Stoji sve tamo da je isključeno, a opet mi svijetle tipke na daljinskom.
Edit: izvadio sam baterije i opet ih vratio pa više ne svijetli. Hvala ti
Moderator: Benq
Zdravo dowydyenya,dowydyenya wrote: ↑08/05/2020 19:15 U zadnjih 15 do 30 dana sam primjetio da imam urednu brzinu interneta koju placam , da napomenem da nikad skoro nisam imao tu brzinu downloada kako sam potpisao zadnji ugovor prije godinu ipo.
Prije je download bio od 70-90 sad je konstantno 115-118 mbps.
Da li je to nesto radjeno na poboljsanju mreze ili je nesto drugo u pitanju.
Neurko se.
Zdravo lajavi krelac,lajavi krelac wrote: ↑08/05/2020 23:27 Istekao mi ugovor ima skoro godinu ipo , ima li kakvih benefita za potpisivanje novog ugovora ?
Zdravo IstinitaPoruka,IstinitaPoruka wrote: ↑09/05/2020 04:54 Zadnjih 10-15 filmova, koji god pokrenem na Video klubu, kaže da nisam pretplaćen. Ta akcija o kojoj govorite, ne vrijedi jer mi izbacuje da nisam pretplaćen. Eon FULL je u pitanju.
Također, zanima me da li planirate povećavati upload, pošto kod konkurencije, tipa m tel, već postoje paketi 100/50mbit/s? Kod Vas je najveći paket 14mbit/s što je jako malo u odnosu na najslabiji paket Mtela.
Da li neko zna da li su potrebnije veće/bolje tehničke predispozicije za veći upload?
To je do TV-a, odnosno TV moraš da podesiš na 16:9 ili ako ima automatski prikaz slike.
Zdravo 123bih123,
Ne može Ubee u Bridge mode, ali možeš kroz postavke podesiti 5GHz na 80MHz i mjerit ćeš punu brzinu. Mana je što se domet smanji na toj širini kanala.
Ako imas problema sa brzinom, javi se Telemach-u da provjere o cemu se radi.

Tek treba da mi uvedu ovaj 300/12, ali vidim da imam 3 godine 140/10, a da je uvijek bilo 40/4, ako mi bude ovako bicu prezadoboljan.
Ja ne kontam kako dobijete ovolike brzine
Moj mobitel mjeri do 287/11.7 Mbps, a evo ti sad trenutno stanje na laptopu putem 5Ghz WiFi mreže: