Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#105726 Re: Premijer liga BiH

Post by Slo Burner »

Ne kontam kako mozes biti ljubitelj fudbala a uz to za prekid. Jebe mi se za polzaj na tabeli, hocu da gledam fudbal. Zeljo bi imao vise sansi da ne osvoji titulu, nego da je osvoji realno.
Odluku je donjeo Banjalucki Arkan, frajer voli sa ga zovu tako, potvrdice je uhljupi i beskičmenjaci zbog sitnih licnih interesa.
Zamislite na sta ce liciti savez kad ga Dodin nali uzme pod svoje, samo zamislite
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#105727 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

A sta, nije valjda da vam sad @Analiticarr ne valja?!

:D
Analiticarr

#105728 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

Ricken wrote: 31/05/2020 21:51

Ti se baš odlučio provaljivati.
Tvoja (PLAVA) logika: NK Zeljeznicar je izborio Europu ali nije je igrao. Samo jos dodaj(te) da vas UEFA mrzi :lol:

Ili ovako:

-SAVEZ: Da li ste za proglasenje trenutne tabele konacnom? Sarajevo sampion, ucesnici u EL Zeljeznicar, Zrinjski Borac,
-Vi: NE!!! Ne moze Sarajevo biti sampion, mi smo ih 2x pobijedili! Proglasite ovu sezonu nevazecom!
-SAVEZ: Dobro, znaci ova sezona se ponistava sto znaci da ce nas u Europi predstavljati proslogodisnji ucesnici.
-Vi: NE!!! Ne mozete tako. Mi smo drugi na tabeli i prema tome zasluzili smo da igramo Evropske utakmice!!!
-SAVEZ: Ali ta tabela je nevazeca i ona se ponistava. To ste nam upravo vi predlozili.
-Vi: Ali mi smo lani bili na pozicji koja vodi u Europu.
-SAVEZ: Niste izborili ucesce u Europi jer niste ispunjavali obaveze prema vasim uposlenicima. To u prevodu znaci da ste to mjesto izborili na nepravilan i nedozvoljen nacin. Bili smo blagi prema vama i nismo vam zbog toga oduzeli bodove na startu ove sezone. Budite nam zahvalni zbog toga.
Dakle, za koju ste opciju?
-Vi: Izvinite moracemo kontaktirati naseg gazdu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#105729 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Jel realno ovo :lol:
animus

#105730 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

sime_cipol wrote: 31/05/2020 22:14 Jel realno ovo :lol:
Kakav Kiklop :lol:
Ne vrijedjaj. Mogao bi u Banovice.
Sta je slagao covjek?
LSD

#105731 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Brat sam sa sobom vodi dijaloge, a ovi ga hajcaju sa lajkovima :lol: :lol:

Gledaj Animusa šta mu radi :lol:
90minut

#105732 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Slo Burner wrote: 31/05/2020 22:10 Ne kontam kako mozes biti ljubitelj fudbala a uz to za prekid. Jebe mi se za polzaj na tabeli, hocu da gledam fudbal. Zeljo bi imao vise sansi da ne osvoji titulu, nego da je osvoji realno.
Odluku je donjeo Banjalucki Arkan, frajer voli sa ga zovu tako, potvrdice je uhljupi i beskičmenjaci zbog sitnih licnih interesa.
Zamislite na sta ce liciti savez kad ga Dodin nali uzme pod svoje, samo zamislite
Vidiš ti skeptican prema svojima kao i ja vamo...

Na stranu što ste nas išamarali 2 derbija u nizu još smo mi cijelu sezonu nekako na jedvite jade dobijali nismo ni trebali na kraju na polusezoni završiti na prvom mjestu nekako završili..

Pa i sad što smo na prvom sve mi je to klimavo da se razumijemo vec smo u junu i po meni zbog svega ostaloga treba prekinuti.

A da se razumijemo bukvalno smo mi jedini uz još 4 tima koji su odradili sve potrebno da krenu trenirati i spremati se za nastavk Zeljeznicar koji je drugi nije ni to uradio tako da ono prekini i cao svakako nece biti navijaca na tribinama.
sime_cipol

#105733 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

animus wrote: 31/05/2020 22:15
sime_cipol wrote: 31/05/2020 22:14 Jel realno ovo :lol:
Kakav Kiklop :lol:
Ne vrijedjaj. Mogao bi u Banovice.
Sta je slagao covjek?
Nemoj mi prepravljati postove, za to se dobija ban ;-)
HowForWhom

#105734 Re: Premijer liga BiH

Post by HowForWhom »

Ricken wrote: 31/05/2020 22:07
Pitar_na_motoru wrote: 31/05/2020 22:02 Cuj oni cvrsto stoje na tome, a testirali se nisu.
Uz to im navijaci ZVANICNO nisu za nastavak.
Postoji li neki dokaz, dokument koji potvrđuje ove navode da nismo tetsirani?
Pa jeste li se testirali ili niste?
Imate li igdje zvanicno objavljeno da jeste?
Imate li igdje demant na sve natpise da vi niste testirani nego samo nekolicina klubova?

Mislim zvanicno kao sto su vasi navijaci zvanicno rekli da nisu za nastavak?
Pitar sa Kariba

#105735 Re: Premijer liga BiH

Slo Burner wrote: 31/05/2020 22:10 Ne kontam kako mozes biti ljubitelj fudbala a uz to za prekid. Jebe mi se za polzaj na tabeli, hocu da gledam fudbal. Zeljo bi imao vise sansi da ne osvoji titulu, nego da je osvoji realno.
Pa isti ce biti. Ko koga prevari, naravno na stetu FK Sarajeva. :mrgreen:
Isto sam ja ovo pisao kad je savez odlucio da ulozi u Grbavicu a ne u Kosevo jer im je u interesu bilo da kao nesto rade za repku sa 2M€ i da opet nemamo nacionalni stadion nego da uloze 10 i da se to zavrsi za sva vremena. A sad kao kmecite sto ne pomazu klubovima.
AIi ste onda sutjeli i aplaudirali upravo ovim u savezu....
Last edited by Pitar sa Kariba on 31/05/2020 22:21, edited 1 time in total.
Ricken

#105736 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Analiticarr wrote: 31/05/2020 22:11

Tvoja (PLAVA) logika: NK Zeljeznicar je izborio Europu ali nije je igrao. Samo jos dodaj(te) da vas UEFA mrzi :lol:

Ili ovako:

-SAVEZ: Da li ste za proglasenje trenutne tabele konacnom? Sarajevo sampion, ucesnici u EL Zeljeznicar, Zrinjski Borac,
-Vi: NE!!! Ne moze Sarajevo biti sampion, mi smo ih 2x pobijedili! Proglasite ovu sezonu nevazecom!
-SAVEZ: Dobro, znaci ova sezona se ponistava sto znaci da ce nas u Europi predstavljati proslogodisnji ucesnici.
-Vi: NE!!! Ne mozete tako. Mi smo drugi na tabeli i prema tome zasluzili smo da igramo Evropske utakmice!!!
-SAVEZ: Ali ta tabela je nevazeca i ona se ponistava. To ste nam upravo vi predlozili.
-SAVEZ: Niste izborili ucesce u Europi jer niste ispunjavali obaveze prema vasim uposlenicima. To u prevodu znaci da ste to mjesto izborili na nepravilan i nedozvoljen nacin. Bili smo blagi prema vama i nismo vam zbog toga oduzeli bodove na startu ove sezone. Budite nam zahvalni zbog toga.

Simpatičan neki dečko koji nema više od tlinaest godina. U slučaju poništenja lige, učesnici u Europi se određuje prema plasmanu u prethodnoj sezoni. Nama taj plasman koj vodi u Europu nije oduzet, što možeš provjeriti na stranicama NSBiH, gdje je objavljena službena tabela sezone 2018/2019.

Licenca za igranje u Europi se izdaje posebno za svaku godinu, tako da za sezonu koja dolazi imamo licencu, i plasman koji omogućava takmičenje.
Malo si se zajebo.
S obzirom da ti je nacrtano, nema potrebe dalje da repliciram. Od sad uživamo u farbama :D
Ricken

#105737 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

Pitar_na_motoru wrote: 31/05/2020 22:17
Ricken wrote: 31/05/2020 22:07
Pitar_na_motoru wrote: 31/05/2020 22:02 Cuj oni cvrsto stoje na tome, a testirali se nisu.
Uz to im navijaci ZVANICNO nisu za nastavak.
Postoji li neki dokaz, dokument koji potvrđuje ove navode da nismo tetsirani?
Pa jeste li se testirali ili niste?
Imate li igdje zvanicno objavljeno da jeste?
Imate li igdje demant na sve natpise da vi niste testirani nego samo nekolicina klubova?

Mislim zvanicno kao sto su vasi navijaci zvanicno rekli da nisu za nastavak?
Ti tvrdiš da nismo, daj dokaz da nismo. Neki dokument na osnovu kojeg je to činjenica. Ja ne tvrdim ništa, pitam tebe za dokaz.
animus

#105738 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Bankovni racun 0.00 KM.
Kakvi ba testovi. Ne treba ti veci dokaz od toga.
Da ste uradili testove bilo bi negdje objavljeno. Niko vas nije spomenuo kad se pricalo o testiranju.
Ricken

#105739 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

animus wrote: 31/05/2020 22:23 Bankovni racun 0.00 KM.
Da ste uradili testove bilo bi negdje objavljeno. Niko vas nije spomenuo kad se pricalo o testiranju.
Pa ja znam da jesmo i to prije vas. Ali me znaima da li vi imate neki dokaz za tvrdnje osim pretpostavke.
sime_cipol

#105740 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

Udario analiticar po bojama, sve dok se ne istope :lol:
90minut

#105741 Re: Premijer liga BiH

Post by 90minut »

Ricken wrote: 31/05/2020 22:25
animus wrote: 31/05/2020 22:23 Bankovni racun 0.00 KM.
Pa ja znam da jesmo i to prije vas. Ali me znaima da li vi imate neki dokaz za tvrdnje osim pretpostavke.
Zašto trolaš?
Pitar sa Kariba

#105742 Re: Premijer liga BiH

Ricken wrote: 31/05/2020 22:25 Pa ja znam da jesmo i to prije vas. Ali me znaima da li vi imate neki dokaz za tvrdnje osim pretpostavke.
Level: Pro

:lol:
LSD

#105743 Re: Premijer liga BiH

Post by LSD »

Za koji k raditi neke testove, kad je svima jasno da je ova sezona odavno završena. Politički.
mosa rajvosa

#105744 Re: Premijer liga BiH

Post by mosa rajvosa »

Analiticarr wrote: 31/05/2020 22:11

Ili ovako:

:lol: :lol: :lol:
animus

#105745 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Logika je da se javno objavi ako se urade testovi. Moze se to i tajno uraditi ali nema poentu. Niko od medija nije objavio da jeste a rado bi da stvarno jeste. Mediji oskudijevaju u pogledu sportskih informacija pa pisu i gluposti. To nebi proslo neopazeno.
ultima_palabra

#105746 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Mozete li naci ijedan primjer gdje se plasman u Evropu ostvarivao na osnovu proslogodisnje tabele?
Charuga
Globalni moderator

#105747 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Analiticarr wrote: 31/05/2020 18:53Malo FK malo NK malo VASO MISKIN itd.
Analiticarr wrote: 31/05/2020 19:41Prijedlog FK ili NK Zeljeznicar savezu:
Analiticarr wrote: 31/05/2020 21:42NK Zeljeznicar u prosloj sezoni NIJE IZBORIO nastup u Europi.
Zvanični naziv kluba je FK Željezničar, kao što je i FK Sarajevo zvanični naziv kluba za koji navijaš. Zbog vaših žalbi i prijava (mislim na forumaše), kažnjavaju se svi pogrešno napisani nazivi jer vama (forumašima) to smeta. Nekome smeta ovo NK, nekome ne, isto kao što nekome smeta Torpedo, a nekome ne. Da ne bi mi bezveze sankcionisali na prijave, probaj pisati FK, kako i stoji u punom imenu.

Da te ne bih sada banovao, pošto te je krenulo, probaj bez NK.
Analiticarr

#105748 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

Dakle da sumiramo:

FK SARAJEVO PROTIV NASTAVKA:

-Svi igraci i osoblje kluba testirani i rezultati dostavljeni savezu,
-Ambulanta se svakodnevno dezinfikuje,
-Svakodnevno se odrzavaju videokontakti sa CZ, sa ministarstvom zdravstva i sa epidemiolozima,
-Postavljeno 5 prostorija za dezinfekciju.
-Naruceni aparati za bezkontaktno mjerenje temperature,
-Ispred svlacionica postavljene prostirke za dezinfekciju obuce,
-Dostavljen plan finansiranja i ispunjavanja svih propisanih vanrednih pravila koje nalaze CZ i savez,
-Igracima i ostalim uposlenicima isplacene sve plate i ponudjena svaka vrsta pomoci u vezi novonastale situacije,

itd, ali mi smo PROTIV
:-?

FK ZELJEZNICAR ZA NASTAVAK:

-Nisu uradili testove,
-Ambulanta zatvorena
-Nisu obezbjedili niti jednu prostoriju za dezinfekciju,
-Nemaju ni obicni termometar niti vrse bilo kakvu provjeru niti preglede igraca i ostalog osoblja,
-Jedini plan je kako dobiti neku donaciju od saveza zbog vanredne situacije zbog korone,
-Igraci mjesecima ne primaju plate,
-Trener/gazda kluba pobjegao i nedostupan je,

itd, ali oni su ZA nastavak
:lol: :lol: :lol: :lol:
Logovan

#105749 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Svi lafo za nastavak, a više od pola lige nije mrdnulo da uradi testove. Uvaljali guzove u fotelje i pametuju. Hoće nastavak 6/7 juna, hoće krajem juna, hoće ovo, hoće ono, a niko da mrdne da uradi testove. Ako nemaš para, reci, nemamo para za testove, hoćemo da ih odradimo, ali kasa nama prazna i vozdra. Vjerovatno ima i onih koji nisu ni počeli trenirati. Evo sutra 1. juni, a ljudi ne treniraju.
Ricken

#105750 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

animus wrote: 31/05/2020 22:31 Logika je da se javno objavi ako se urade testovi. Moze se to i tajno uraditi ali nema poentu. Niko od medija nije objavio da jeste a rado bi da stvarno jeste. Mediji oskudijevaju u pogledu sportskih informacija pa pisu i gluposti. To nebi proslo neopazeno.
Dokazi da nismo, imate li ili nemate?
Locked