jeza u ledja wrote: ↑29/05/2020 02:33
Danasnji inzenjeri, ccc, ekonomski eksperti, ccc.
Al zato Dozer! E on zna bolje od svih. Jebiga ipak on ima fakultet i po i jos bruku certifikata.
Na stranu sve, ali pitam se ko tebe prihvaca kao ozbiljnog sagovornika?
Ti me podsjecas na likove na drustvenim mrezama od prije 20 godina, kad su ljudi bili uvjereni da mogu pisati sta im se ceifne na netu i da ce im svako vjerovati od A do Z.
Znas zasto ti ne vjerujes u kvalifikacije ovog inzenjera? Znas zasto?
Zato sto ti sam biflas o sebi.
Jos kad bi ti procitao sam svoj post i pokusao skontati sta si htio reci... A onda uporedio moje postove i argumente koje iznesem (znam da znas sta je argument), a onda to uporedio s gomilom drugih postova, ukljucujuci i svoje, i pokusao u njima naci argumente za ono o cemu se prica u tom momentu. Mislim da ces lako primijetiti da vam se vecina argumenta svodi na "ha-ha-hi-hi", ad-hominem i sl..
E, bas radi toga su sasvim jasno vidljivi svi M92 modeli inzinjera, experata za sve i svasta, itd.. Vas najveci problem, generalno, jeste enorman visak samopouzdanja, i frapantan nedostatak znanja, a pogotovo iskustva iz kojeg se i crpi najbolje znanje. Teoretski znati nesto cesto je u poprilicnoj suprotnosti od prakticnog i iskustvenog znanja. A neznanje se, po pravllu, pokriva na 2 nacina - ili sutnjom, ili neproporcionalnim izljevima samopouzdanja koje najcesce rezultira lupanjem gluposti, i radi toga preraste u besmislenu raspravu i svadju u kojoj se vise uopste ne prica o onome oko cega je sve i pocelo. Obrati malo vise paznje, i vidjeces da je ovo zaista ovako.
P.S. O kojim tacno drustvenim mrezama iz 2000-te pricas?

Koliko se sjecam, postojao mIRC, ICQ i MSN Messenger tada. Tesko da se to moglo nazvati "drustvenim mrezama"
P.S. Da li se ti zaista sjecas icega od ovoga, da ne pitam da li si to
tada i koristio?