Moraš shvatiti da se bespotrebno nerviraš. Za prosječnog HDZ-ovca, ti ćeš uvjek biti taliban sklon takijanju i dio vjerske islamizirane skupine, koja autohtonom stanovništvu od Turaka pa sve do danas ugrožava opstanak.Point. wrote: ↑30/05/2020 09:12Budi dosljedan barem jednom u životu. Ako te sekiraju respiratori i 10 miliona bezveze potrošenih na to, zar te ne bi trebao sekirati i dug matice Hrvatske za Buško jezero koji je veći od cijene respiratora a da ne govorim o porezu koje je hrvatska kladioničarska mafija dužna državi o kojoj lafo brineš.
Zašto si selektivan u cijeloj svojoj brizi?
Da se ne lažemo, da su u aferu respiratora u glavnim ulogama Dragan, Jozo i Krešimir, ti bi našao način (vjerovatno kroz neki link dnevnik.ba) da opravdaš to.
Mozes biti doktor znanosti, nuklearni fizičar i ateista mišljenje neće promjeniti. Mozes im dati svu vlast, ministarstva i u FBIH i u BiH na nivou države opet će biti malo. Njih iritira postojanje vjerske islamizirane skupine koju oni ne smatraju, ne sebi ravnom, nego koja nema prava opstati i živjeti na evropskom kontinentu nikako.
Pokušaj shvatiti..
P.S pogledaj samo kako mi se booooot HDZ obraća. SErafina i riječima da nisam nepismena. A ja u EU univerzitetskom gradu imam završeno više sa 30 godine, nego sto će on ikad dobaciti i završiti u Travniku i Busovača.
Omalovazavanje. Blago rečeno.
I ono baustelci kad pišu i sirotinja sa tromedje čeka HR gazde... sve je to prateća mržnje.