Ali bili su ispred svog vremena

E neces majcin sine
Moderator: _BataZiv_0809

Nisam ja trecu sezonu jos odgledao, nisam nasao na nekoj online stranici, a ne koristim torente.Laertes wrote: ↑22/04/2020 17:56Raigor Stonehoof wrote: ↑30/03/2020 22:47 Slucajno na RTLu poceo pratiti Designated Survivor, privuklo me kad sam Kiefera Sutherlanda vidio
ako mozete preci preko americkog patriotskog preseravanja, zasad je bas zanimljivaI ja prve dvije epizode pogledao na RTL-u, zaintrigiralo me. Onda propustim treću, nađem na Netflixu i odgledam sve tri sezone. Prve dvije sezone su dosta dobre, dok je ABC pravio, a onda preuzeo Netflix i toliko usrao sa trećom sezonom da valja... Ono bi se trebalo izučavati na seminarima kako usrati seriju.
Jesul je usrali kao zadnju od Fringe?Laertes wrote: ↑23/04/2020 00:13Ma pogledaj drugu, malo slabija od prve, ima nekih novih likova, al' treću preskoči ako ne želiš da ti se iq smanji.Raigor Stonehoof wrote: ↑22/04/2020 18:00 haha ja sam pregledao prvu sezonu i dobra mi je dok
a iza toga onako. vidio sam priblizan zaplet druge sezone iz zadnjih par minuta prve, i nije me nesto zaintrigiralo, pa cu mozda nekad dati sansu opet.SpoilerShowne ubiju mcleisha
Zašto?Raigor Stonehoof wrote: ↑23/04/2020 16:41Jesul je usrali kao zadnju od Fringe?Laertes wrote: ↑23/04/2020 00:13Ma pogledaj drugu, malo slabija od prve, ima nekih novih likova, al' treću preskoči ako ne želiš da ti se iq smanji.Raigor Stonehoof wrote: ↑22/04/2020 18:00 haha ja sam pregledao prvu sezonu i dobra mi je dok
a iza toga onako. vidio sam priblizan zaplet druge sezone iz zadnjih par minuta prve, i nije me nesto zaintrigiralo, pa cu mozda nekad dati sansu opet.SpoilerShowne ubiju mcleisha
nisam jos gledao goru zadnju sezonu nego kod Fringe.
Da, stvarno sjajna. Konto' sam da će se sjebati na kraju, ali i to su dobro odradili. Alex Garland bi trebao više da se bavi serijama.Kaligrafija wrote: ↑23/04/2020 20:12 DEVS mini serija, 8 epizoda... Odlicna... Kamera, fotografija, scena, muzika... halal im sarma... Radnja solidna, rezija dobra... Na imdb ima 7,9, ja bi dao i preko 8...Po meni obavezno pogledat..!
Meni bila odlicna do 3 sezone tj ovo kad sustajeba wrote: ↑23/04/2020 00:04 Odgledo sve 4 sezone La casa de papel (money heist) za 2 dana, samo gledo jeo i spavo, znao sam sjedit 14h ispred monitora i prebacivat sa epizode na epizodu. Kako sad da se izlječim, totalno me serija shebala, emotivno pogodila. Koji je ovo khurčev sindrom? kako se sad izlječit, samo po guglu tražim petu sezonu ... wtf sjheban sam osto. Ciao bella.
sve ovo sto si generalno o seriji rekao se slazem, ali zadnja sezona nije fringe. to je neka druga serija sa istim glavnim likovima. mozda su neki spinoff mogli napraviti (koji ja ne bih gledao), ali uvrscujuci je kao regularnu sezonu jako dobre serije, usrali su sve dobro sto su u prethodnim sezonama uradili.dale cooper wrote: ↑23/04/2020 16:58Zašto?Raigor Stonehoof wrote: ↑23/04/2020 16:41Jesul je usrali kao zadnju od Fringe?
nisam jos gledao goru zadnju sezonu nego kod Fringe.Mislim jeste drugačija od ostalih sezona, ali je bio dobar način da se posvete dijelu mitologije serije koji je
bio prisutan od početka (Observers). Fringe mi je možda jedna od rijetkih sci-fi serija za koju mogu reći da ima dobar i zadovoljavajući
završetak. A nisam iskreno puno očekivao od nje kada sam pogledao pilot. Djelovalo mi je kao neki novi X-Files u pokušaju.
Ali kada su počeli graditi mitologiju o paralelnim svjetovima i misterioznim posmatračima koji su bili prisutni i ključnim momentima
kroz istoriju stvari su postale interesantne. Plus odlična glumačka postava sa dobrom međusobnom hemijom.
Ne slažem se...ali ok. U četvrtoj sezoni su sa epizodom Letters of Transit bukvalno najavili tu zadnju sezonu u onakvom obliku.Raigor Stonehoof wrote: ↑23/04/2020 21:50sve ovo sto si generalno o seriji rekao se slazem, ali zadnja sezona nije fringe. to je neka druga serija sa istim glavnim likovima. mozda su neki spinoff mogli napraviti (koji ja ne bih gledao), ali uvrscujuci je kao regularnu sezonu jako dobre serije, usrali su sve dobro sto su u prethodnim sezonama uradili.dale cooper wrote: ↑23/04/2020 16:58Zašto?Raigor Stonehoof wrote: ↑23/04/2020 16:41
Jesul je usrali kao zadnju od Fringe?
nisam jos gledao goru zadnju sezonu nego kod Fringe.Mislim jeste drugačija od ostalih sezona, ali je bio dobar način da se posvete dijelu mitologije serije koji je
bio prisutan od početka (Observers). Fringe mi je možda jedna od rijetkih sci-fi serija za koju mogu reći da ima dobar i zadovoljavajući
završetak. A nisam iskreno puno očekivao od nje kada sam pogledao pilot. Djelovalo mi je kao neki novi X-Files u pokušaju.
Ali kada su počeli graditi mitologiju o paralelnim svjetovima i misterioznim posmatračima koji su bili prisutni i ključnim momentima
kroz istoriju stvari su postale interesantne. Plus odlična glumačka postava sa dobrom međusobnom hemijom.
Da, da serija je zaraza malo je recistajeba wrote: ↑23/04/2020 00:04 Odgledo sve 4 sezone La casa de papel (money heist) za 2 dana, samo gledo jeo i spavo, znao sam sjedit 14h ispred monitora i prebacivat sa epizode na epizodu. Kako sad da se izlječim, totalno me serija shebala, emotivno pogodila. Koji je ovo khurčev sindrom? kako se sad izlječit, samo po guglu tražim petu sezonu ... wtf sjheban sam osto. Ciao bella.
Što je previše previše jeJack Be Nimble wrote: ↑24/04/2020 04:26 I true detective prva sezona, mislim da sam to 5-6 puta gledao.
Moji prijatelji koriste moj HBO, pa cim vide da je neko poceo gledati sopranose/wire odma tekstaju "ova budala opet jednu te istu seriju gleda"![]()
I ja sam se odvalio u krevetu od serije. Generalno dobra serija, zanimljiva tematika i nacin realizacije, samo eto sto odise spanskim nacinom serije sa dosta emocija i patetike, ali sve je dalo svoj car.spinel_ wrote: ↑23/04/2020 22:39Da, da serija je zaraza malo je recistajeba wrote: ↑23/04/2020 00:04 Odgledo sve 4 sezone La casa de papel (money heist) za 2 dana, samo gledo jeo i spavo, znao sam sjedit 14h ispred monitora i prebacivat sa epizode na epizodu. Kako sad da se izlječim, totalno me serija shebala, emotivno pogodila. Koji je ovo khurčev sindrom? kako se sad izlječit, samo po guglu tražim petu sezonu ... wtf sjheban sam osto. Ciao bella.3 i 4 sezona su mi daleko ispod prve dvije ali i dalje drzi paznju, dobro malo je bilo patetike pri kraju ali ne zamjeram previse, mora malo spanci su to ipak
Berlin mi je najjaci lik. A i ja sam pregledao brzo, ne doduse kao ti ali sam redao po 4-5 jednu iza druge
![]()
Da je bilo ko drugi osim Rikija ugasio bi nakon prvih pola sata međutim kad te ščepa što kazes ide k'o puter i glavna stvar je što cijela sezona traje predpostavljam 3 sata opet.alibaba_i_30_godina wrote: ↑24/04/2020 12:30Prva sezona je bila dobra. Ispocetka dosadna, ali kad te 'uhvati'...