Baciš mu kost, tj. metonimiju, a on pojede govno pored, tj. Izvrši dubokoumnu zamjenu teza.
FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- studiorum_tuzlaensis
#11701 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
@piupiu @ExNihilo Tako izgleda napaljena troll njuška.
Baciš mu kost, tj. metonimiju, a on pojede govno pored, tj. Izvrši dubokoumnu zamjenu teza.
-
Škobo Habu
- BarbaDue
#11703 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam čemu toliki smijeh legendo!?
U vrijeme kada je tito bio bravar je to nešta značilo. Po meni ni malo manje nivo obrazovanje kao recimo sada bečelor nekih društvenih nauka.
Razmisli malo ima li osnova tvoj smijeh.
- Better Man
#11704 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bravar je za ove današnje bio akademik i gospodin. Čovjek je napravio respektabilnu državu i bio je cijenjen i poštovan u svijetu.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#11705 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako je mogao plivati u NKVD sranjima ne vjerujem da bi mu bilo teško savladati nešto sa čim i Trump barata. Stupidno je uopšte o tome raspravljati.
Najbitnije kifline karakteristike su drskost i muda. Ima lokalnu politiku u malom prstu što je velika stvar, jer se ovdje najbitnije odluke donose.
Ono gdje je slab, a to će se prije ili kasnije vidjeti, što svi pričamo o njemu, a ne njegovoj stranci. Ok je trehati ovako, ali kada se bude u vlasti nekoga će se morati i postaviti na određena mjesta. Tu će stvari mnogo bolje popuniti NS i SDP, ili će mu biti puno više Bogunićki. Zato je dobro što su na okupu, jer za sada, jedni druge hrane.
- Banksy
#11706 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
piupiu wrote: ↑28/04/2020 20:48A šta ti sve napisa na običan post o tome da je Tito bio karizmatičan.Škobo Habu wrote: ↑28/04/2020 20:04
Pročit'o. Je l' Tito bio prosvjetitelj? Je l' nas, kao vrli vojskovođa, proveo kroz scile i haribde tranzicije iz monarhističkih i totalitarnih društava u blagodat civilizacijski vrijednosti ili smo ostali i dalje sa njim zaglavljeni u talogu prošlost?
Druga stvar, kada smo kod te titoističke mitologije o Britancima, mnogo toga ne stoji, itekako je britanska strana bila sumnjičava spram Tita:
https://en.wikipedia.org/wiki/German%E2 ... gotiations
Sorry za offtopic.![]()
![]()
![]()
Pod drugim nickom je koherentniji.
- bunk
#11707 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma nije me barba skonto gore , nisam pisao konto koliko je Tito bio skolovan ili bi bio obucen za kompjutere nego jednostavno kako bi to izgledalo da smo imali net u to vrijeme.Chmoljo wrote: ↑28/04/2020 23:20Ako je mogao plivati u NKVD sranjima ne vjerujem da bi mu bilo teško savladati nešto sa čim i Trump barata. Stupidno je uopšte o tome raspravljati.
Najbitnije kifline karakteristike su drskost i muda. Ima lokalnu politiku u malom prstu što je velika stvar, jer se ovdje najbitnije odluke donose.
Ono gdje je slab, a to će se prije ili kasnije vidjeti, što svi pričamo o njemu, a ne njegovoj stranci. Ok je trehati ovako, ali kada se bude u vlasti nekoga će se morati i postaviti na određena mjesta. Tu će stvari mnogo bolje popuniti NS i SDP, ili će mu biti puno više Bogunićki. Zato je dobro što su na okupu, jer za sada, jedni druge hrane.
Pa onda Tito objavi twitt ili KP baci story na insta.
Naravno posto bi svi morali zapratit KP ili predsjednika na twitteru to bi bio show..
Tome sam se smijao a ne faktu da tito ne bi znao upalit komp...nisam bas tolika sirovina.
Za kiflu....nemam komentar. Ima svoje mjesto u politici i ocito zna sta hoce..
-
Škobo Habu
#11708 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ti si zadnja osoba koja može tumačiti nečiju koherentnost.
Tvoje ideološke metamorfoze su mi veoma dobro poznate. Jednom riječju - expert sam za njih.
Svoju priču prodaji naivcima. Ne fali ih. Mene zaobiđi. Nekad me stid čitati šta pišeš.
No, šta'š. Svaka zabluda ima svoju cijenu.
-
skambrljo
#11709 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Već znamo sljedećeg gosta, to je Fikret Hodžić
. Podmazat će Senada, i kupiti sebi prostor od nekih 45 minuta. Senad će mu postavljati pitanja koja mu SDA pripremi kako bi opravdali ovog lopova. Priču će zamotati kako je Fikret dijete Srebrenice, kao mali je sve zapamtio pa još i knjigu izdao, kako ga prekodrinski dušmani mrze, a on je samo htio napuniti džepove nabavkom respiratora
Ako dobro plate Senada on će odmah priču skrenuti prema "neprijateljima" koji prozivaju malog Fikreta, a Fikretu će patetično poručiti "Lave ne daj se", i tako. Znate kako to Senči za pare fino odradi
Selam
Ako dobro plate Senada on će odmah priču skrenuti prema "neprijateljima" koji prozivaju malog Fikreta, a Fikretu će patetično poručiti "Lave ne daj se", i tako. Znate kako to Senči za pare fino odradi
- Banksy
#11710 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Trebao si s onog drugog, žešćegŠkobo Habu wrote: ↑29/04/2020 07:03Ti si zadnja osoba koja može tumačiti nečiju koherentnost.
Tvoje ideološke metamorfoze su mi veoma dobro poznate. Jednom riječju - expert sam za njih.
Svoju priču prodaji naivcima. Ne fali ih. Mene zaobiđi. Nekad me stid čitati šta pišeš.
No, šta'š. Svaka zabluda ima svoju cijenu.
S nesavladanim genitivnim h, ne idi na dva nicka. Kako smo te pročitali onda, čitamo te i danas.
-
Škobo Habu
#11711 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Za razliku od tebe - ne upinjem se da budem moralna vertikala.
Genitivno h se da naučiti vrlo brzo, ljudskosti se neki uče cio život i opet ništa.
Pljunu, pa poližu. Pljunu, pa poližu i tako...
No, kao što kažu - ako želiš da saznaš ko je kakva osoba - daj mu vlastito povjerenje.
- Banksy
#11712 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Priča o tuđem moralu, a ima dva nicka. S jednog je SDA, s drugog "svi su isti".
Jesi li kad pričao sam sa sobom, priznaj
edit, I doviđenja, dobio si svakako previše nezaslužene pažnje.
Jesi li kad pričao sam sa sobom, priznaj
edit, I doviđenja, dobio si svakako previše nezaslužene pažnje.
-
Tempo
- ZeModerator
-
Škobo Habu
#11714 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kamena drača sa Foruma.hr, Oldschool sa Herceg-Bosne i Banksy sa Klixa, priča nekome o moralu??
Je l' stid da spominješ nečiju pažnju, pogotovo što je niko od tebe nije ni tražio?
Nekad revnosna Hrvatica i katolkinja, danas mix Hercegovke, Bosanke, Jugoslovenke i šta više ne.
Za razliku od tebe, ja sam i danas prijatelj sa onim kojim sam i bio prije deset godina. Ti?
- Banksy
#11715 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tvrdi SDA, muči se s genitivom, k'o i ovaj, skontaćeš lako.
-
Tempo
- ZeModerator
#11716 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- Banksy
#11717 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I to što kažeš.
-
Škobo Habu
#11718 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo se utalila opet sa nekim, pa kontaš da si mangup?
Znam na što lično ciljaš, kad i gdje, prema tome neka slobodno moderacija provjeri dali imam još jedan nick pored ovoga.
Slobodno da ti se dadne na uvid.
Pucaš iz prazne puške, baviš se nagađanjima i sličnim glupostima, al' neka...pamtim i gore stvari.
Al' tada je rolka Rajkana Vasića bila iznimno sexy.
Ti nekoga prozivati za SDA i slične gluposti. Ti? Ko da nisi provaljena ovdje već odavno.
-
Škobo Habu
-
Tempo
- ZeModerator
#11720 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne svadjaj se na poslu.Škobo Habu wrote: ↑29/04/2020 21:28Imala si priliku već davno. Što nisi drugačije?
"Ne možeš napraviti od mene ono što nisam".
Misliš da ti možeš nekog drugog? Zajebala si se i to pravo.
- DEMONIKA
#11721 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel to zbilja Kamena Drača sa Forum.hr
-
Škobo Habu
-
Škobo Habu
- Banksy
#11724 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Između "tebe i mene" ne postoji ništa, ne umišljaj si, ne znam ni ko si ni šta si, koga briga, ne zanimaš me, ne fantaziraj,
Znam samo da ovdje pišeš s dva nicka, i to je sve, komično, ali već viđeno,
Sve ostale nebuloze, rolke, drača, katolkinja, koješta, su lupetanja pogubljenog i nije vrijedno komentara,
Očajan si, razumijem, al sad već peglaš i smaraš, i mene i temu,
Dosta je, bar od mene, pozdrav i doviđenja.
Znam samo da ovdje pišeš s dva nicka, i to je sve, komično, ali već viđeno,
Sve ostale nebuloze, rolke, drača, katolkinja, koješta, su lupetanja pogubljenog i nije vrijedno komentara,
Očajan si, razumijem, al sad već peglaš i smaraš, i mene i temu,
Dosta je, bar od mene, pozdrav i doviđenja.
-
Ima Bosne_Bice Bosne
- Location: The field “Location” is too short, a minimum of 2 characters is required.
#11725 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To nikad nece uci u glavu ovima sto kupuju diplome po privatnim fakultetima Travnika, Kiseljaka, Sirokog, Pala, itd., ciji semestri se mogu mjeriti sa bravarovim malim i velikim skolskim odmorom.