vrijeđamsumirprimus wrote: ↑29/05/2020 13:52 malo sam ga i iznerviro, obicno iskulira sad malo i vrijedja ad eminem![]()
ako sam, pardoniram..iako ne vidim gdje...
vrijeđamsumirprimus wrote: ↑29/05/2020 13:52 malo sam ga i iznerviro, obicno iskulira sad malo i vrijedja ad eminem![]()
Ali pazi mu price, sve je ovo zavjera Beograda i Zagreba u stilu Duska Zgonjaninajoint union wrote: ↑29/05/2020 13:50Stani ba, ujedinjena SNSD_HDZ nagovorile Solaka da kupuje neispravne respiratore preko, pazi sad, proizvodjaca malina, za 10.5 Miliona KM? Pa ga nagovorilo da kesira svih 10.5 M, da ne ostavi barem PDV i profit (cca 20%) kao zadrzano placanje i to sve bez ikakve garancije? I na kraju nagovorio Fadila da sve ovo aminuje? Ebemliga, to su jedino mogli nekim parapsiholoskim mocima da uticu na njih, sihre da im bace ili sl, ne vidim kako su im to mogli drugacije "napakovati"? Ili mislis da ovo ne bi trebalo ni procesuirati?palermo wrote: ↑29/05/2020 13:36Iako ti nisi za ozbiljna odgovora niti za priče (što nije loše uopšte, samo konstatujem) ja ću ti ozbiljno odgovoriti.sumirprimus wrote: ↑29/05/2020 13:21 imal gdje druga palerma, idel im ovo palermo?sta velis jesu li te definitivno dobili?![]()
Uopšte nemam sumnje da se ovdje radi o dobro planiranoj akciji SNSD_HDZ-ovskih krugova (ili tačnije rečeno, ujedinjene srpsko-hrvatske politike što uključuje i Beograd i Zagreb) sa ciljem elimiranja ili znatnog smanjivanja bošnjačkog uticaja u Bosni i Hercegovini. Ovo po svemu podsjeća na sisteme rada Duška Zgonjanina u predratno vrijeme, obrasci su zapravo potpuno isti.I ciljevi su isti
Da li će mene SDA potpuno pridobiti zavisi od njihovog konkretnog odgovora . Možda će me SDP ili četvorka iznenaditi i odlučiti da izađe iz sarajevske vale i počne da se zaista bavi politikom pa me oni pridobiju. Vidjet ćemo.
Ne očekujem ozbiljan odgovor, pa se ne moraš zahmetiti....al kako hoćeš
Ahaa.... Ne znam sta ce aBned...
Ako je to sve istina, ko im je to dopustio? Ti, ja, opozicija...? Ili mozda, samo mozda, SDA sa svojim lopovskim kadrom?palermo wrote: ↑29/05/2020 13:36Iako ti nisi za ozbiljna odgovora niti za priče (što nije loše uopšte, samo konstatujem) ja ću ti ozbiljno odgovoriti.sumirprimus wrote: ↑29/05/2020 13:21 imal gdje druga palerma, idel im ovo palermo?sta velis jesu li te definitivno dobili?![]()
Uopšte nemam sumnje da se ovdje radi o dobro planiranoj akciji SNSD_HDZ-ovskih krugova (ili tačnije rečeno, ujedinjene srpsko-hrvatske politike što uključuje i Beograd i Zagreb) sa ciljem elimiranja ili znatnog smanjivanja bošnjačkog uticaja u Bosni i Hercegovini. Ovo po svemu podsjeća na sisteme rada Duška Zgonjanina u predratno vrijeme, obrasci su zapravo potpuno isti.I ciljevi su isti
Da li će mene SDA potpuno pridobiti zavisi od njihovog konkretnog odgovora . Možda će me SDP ili četvorka iznenaditi i odlučiti da izađe iz sarajevske vale i počne da se zaista bavi politikom pa me oni pridobiju. Vidjet ćemo.
Ne očekujem ozbiljan odgovor, pa se ne moraš zahmetiti....al kako hoćeš
eeee pa nista otvoreno da prizna, pravi zeleni kadarpalermo wrote: ↑29/05/2020 13:56vrijeđamsumirprimus wrote: ↑29/05/2020 13:52 malo sam ga i iznerviro, obicno iskulira sad malo i vrijedja ad eminem![]()
nekom te rečenicom uvrijedio ?
ako sam, pardoniram..iako ne vidim gdje...
Pa nije im niko dopustio, to su stoljetnje težne velikosrpskih i velikohrtvatskih krugova ali to što su probosanskohercegovačke snage u defanzivi svakako da SDA snosi ogroman dio odgovornosti.....
Naravno da treba, mislim da svi zivimo za taj dan, kada ce svaki kriminal biti procesuiran. No ovdje ima i jedna druga stvar, javnost. Barem u Sarajevu zadnjih mjesec dana nisi mogao progovoriti ni sa kim, a da se ne spomene ova afera, ljudi su bili kivni, sto je bilo iznenadjujuce, za razliku od recimo opozicije koja je ovo svela na par saopstenja i osuda. U manjem entitetu imamo sasvim suprotnu situaciju, javnost se nesto plaho ne sikira oko bolnice, jedini koji larmaju su opozicionari, pa mozda i tu treba traziti razlog za ekspresno "djelovanje institucija". Isto tako mislim da ce i bolnica doci na red, no ipak, koliko god ne volio Dodika, ne mislim da je on posao odradio traljavo i ofirno kao ovi strucnjaci ovdje. Pogotovo sto su imali cak mjesec dana da srede papire i koliko toliko se "pokriju", sto samo govori o kakvim se tu idiotima i neradnicima radi. Po tebi, ne bi trebalo nikad ni procesuirati nikakav kriminal, jer bi se uvijek procesuirana strana mogla braniti (ili kriti iza) namjestanjima, narodom i Zgonjaninom? Ili ne hapsi nikog "naseg" osim ako u isto vrijeme ne hapsis i po jednog njihovog, ne kontam?palermo wrote: ↑29/05/2020 13:54Aj drug moj, ne treba puno mene za ubijediti da sam pogriješio.joint union wrote: ↑29/05/2020 13:50
Stani ba, ujedinjena SNSD_HDZ nagovorile Solaka da kupuje neispravne respiratore preko, pazi sad, proizvodjaca malina, za 10.5 Miliona KM? Pa ga nagovorilo da kesira svih 10.5 M, da ne ostavi barem PDV i profit (cca 20%) kao zadrzano placanje i to sve bez ikakve garancije? I na kraju nagovorio Fadila da sve ovo aminuje? Ebemliga, to su jedino mogli nekim parapsiholoskim mocima da uticu na njih, sihre da im bace ili sl, ne vidim kako su im to mogli drugacije "napakovati"? Ili mislis da ovo ne bi trebalo ni procesuirati?
Evo, ima ona pokretna bolnica u Banjaluci....nek hitro provedu postupak, otmu mobitele Željku i kako se već zove onaj njihov premijer, uhite ih....i ja ću reći...aferim SIPA i tužilaštvo......bez toga, ovo me zaista podsjeća na vrijeme Duška Zgonjanina....žao mi je što se ne uklapam u ovu forumsku priču, al tako ja to vidim
haj dobrosumirprimus wrote: ↑29/05/2020 14:05
eeee pa nista otvoreno da prizna, pravi zeleni kadar![]()
![]()
jesi jesi mani lafine![]()
eleneis, vrijeme će pokazati šta je prava istinajoint union wrote: ↑29/05/2020 14:08
Naravno da treba, mislim da svi zivimo za taj dan, kada ce svaki kriminal biti procesuiran. No ovdje ima i jedna druga stvar, javnost. Barem u Sarajevu zadnjih mjesec dana nisi mogao progovoriti ni sa kim, a da se ne spomene ova afera, ljudi su bili kivni, sto je bilo iznenadjujuce, za razliku od recimo opozicije koja je ovo svela na par saopstenja i osuda. U manjem entitetu imamo sasvim suprotnu situaciju, javnost se nesto plaho ne sikira oko bolnice, jedini koji larmaju su opozicionari, pa mozda i tu treba traziti razlog za ekspresno "djelovanje institucija". Isto tako mislim da ce i bolnica doci na red, no ipak, koliko god ne volio Dodika, ne mislim da je on posao odradio traljavo i ofirno kao ovi strucnjaci ovdje. Pogotovo sto su imali cak mjesec dana da srede papire i koliko toliko se "pokriju", sto samo govori o kakvim se tu idiotima i neradnicima radi. Po tebi, ne bi trebalo nikad ni procesuirati nikakav kriminal, jer bi se uvijek procesuirana strana mogla braniti (ili kriti iza) namjestanjima, narodom i Zgonjaninom? Ili ne hapsi nikog "naseg" osim ako u isto vrijeme ne hapsis i po jednog njihovog, ne kontam?
Kako bi se tek Bošnjaci digli, da je ekipa Hrvata ili Srba pokrala više od 10 miliona KM za respiratore, na kojem je spisku pisalo "za odrasle i za djecu", pa ga uvalili svojima ali i Bošnjacima. Ti isti respiratori su trebali ići i Hrvatima i Srbima koji žive u Federaciji.Control panel wrote: ↑29/05/2020 14:00 https://www.klix.ba/clanak/200529081
Ima li ista licemjernije nego kad se poziva na pravnu drzavu i kad ti moralne lekcije drzi dragan covic kojem se eto izgubio tuzilacki predmet za njegove aferime.
Realno, to bi trebao pokazati sudski proces. Kako u ovom, tako i u svim ostalim slucajevima.palermo wrote: ↑29/05/2020 14:11eleneis, vrijeme će pokazati šta je prava istinajoint union wrote: ↑29/05/2020 14:08
Naravno da treba, mislim da svi zivimo za taj dan, kada ce svaki kriminal biti procesuiran. No ovdje ima i jedna druga stvar, javnost. Barem u Sarajevu zadnjih mjesec dana nisi mogao progovoriti ni sa kim, a da se ne spomene ova afera, ljudi su bili kivni, sto je bilo iznenadjujuce, za razliku od recimo opozicije koja je ovo svela na par saopstenja i osuda. U manjem entitetu imamo sasvim suprotnu situaciju, javnost se nesto plaho ne sikira oko bolnice, jedini koji larmaju su opozicionari, pa mozda i tu treba traziti razlog za ekspresno "djelovanje institucija". Isto tako mislim da ce i bolnica doci na red, no ipak, koliko god ne volio Dodika, ne mislim da je on posao odradio traljavo i ofirno kao ovi strucnjaci ovdje. Pogotovo sto su imali cak mjesec dana da srede papire i koliko toliko se "pokriju", sto samo govori o kakvim se tu idiotima i neradnicima radi. Po tebi, ne bi trebalo nikad ni procesuirati nikakav kriminal, jer bi se uvijek procesuirana strana mogla braniti (ili kriti iza) namjestanjima, narodom i Zgonjaninom? Ili ne hapsi nikog "naseg" osim ako u isto vrijeme ne hapsis i po jednog njihovog, ne kontam?
Pozdravljam i ja njihovo pozdravljanje, jer Bošnjaci se kao narod moraju osloboditi nesposobnih kokošara, sveopće korupcije i nepotizma. "Duško Zgonjanin" dugoročno čini dobro za bošnjačku narod.Bazinga1234 wrote: ↑29/05/2020 14:00 HNS pozdravio hapšenje Fadila Novalića, Fahrudina Solaka i Fikreta Hodžića
![]()
Isto koriste i dodik i cović kad udare na njihove kadrove. retorika za nepismene narodne mase.joint union wrote: ↑29/05/2020 14:28 Ova zalopojka SDA-ovaca na tuzilastvo mi je, iz nekog razloga, identicna kuknjavama cetnika na sud u Hagu svojevremeno. Samo nama sude, gdje su njihovi zlocinci...