Tvoj odgovor je više za stručne, psiho analize. Pošto ne znaš otići ni do piljare i kupiti litru mlijeka i lizalo bez da pogledaš ocjenu na IMDB, dajem ocjenu 1,0 tvom cijelom forumskom opusu. Još sam i velikodušan sa ocjenom.
Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
- Point.
#226 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
-
TheMule
#227 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Nije spomeno Zulfikarpasica kad je u pitanju osnivanje SDA...
-
tempuser
#228 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Šta kreten svašta nije pomenuo kao npr. kad mu je suborac i guzni haver Šaja telefonom priželjkivao da crnac zguzi nečije dijete!?
Eno i hanuma mu za Hayat dala intervju, podizala dijete i bila u strahu da joj muža ne odvedu u zatvor!
Sunce ti hebem žarko!
Eno i hanuma mu za Hayat dala intervju, podizala dijete i bila u strahu da joj muža ne odvedu u zatvor!
Sunce ti hebem žarko!
-
hillbill
#229 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
lma tu jos armija onih sto su zaokruzili oruzanu privatizaciju,i danas se prodaju kao uspjesni.Ovi gore navedeni su samo prvi krenuli sa otimacinom,svercom i kriminalom.....da dobijes ovo poslije rijke krvi....to je ne dopustivoBloo wrote: ↑25/05/2020 14:52 "The Expendables....ali krimosi.Hoću da spomenem Kerima Lučarevića, Senada Šahinnpašića, Emina Švrakića, s kojima sam takve stvari radio. Poslije tokom rata Safeta Oručevića. Da nije bilo tih hrabrih pojedinaca koji su nalazili načine da se naoružamo i organizujemo, ko zna na šta bi to sve ličilo. To je išlo paralelno organizacija sa ovim što su radili Alija i regularna vlast. I onda se to tako nastavilo i u ratu", rekao je.
-
hillbill
#230 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
a sta mislis sta su oni radili dok se lila krv?????????????organizovali????????????????sto je onda mene zapalo da idem, kao kamikaza, u prtis??????????????kme...kme...kme....nemamo cime zaustaviti tenk.....eto toliko o njihovoj organizaciji.....zao mi je danas sto sam ucestvovao u oruzanoj privatizaciji....ispalo je da smo dzaba krecili.Tromblon wrote: ↑25/05/2020 15:22Borci kolegice, borci. Dajte malo poštovanja molim Vas.Bloo wrote: ↑25/05/2020 14:52 "The Expendables....ali krimosi.Hoću da spomenem Kerima Lučarevića, Senada Šahinnpašića, Emina Švrakića, s kojima sam takve stvari radio. Poslije tokom rata Safeta Oručevića. Da nije bilo tih hrabrih pojedinaca koji su nalazili načine da se naoružamo i organizujemo, ko zna na šta bi to sve ličilo. To je išlo paralelno organizacija sa ovim što su radili Alija i regularna vlast. I onda se to tako nastavilo i u ratu", rekao je.
-
Tromblon
#231 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
#budibakir.hillbill wrote: ↑25/05/2020 17:51a sta mislis sta su oni radili dok se lila krv?????????????organizovali????????????????sto je onda mene zapalo da idem, kao kamikaza, u prtis??????????????kme...kme...kme....nemamo cime zaustaviti tenk.....eto toliko o njihovoj organizaciji.....zao mi je danas sto sam ucestvovao u oruzanoj privatizaciji....ispalo je da smo dzaba krecili.
I ne kmeči kolega. Neprijatelj je svuda oko nas.
-
hillbill
#232 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
slazem seTromblon wrote: ↑25/05/2020 17:53#budibakir.hillbill wrote: ↑25/05/2020 17:51a sta mislis sta su oni radili dok se lila krv?????????????organizovali????????????????sto je onda mene zapalo da idem, kao kamikaza, u prtis??????????????kme...kme...kme....nemamo cime zaustaviti tenk.....eto toliko o njihovoj organizaciji.....zao mi je danas sto sam ucestvovao u oruzanoj privatizaciji....ispalo je da smo dzaba krecili.
I ne kmeči kolega. Neprijatelj je svuda oko nas.
-
kakavdanakneiskustvu
- oaza85
#234 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Pogledah.Dozer wrote: ↑24/05/2020 22:53 Pricajte sta hocete, ali ovo je prestrasno....
Ovolika kolicina lazi, licnog samopromovisanja na bazi lazi i izmisljotina, nije nista drugo nego velikosrpska skola mitomanije i lazi s ciljem ubjedjivanja prvo sebe, a onda i novih generacija u "istinu" po mjeri naratora.
Vec sam ranije spominjao da sam nesto slicno cuo prije 2-3 godine od nekog momka koji je rodjen pocetkom rata ili pred sami rat. Sad je vec covjek od 30-ak godina, ali prica se svodila na to "da je Bakir bio pravo zajeban diverzant, ali da ne voli da se prica o tome". I ovo je prica koju SDA plasira medju mladjarijom vec par godina. Sad je konacno i Bakir odlucio da "voli da prica o tome". Predizborna kampanja je cudo, a ocito je da sad vise ni sami ne znaju sta i kako da lazu, pa su se odlucili i na ovo.
Uskoro ce djeca vjerovatno u skolama uciti o "narodnom heroju Bakiru", koji je zubima kidao gusjenice cetnickih tenkova, i to onih parkiranih u dubini neprijateljske teritorije, a zatim je odjednom skidao skalpove kompletnim posadama tih tenkova i donosio u Predsjednistvo BiH kao dokaz svojih ratnih podviga. Ali o kojima se ne prica, jel'te...
A lik u zivotu pusku u ruku uzeo nije, ne zna ni koristiti oruzje, nije pretrpio blisku granatu, snajperski metak, prespavati u rovu ili u sumi ili u kakvoj rusevini u nekoj vukojebini na -15...
Fuj, fuj fuj fuj... I jos sve ovo ispali za Ramazan i Bajram. Hljeb ti hebem lazljivi...
Gdje on na ovom snimku prica da je bio diverzant i da je ratovao?
-
catelyn2
#235 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
i da dođe materaci

-
tempuser
#237 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Kad vec ne razumijes, a upinjes se da se ukljucis u diskusiju, dozvoli da ti objasnim:
Kad Bakir kaze da niko od viskopozicioniranih politicara, osim Zeljka Komsica, koji je dobio Zlatnog ljiljana kao vojnik ARBIH u borbenim djelovanjima, nije dozivio to sto je dozivio, babin gnjus prakticno aludira da je ratovao kao i Zeljko Komsic. Tako gnjide izmedju redova plasiraju lazi pa ako prodje - prodje ili popularna APP varijanta!
-
TheMule
#238 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Ipak, u pravu je za Ustavni Sud, CiK, i 300 miliona od MMF-a
-
tempuser
#239 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Jel to ona, jedna tacna opravdava 5 lazi?
- oaza85
#240 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Ne upinjem, nema ovdje nikakve diskusije, uglavnom se sve svodi na guranje agende nizerazrednih botova, svih boja i dezena.tempuser wrote: ↑25/05/2020 20:40Kad vec ne razumijes, a upinjes se da se ukljucis u diskusiju, dozvoli da ti objasnim:
Kad Bakir kaze da niko od viskopozicioniranih politicara, osim Zeljka Komsica, koji je dobio Zlatnog ljiljana kao vojnik ARBIH u borbenim djelovanjima, nije dozivio to sto je dozivio, babin gnjus prakticno aludira da je ratovao kao i Zeljko Komsic. Tako gnjide izmedju redova plasiraju lazi pa ako prodje - prodje ili popularna APP varijanta!
On tebi, ti njemu, i tako u krug.
Kakav god, korisniji je u ta doba bio zemlji od Forte, makar da je jedan jedini metak prosvercovao.
Ovaj drugi nije ni jedan.
- Ludzak
#241 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Jeste. Korisniji stoput bio od Forte. Valjalo je krasti vreće zlata.
- oaza85
- Ludzak
- MorningStar
#244 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Mozda i jest... samo je pitanje za koliko ga je prodaooaza85 wrote: ↑25/05/2020 21:07Ne upinjem, nema ovdje nikakve diskusije, uglavnom se sve svodi na guranje agende nizerazrednih botova, svih boja i dezena.tempuser wrote: ↑25/05/2020 20:40Kad vec ne razumijes, a upinjes se da se ukljucis u diskusiju, dozvoli da ti objasnim:
Kakav god, korisniji je u ta doba bio zemlji od Forte, makar da je jedan jedini metak prosvercovao.

- oaza85
-
tempuser
#246 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Posto je brain detergent ovih dana?oaza85 wrote: ↑25/05/2020 21:07Ne upinjem, nema ovdje nikakve diskusije, uglavnom se sve svodi na guranje agende nizerazrednih botova, svih boja i dezena.tempuser wrote: ↑25/05/2020 20:40Kad vec ne razumijes, a upinjes se da se ukljucis u diskusiju, dozvoli da ti objasnim:
- Dozer
#247 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Ne bih da kvarim tu prestrasenu shemu, ali... 02/14 je bio dokaz te njihove sile. 5.000 ljudi na ulici, i protesti koji su se pretvorili u demonstracije s malo paljevine i sukoba s policijom. Rezultat - tadasnja vladajuca sestorka sakrivena u podrum Elektroprivrede s gomilom murije da ih cuva, kordon murije koji je stito njihovu imovinu na Poljinama, i totalna nemoc tog njihovog sistema na ulicama.
Nakon toga je slijedilo 48h bljedolikog horskog mucanja na TV i svim medijima o tome kako "treba pronaci krivce i organizatore", da bi se onda dogovorili s Fahrom da presutno preuzme krivicu, a zauzvrat su mu obecali ulazak u vlast na izborima te godine. I tako je i bilo. Cak i je Dodik panicno iz Banja Luke pozivao na zakon, red i mir. Usr'o se i on tamo k'o grlica, da se desavanja iz Sarajeva i Tuzle ne preliju i kod njega.
Sad...zamislimo 50.000 ljudi na ulici i mirne proteste koji se pretvaraju u demonstracije i potjeru za "prvacima"... Meni nije nimalo tesko zamisliti krajnji rezultat takvog jednog desavanja. Vjeruj mi - nije nimalo povoljan ni za sistem, ni za njegove kolovodje, a ni organe koji bi ih branili, jer bi se tih 50.000 vrlo brzo pretvorilo u 300.000. Sjetimo se kako je zavrsio Slobo s 200K ljudi na ulicama.
Last edited by Dozer on 26/05/2020 11:56, edited 1 time in total.
- Dozer
#248 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Mala ispravka - svo zlo dolazi iz tri pravca, tj. BHS ENV matrice koja se sprovodi kroz SDA-HDZ-SNSD koaliciju. I njihove satelite, naravno.
Oni su tronozac koji ne moze opstati ako pukne samo jedna noga. A danas je samo pitanje vremena koja ce noga prva puci. Zato svi treba da izadju na proteste 30.05. Ne radi onoga ko je pozvao na proteste, nego radi toga sto je to prvi put da na proteste poziva jedna politicka figura, pa kakva god da je, kao i radi toga sto ovima konacno treba pokazti da su ovdje desetine hiljada nezadovoljnih njima, a koje ne mogu ponistiti bugarskim vozovima, laznim brojanjima i hiljadama mrtvih glasaca.
Last edited by Dozer on 26/05/2020 11:57, edited 2 times in total.
- Dozer
#249 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Pogledaj opet. Bio covjek po 3-4 km u neprijateljskoj pozadini. Nije bio u trezoru. Pretrcavao pistu (?!). Izdavao naredjenja mimo i preko babe Alije. itd.itd.itd. Citaj malo izmedju redova, sve pise.
-
Sociolog
#250 Re: Je li se Bakir tokom rata krio u trezoru?
Mada kazu da mu je samo dokazano tacno, da je vodio i vozio Sidrana i oca na iftar u Dobrinju tokom.1992..to mu ne spori ni Senad face