Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Moderator: O'zone

Locked
BadBoy

#16001 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

Medobrundo25 wrote: 29/04/2020 15:27
Dolazimo do tacke da ti ocigledno nisi izasao iz BiH nikada i nemas pojma kako su zapadnjaci koronu "ozbiljno" shvatili. Druga stvar, ti si slobodan i nijedno temeljno ljudsko pravo ti nije ugrozeno s tvojim izborom da zauvijek ostanes u kuci, zavaris vrata i cekas kraj svijeta. Ima nas ovdje kojima se ta prava uskracuju sa ovim idiotskim totalitarnim budalastinjama. Problem u tome da vi svi koji se bojite i zagovarate ukidanje temeljnih ljudskih prava i sloboda zelite da nas ostale ubjedite kako je to ispravno. Za moje poimanje zivota nije i nikada nece biti i mene pusti da zivim a ti se fino zatvori i cekaj da "prodje".
Šampione ljudskih prava, tvoja ljudska prava prestaju tamo gdje počinju tuđa ljudska prava. To je temeljni princip ljudskih prava.

Tako da tvoje nonšalantno ponašanje i korištenje ljudskih prava da tarlahaš okolo direktno ugrožava tuđe ljudsko pravo NA ŽIVOT.

Zbog toga se svi moraju strpiti u ovakvoj situaciji a ne lupati se floskulama tipa "ti ostani u kući zatvoren".

I na kraju, postavljam i tebi pitanje kao i svima drugima na koje niko ne želi niti može odgovoriti: da li si ti spreman žrtvovati svoje najmilije da bi ti mogao "da živiš"?
bunk

#16002 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by bunk »

BadBoy wrote: 29/04/2020 14:38
AmirBaa wrote: 29/04/2020 14:34
To se apsolutno slazem s tobom. Ali na osnovu kojih istrazivanja su onda donesene ove mjere koje sam gore nabrojao :-)
Eh tu dolazimo do tačke 2. Naš narod. Ne mogu se pridržavati ovih gore svjetskih preporuka i stoga su nam potrebne totalitarne mjere u vidu policijskih satova i prinudne karantene.
Dolazimo do tacke da ti ocigledno nisi izasao iz BiH nikada i nemas pojma kako su zapadnjaci koronu "ozbiljno" shvatili. Druga stvar, ti si slobodan i nijedno temeljno ljudsko pravo ti nije ugrozeno s tvojim izborom da zauvijek ostanes u kuci, zavaris vrata i cekas kraj svijeta. Ima nas ovdje kojima se ta prava uskracuju sa ovim idiotskim totalitarnim budalastinjama. Problem u tome da vi svi koji se bojite i zagovarate ukidanje temeljnih ljudskih prava i sloboda zelite da nas ostale ubjedite kako je to ispravno. Za moje poimanje zivota nije i nikada nece biti i mene pusti da zivim a ti se fino zatvori i cekaj da "prodje".
To bi moglo tako da svi vi koji ne mozete da trpite da ispostujete mjesec ili dva drustvenog zivota hocete otici na svoj planet.
Ali svi vi cete prije ili kasnije doci u kontakt sa nekim starijim ili bolesnim kojemu ce virus koji vama izazove lagani prdez ugroziti zivot. U tome je poenta distance i zatvaranja u kuce.Kakva ljudska prava i pm.Jeste li trcali pod granatama i snajperom kad niste morali ...
Medobrundo25

#16003 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Medobrundo25 »

BadBoy wrote: 29/04/2020 15:39
Šampione ljudskih prava, tvoja ljudska prava prestaju tamo gdje počinju tuđa ljudska prava. To je temeljni princip ljudskih prava.

Tako da tvoje nonšalantno ponašanje i korištenje ljudskih prava da tarlahaš okolo direktno ugrožava tuđe ljudsko pravo NA ŽIVOT.

Zbog toga se svi moraju strpiti u ovakvoj situaciji a ne lupati se floskulama tipa "ti ostani u kući zatvoren".

I na kraju, postavljam i tebi pitanje kao i svima drugima na koje niko ne želi niti može odgovoriti: da li si ti spreman žrtvovati svoje najmilije da bi ti mogao "da živiš"?
Strucnjak, ja nikoga ne ugrozavam, hodam i zivim u skladu sa preporukama, i ne okreci pricu tema je bila policijski i zabrane kretanja odredjenim grupama. Nemas argumenata pa okreni pricu na to kako tebe neko "ugrozava". Policijski sat je nepotreban i krsi osnovna ljudska prava! To sto cu ja prosetati navece sam , kao sto mogu i po danu ne ugrozava niti tebe niti bilo koga drugog! Shvati to! Dalje necu komentarisati, samo cu ti reci da ako tako razmisljas, onda bemoj svoju porodicu vise nikada izvesti na cestu ili staviti u auto! Ti nastavi "zivot" stahujuci od korone, a ja cu ti reci da u svakodnevnom zivotu korona nije ni na 100 mjesta opasnosti od kojih mozes izgubiti zivot. :thumbup:
laik1981

#16004 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

bunk wrote: 29/04/2020 15:39
BadBoy wrote: 29/04/2020 14:38

Eh tu dolazimo do tačke 2. Naš narod. Ne mogu se pridržavati ovih gore svjetskih preporuka i stoga su nam potrebne totalitarne mjere u vidu policijskih satova i prinudne karantene.
To bi moglo tako da svi vi koji ne mozete da trpite da ispostujete mjesec ili dva drustvenog zivota hocete otici na svoj planet.
Ali svi vi cete prije ili kasnije doci u kontakt sa nekim starijim ili bolesnim kojemu ce virus koji vama izazove lagani prdez ugroziti zivot. U tome je poenta distance i zatvaranja u kuce.Kakva ljudska prava i pm.Jeste li trcali pod granatama i snajperom kad niste morali ...
Jesi li ti u ratu bio u BiH? Mozda si mlad, ali mozes provjeriti koliko je djece ubijeno dok su se sankali, igrali lopte na raznim igralistima.. Imas slucaj Tuzlanske kapije.. Zivilo se i u tom ratu, prkosilo tim granatama i snajperima.. Nedaj boze da su drzavu branile mudonje koje zbog virusa kukaju mjesec i po i zagovaraju da se krijemo po kucama.. Takve smo u ratu zvali podrumasima..
Last edited by laik1981 on 29/04/2020 15:55, edited 1 time in total.
bunk

#16005 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by bunk »

laik1981 wrote: 29/04/2020 15:52

Jesi li ti u ratu bio u BiH? Mozda si mlad, ali mozes provjeriti koliko je djece ubijeno dok su se sankali, igrali lopte na raznim igralistima.. Imas slucaj Tuzlanske kapije.. Zivilo se i u tom ratu, prkosilo tim granatama i snajperima.. Nedaj boze da su drzavu branile mudonje koje zbog virusa kukaju mjesec i po..
A ybg.
Pokusao sam ukazati na razloge zbog kojih svi koji mogu trebaju ostati kuci.
Ne daj Boze da je slucajno ovime najvise pogodjena kategorija ispod 18.
Mislim da bi do sad bilo uvedeno i strijeljanje za prekrsioce.
Ovako ispada sa poprilicno spremni izdati nase zlatne generacije..
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#16006 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by konektovan »

Stayhome parolu su izmislili ovi s budzeta, znaju da ce plata biti redovna i kad ne odu na posao, i kad budu zatvoreni mjesec, dva, tri u kući.....hebo sitnu buraniju. :-)
laik1981

#16007 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

bunk wrote: 29/04/2020 15:55

Jesi li ti u ratu bio u BiH? Mozda si mlad, ali mozes provjeriti koliko je djece ubijeno dok su se sankali, igrali lopte na raznim igralistima.. Imas slucaj Tuzlanske kapije.. Zivilo se i u tom ratu, prkosilo tim granatama i snajperima.. Nedaj boze da su drzavu branile mudonje koje zbog virusa kukaju mjesec i po..
A ybg.
Mani se ti zlatne generacije.. Izadji na ulicu pa provjeri sta oni milse o ovome svemu i sta misle o tome sto su ih retardi drzali mjesec dana zatvorene u kucama.. Ili bi volio da odlucujes i u njihovo ime? Eno ih danas masa, cak i u grupama, a neki ni maske ne nose..
bunk

#16008 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by bunk »

laik1981 wrote: 29/04/2020 15:59
A ybg.
Mani se ti zlatne generacije.. Izadji na ulicu pa provjeri sta oni milse o ovome svemu i sta misle o tome sto su ih retardi drzali mjesec dana zatvorene u kucama.. Ili bi volio da odlucujes i u njihovo ime?
Pa vjerujem da ce se uvijek pronaci neki koji ce reci "ko ga yebe bice sta bude" ali garantujem ti da 90% populacije starijih je svjesno problema i podrzava sve sto je potrebno da se pokusa ovo prevazic.
laik1981

#16009 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

bunk wrote: 29/04/2020 16:01

A ybg.
Mani se ti zlatne generacije.. Izadji na ulicu pa provjeri sta oni milse o ovome svemu i sta misle o tome sto su ih retardi drzali mjesec dana zatvorene u kucama.. Ili bi volio da odlucujes i u njihovo ime?
Pa vjerujem da ce se uvijek pronaci neki koji ce reci "ko ga yebe bice sta bude" ali garantujem ti da 90% populacije starijih je svjesno problema i podrzava sve sto je potrebno da se pokusa ovo prevazic.
Nemoj nista garantovati iz svoje glave.. Izadjes malo, popricas sa ljudima.. Poceli ste paranoisati od silnog straha..
BadBoy

#16010 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

Medobrundo25 wrote: 29/04/2020 15:47
Strucnjak, ja nikoga ne ugrozavam, hodam i zivim u skladu sa preporukama, i ne okreci pricu tema je bila policijski i zabrane kretanja odredjenim grupama. Nemas argumenata pa okreni pricu na to kako tebe neko "ugrozava". Policijski sat je nepotreban i krsi osnovna ljudska prava! To sto cu ja prosetati navece sam , kao sto mogu i po danu ne ugrozava niti tebe niti bilo koga drugog! Shvati to! Dalje necu komentarisati, samo cu ti reci da ako tako razmisljas, onda bemoj svoju porodicu vise nikada izvesti na cestu ili staviti u auto! Ti nastavi "zivot" stahujuci od korone, a ja cu ti reci da u svakodnevnom zivotu korona nije ni na 100 mjesta opasnosti od kojih mozes izgubiti zivot. :thumbup:
Pa šta si se upalio i našao prozvan onda, ako poštuješ sve preporuke? U čemu je problem? Smeta ti? Normalno da dalje nećeš komentarisati jer niko ne želi odgovoriti na ključno pitanje, svi bi preko tuđih leđa da se relaksira.

I mani se lažnih poređenja sa vožnjom auta i tako tih stvari.
zubi

#16011 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by zubi »

Mani se ti zlatne generacije.. Izadji na ulicu pa provjeri sta oni milse o ovome svemu i sta misle o tome sto su ih retardi drzali mjesec dana zatvorene u kucama.. Ili bi volio da odlucujes i u njihovo ime? Eno ih danas masa, cak i u grupama, a neki ni maske ne nose..
Samo balavurdija, puna povjerenje da "nece njih"... na osnovu tog ponasanja covjek jedino moze zakljucit da ih boli neka stvar za starije clanove familije...
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#16012 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by pici »

Laertes wrote: 29/04/2020 15:05
pici wrote: 29/04/2020 14:14
Laertes wrote: 29/04/2020 14:02

Tuzla republjik :D
Daćemo im Banoviće i Kladanj :D
na karauli carinarnica... olovo je isto nasHe ide u paketu s kladnjom.... :mrgreen:
Ma carina u Stuparima. Eto vam sve južno. A do Banovića kako ćete, skontajte sami :)
ma bitno je da je dzamija u stuparima pod nasHom jurisdikcijom... usmite od pekare magistrala gore sve, et vam restoran ruza a nama restoran napoleon... brat bratu posteno
laik1981

#16013 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

zubi wrote: 29/04/2020 16:07
Samo balavurdija, puna povjerenje da "nece njih"... na osnovu tog ponasanja covjek jedino moze zakljucit da ih boli neka stvar za starije clanove familije...
Jes malo sutra.. Danas balavurdija nije mogla vani.. Prepune ulice penzionera.. Druze se, placaju racune, kupuju, zive.. Opasna korona, cim je onaj dedo iz Gorazda od preko 80 godina sa astmom, bronhitisom i prolemima sa srcem predeverao na nogama.. Socijalna distanca je jedina potrebna mjera koja se moze opravdati..
Medobrundo25

#16014 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Medobrundo25 »

BadBoy wrote: 29/04/2020 16:06
Medobrundo25 wrote: 29/04/2020 15:47
Pa šta si se upalio i našao prozvan onda, ako poštuješ sve preporuke? U čemu je problem? Smeta ti? Normalno da dalje nećeš komentarisati jer niko ne želi odgovoriti na ključno pitanje, svi bi preko tuđih leđa da se relaksira.

I mani se lažnih poređenja sa vožnjom auta i tako tih stvari.
Uopste mi nije strah za bilo koga, strah ne upravlja razumnim ljudima. Na kraju krajeva stvar izbora, vi isprepadani ostanete kuci, mi ostali vani, ne mozemo dolaziti u dodir , niko nikoga nece ubiti, zdravstvo nece biti preoptereceno i mirna Bosna. Umrjet ce ko mora na obje strane i to je to. Ili ipak ti ne zelia da se odreknes slobode , pa pokusavas preko mojih ledja da istu i meni oduzmes? Imas izbor, napusti posao, prepuati isti drugim ljudima ,zavari vrata i nemoj nikada izaci vani. Sanse da se zarazis su ti nula.
zubi

#16015 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by zubi »

laik1981 wrote: 29/04/2020 16:25
Jes malo sutra.. Danas balavurdija nije mogla vani.. Prepune ulice penzionera.. Druze se, placaju racune, kupuju, zive.. Opasna korona, cim je onaj dedo iz Gorazda od preko 80 godina sa astmom, bronhitisom i prolemima sa srcem predeverao na nogama.. Socijalna distanca je jedina potrebna mjera koja se moze opravdati..
Hahahaha... kad kazem balavurdija mislim 25-30, pardon zbog nepreciznosti :P

Ja samo takve vidim bez maske i da ne drze nikakvo odstojanje... de ba jedan dedo prezivio i svi se kunu u njega... to mi je ona prica ko kad pusaci krenu branit svoj glupi zivotni odabir, eeeee znam ja nanu, 90 docekala, pusila ko turcin od malena :P
BadBoy

#16016 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

Medobrundo25 wrote: 29/04/2020 16:25
Uopste mi nije strah za bilo koga, strah ne upravlja razumnim ljudima. Na kraju krajeva stvar izbora, vi isprepadani ostanete kuci, mi ostali vani, ne mozemo dolaziti u dodir , niko nikoga nece ubiti, zdravstvo nece biti preoptereceno i mirna Bosna. Umrjet ce ko mora na obje strane i to je to. Ili ipak ti ne zelia da se odreknes slobode , pa pokusavas preko mojih ledja da istu i meni oduzmes? Imas izbor, napusti posao, prepuati isti drugim ljudima ,zavari vrata i nemoj nikada izaci vani. Sanse da se zarazis su ti nula.
Nije te strah virusa al zato nemaš problem da imputiraš drugima. Ko je rekao da je i mene strah? Samo smatram da smo kolektivno neodgovorni i da ćemo za to platiti cijenu.

I vidiš upravo ta neodgovornost se ogleda u tvom stavu da je sve "stvar izbora". Nije i ne bi smjelo biti jer se ovdje svi pojedinci moraju žrtvovati za veće dobro. To znači doseći odgovarajući nivo svijesti. Kad to shvatiš možemo dalje nastaviti diskutovati bez projekcija, etiketiranja i drugih jeftinih trikova kojima se služiš.
laik1981

#16017 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

zubi wrote: 29/04/2020 16:28
laik1981 wrote: 29/04/2020 16:25
Hahahaha... kad kazem balavurdija mislim 25-30, pardon zbog nepreciznosti :P

Ja samo takve vidim bez maske i da ne drze nikakvo odstojanje... de ba jedan dedo prezivio i svi se kunu u njega... to mi je ona prica ko kad pusaci krenu branit svoj glupi zivotni odabir, eeeee znam ja nanu, 90 docekala, pusila ko turcin od malena :P
Dedo prezivio i nije jedini.. Evo u blizem komsiluku imam pozitivnog na koronu.. Testiran prije sedam dana iz predostroznosti..Covjek preko 70 godina, ima rak debelog crijeva i na kemoterapiji je duze vrijeme, znaci imunitet 0 radi terapija.. Za sada nema nikakvih simptoma hvala bogu..

Kad si se vec dotakao pusenja.. Od te gluposti u svijetu godisnje umre 6 milona ljudi, a medju njima su i pasivni pusaci.. Da ne govorim koliko kosta lijecenje bolesti izazvanih pusenjem i koji je to udar na zdravstvene fondove.. Jesu li ikad zabranili da ljudi puse? Sto li nisu kada se toliko brinu za zdravlje i zivote ljudi?
geralt

#16018 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by geralt »

Ja sam ubijedjen da je jedini motiv ovih internet-junaka (od kojih 0% spada u rizicne kategorije) bijes sto ne mogu uz nargilu popuniti listic kladionice u lokalnoj dudlaoni. I onda se smisljaju argumenti: korona je prehlada, lazu mediji, lazu Italijani, ima dedo sto je prezivio, spasavajmo ekonomiju, 5G, Bil Gejts, itd.
laik1981

#16019 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

Na N1 upravo rekose da preminula supruga direktora Igmana ni jednom nije bila pozitivna iako joj je radjeno nekoliko testiranja, te da je na osnovu ostale epidemioloske slike zakljuceno da je umrla od posljedica korona virusa..
BadBoy

#16020 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

geralt wrote: 29/04/2020 16:44 Ja sam ubijedjen da je jedini motiv ovih internet-junaka (od kojih 0% spada u rizicne kategorije) bijes sto ne mogu uz nargilu popuniti listic kladionice u lokalnoj dudlaoni. I onda se smisljaju argumenti: korona je prehlada, lazu mediji, lazu Italijani, ima dedo sto je prezivio, spasavajmo ekonomiju, 5G, Bil Gejts, itd.
Hhaah sto posto! I ljudska prava!
Laertes

#16021 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Laertes »

pici wrote: 29/04/2020 16:23
Laertes wrote: 29/04/2020 15:05
pici wrote: 29/04/2020 14:14

na karauli carinarnica... olovo je isto nasHe ide u paketu s kladnjom.... :mrgreen:
Ma carina u Stuparima. Eto vam sve južno. A do Banovića kako ćete, skontajte sami :)
ma bitno je da je dzamija u stuparima pod nasHom jurisdikcijom... usmite od pekare magistrala gore sve, et vam restoran ruza a nama restoran napoleon... brat bratu posteno
Pa logično, nama ruža, vama džamija :mrgreen:
Medobrundo25

#16022 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by Medobrundo25 »

BadBoy wrote: 29/04/2020 16:35
Medobrundo25 wrote: 29/04/2020 16:25
Nije te strah virusa al zato nemaš problem da imputiraš drugima. Ko je rekao da je i mene strah? Samo smatram da smo kolektivno neodgovorni i da ćemo za to platiti cijenu.

I vidiš upravo ta neodgovornost se ogleda u tvom stavu da je sve "stvar izbora". Nije i ne bi smjelo biti jer se ovdje svi pojedinci moraju žrtvovati za veće dobro. To znači doseći odgovarajući nivo svijesti. Kad to shvatiš možemo dalje nastaviti diskutovati bez projekcija, etiketiranja i drugih jeftinih trikova kojima se služiš.
Hocea da pricamo o drustvenoj odgovornosti? Nije problem, hajde ti nama sada dokazi i pokazi da zivis ono sto pricas pa nemoj svake godine loziti ugalj, nemoj se bespotrebno vozati cvajom po "carsiji" , isto tako molim te pokazi mi kako si drustveno odgovoran i kako doniras pola plate manje sretnim ljudima od sebe , kako pomazea starije, darujes krv i volontiras jer toboze si ti drustveno odgovoran. Postedi me patetike, i dokazi kako ti imas "visi nivo svijeti". Dokazi kako se brines za svoje tijelo i zdravlje, kako cuvas zdravstveni sistem i uopsteno radis za opce dobro. Daj ba, stvarno. Uneredio si se jer znas da si sam sebi kriv sto upravo gledas u pivski stomak i imas par potencijalnih zdravstvenih rizika koji te more i za koje si sam kriv. I naravno kad to sebi sve priznas , zovi da se zavare vrata. :thumbup:

I sa dravnim uhljebima ne mislim dalje raspravljati.
laik1981

#16023 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by laik1981 »

BadBoy wrote: 29/04/2020 16:48
geralt wrote: 29/04/2020 16:44 Ja sam ubijedjen da je jedini motiv ovih internet-junaka (od kojih 0% spada u rizicne kategorije) bijes sto ne mogu uz nargilu popuniti listic kladionice u lokalnoj dudlaoni. I onda se smisljaju argumenti: korona je prehlada, lazu mediji, lazu Italijani, ima dedo sto je prezivio, spasavajmo ekonomiju, 5G, Bil Gejts, itd.
Hhaah sto posto! I ljudska prava!
A ja sam ubijedjen da su ovi sa druge strane na budzetskoj sisi.. Ili oni licno ili oni koji ih izdrzavaju..
Last edited by laik1981 on 29/04/2020 16:52, edited 1 time in total.
BadBoy

#16024 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by BadBoy »

Medobrundo25 wrote: 29/04/2020 16:49

Hocea da pricamo o drustvenoj odgovornosti? Nije problem, hajde ti nama sada dokazi i pokazi da zivis ono sto pricas pa nemoj svake godine loziti ugalj, nemoj se bespotrebno vozati cvajom po "carsiji" , isto tako molim te pokazi mi kako si drustveno odgovoran i kako doniras pola plate manje sretnim ljudima od sebe , kako pomazea starije, darujes krv i volontiras jer toboze si ti drustveno odgovoran. Postedi me patetike, i dokazi kako ti imas "visi nivo svijeti". Dokazi kako se brines za svoje tijelo i zdravlje, kako cuvas zdravstveni sistem i uopsteno radis za opce dobro. Daj ba, stvarno. Uneredio si se jer znas da si sam sebi kriv sto upravo gledas u pivski stomak i imas par potencijalnih zdravstvenih rizika koji te more i za koje si sam kriv. I naravno kad to sebi sve priznas , zovi da se zavare vrata. :thumbup:

I sa dravnim uhljebima ne mislim dalje raspravljati.
Koliki nivo ogorčenosti i frustracije hahahah. Malo te dotaklo, a dečko? Što u sebe gledaš pa projiciraš svoj izgled na mene.

Sve što si naveo za mene je tačno. Uvijek se trudim postići maksimalni stepen društevene odgovornosti.

A šta ti radiš? Tarlahaš okolo i štitiš svoja prava i smišljaš gluposti o drugim ljudima na forumu. U pravu si, ne treba se sa takvim raspravljati.
Last edited by BadBoy on 29/04/2020 16:53, edited 1 time in total.
sumirprimus

#16025 Re: Šta kada se Korona virus pojavi u BiH?? POGLEDATI PRVI POST!

Post by sumirprimus »

Vidis dobro si to skonto. Nema kladara i nema shisha gutavo je :mrgreen: :skoljka:
Locked