što se tiče ovog slučaja, apsolutno....
nego, kad sjedneš sa Dinom da kahvenišeš, reci mu da ove poruke što piše po Facebooku (ovo što je Klix prenio) i nisu mu baš najpametnije.......mislim, znaš i ti to, reci mu, jebo ga život.....
što se tiče ovog slučaja, apsolutno....
Znas li da su u narudžbi naveli 100 za intenzivnu i 200 za vozila. Ili obratno ne sjećam se sada. Znaci da nam je i ovo potrebno bilo. Sada ih imamo 140. Jeste da su skupo placeni ali tako je kako je. Ako je neko kriv neka odgovara. Ja mislim da nije. Neka sada kupe ove Dragerove kad imaju vremena. Trebat ce nam skoro sigurno. Samo sada vise niko nema muda da ista kupi.
"To je istina. Smjena bi se trebala desiti u toku iduće sedmice. Razlog za smjenu gospođe Jurišić su jednostavni, a to su krivične prijave koje su napisane, pa čak i naplaćene.
Malo je to druže, da se udari koordinirano samo na sve adrese u KS treba nas jedno brat bratu minimalno 200.000, da im se ne da mogućnost bježanja a moraš računati i da će biti određenog otpora jer nije ni njih malo a bezbeli će organi reda i mira biti na njihovoj strani.
Nema šta se u ovoj zemlji nije kralo, znam referente koji imaju vile, znam obične službenike u ovim JP cestama jal Federacije jal kurca palca koji su uzimali ogromne pare, znam da se možeš zaposliti tek onda kada se zaposli i komšinica od tetke glavnog iz SDA ili HDZ-a ili onog ko je na vlasti i od svih tih slučajeva......ne moraš ih svijećom tražiti... vi se uhvatitete da podržavate montirani politički proces i to od strane onih koji sigurno ne žele dobro ovoj zemlji i još pride slučaj u kojem je čak i upitno je li bilo kriminala.......
Znam da su trebali kupiti registratoreanimus wrote: ↑31/05/2020 20:54Znas li da su u narudžbi naveli 100 za intenzivnu i 200 za vozila. Ili obratno ne sjećam se sada. Znaci da nam je i ovo potrebno bilo. Sada ih imamo 140. Jeste da su skupo placeni ali tako je kako je. Ako je neko kriv neka odgovara. Ja mislim da nije. Neka sada kupe ove Dragerove kad imaju vremena. Trebat ce nam skoro sigurno. Samo sada vise niko nema muda da ista kupi.
Jesteli vi gospodine prebolovali koronu.Zijo77 wrote: ↑31/05/2020 18:42 Znam da su mnogima iznevjerena očekivanja zbog puštanja na slobodu Novalića, Solaka i Hodžića. Ali, vjerujte mi da sam to znao čim sam čuo kako je nestao Novalićev mobitel dan prije privodjenja. Ovdje se, kao što sam i ranije rekao radi o bahatosti nevidjeno bahate Sebije Izetbegović koja je sve i zakuhala! Bakir joj je vjerovatno provukao kroz uši da ga je Fikretov punac zamolio da omogući malom da se dokaže (naravno i da malo zaradi)! Sebija je naredila Fadilu, pa se kao kurva ušutila znajući da će Bakir i stranka izvući svu trojicu. Poslije je nastao bal javašluka, neznanja i nekompetentnosti! Smijurija koja je završila tragičnim gubitkom 10.500.000 KM, a to znači da je svima od male bebe do starog dede u Federaciji BiH ukradeno po 5KM iz džepa!
Ne uzbuđujte se previše! SDA je dobila šamarčinu. Čak i njeni simpatizeri i botovi znaju i vide. Nisu oni glupi! Sve su to uposlenici državnih firmi, agencija i ustanova koji se boje promjene vlasti! Treba ih razumjeti. Ima i onih koji bi glasali za SDA čak i da ih ostavi bez gaća na guzici jer misle da SDA brani narod i BiH. Treba ih razumjeti, nije im neka pamet. I na kraju, moram reći da SDA odgovara onim Bošnjacima koji su došli u gradove sa sela ili provincije. Oni su glupo i bespotrebno vrijedjani od onih glupana koji misle da im rodjenje u Sarajevu garantuje sve, od zaposlenja do vrijedjanja onih koji su došli u Sarajevo! Taj raskol izmedju tzv. fine gradske raje i novih sugradjana koristi SDA.
I ti nasjeo na pricu da cemo propasti bez Fadila. I jos ocekujes od mene da zalim covjeka jer mu je napakovao vjerni koalicioni partner s kojim je izgradio sistem koji si opisao.palermo wrote: ↑31/05/2020 21:02Nema šta se u ovoj zemlji nije kralo, znam referente koji imaju vile, znam obične službenike u ovim JP cestama jal Federacije jal kurca palca koji su uzimali ogromne pare, znam da se možeš zaposliti tek onda kada se zaposli i komšinica od tetke glavnog iz SDA ili HDZ-a ili onog ko je na vlasti i od svih tih slučajeva......ne moraš ih svijećom tražiti... vi se uhvatitete da podržavate montirani politički proces i to od strane onih koji sigurno ne žele dobro ovoj zemlji i još pride slučaj u kojem je čak i upitno je li bilo kriminala.......
ma daj......mislim, ne smeta meni da me se ovdje proglašava i SDA botom ili kako već.....ali neshvatljivo mi je da se namjerno zatvaraju oči pred nečim, i to pametni ljudi to rade....
ma ok......kao što rekoh, nada zadnja umire, možda stvarno tužilaštvo uspije....statixx wrote: ↑31/05/2020 21:13I ti nasjeo na pricu da cemo propasti bez Fadila. I jos ocekujes od mene da zalim covjeka jer mu je napakovao vjerni koalicioni partner s kojim je izgradio sistem koji si opisao.palermo wrote: ↑31/05/2020 21:02Nema šta se u ovoj zemlji nije kralo, znam referente koji imaju vile, znam obične službenike u ovim JP cestama jal Federacije jal kurca palca koji su uzimali ogromne pare, znam da se možeš zaposliti tek onda kada se zaposli i komšinica od tetke glavnog iz SDA ili HDZ-a ili onog ko je na vlasti i od svih tih slučajeva......ne moraš ih svijećom tražiti... vi se uhvatitete da podržavate montirani politički proces i to od strane onih koji sigurno ne žele dobro ovoj zemlji i još pride slučaj u kojem je čak i upitno je li bilo kriminala.......
ma daj......mislim, ne smeta meni da me se ovdje proglašava i SDA botom ili kako već.....ali neshvatljivo mi je da se namjerno zatvaraju oči pred nečim, i to pametni ljudi to rade....
Jeste 10.5 miliona je mala maca naspram 4.2 miliona.invincible1921 wrote: ↑31/05/2020 20:26 Eh eo prilike SIPI i svima da se popisaju po ovoj recenici "napad na Bosnjake"...jer ako ne uhapse nikoga za Pokretnu bolnicu prema kojoj su i ovi respiratori mala maca,onda ce samo sat vjetar u ledja SDA
Ona bolnica ako je i cetvrtinu onoga kolko su platili yebi me...uostalom ovi respiratori hajde mogu se i koristit nekad mogu se i.ovi nasi vadit da su u neznanju uradili. Bolnica prvo nije ni trebala, kao drugo nije koristena i kao trece NECE NIKADA NI BITI...Kamper wrote: ↑31/05/2020 21:42Jeste 10.5 miliona je mala maca naspram 4.2 miliona.invincible1921 wrote: ↑31/05/2020 20:26 Eh eo prilike SIPI i svima da se popisaju po ovoj recenici "napad na Bosnjake"...jer ako ne uhapse nikoga za Pokretnu bolnicu prema kojoj su i ovi respiratori mala maca,onda ce samo sat vjetar u ledja SDA
Zavisi koliki su stvarni troskovi tj. koliko su stvarno Kinezi trazili, a koliko dobavljac za bolnicu.Kamper wrote: ↑31/05/2020 21:42Jeste 10.5 miliona je mala maca naspram 4.2 miliona.invincible1921 wrote: ↑31/05/2020 20:26 Eh eo prilike SIPI i svima da se popisaju po ovoj recenici "napad na Bosnjake"...jer ako ne uhapse nikoga za Pokretnu bolnicu prema kojoj su i ovi respiratori mala maca,onda ce samo sat vjetar u ledja SDA
U ovo alucaju ako ostane samo na respiratorima bez istraga oko drugih stvari, SDA ce izvuc vise koristi nego stetepinkman wrote: ↑31/05/2020 21:56Zavisi koliki su stvarni troskovi tj. koliko su stvarno Kinezi trazili, a koliko dobavljac za bolnicu.Kamper wrote: ↑31/05/2020 21:42Jeste 10.5 miliona je mala maca naspram 4.2 miliona.invincible1921 wrote: ↑31/05/2020 20:26 Eh eo prilike SIPI i svima da se popisaju po ovoj recenici "napad na Bosnjake"...jer ako ne uhapse nikoga za Pokretnu bolnicu prema kojoj su i ovi respiratori mala maca,onda ce samo sat vjetar u ledja SDA
Uigrane razmjene pasova su forumasi najavili jos prije par mjeseci. Ovi njih kao tuze, oni se kao brane i nevino su progonjeni. Ovi kao ne daju izbore, a ovi su kao za izbore. A svi zajedno jedni drugima pokusavaju podici rejting i ocuvati pozicije. Situacija nikad ozbiljnija, zabrinutost na maksimumu, prelama se sudbina Bosne, dusmani nikad jaci i tako blize i tako dalje.invincible1921 wrote: ↑31/05/2020 21:58 U ovo alucaju ako ostane samo na respiratorima bez istraga oko drugih stvari, SDA ce izvuc vise koristi nego stete