SDA-All about

palermo

#48001 Re: SDA-All about

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 29/05/2020 13:52 malo sam ga i iznerviro, obicno iskulira sad malo i vrijedja ad eminem :D
vrijeđam :? nekom te rečenicom uvrijedio ?

ako sam, pardoniram..iako ne vidim gdje...
geralt

#48002 Re: SDA-All about

Post by geralt »

joint union wrote: 29/05/2020 13:50
palermo wrote: 29/05/2020 13:36
sumirprimus wrote: 29/05/2020 13:21 imal gdje druga palerma, idel im ovo palermo?sta velis jesu li te definitivno dobili? :D
Iako ti nisi za ozbiljna odgovora niti za priče (što nije loše uopšte, samo konstatujem) ja ću ti ozbiljno odgovoriti.

Uopšte nemam sumnje da se ovdje radi o dobro planiranoj akciji SNSD_HDZ-ovskih krugova (ili tačnije rečeno, ujedinjene srpsko-hrvatske politike što uključuje i Beograd i Zagreb) sa ciljem elimiranja ili znatnog smanjivanja bošnjačkog uticaja u Bosni i Hercegovini. Ovo po svemu podsjeća na sisteme rada Duška Zgonjanina u predratno vrijeme, obrasci su zapravo potpuno isti.I ciljevi su isti

Da li će mene SDA potpuno pridobiti zavisi od njihovog konkretnog odgovora . Možda će me SDP ili četvorka iznenaditi i odlučiti da izađe iz sarajevske vale i počne da se zaista bavi politikom pa me oni pridobiju. Vidjet ćemo.

Ne očekujem ozbiljan odgovor, pa se ne moraš zahmetiti....al kako hoćeš
Stani ba, ujedinjena SNSD_HDZ nagovorile Solaka da kupuje neispravne respiratore preko, pazi sad, proizvodjaca malina, za 10.5 Miliona KM? Pa ga nagovorilo da kesira svih 10.5 M, da ne ostavi barem PDV i profit (cca 20%) kao zadrzano placanje i to sve bez ikakve garancije? I na kraju nagovorio Fadila da sve ovo aminuje? Ebemliga, to su jedino mogli nekim parapsiholoskim mocima da uticu na njih, sihre da im bace ili sl, ne vidim kako su im to mogli drugacije "napakovati"? Ili mislis da ovo ne bi trebalo ni procesuirati?
Ali pazi mu price, sve je ovo zavjera Beograda i Zagreba u stilu Duska Zgonjanina :lol:

Hvala palermu sto nam je dao slikovit primjer mog prethodnog posta o reakciji SDA botova.
Control panel

#48003 Re: SDA-All about

Post by Control panel »

https://www.klix.ba/clanak/200529081

Ima li ista licemjernije nego kad se poziva na pravnu drzavu i kad ti moralne lekcije drzi dragan covic kojem se eto izgubio tuzilacki predmet za njegove aferime.
Last edited by Control panel on 29/05/2020 14:00, edited 1 time in total.
Bazinga1234

#48004 Re: SDA-All about

Post by Bazinga1234 »

HNS pozdravio hapšenje Fadila Novalića, Fahrudina Solaka i Fikreta Hodžića

:wink:
Dozer

#48005 Re: SDA-All about

Post by Dozer »

Bazinga1234 wrote: 29/05/2020 13:33 Izaći će SDA iz svega ovoga još jača aBd.
Ahaa.... Ne znam sta ce aBned...
Kamper

#48006 Re: SDA-All about

Post by Kamper »

palermo wrote: 29/05/2020 13:36
sumirprimus wrote: 29/05/2020 13:21 imal gdje druga palerma, idel im ovo palermo?sta velis jesu li te definitivno dobili? :D
Iako ti nisi za ozbiljna odgovora niti za priče (što nije loše uopšte, samo konstatujem) ja ću ti ozbiljno odgovoriti.

Uopšte nemam sumnje da se ovdje radi o dobro planiranoj akciji SNSD_HDZ-ovskih krugova (ili tačnije rečeno, ujedinjene srpsko-hrvatske politike što uključuje i Beograd i Zagreb) sa ciljem elimiranja ili znatnog smanjivanja bošnjačkog uticaja u Bosni i Hercegovini. Ovo po svemu podsjeća na sisteme rada Duška Zgonjanina u predratno vrijeme, obrasci su zapravo potpuno isti.I ciljevi su isti

Da li će mene SDA potpuno pridobiti zavisi od njihovog konkretnog odgovora . Možda će me SDP ili četvorka iznenaditi i odlučiti da izađe iz sarajevske vale i počne da se zaista bavi politikom pa me oni pridobiju. Vidjet ćemo.

Ne očekujem ozbiljan odgovor, pa se ne moraš zahmetiti....al kako hoćeš
Ako je to sve istina, ko im je to dopustio? Ti, ja, opozicija...? Ili mozda, samo mozda, SDA sa svojim lopovskim kadrom?
shbc

#48007 Re: SDA-All about

Post by shbc »

Nisu oni. Sami im milioni u dzep uskacu. Istrenirali ih Srbi i Hrvati. Zavjera braco
Tomahawk11
Globalni moderator

#48008 Re: SDA-All about

Post by Tomahawk11 »

Krali su i oni, pa ako ih se njih ne procesuira, onda ne treba ni ''naše'' :-)
duh_sa_sjekirom

#48009 Re: SDA-All about

Post by duh_sa_sjekirom »

Kažu da su se pojedinci počeli raspitivati o nekakvoj pokretnoj bolnici kod BL ali ih Dodik i Lukač o'ladili... Vele sad da je sve bilo po zakonu
:D
sumirprimus

#48010 Re: SDA-All about

Post by sumirprimus »

palermo wrote: 29/05/2020 13:56
sumirprimus wrote: 29/05/2020 13:52 malo sam ga i iznerviro, obicno iskulira sad malo i vrijedja ad eminem :D
vrijeđam :? nekom te rečenicom uvrijedio ?

ako sam, pardoniram..iako ne vidim gdje...
eeee pa nista otvoreno da prizna, pravi zeleni kadar :lol: :kiss:
jesi jesi mani lafine :D
palermo

#48011 Re: SDA-All about

Post by palermo »

Kamper wrote: 29/05/2020 14:01

Ako je to sve istina, ko im je to dopustio? Ti, ja, opozicija...? Ili mozda, samo mozda, SDA sa svojim lopovskim kadrom?
Pa nije im niko dopustio, to su stoljetnje težne velikosrpskih i velikohrtvatskih krugova ali to što su probosanskohercegovačke snage u defanzivi svakako da SDA snosi ogroman dio odgovornosti.....

Ali nisam ja protiv procesuiranja, ja samo kažem da ovo što se dešava je samo dobro smišljen plan od strane ovih gore pomenutih...jer da nije tako, uporedo bi se radili procesi......
joint union

#48012 Re: SDA-All about

Post by joint union »

palermo wrote: 29/05/2020 13:54
joint union wrote: 29/05/2020 13:50

Stani ba, ujedinjena SNSD_HDZ nagovorile Solaka da kupuje neispravne respiratore preko, pazi sad, proizvodjaca malina, za 10.5 Miliona KM? Pa ga nagovorilo da kesira svih 10.5 M, da ne ostavi barem PDV i profit (cca 20%) kao zadrzano placanje i to sve bez ikakve garancije? I na kraju nagovorio Fadila da sve ovo aminuje? Ebemliga, to su jedino mogli nekim parapsiholoskim mocima da uticu na njih, sihre da im bace ili sl, ne vidim kako su im to mogli drugacije "napakovati"? Ili mislis da ovo ne bi trebalo ni procesuirati?
Aj drug moj, ne treba puno mene za ubijediti da sam pogriješio.

Evo, ima ona pokretna bolnica u Banjaluci....nek hitro provedu postupak, otmu mobitele Željku i kako se već zove onaj njihov premijer, uhite ih....i ja ću reći...aferim SIPA i tužilaštvo......bez toga, ovo me zaista podsjeća na vrijeme Duška Zgonjanina....žao mi je što se ne uklapam u ovu forumsku priču, al tako ja to vidim
Naravno da treba, mislim da svi zivimo za taj dan, kada ce svaki kriminal biti procesuiran. No ovdje ima i jedna druga stvar, javnost. Barem u Sarajevu zadnjih mjesec dana nisi mogao progovoriti ni sa kim, a da se ne spomene ova afera, ljudi su bili kivni, sto je bilo iznenadjujuce, za razliku od recimo opozicije koja je ovo svela na par saopstenja i osuda. U manjem entitetu imamo sasvim suprotnu situaciju, javnost se nesto plaho ne sikira oko bolnice, jedini koji larmaju su opozicionari, pa mozda i tu treba traziti razlog za ekspresno "djelovanje institucija". Isto tako mislim da ce i bolnica doci na red, no ipak, koliko god ne volio Dodika, ne mislim da je on posao odradio traljavo i ofirno kao ovi strucnjaci ovdje. Pogotovo sto su imali cak mjesec dana da srede papire i koliko toliko se "pokriju", sto samo govori o kakvim se tu idiotima i neradnicima radi. Po tebi, ne bi trebalo nikad ni procesuirati nikakav kriminal, jer bi se uvijek procesuirana strana mogla braniti (ili kriti iza) namjestanjima, narodom i Zgonjaninom? Ili ne hapsi nikog "naseg" osim ako u isto vrijeme ne hapsis i po jednog njihovog, ne kontam?
palermo

#48013 Re: SDA-All about

Post by palermo »

sumirprimus wrote: 29/05/2020 14:05
eeee pa nista otvoreno da prizna, pravi zeleni kadar :lol: :kiss:
jesi jesi mani lafine :D
haj dobro
palermo

#48014 Re: SDA-All about

Post by palermo »

joint union wrote: 29/05/2020 14:08

Naravno da treba, mislim da svi zivimo za taj dan, kada ce svaki kriminal biti procesuiran. No ovdje ima i jedna druga stvar, javnost. Barem u Sarajevu zadnjih mjesec dana nisi mogao progovoriti ni sa kim, a da se ne spomene ova afera, ljudi su bili kivni, sto je bilo iznenadjujuce, za razliku od recimo opozicije koja je ovo svela na par saopstenja i osuda. U manjem entitetu imamo sasvim suprotnu situaciju, javnost se nesto plaho ne sikira oko bolnice, jedini koji larmaju su opozicionari, pa mozda i tu treba traziti razlog za ekspresno "djelovanje institucija". Isto tako mislim da ce i bolnica doci na red, no ipak, koliko god ne volio Dodika, ne mislim da je on posao odradio traljavo i ofirno kao ovi strucnjaci ovdje. Pogotovo sto su imali cak mjesec dana da srede papire i koliko toliko se "pokriju", sto samo govori o kakvim se tu idiotima i neradnicima radi. Po tebi, ne bi trebalo nikad ni procesuirati nikakav kriminal, jer bi se uvijek procesuirana strana mogla braniti (ili kriti iza) namjestanjima, narodom i Zgonjaninom? Ili ne hapsi nikog "naseg" osim ako u isto vrijeme ne hapsis i po jednog njihovog, ne kontam?
eleneis, vrijeme će pokazati šta je prava istina
freelancerusk

#48015 Re: SDA-All about

Post by freelancerusk »

Control panel wrote: 29/05/2020 14:00 https://www.klix.ba/clanak/200529081

Ima li ista licemjernije nego kad se poziva na pravnu drzavu i kad ti moralne lekcije drzi dragan covic kojem se eto izgubio tuzilacki predmet za njegove aferime.
Kako bi se tek Bošnjaci digli, da je ekipa Hrvata ili Srba pokrala više od 10 miliona KM za respiratore, na kojem je spisku pisalo "za odrasle i za djecu", pa ga uvalili svojima ali i Bošnjacima. Ti isti respiratori su trebali ići i Hrvatima i Srbima koji žive u Federaciji.

Tako da, imaju puno pravo da urliču koliko ih god želja mine. A to što će se sada spinovati, kako su Bošnjaci ugroženi, kako i drugi kradu... na to smo već navikli.
joint union

#48016 Re: SDA-All about

Post by joint union »

palermo wrote: 29/05/2020 14:11
joint union wrote: 29/05/2020 14:08

eleneis, vrijeme će pokazati šta je prava istina
Realno, to bi trebao pokazati sudski proces. Kako u ovom, tako i u svim ostalim slucajevima.
tandmand

#48017 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

Bazinga1234 wrote: 29/05/2020 14:00 HNS pozdravio hapšenje Fadila Novalića, Fahrudina Solaka i Fikreta Hodžića

:wink:
Pozdravljam i ja njihovo pozdravljanje, jer Bošnjaci se kao narod moraju osloboditi nesposobnih kokošara, sveopće korupcije i nepotizma. "Duško Zgonjanin" dugoročno čini dobro za bošnjačku narod.

Ovim procesom HNS i SNSD gube pijačarskog partnera, odlučivanje se iz kafana vraća u institucije i jača se država BiH.
kluz franjo

#48018 Re: SDA-All about

Post by kluz franjo »

Kako reče Bakir prije neki dan:
"Od 1463. do 1992. godine su drugi vladali Bosnom..."
Danas tvrdi (parafraziram):
"Institucije Bosne i Hercegovine nastavljaju udarati po Bošnjacima..."

Hebem ga... Bakiru očigledno ne valja ni BiH iz ZAVNOBIH-a do '92., a ni ona iz Dejtona od '95-te...
Banksy

#48019 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

pici wrote: 29/05/2020 13:18 eto ih niz vracasilaze...
udara na bošnjačke prvake izjavio je predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

mislis lopove... zato ti šaja fali da to regulise, sarajlic i zukic ti pali pa de daj provjerenu kriminalnu elitu... mrrrsssshhh govno lopovsko.

Image

Cijeih trideset godina brutalne krađe i kriminala u jednoj slici.

To je to.
joint union

#48020 Re: SDA-All about

Post by joint union »

Ova zalopojka SDA-ovaca na tuzilastvo mi je, iz nekog razloga, identicna kuknjavama cetnika na sud u Hagu svojevremeno. Samo nama sude, gdje su njihovi zlocinci...
Roccohljup

#48021 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

joint union wrote: 29/05/2020 14:28 Ova zalopojka SDA-ovaca na tuzilastvo mi je, iz nekog razloga, identicna kuknjavama cetnika na sud u Hagu svojevremeno. Samo nama sude, gdje su njihovi zlocinci...
Isto koriste i dodik i cović kad udare na njihove kadrove. retorika za nepismene narodne mase.

Šta bi sa izjavama odnedavno da treba pustiti institucije da rade svoj posao :D :D :D
Ovo je klasični pritisak na tužilaštvo.
Logovan

#48022 Re: SDA-All about

Post by Logovan »

Banksy wrote: 29/05/2020 14:26 Cijeih trideset godina brutalne krađe i kriminala u jednoj slici.

To je to.
Nemoj udarati na Bošnjake. :oops:

Bakir, Asim, Amir - kakva trojka. Fadil, Fahrudin i Fikret im nisu ni do koljena.
jagugu

#48023 Re: SDA-All about

Post by jagugu »

Image
Image
Roccohljup

#48024 Re: SDA-All about

Post by Roccohljup »

Logovan wrote: 29/05/2020 14:32
Banksy wrote: 29/05/2020 14:26 Cijeih trideset godina brutalne krađe i kriminala u jednoj slici.

To je to.
Nemoj udarati na Bošnjake. :oops:

Bakir, Asim, Amir - kakva trojka. Fadil, Fahrudin i Fikret im nisu ni do koljena.
Sve junak do junaka.....najbolji u bošnjaka :D
Prpa.ba

#48025 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Kad se kod Senada kupuju termini, kupuju se naveliko.. :lol:
Post Reply