laik1981 wrote: ↑02/05/2020 10:21
freelancerBIH wrote: ↑02/05/2020 09:44
mali_balon wrote: ↑02/05/2020 09:29
Znam da je ofucana prica ali hajd da mi to dugme pritisnemo u oktobru.
Jah ali hajde daj za koga glasat.. Kako okupit dovoljan broj ljudi oko nove stranke, nove ideje i novih ljudi - a ne stranku koja ce iznova biti napravljena - a sav hamelj iz ostalih - propalih - preci u tu "novu stranku" ...
Najbitnije je promijeniti ove koji su umislili da su bogovi.. Bilo ko drugi je manje zlo.. Najbitnije je da svi probudimo svoju svijest, da se pogledamo u ogledalo i shvatimo da svako od nas pojedinacno snosi odgovornost za sve sto se desava.. Svi smo mi saucesnici u ovim kriminalnim radnjama.. Oni to rade nasim novcima.. Mora se desiti reforma pravosudja i tu narod mora iskoristiti sve demokratske nacine da se pravi konstantan pritisak da se to i desi.. Bez pravosudja mi nemamo drzave, bez obzira ko je na vlasti.. Pa pogledajte samo koga su juce stavili za glavnog tuzioca u kantonalnom sudu.. Ono je klasicno vrijedjanje inteligencije i sprdanje.. Mi to samo mirno posmatramo i istresamo se po forumima i drustvenim mrezama.. Mi im sve to omogucavamo i mi jedino mozemo uciniti da to sve prestane..
Ja bi samo jos dodao i trubim ko pokvarena ploca ne nasjedajte na tkz supresiju birca tj ne vjerujte onima koji kazu nemas z koga glast svi su isti itd itd to vas stranacki zohari i uhljebi pokusavaji demoralisati o odvratiti od glasanja time bi njihovi ostali na vlasti, jer oni ce garant glasat za svoje.
Kako
@laik1981 rece sve je bolje od ovog sada.
Moze se probrat.....samo treba ozbiljnije pristupit odabiru, malo citati biografije kandidata, program stranke, debate.....a ne birat ono mahalski tipa sta ce on slino, vidi mi glave, rzzan ljep itd itd