Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Locked
Ludzak

#251 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Ludzak »

oaza85 wrote: 25/05/2020 21:15
Ludzak wrote: 25/05/2020 21:11
oaza85 wrote: 25/05/2020 21:10

Dobro.
Od kakve si nam ti koristi bio?
Iste one koristi kao što si ti bio.
Jasta si.
Dobro je to sto si se kasno rodio za neke stvari.
A ti si rođen dovoljno na vrijeme da budes od koristi tokom rata. Nema šta.
sumirprimus

#252 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by sumirprimus »

nije se on krio u trezoru nego u polupodrumu, molicu lijepo!
sumirprimus

#253 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by sumirprimus »

akcijo cojk, garant s ovim šajom svrakicem brankovicem i slicnim :lol:
dr_Evil

#254 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by dr_Evil »

oaza85 wrote: 25/05/2020 21:07
tempuser wrote: 25/05/2020 20:40
oaza85 wrote: 25/05/2020 19:28 Pogledah.
Gdje on na ovom snimku prica da je bio diverzant i da je ratovao?
Kad vec ne razumijes, a upinjes se da se ukljucis u diskusiju, dozvoli da ti objasnim:
Kad Bakir kaze da niko od viskopozicioniranih politicara, osim Zeljka Komsica, koji je dobio Zlatnog ljiljana kao vojnik ARBIH u borbenim djelovanjima, nije dozivio to sto je dozivio, babin gnjus prakticno aludira da je ratovao kao i Zeljko Komsic. Tako gnjide izmedju redova plasiraju lazi pa ako prodje - prodje ili popularna APP varijanta!
Ne upinjem, nema ovdje nikakve diskusije, uglavnom se sve svodi na guranje agende nizerazrednih botova, svih boja i dezena.
On tebi, ti njemu, i tako u krug.
Kakav god, korisniji je u ta doba bio zemlji od Forte, makar da je jedan jedini metak prosvercovao.
Ovaj drugi nije ni jedan.
Forto nije ometao razvoj ove zemlje, Bakir je ometa. na svaki metak sto je prosvercao, osramotio nas je u svijetu i jos pokrao milijardu. Procitaj bolan clanak od new york timesa ako ne vjerujes nama. Zbog Bakira nas citav svijet mrzi.

https://www.nytimes.com/1999/08/17/worl ... llion.html
catelyn2

#255 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by catelyn2 »

dr_Evil wrote: 26/05/2020 10:49 Zbog Bakira nas citav svijet mrzi.

nema to veze sa bakirom već sa političkim sarajevom, vezama sa al kaidom, isilom, odlazak na ratišta, iranom, turskom, bosanskim pasošima koje nosa razna teroristička mraka, šejhovima po bosni pa na kraju i sa islamom kao podlogom za upiranje prstom od strane kome se ćefne.

de vi malo se presaberite, sva nemoć politeke SDA ogleda se u izdaji i lopovluku kao izgovor za patriotizam i renesansu.

htjeli ili ne bakir je jedini državnik iz reda bošnjaka i drugog nema ni za ilađa.
zateznistub

#256 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by zateznistub »

Ne upinjem, nema ovdje nikakve diskusije, uglavnom se sve svodi na guranje agende nizerazrednih botova, svih boja i dezena.
Kakav god, korisniji je u ta doba bio zemlji od Forte, makar da je jedan jedini metak prosvercovao.
:pisnuo: :pisnuo: :pisnuo:
kritikos

#257 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by kritikos »

Dovoljno je reći: NASLIJEDIO OCA.
Pametnom dosta!
Logovan

#258 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Logovan »

zateznistub wrote: 26/05/2020 11:01

Joj šta napisa hahah :lol:
zateznistub

#259 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by zateznistub »

Logovan wrote: 26/05/2020 11:05
zateznistub wrote: 26/05/2020 11:01

Joj šta napisa hahah :lol:
Ja sve nešto konam dečko se zajebava sa nama...
dr_Evil

#260 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by dr_Evil »

catelyn2 wrote: 26/05/2020 10:56

nema to veze sa bakirom već sa političkim sarajevom, vezama sa al kaidom, isilom, odlazak na ratišta, iranom, turskom, bosanskim pasošima koje nosa razna teroristička mraka, šejhovima po bosni pa na kraju i sa islamom kao podlogom za upiranje prstom od strane kome se ćefne.

de vi malo se presaberite, sva nemoć politeke SDA ogleda se u izdaji i lopovluku kao izgovor za patriotizam i renesansu.

htjeli ili ne bakir je jedini državnik iz reda bošnjaka i drugog nema ni za ilađa.

Neko lijepo napisa sta je to SDA uradila za obrazovanje, zdravstvo, ekonomiju i vladavinu prava, gdje smo bili 91, a gdje smo sada. I onda ces uvidjeti da je Bakir taj koji vodi sve te procese. Znaci nije drzavnik, nego izdajica
jazzer

#261 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by jazzer »

Treba li reci da nas samo na ovom forumu ima masa koji smo bili korisniji od Bakira?
catelyn2

#262 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by catelyn2 »

dr_Evil wrote: 26/05/2020 11:07 Znaci nije drzavnik, nego izdajica
on je izdajica u mojim i tvojim očima ali je državnik za ostale shvataš.
high_volume

#263 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by high_volume »

Očito je da Bakiru Izetbegoviću treba dodijeliti "Zlatni ljiljan"

Bakir diverzant, išao iza neprijateljskih linija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jazzer

#264 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by jazzer »

Mozda je on mislio da kada je u Becu ili Zenevi da je ustvari iza neprijateljskih linija :) .
sumirprimus

#265 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by sumirprimus »

malo je njemu zlatni ljiljan, kako vrijeme prolazi mogo bi on narast do heroja oor... :-)
catelyn2

#266 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by catelyn2 »

sumirprimus wrote: 26/05/2020 11:19 malo je njemu zlatni ljiljan, kako vrijeme prolazi mogo bi on narast do heroja oor... :-)
ima on i ljiljana i invalidninu još su ga i proglasili počasnim invalidom ma šta to značilo?

https://hayat.ba/postao-i-pocasni-clan- ... tk/158591/
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#267 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by pici »

– U svom iskustvu imam jednu fenomenalnu situaciju kada je nas Ismet Hadžić Mutevelija, komandant odbrane Dobrinje, pozvao predsjednika Aliju na iftar i rekao mu da povede koga hoće iz Sarajeva. Alija je probro mene. Doći do Dobrinje, to je pola smrti. Mi na Dobrinju idemo, to je ona noć ramazana… Mutevelija će skupiti devet svojih najboljih boraca, ogromna sinija, iftar… To se zove put smrti. Bila je je zima pa je rano padao mrak. Auto, fiat 101 je vozio Bakir, desno od njega je sjedio Alija, ja sam sjedio odzada. Nije bilo nikakve pratnje ispred, nikakve pratnje iza. Niko živ nije od tog vojno-policijskog zaštitnog aparata uz nas bio. Barem sedam snajpera je zveknulo u to naše auto, a mi smo prošli do tamo, otišli živi, živi se vratili. I kada se lansira i ponavlja “taj i taj iz trezora”, ja ne mogu sudjelovati u tom političkom razgovoru. Moje iskustvo je drukčije. Ne želim da se u ozbiljnom političkom razgovoru barata kesom, trezorom, ovim – onim, nečim što udara na ljudski integritet bez ikakvih ozbiljnih argumenata, ispričao je Sidran.
dobri moj avdo i pomalo posteni... de nam recidera ko stari musliman djes ti rat provodio... jel u konobi raguza dje si cetveronoske izlazio mrtav pijan radi strepnje od tih snajpera i granata... bOkir se nije cuo tokom rata nit jednom, cak se je sumljalo jel uopste tu, biseri koji su cuvali predsjednistvo, nit jednom ga nisu vidjeli a bio je u babinom kabinetu ko neki savjetnik za nesta... ljudi koji su obezbjedjivali vazne objekte u sarajevu se kunu da je bokir bio u trezoru a i alija... to nije cetnicka propaganda nego od vojnika i policije na obezbjedjenjima.... zna li diverzant bOkir da bi usao u neprijateljsku pozadinu nekoliko kilometara da ti trebaju volovska muda tako da je sigurno da ih bOkire lazljivi ti nemas... selam :bih:
sumirprimus

#268 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by sumirprimus »

znaci sedam snajpera neko zafijario i pogodilo im fijata? jebte oklen su bacali te snajpere pa je svaki zvekno? :lol:
zateznistub

#269 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by zateznistub »

pici wrote: 26/05/2020 11:23
– U svom iskustvu imam jednu fenomenalnu situaciju kada je nas Ismet Hadžić Mutevelija, komandant odbrane Dobrinje, pozvao predsjednika Aliju na iftar i rekao mu da povede koga hoće iz Sarajeva. Alija je probro mene. Doći do Dobrinje, to je pola smrti. Mi na Dobrinju idemo, to je ona noć ramazana… Mutevelija će skupiti devet svojih najboljih boraca, ogromna sinija, iftar… To se zove put smrti. Bila je je zima pa je rano padao mrak. Auto, fiat 101 je vozio Bakir, desno od njega je sjedio Alija, ja sam sjedio odzada. Nije bilo nikakve pratnje ispred, nikakve pratnje iza. Niko živ nije od tog vojno-policijskog zaštitnog aparata uz nas bio. Barem sedam snajpera je zveknulo u to naše auto, a mi smo prošli do tamo, otišli živi, živi se vratili. I kada se lansira i ponavlja “taj i taj iz trezora”, ja ne mogu sudjelovati u tom političkom razgovoru. Moje iskustvo je drukčije. Ne želim da se u ozbiljnom političkom razgovoru barata kesom, trezorom, ovim – onim, nečim što udara na ljudski integritet bez ikakvih ozbiljnih argumenata, ispričao je Sidran.
dobri moj avdo i pomalo posteni... de nam recidera ko stari musliman djes ti rat provodio... jel u konobi raguza dje si cetveronoske izlazio mrtav pijan radi strepnje od tih snajpera i granata... bOkir se nije cuo tokom rata nit jednom, cak se je sumljalo jel uopste tu, biseri koji su cuvali predsjednistvo, nit jednom ga nisu vidjeli a bio je u babinom kabinetu ko neki savjetnik za nesta... ljudi koji su obezbjedjivali vazne objekte u sarajevu se kunu da je bokir bio u trezoru a i alija... to nije cetnicka propaganda nego od vojnika i policije na obezbjedjenjima.... zna li diverzant bOkir da bi usao u neprijateljsku pozadinu nekoliko kilometara da ti trebaju volovska muda tako da je sigurno da ih bOkire lazljivi ti nemas... selam :bih:
Gadi mi se...
tempuser

#270 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by tempuser »

Kako nema???? Bakir je proizvod testisa i uma "oca nacije" po čijem je aminu provedena islamizacija države i armije 1993., po čijem su aminu došli mudžahedini u BiH, osnovan kamp Pogorjelica itd itd i nastavljač komcepta države kao srednjevjekovne monarhije u kojoj vlada dinastija okružena fuudalcima ispod kojih su vazali i kmetovi! Da li se bakir ikad javno ogradio i odrekao islamskog ekstremizma u BiH? Nije!
Bakir državnik? To mora da se šališ???? Taj nije u životu stvorio ništa, ćaća mu je ostavio sve, stranku, državu, razrađen biznis, tj kriminal i sve što je naslijedo se svojski trudi sa sjebe, da prostiš, drćau je uspio, sad radi na tome da sjebe i stranku...
Last edited by tempuser on 26/05/2020 11:42, edited 1 time in total.
piupiu

#271 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by piupiu »

Stid me je što nisam desetak godina ranije uspio da predvidim šta će nam se desiti, poput Bakira Izetbegovića u posljednjem intervjuu, da se na vrijeme organizujem i nabavim oružje. A ne tamo nekog marta 1992. da izađem s rajom s Čvile u odbanu Sarajeva, u converse patikama, i da budem tri puta ranjen još do kraja 1992. I zato je dušmanin svako ko priča da je naš Bakir rat proveo sakriven u trezoru, da je uveden u ranjene branioce nakon što je učepio prst vratima trezora i da je vidio rata samo kad bi ga babo Alija i pratilac Osmica izveli na svjetlost dana da ufati D vitamina.

https://inforadar.ba/almedin-sisic-baki ... -mladosti/
catelyn2

#272 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by catelyn2 »

tempuser wrote: 26/05/2020 11:38
Bakir državnik? To mora da se šališ???? Taj nije u životu stvorio ništa, ćaća mu je ostavio sve, stranku, državu, razrađen biznis, tj kriminal...
već sam napisao nije tebi ili meni državnik jeste ostalima, shvataš.

mada je činjenica da jeste državnik, samo što čovjek nastupa tromo, pičkasto i bezveze ali je državnik, iza njega stoji zastava.
Last edited by catelyn2 on 26/05/2020 11:43, edited 1 time in total.
high_volume

#273 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by high_volume »

Kako nema???? Bakir je proizvod testisa i uma "oca nacije" po čijem je aminu provedena islamizacija države i armije 1993., po čijem su aminu došli mudžahedini u BiH, osnovan kamp Pogorjelica itd itd i nastavljač komcepta države kao srednjevjekovne monarhije u kojoj vlada dinastija okružena fuudalcima ispod kojih su vazali i kmetovi! Da li se bakir ikad javno ogradio i odrekao islamskog ekstremizma u BiH? Nije!
Bakir državnik? To mora da se šališ???? Taj nije u životu stvorio ništa, ćaća mu je ostavio sve, stranku, državu, razrađen biznis, tj kriminal...
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Zatvorite temu! Poslije ovog teksta iznad, nema više potrebe ni smisla komentarisati dalje, sve je napisano. Bravo.
zateznistub

#274 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by zateznistub »

catelyn2 wrote: 26/05/2020 11:43

mada je činjenica da jeste državnik, samo što čovjek nastupa tromo, pičkasto i bezveze ali je državnik, iza njega stoji zastava.
Kome je on državnik? Nikome...Obična minder slina, švercer koji samo gleda da ukrade šta se ukrasti da, isti kao i 99% članova njegove stranke. KAKO BIVŠIH, TAKO I SADAŠNJIH...
Tempo
ZeModerator

#275 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?

Post by Tempo »

catelyn2 wrote: 26/05/2020 11:43

da li bi bio ljubazan da nam pojasnis pojam drzavnik, hvala.
Locked