Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Je li iko od vas trenirao u centru za sport i rekreaciju porodice gym u blizini klasa? Kontao kada prođe vanredno stanje privremeno ili stalno prebaciti se tamo obzirom da je prostor veći. U dosadašnjoj teretani koja iako je odlična malo je skučena a morali bi držati distancu.
neko_sa_strane wrote: ↑03/04/2020 20:35
Elastične trake nemaju na stanju na pik-u. Naručio sam iz Banjaluke. Mislim da bi u ponedjeljak trebale stići. Sumnjam da isporučuju vikendom.
Naručio sam sam sa sajta prosportshop.ba međutim danas su me kontaktirali i rekli da trenutno nemaju na stanju i da očekuju isporuku robe za deset dana. Imaju problema sa kašnjenjem u transportu. Naručio sam jednu traku medium i jednu hard. Cijena prve je 30 a druge 43KM.
Ima li iko ideju za plan treninga? Sa bućicama je sve ok, kombiniram ih sa trakama. Ali mi polako to postaje "dosadno". Ubacio sam sada tabata i hiit (zavisno od dana), sa trakama i tegovima + tijelo.
Ako još neko ima plan i ideju šta i kako bi se moglo odratiti, neka slobodno podijeli
DanteX wrote: ↑07/04/2020 00:43
Ima li iko ideju za plan treninga? Sa bućicama je sve ok, kombiniram ih sa trakama. Ali mi polako to postaje "dosadno". Ubacio sam sada tabata i hiit (zavisno od dana), sa trakama i tegovima + tijelo.
Ako još neko ima plan i ideju šta i kako bi se moglo odratiti, neka slobodno podijeli
Nemam ideje, motivacija mi je opala u stanu, gym je nešto drugo...
Blago onima koji imaju isti elan kao na početku izolacije, čestitam
Ja odradim poprilično dobre treninge, da me svaki dan poslije toga upali misic koji sam radio.
Radim po principu, prsa+ramena, noge, leđa+zadnje rame, ruke.
Kombinacija bodyweight + gume + neke improvizovane kante + torbe sa kamenjem
Ja odradim poprilično dobre treninge, da me svaki dan poslije toga upali misic koji sam radio.
Radim po principu, prsa+ramena, noge, leđa+zadnje rame, ruke.
Kombinacija bodyweight + gume + neke improvizovane kante + torbe sa kamenjem
Kod mene ruke (biceps, triceps i podlaktica), noge i ramena, leđa i prsa. Stoma svaki dan, nekad dodmorim zavisno od toga ako osjećam umor idući dan. Sve to sa gumom, bučicama i z-šipkom na vrijeme (minut ili 45 sekundi, zavisno od vježbe i težine) po 6 serija između 15 do 20 sekundi omdora. Počeo sam sa tim tek neki dan, inače sam išao po serijama i po broju ponavljanja. Sad eto da vidim kako će ovo ići.
@DanteX I ja sam smanjio odmor između serija, pa dosta je tu super setova, drop setova, tako da se napravi kolko tolko zanimljivo, a na kraju krajeva i efikasno.
Nema pravila da radim 3 serije 10 ponavljanja, sad je to npr. 5-6 serija do otkaza ili pred otkaz. Tako da mislim da će tijelo i reagovat na neku promjenu nakon teretane.
Čovječe koja smo mi zabit od zemlje te mnoge firme uopšte ne dostavljaju robu u BiH. Iznenađuju me firme iz Evrope koje ne dostavljaju u BiH a dostava je moguća iz Kine. Trenutno je izgleda baš navala na fitness opremu i na ebay-u i ali Expressu. Na Amazonu ne mogu naći firmu da dostavlja robu u BiH.
Da li se nekome dešava da mu koljena "krckaju", evo meni već duže vrijeme takav zvuk prilikom čučnja ili sličnih pokreta, ali nema bola. Odvratno za čuti.
Šta bi mogao bit problem, moze li se liječit, spriječit i sl.