Na oči vas jebu
uz prisustvo negatora genocida
fuj vam!
Fuj vam na Kub! I neka vas handre
Što se gicaš?
Mislim da su povezani lopovlukom. Bratstvo i jedinstvo na BH sceni.Roccohljup wrote: ↑05/05/2020 23:32Bojan jeste Ljubišin sin a milsim da su ono povezani sa golfom.Ricken wrote: ↑05/05/2020 22:12
Ovaj Mrda je direktor Elektroprijenosa na Palama i vlasnik društva koje se bavi proizvodnjom mesnih prerađevina. Mislim da je SDS kadar. Bojan Marković, bi mogao biti sin Notara Markovića, ne znam, možda ima još koji Bojan Marković. Stanišić bi mogao biti ugostitetelj sa Trebevića.

A sta ces,vidjeli od dijasporaca sta rade kad smo bili gore,a bogme i kad dodju ovamo,pa smo zakljucili da i mi malo potegnemo koju. Jos Koke kaze da mu je zena vjernica,on kao nije. Pa ako nije vjernik, sta ga boli k. A Halid alkos bio,izvukao se valjda.poostar wrote: ↑06/05/2020 02:36 Kod nas u dijaspori je skandal što Bošnjaci locu za ramazan.
Mislili su da muslimani u BiH za vrijeme ramazana samo gledaju Hayat i spremaju klopu za iftar. Haha.
Doživjeli su šok kad su vidjeli piće ispred velikih Bošnjackih "ikona" poput Halida i Koketa.
Ja sam odavno rekao. Nije vjera švedski stol pa da uzimaš ono što ti se sviđa. Ili prihvati sve ili ništa. Ako si vec izabrao hibridno riješenje švedskog stola onda makar nr kenjaj kada vidiš druge da cugaju za ramazan.
Pa sto bi se za jos deset dana o tome pricalo?
Mozda su ti respiratori vec rezervisani za ovu dernek grupuproblemnatravunu wrote: ↑06/05/2020 08:31evo i za malina respiratore jutros čitam posvuda naslove tipa "sve je bilo po zakonu ..." , tako da će i to utihnuti, lagaaaanooo![]()

Svako treba pronaci svoj nacin kako da se bori protiv ovih, ja sam davno rekao pa me svi napali, ne kupujem domace i izbjegajem placanje poreza gdje god je moguce vise.Seyfo wrote: ↑06/05/2020 07:36 E ovo i meni kazu ovi iz dijaspore:"Sto ne ides na proteste,ne pokrenes narodni bunt?" Protestovo svaki put,budala ispao. U feb 2014 bio citav dan tamo,gledao kako drogirani naoruzani srednjoskolci razbijaju kiosk i kradu steke cigara. Drotovi ga gledaju,ne smiju nista."Sto dozvolis da dizu nove kredite kod MMF"? Eto ja cu ih sprijeciti,naici cu prilikom potpisivanja s ledja, uzeti im olovke,slomiti i zajebati ih. Nece znati sta ih je snaslo. "Sto dozvolis da politicari imaju pratnju kad idu na posao ili kod zaove na kafu?" Eto ja im aminovo,reko sam im "mozete",na izborima sam glaso za dozvolu vozanja. A to mogu promijeniti kad god mi se cefne. "Sto dozvolim da ovi vladaju?" Iako za njih nikad nisam glasao nego sam glasao kontra i bio preglasan,ja ih kao drzim na pozicijama, mogu ih skinuti svaki dan ali,eto,necu,iz nekog cudnog sado-mazohizma. "Sto ti politicari imaju bijeli hljeb,to nigdje nema?" Eto ja sam im ga dao,i necu da im ga oduzmem jer sam budala. "Sto dozvolim da onoliko kradu i pljackaju? Eno Fikret ti pokrade drzavu?" Ja inace kao vjerovao Fikretu i dozvolio mu uvoz respiratora,a sad ga trebam ganjati po gradu i praviti ceke,pa kada ga uhvatim,natjerati ga da vrati. Kakvo tuzilastvo,SIPA,pravni sistem,to sve trebam preskociti i uzeti pravdu u svoje ruke. I ono sto se uvijek podrazumijeva: "Sto dozvolite Dodiku i Srbima da vas onoliko zajebavaju? Zasto ne pokrenes novi rat,oslobodis citavu BiH i gotovo?" Ja odoh u rat,da oslobodim drzavu,a ti ces me iz dijaspore moralno podrzati,ali te nema tu,kao sto te nema nikako ove godine zbog corone. Nakon svih ovih pametovanja,dijaspora zakljuci PA I NEKA VAM JE TAKO,ZASLUZILI STE.
a oni umjesto da mijenjaju otišli na gotovo. što je neko drugi davno uredio.Seyfo wrote: ↑06/05/2020 07:36 E ovo i meni kazu ovi iz dijaspore:"Sto ne ides na proteste,ne pokrenes narodni bunt?" Protestovo svaki put,budala ispao. U feb 2014 bio citav dan tamo,gledao kako drogirani naoruzani srednjoskolci razbijaju kiosk i kradu steke cigara. Drotovi ga gledaju,ne smiju nista."Sto dozvolis da dizu nove kredite kod MMF"? Eto ja cu ih sprijeciti,naici cu prilikom potpisivanja s ledja, uzeti im olovke,slomiti i zajebati ih. Nece znati sta ih je snaslo. "Sto dozvolis da politicari imaju pratnju kad idu na posao ili kod zaove na kafu?" Eto ja im aminovo,reko sam im "mozete",na izborima sam glaso za dozvolu vozanja. A to mogu promijeniti kad god mi se cefne. "Sto dozvolim da ovi vladaju?" Iako za njih nikad nisam glasao nego sam glasao kontra i bio preglasan,ja ih kao drzim na pozicijama, mogu ih skinuti svaki dan ali,eto,necu,iz nekog cudnog sado-mazohizma. "Sto ti politicari imaju bijeli hljeb,to nigdje nema?" Eto ja sam im ga dao,i necu da im ga oduzmem jer sam budala. "Sto dozvolim da onoliko kradu i pljackaju? Eno Fikret ti pokrade drzavu?" Ja inace kao vjerovao Fikretu i dozvolio mu uvoz respiratora,a sad ga trebam ganjati po gradu i praviti ceke,pa kada ga uhvatim,natjerati ga da vrati. Kakvo tuzilastvo,SIPA,pravni sistem,to sve trebam preskociti i uzeti pravdu u svoje ruke. I ono sto se uvijek podrazumijeva: "Sto dozvolite Dodiku i Srbima da vas onoliko zajebavaju? Zasto ne pokrenes novi rat,oslobodis citavu BiH i gotovo?" Ja odoh u rat,da oslobodim drzavu,a ti ces me iz dijaspore moralno podrzati,ali te nema tu,kao sto te nema nikako ove godine zbog corone. Nakon svih ovih pametovanja,dijaspora zakljuci PA I NEKA VAM JE TAKO,ZASLUZILI STE.
bas je minhenskoj drugoj ili trecoj stalo do vas , ne trolaj temu sda botu
Pa i mene živo interesuje zašto se javljaju uvijek iz daleka, to nam je prokletstvo. Ja kad sam bio 7 godina u inozemstvu nisam pametovao po našimm portalima kako i šta, tek kad sam se vratio sam se aktivno uključio u sve. Volim i ja tebe.
Ovo je već za ozbiljnog naučnog istraživanja, i mene to fascinira.sumirprimus wrote: ↑06/05/2020 09:51 gora je svjetina koja odavde nije makla i opet glasa za iste i odrzava ovaj jbeni status kvo.
Nazalost svi mi rodjeni u Bosni i odrasli u Bosni znamo da je lose, ali tek kad odselis vidis u kojem si Monty Pythonu zivio i da nista nije normalno. U svijetu gdje se sve obavlja preko interneta, ici u opstinu i traziti stelu da bi izvadio dokument kod salteruse koja misli da je povukla xxx za mhuda jer tu radi i da treba da joj se klanjas, do politicara koje su super zvijezde ili sta ti ga vec ne. Otici da ti se porodi dijete i vec unaprijed znas koja je cifra doktoru, a koja sestri, iako uredno placas zdrastveno osiguranje. I da ne nabrajamo, nenormalno je postalo nacin zivotaVeigar wrote: ↑06/05/2020 10:03Ovo je već za ozbiljnog naučnog istraživanja, i mene to fascinira.sumirprimus wrote: ↑06/05/2020 09:51 gora je svjetina koja odavde nije makla i opet glasa za iste i odrzava ovaj jbeni status kvo.
Ja bih najiskrenije volio da svi koji žive u BiH imaju mogućnost da odu na godinu dvije u uređenije države čisto da vide kako može i drugačije, onda po povratku bi ja smatram drugačije razmišljali.dr_Evil wrote: ↑06/05/2020 10:12Nazalost svi mi rodjeni u Bosni i odrasli u Bosni znamo da je lose, ali tek kad odselis vidis u kojem si Monty Pythonu zivio i da nista nije normalno. U svijetu gdje se sve obavlja preko interneta, ici u opstinu i traziti stelu da bi izvadio dokument kod salteruse koja misli da je povukla xxx za mhuda jer tu radi i da treba da joj se klanjas, do politicara koje su super zvijezde ili sta ti ga vec ne. Otici da ti se porodi dijete i vec unaprijed znas koja je cifra doktoru, a koja sestri, iako uredno placas zdrastveno osiguranje. I da ne nabrajamo, nenormalno je postalo nacin zivotaVeigar wrote: ↑06/05/2020 10:03Ovo je već za ozbiljnog naučnog istraživanja, i mene to fascinira.sumirprimus wrote: ↑06/05/2020 09:51 gora je svjetina koja odavde nije makla i opet glasa za iste i odrzava ovaj jbeni status kvo.