati? U julu? Augustu?
Charuga
Globalni moderator

#105764 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

emigrazione wrote: 31/05/2020 22:48

Ja ne znam zasto vama toliko smeta to NK, pa to vam je historija, obolite kada negdje procitate NK ...ja do sada nisam upoznao navijaca Sarajeva da ima nesto protiv npr. Torpeda
Ja znam da ti znaš čitati, i da se sa tobom može normalno komunicirati. Pročitaj boldirano još jednom, pa ćeš znati zašto sam to napisao. Ako ti nisi upoznao ni jednog kojem smeta Torpedo, ne mora značiti da ih nema. Prijave dolaze nama, i ja znam da i na forumu ima takvih.

Nebitno, nisam postavio da se raspravljam, napisao sam kako je i da se to poštuje.
90minut

#105765 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Šta je tacan odgovor 5 klubova dalo saopštenje da su spremni 2 tim lige nije šta ne vidim ovdje?

A tek vidim ovo za Torpedo u cemu je fol s tim i NK?
Zašto bi se stidio da mi neko klub naziva Torpedo historija je historija.

I ja sam napisao da sam negdje procitao da je Amar na vikendici i napisao sam da ne govorim to kao fakt u istoj recenici.

Baš vas nervoza spucala prava.
emigrazione

#105766 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Jebiga evo ne smije se to pominjati, zale se LSD i onaj strucnjak iz Australije
Ricken

#105767 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Logovan wrote: 31/05/2020 22:49
Ricken wrote: 31/05/2020 22:40 A ti kao nešto zahtjevaš? :lol: Dostavit ćemo kad bude trebalo i kad se bude tražilo.
Čuj zahtjevam. Pukneš priču da se dokaže da niste uradili testove, a ja ti napišem da dokažeš da jeste i onda mi odgovoriš da ja nešto zahtjevam. :facepalm: Ako ste ih uradili, a niste ih dostavili do početka juna, onda ne znam šta čekate. Vanzemaljce da se spuste da vam kažu da ih dostavite?

Čuj kad bude trebalo i kada se bude tražilo? :? A šta misliš kada će trebati? U julu? Augustu?
Ajd se skoncentriši. Puknete priču da se nismo testirali. Ok, kad već tvrdite tako, molimo za dokaze. Čisto da znamo je li pričate na bazi argumenata ili je u pitanju propaganda. Je li ima dokaza ili je sve pretpostavka, na bazi činjenice da nismo izvršili objavu u medijima, što niko od nas nije ni tražio.
Analiticarr

#105768 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

Charuga wrote: 31/05/2020 22:46 I dalje ima nekih nedoumica u pisanju pojedinaca. Amar je na vikendici, ne dolazi, sad je i nedostupan, ali je bio u klubu i zamalo nije došlo do šaketanja.
Šta je tačno od toga? Dolazi li ili ne? Je li dostupan ili ne? Možda se i zabarkadirao, postavio mine okolo, da mu niko ne može doći.

Testovi? Ako nešto nije objavljeno u javnost (portali, štampa, ...) ne znači da nije urađeno.
Amar je pobjegao jer igraci traze SVOJ NOVAC!
Ne javlja se nikom od nas ali se javlja ************************* Brate kako bih volio da se sezona nastavi pa da mu se osvetimo na terenu
Namjerno sam stavio zvijezdice da se ne vidi ime i zanimanje onog o kome se radi u ovoj poruci.

Testovi u FK Zeljeznicar nisu uradjeni niti je savezu dostavljen bilo kakav plan rada ili testiranja u novonastaloj situaciji. ;-)
90minut

#105769 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Pa mediji su sigurno kontaktirali ove iz Zelje i ovi nisu dali potvrdu šta je tu teško shvatiti?
Charuga
Globalni moderator

#105770 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Kakva nervoza, normalno pišem, šta ti je ... 8-)

Je li se pisalo sve vrijeme da je na vikendici. Jeste, i to je tačno. Jesi li pročitao neki dan post u kojem piše da je Amar bio na Grbavici, i da se zamalo nije pošaketao sa igračem? I poslije toga analitičar napiše da je i nedostupan.
Lijepo pitam, je li na vikendici, ili dolazi? Je li nedostupan ili nije?

Objasnio sam i za NK, i za Torpedo, i za ostale nazive. Nije do nas moderatora nego do vas forumaša. Ne svih naravno. Konstantne prijave na te nazive dovele su do toga da se ne dozvoljava da se tako piše. Eto, vrlo jednostavno.

Za testove rekoh da ja imam drugačiju informaciju. To sam govorio i za Amara, ali đaba. Zato kažem povlačim se, samo vi nastavite ... :thumbup:
Ricken

#105771 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

90minut wrote: 31/05/2020 22:56 Pa mediji su sigurno kontaktirali ove iz Zelje i ovi nisu dali potvrdu šta je tu teško shvatiti?
Shvatam jedino da pretpostavljate. Pretpostavke su majke zajeba.
Sa_u_srcu

#105772 Re: Premijer liga BiH

Post by Sa_u_srcu »

Opet si prvak cest 1946
north

#105773 Re: Premijer liga BiH

Post by north »

Joj Analiticara..briljira :mrgreen: ...neka momcino ohani malo i nasu femu si smarao sa Husrefom i upravom, sad ovdje nepovezano pises :-) ...nadam se da nisi toliko neozbiljan da si ovu poruku oko igraca Zelje i Amara sam srocio :mrgreen: :mrgreen:
Last edited by north on 31/05/2020 23:02, edited 1 time in total.
90minut

#105774 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Charuga wrote: 31/05/2020 22:58 Kakva nervoza, normalno pišem, šta ti je ... 8-)

Je li se pisalo sve vrijeme da je na vikendici. Jeste, i to je tačno. Jesi li pročitao neki dan post u kojem piše da je Amar bio na Grbavici, i da se zamalo nije pošaketao sa igračem? I poslije toga analitičar napiše da je i nedostupan.
Lijepo pitam, je li na vikendici, ili dolazi? Je li nedostupan ili nije?

Objasnio sam i za NK, i za Torpedo, i za ostale nazive. Nije do nas moderatora nego do vas forumaša. Ne svih naravno. Konstantne prijave na te nazive dovele su do toga da se ne dozvoljava da se tako piše. Eto, vrlo jednostavno.

Za testove rekoh da ja imam drugačiju informaciju. To sam govorio i za Amara, ali đaba. Zato kažem povlačim se, samo vi nastavite ... :thumbup:
Brate bukvalno te poštujem jer si regularan bio uvijek, al' ovo ne mogu da svarim nikako historija je historija zato pišem da vas je nervoza uhvatila ako ste se za to uhvatili..

Zar stvarno mozes uvaziti primjedbe par forumaša na tu temu konkretno NK historija je historija bez obzira što ovaj " moj " misli da je to neka provokacija baš kao i Torpedo cak mi je uvijek odlicno zvucalo to ime..

Nemoj biti ko ovi iz SDA koji prihvataju historiju dolaskom osmanlija na ove prostore razocaraces me zbog svega ostalog gdje si više nego regularan. :D

Za testove si u pravu trebao si mi ranije napisati, baš kao i za Amara jer ponavljam negdje sam procitao nit sam cuo svojim ušima nit planiram vjerovati nekom s interneta pa reko da vidim da li se potvrdilo to da je na vikendici.
Last edited by 90minut on 31/05/2020 23:03, edited 1 time in total.
Ricken

#105775 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Analiticarr wrote: 31/05/2020 22:56
Charuga wrote: 31/05/2020 22:46 I dalje ima nekih nedoumica u pisanju pojedinaca. Amar je na vikendici, ne dolazi, sad je i nedostupan, ali je bio u klubu i zamalo nije došlo do šaketanja.

Amar je pobjegao jer igraci traze SVOJ NOVAC!
Ne javlja se nikom od nas ali se javlja ************************* Brate kako bih volio da se sezona nastavi pa da mu se osvetimo na terenu
Namjerno sam stavio zvijezdice da se ne vidi ime i zanimanje onog o kome se radi u ovoj poruci.

Testovi u FK Zeljeznicar nisu uradjeni niti je savezu dostavljen bilo kakav plan rada ili testiranja u novonastaloj situaciji. ;-)
Pa kako onda danas neki produžiše ugovore :lol: :lol: :lol:

Biće čak lijepo dovesti neke vaše igrače na ljeto, za klupe, čisto malo da vas zezamo.
Locked