Ne smeta tebi to što su ukradene narodne pare nego što nisu u tvom džepu.
Reagovao sam na tvoje poređenje o poklonjenom milionu i kako niko ne bi odbio da mu neko pokloni milion. Evo ne bih ni ja odbio da mi neko pokloni svoj milion ali bih odbio da sa nekim ukradem narodni milion.
Nije tačno da Fikret nije ukrao, ukrao je zajedno sa Solakom, Novalićem i još nekim. Zajedno su obavili tu kriminalnu radnju, to se zove udruživanje radi počinjenja krivičnog djela. Fikret je dakle znao u svakom momentu šta će se desiti, a sad ovdje dolaze njegovi online advokati poput tebe da nam objasne kako on nije nit luk jeo nit luk miris'o.
Ovo je pod lupom zato što se radi o kriminalu i to vrlo perfidnom jer se koristi jedno ovakvo stanje da bi se kralo. Dok ljudi sjede kod kuće i drže se mjera zaštite, dok mnogi ostaju bez posla, dok se svode računi o štetama za privredu, Fikret Hodžić bi malo "po zakonu" da krade narodne pare, a ti bi da se mi pravimo blesavi i da kažemo da on ništa nije kriv. E pa kriv je! Naravno, još ćemo da vidimo u kojoj mjeri u odnosu na ostale aktere ovog kriminala.
Čuj medijska ličnost